50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

NOT ALIN

Sağlıklı atıştırmalar

1 adet meyve (1 orta boy portakal, elma, armut, iki orta boy mandalina, 12 adet kiraz, 15 adet üzüm, iki orta boy kivi).

1 adet küçük boy yoğurt (probiyotik yoğurt tercih edin).

Sebze parçaları (salatalık, domates, biberi havuç, karnabahar)

6-8 adet fındık, badem, 3-4 adet ceviz.

1 porsiyon (orta boy) salata.

1 kase cacık.

1 ince dilim

kavun.

1/2 simit ve

1 kutu yağsız

ayran.

BıR ÖNERı

Hara hachi’yi deneyin

Hara hachi, bir Okinawa geleneği. Midenizin

yüzde sekseni dolana kadar yemek anlamına

geliyor. Okinawalılar boş bıraktıkları yüzde

yirmiye "sağlık boşluğu" diyorlar. Bu onları hem

daha zayıf ve zinde kılıyor, hem de yemekten

sonra hissedilen ağırlık, uyuklama gibi

durumlardan koruyor. Okinawalıların hep incecik

kalabilmelerinin pek çok nedeni var ama hara hachi

geleneği bunların en etkilisi. Üstelik sadece

zayıflatmıyor, hayatı uzatıyor (az kalori tüketen daha

uzun yaşar), hazımsızlık, reflü gibi sorunları da azaltıyor.

ikinci gun bana da eziyet gibi geliyor. sebze ddetoksu yapip bir gun yapsam yeter....dun detoks yaptigimi biliyor esim dondurmayla geldi eve.....ne zaman detoks yapsam bana hain tuzaklar hazirliyor. benim esmin detoks yapmaya hic niyeti yok o gobegi ile cok mutlu...

yani fondoten olarak alıyrsn ama cildinı de aydınlatyr anladıgım kadaryla pudrasıda aynı etkıyı verırmıkı yazın fondoten kullanamyrm cok kotu oluyr pudra daha rahat oluyr

Okinawa deyince benim aklima domuz kulagi corbasi ve domuz tirnagi corbasi geliyor kizlar.Geleneksel yemekleri. Birsey daha var ama onu yazamayacagim burada.....Ama bunun disinda cok da saglikli bir mutfaklari var. Cin ve japon mutfaginin karisimi.. Cok bol sebze balik ve yengec tuketiyorlar. Gercekten de incecikler..

ben de yazin tatilde bronzlastigimdan beri fondoten kullanmiyorum; allik yeterli oluyor, cok rahatlik yaaa.
zaten benim cildimde bir problem yok, sadece cok beyaz (soluk) oldugu icin rengim fond. kullaniyorum.

keske hep bronz kalsam )

ben nivea likit fond. kullaniyorum,
alliklarimi cok degistiriyorum ama.

krem olarak da yine nivea nemlendirici+ nivea goz cevresini kullaniyorum.

bakimim bu kadardir benim )

ya benim bir fondoten bir pudram var her yere bunlari kullaniyorum....hic anlamiyorum ben bu islerden...

iyi bir fondötense memnunsan kullan tabi ama fondöten seçimi çok önemli, yanlış bir tercih cildi yaşlı, ifadesiz ya da suni gösterebiliyor, cilde zarar da verenleri çok.
markasından çok çeşidine dikkat etmek lazım fondötenin. çok paralar döküp cilde hiç uymayan fondötenlerle gezip kendilerini çirkinleştirenler çok.
ben de deneye yanıla baya öğrendim bu işleri.

Iki tane estee lauder bir tane de lancome un fondoteni var..ozellikle lancome double wear cok cok dogal duruyor.. Pudra da lancomu kullanirim. Ama genelde unutuyorum ben fondoten surmeyi.. Alligim da estee lauder dan. Su terracotalardan alsam mi diyorum ama kendimi biliyorumsurmeyi unuturum ben alip alip..Estee laauderin bir de goz alti kapaticisini almistim/. bir kere kullanamadim cunku acamiyorum:teytey: benim de gozaltlarim koyu renktir.

ilk gun iyi giderse, 2 . gun de devam ederiz.. :icecream:

ilk günü iyi gidiyor zaten de ikinci günü baygınlık geliyor ayrandan yoksa acıkmıyorsun.:)

yüzünü bronzlaştırmasan keşke, yüz kırışıklıklarının daha erken oluşmasına neden oluyor.

benim cildim biraz hassas olduğundan baya bir çeşit var ben de.:) hepsini düzenli kullanıyor musun desen yarısı falan:)

ammann sene de bir hafta bronzlasiyoruz sunun surasinda; o da koruyucularla.

millet catir catir solaryumlarda.

hem de , sonrasinda bak bir aydan fazladir fondoten surmedim hic, cildim dinleniyor ne guzel.

ammann sene de bir hafta bronzlasiyoruz sunun surasinda; o da koruyucularla.

millet catir catir solaryumlarda.

hem de , sonrasinda bak bir aydan fazladir fondoten surmedim hic, cildim dinleniyor ne guzel.

koruyucu kullanıyorsan iyi tabi, o kadar zarar vermez. ben bir kere solaryuma gittim yüzüm de leke oldu. akannehir

ben de lorali açamıyorum işte içi boş gibi bişey anlamadım. estee iyidir, ben de denemek istiyorum bir ara onu. ben de evdeyim ya haftada bir ancak kullanıyorum fondöten:)

lachesis sen bayagı bılgılısın bu konuda gunes lekelerı ıcınde bıldıgın etkılı bır krem varmı

yok canım, aslında kremler var da güvenemiyorum ben, cildi soyucu etkilileri var o yüzden ben denemeye cesaret edemedim açıkçası.. önlemek mümkün de kurtulmanın tek çaresi lazermiş.

ben dugun oncesi solaryuma gittim bir kac seans. Cikinca bepantenle siviyordum her yanimi kurumasin diye. catir catir kurutuyor....Bir daha da gitmeyi dusunmuyorum.Zaten solaryumla bronzlasinca tuhaf morumsu kirmizimsi bir bronzluk oluyor.. Bizim oralarda hic gunes olmadigindan mecbur kalmistim. Turkiyede hic gerek yok...Sokakta yururken bile karariyorsun...

anladim canim tesekkürler

Kizlar birde bundan sonra su detoksu birlikte yapalim yaaaa.. yalniz daha zor oluyor....onceden kararlastiralim..

ben cuma günü ayran detoxuna baslicam kizlar bana katilmak isteyen varsa buyursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…