50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

katzi merak ettim, sen nerde ogrencisin;
haftaya vizeler var demissin; sizin okul doneminiz nasil ki??? yaz tatili degil mi simdi??

canım yaz okulu. eskisehir anadolu ünideyim ben.

benim antrenörüm de salatalarda nar ekşisi kullanabileceğimi söylemişti kalorisiz oldugu için varsa bile cok cok cokazdır..

ya benim bir fondoten bir pudram var her yere bunlari kullaniyorum....hic anlamiyorum ben bu islerden...

anchusa yerim seni ben yaaaa Şeniz

evet canım estee lauder kullanıyorum ben de double wear mükemmel bi fondoten kesinlikle. ama en acık rengi bile bana biraz koyu geliyo ben baya baya bi beyazım da=/
ben pudra kullanmıyorum bulamadım kendime uygun bişey.. lancome aklımda bulunsun bari.. estee'nin allıkları da cok güzeldi denemiştim ben bi kere.. lancome'un da allıkları güzeldi ama. estee'nin göz altı kapatıcısından cok memnun kalmamıstım ben. rengi bana cok cok cok koyu geldi ki en acıgıydı. cokverim alamamıstım ama o kapatıcının baya baya fanatikleri var. güzel bi allık almak istiyorum kendime ama gecenlerde sordum 107 lira dedi boynerde. tırıs tırıs cıktım tabi ordan şimdi alamam o kadar para verip de.

tekrar gecmis olsun.

bunun icin pilates onerdi mi doktorun? pilateste cok iyi omurga hareketleri var.

tavsiye ederim cnm

Evet tatlım önerdi. 1 ay pilates kursuna gittim ancak kursta yapılan çoğu hareket bana yasaklı hareketler olduğu için kurs süresinin yarısında boş boş oturuyordum.

Geçenlerde pilates topu aldım. Evde kendim yapmayı düşünüyorum ancak elimde cd falan yok.Netten indirmeyi düşünüyorum. Senin önerebileceğin pilates programları var mı?

Skolyoz hakkında bilgili gibisin. Genelde kimse bilmez, o da ne der? Sende ya da bir tanıdığında falan mı var?

ben de paleti var. icinde rimeli, alligi, ruju ve 5 renk fari var. alligini oradan kullaniyorum. 107 lira cok fazla.ben butun paleti 55 euroya almistim...

Merhaba kızlar

YESACIM CADICIM iyileştin diye tahmin ediyom.. kaydirigubbakcemile3 ama duyduğuma göre çok tembelleşmişsin Bak bana iki 2 gündür zumba yapıyom. Bugün Zumba - Cardio Party yaptım

DULCIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM canimmmm ya tam dedigin gibi iyilestim ama hiiiiiiiiiiiiiic bi halt yapmayim ustune yiyorum offfffffffff offffffffff ne olacak halim bilmiyortum ne guzel sen baslamissin

@HERKES

ayran detoxundan sonra herkesler kilo aldi bi kac kisi haric (bkn: klik

meyve sebze detoxunda amacimiz kilo vermek olmadigi icin o konuya girmeyecegim :)

@MELAHATTTTTTTTTTTTT BUGUN kendi kendime bi melahat vardi nerde acaba dedim haaaa nerdesin sen bakalim zayifladin mi haaaaa

YESACIM cimcimem, iyi yaptın, iyileşmeni perçilemiş oldun daha fazla dinlenerek kaydirigubbakcemile3 ama artık seni zumba yaparken görmek istiyom :lepi: ınan acaip eğlenceli bişi, spor değil dans resmen :dance:

zumba neymis yahuu beni bozmasin heheh

yaaa ramp it up severim ama yapasim yok

pack yapasim var 11 dk hemen bitiyor bu seninki kac dk

Zumbayı karışık latin dansı olarak tanımlayabilirim :dance: hemen video linki bulam sana..

20 dk lık video da var, 50 dk lık da....

Bugün bütün menümü sayıyorum kızlar :))

Sabah :
Dışarıdaydım, bu sebeple kahvaltı yapamadan çıktım.
1 paket eti form bisküvi
1 bardak şekersiz çay

Ara :
Biraz yoğurt

Öğle :
Yarım tabak mercimek çorbası
2 kaşık salata
Ekmek yok.

Akşam :
1 tabak semiz otu yemeği
Üzerine 2 kaşık yoğurt
2 lokma da pişmaniye :kedi: Biliyorum pişmaniye olmadı ama çok canım istedi, yedim azıcık :kedi:

Bugün çok az su içtim, şimdi su içicem bol bol kaydirigubbakcemile2

İlerleyen saatlerde acıkırsam karpuz yicem biraz... kaydirigubbakcemile2

TuGBaaaaa aramıza hoşgeldin opuyorumnanaktan

Sabah düzgün bişi yememene rağmen öğlen de az yemişsin, onun dışında gayet güzel

TuGBaaaaa aramıza hoşgeldin opuyorumnanaktan

Sabah düzgün bişi yememene rağmen öğlen de az yemişsin, onun dışında gayet güzel

Hoşbuldum canımmmm opuyorumnanaktan

Ben aslında acıkınca gözü diyet falan görmeyen bi insanımdır ama canım hiçbir şey istemedi bugün... Bir de ekmek sevmem hiç... O yüzden yemedim, ki kahvaltı dışında neredeyse hiç yemem ekmek...

canım benım yaa gecmıs olsun cok uzuldum
teşekkür ederim cnm
aaaa ülkerk bebeğinimi kaybetti aaa canımm çok geçmiş olsun allah bidaha verir inş üzülme vardır bundada bir hayır çok üzüldüm cnm kaderde varmış demekkiopuyorumnanaktan
Bende hayırlısı diyorum cnm
ya kızlar bırde bu kıloda kalsammı dıye dusunyrm herkes verme cok kotu olur zaten yuzun ıyıce cokmus falan dıyr ama 2 kılodan bırsey olmaz heralde
2 kilo çok şey farkettirmez bencede boyun kaç

Bencede zayıf olarak hamile kal hem senin için hemde bebek için cok önemli bence
Bende ne kadar zayıflarsam zayıflayım yuzum cokmez..yuvarlak tarzıdır kilo versemde en son yuzum verir..
saolasin kusum ben gideyim de bi seyler yiyeyim :))
aaaa sen yemek yiyor musun

Kızlar birde sizden buyuk olaraktan ve yuzumde kırışık olmayan bir ablanız olaraktan derimki teninize yatırım yapın elbisenin ayakkabının yenisini alırsınız ama teninizin asla..
Ne olursa olun lütfen marka kullanın...ve makyaj yapın yapmayın cildinizi temizleyin...
Fondeten kullanacaksanız SPF korumalı kullanın Shiseido tek marka derim(buda nacizane fikrim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…