2 gün mü yapıcaksınız ikinci gün bana cehennem geliyor ya, ben tek yapıyorum genelde, eşimle yapıyorum yalnız olmuyor, eşim 2 ye katlanırsa yaparım yoksa yapamam yedirir o beni zorla, daha doğrusu ben o yerken duramam
ben vichy'ninkini kullanıyorum cildim hassas olduğu için fondöten olarak geçiyor ama açık renk cildi aydınlatıyor gölgeleri kapatıyor. cilde de zararı yok. toz pudrası da var bildiğim kadarıyla.
göz çevresi için de ayrı bir kapatıcı kullanıyorum benim baya bir koyu çünkü. maybelline'in natural rengini kullanıyorum tenimin rengi hiç anlaşılmıyor.
geçen lorealinkini deniyim dedim. kuru mudur ben mi kullanamadım ne içinden bişey çıkmıyor
makyaj yapıcaksam da umanın aydınlatıcılarını kullanıyorum çoook nadir ama özel günlerde falan. o da göz altına hafif parlak bişi.
2 gün mü yapıcaksınız ikinci gün bana cehennem geliyor ya, ben tek yapıyorum genelde, eşimle yapıyorum yalnız olmuyor, eşim 2 ye katlanırsa yaparım yoksa yapamam yedirir o beni zorla, daha doğrusu ben o yerken duramam
NOT ALIN
Sağlıklı atıştırmalar
1 adet meyve (1 orta boy portakal, elma, armut, iki orta boy mandalina, 12 adet kiraz, 15 adet üzüm, iki orta boy kivi).
1 adet küçük boy yoğurt (probiyotik yoğurt tercih edin).
Sebze parçaları (salatalık, domates, biberi havuç, karnabahar)
6-8 adet fındık, badem, 3-4 adet ceviz.
1 porsiyon (orta boy) salata.
1 kase cacık.
1 ince dilim
kavun.
1/2 simit ve
1 kutu yağsız
ayran.
BİR ÖNERİ
Hara hachi’yi deneyin
Hara hachi, bir Okinawa geleneği. Midenizin
yüzde sekseni dolana kadar yemek anlamına
geliyor. Okinawalılar boş bıraktıkları yüzde
yirmiye "sağlık boşluğu" diyorlar. Bu onları hem
daha zayıf ve zinde kılıyor, hem de yemekten
sonra hissedilen ağırlık, uyuklama gibi
durumlardan koruyor. Okinawalıların hep incecik
kalabilmelerinin pek çok nedeni var ama hara hachi
geleneği bunların en etkilisi. Üstelik sadece
zayıflatmıyor, hayatı uzatıyor (az kalori tüketen daha
uzun yaşar), hazımsızlık, reflü gibi sorunları da azaltıyor.
ya benim bir fondoten bir pudram var her yere bunlari kullaniyorum....hic anlamiyorum ben bu islerden...
ya benim bir fondoten bir pudram var her yere bunlari kullaniyorum....hic anlamiyorum ben bu islerden...
iyi bir fondötense memnunsan kullan tabi ama fondöten seçimi çok önemli, yanlış bir tercih cildi yaşlı, ifadesiz ya da suni gösterebiliyor, cilde zarar da verenleri çok.
markasından çok çeşidine dikkat etmek lazım fondötenin. çok paralar döküp cilde hiç uymayan fondötenlerle gezip kendilerini çirkinleştirenler çok.
ben de deneye yanıla baya öğrendim bu işleri.
ilk gun iyi giderse, 2 . gun de devam ederiz.. :icecream:
ben de yazin tatilde bronzlastigimdan beri fondoten kullanmiyorum; allik yeterli oluyor, cok rahatlik yaaa.
zaten benim cildimde bir problem yok, sadece cok beyaz (soluk) oldugu icin rengim fond. kullaniyorum.
keske hep bronz kalsam)
ben nivea likit fond. kullaniyorum,
alliklarimi cok degistiriyorum ama.
krem olarak da yine nivea nemlendirici+ nivea goz cevresini kullaniyorum.
bakimim bu kadardir benim)
ilk günü iyi gidiyor zaten de ikinci günü baygınlık geliyor ayrandan yoksa acıkmıyorsun.:)
yüzünü bronzlaştırmasan keşke, yüz kırışıklıklarının daha erken oluşmasına neden oluyor.
benim cildim biraz hassas olduğundan baya bir çeşit var ben de.:) hepsini düzenli kullanıyor musun desen yarısı falan:)
ammann sene de bir hafta bronzlasiyoruz sunun surasinda; o da koruyucularla.
millet catir catir solaryumlarda.
hem de , sonrasinda bak bir aydan fazladir fondoten surmedim hic, cildim dinleniyor ne guzel.
Iki tane estee lauder bir tane de lancome un fondoteni var..ozellikle lancome double wear cok cok dogal duruyor.. Pudra da lancomu kullanirim. Ama genelde unutuyorum ben fondoten surmeyi.. Alligim da estee lauder dan. Su terracotalardan alsam mi diyorum ama kendimi biliyorumsurmeyi unuturum ben alip alip..Estee laauderin bir de goz alti kapaticisini almistim/. bir kere kullanamadim cunku acamiyorum:teytey: benim de gozaltlarim koyu renktir.
lachesis sen bayagı bılgılısın bu konuda gunes lekelerı ıcınde bıldıgın etkılı bır krem varmı
neyse kızlar ben cıkıyrm sonra tekrar ugrarıl gorusurz
koruyucu kullanıyorsan iyi tabi, o kadar zarar vermez. ben bir kere solaryuma gittim yüzüm de leke oldu. akannehir
ben de lorali açamıyorum işte içi boş gibi bişey anlamadım. estee iyidir, ben de denemek istiyorum bir ara onu. ben de evdeyim ya haftada bir ancak kullanıyorum fondöten:)
yok canım, aslında kremler var da güvenemiyorum ben, cildi soyucu etkilileri var o yüzden ben denemeye cesaret edemedim açıkçası.. önlemek mümkün de kurtulmanın tek çaresi lazermiş.
neyse kızlar ben cıkıyrm sonra tekrar ugrarıl gorusurz
canım sahsen benım yaptıgım bır dıyet yok sadece saglıklı beslenmeye calısıyrm fast food kızartma turu seylerı yemyrm sebze yemegını susuz yıyrm ekmek sabah ve öğle yıyrm meyve yıyrm spor yapıyrm
Kizlar birde bundan sonra su detoksu birlikte yapalim yaaaa.. yalniz daha zor oluyor....onceden kararlastiralim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?