katzi merak ettim, sen nerde ogrencisin;
haftaya vizeler var demissin; sizin okul doneminiz nasil ki??? yaz tatili degil mi simdi??
2 HAZIR SOS EKLEMEYİN
Salatanızda hazır soslar kullanmayın. Kendi soslarınızı kendiniz üretin. Limon, sirke, balzamik, nar ekşisi kalorisiz soslardır. Zeytinyağını dökerek değil püskürterek kullanmayı deneyin. Krema ve mayonez kullanmayı hiç düşünmeden reddedin.
nar eksisi kalorisiz diyor--- hurriyette cikan bir haberden alinti.
??
ya benim bir fondoten bir pudram var her yere bunlari kullaniyorum....hic anlamiyorum ben bu islerden...
Iki tane estee lauder bir tane de lancome un fondoteni var..ozellikle lancome double wear cok cok dogal duruyor.. Pudra da lancomu kullanirim. Ama genelde unutuyorum ben fondoten surmeyi.. Alligim da estee lauder dan. Su terracotalardan alsam mi diyorum ama kendimi biliyorumsurmeyi unuturum ben alip alip..Estee laauderin bir de goz alti kapaticisini almistim/. bir kere kullanamadim cunku acamiyorum:teytey: benim de gozaltlarim koyu renktir.
tekrar gecmis olsun.
bunun icin pilates onerdi mi doktorun? pilateste cok iyi omurga hareketleri var.
tavsiye ederim cnm
canım yaz okulu. eskisehir anadolu ünideyim ben.
benim antrenörüm de salatalarda nar ekşisi kullanabileceğimi söylemişti kalorisiz oldugu için varsa bile cok cok cokazdır..
anchusa yerim seni ben yaaaa Şeniz
evet canım estee lauder kullanıyorum ben de double wear mükemmel bi fondoten kesinlikle. ama en acık rengi bile bana biraz koyu geliyo ben baya baya bi beyazım da=/
ben pudra kullanmıyorum bulamadım kendime uygun bişey.. lancome aklımda bulunsun bari.. estee'nin allıkları da cok güzeldi denemiştim ben bi kere.. lancome'un da allıkları güzeldi ama. estee'nin göz altı kapatıcısından cok memnun kalmamıstım ben. rengi bana cok cok cok koyu geldi ki en acıgıydı. cokverim alamamıstım ama o kapatıcının baya baya fanatikleri var. güzel bi allık almak istiyorum kendime ama gecenlerde sordum 107 lira dedi boynerde. tırıs tırıs cıktım tabi ordanşimdi alamam o kadar para verip de.
anladim canim tesekkürler
ben cuma günü ayran detoxuna baslicam kizlar bana katilmak isteyen varsa buyursun :)
ben detokstan yen i ciktim. bir haftadan once yapamam.. bir dahaki sefere hep beraber karar verip yapalim ama....
TuGBaaaaa aramıza hoşgeldin opuyorumnanaktan
Sabah düzgün bişi yememene rağmen öğlen de az yemişsin, onun dışında gayet güzel
teşekkür ederim cnmcanım benım yaa gecmıs olsun cok uzuldum
Bende hayırlısı diyorum cnmaaaa ülkerk bebeğinimi kaybetti aaa canımm çok geçmiş olsun allah bidaha verir inş üzülme vardır bundada bir hayır çok üzüldüm cnm kaderde varmış demekkiopuyorumnanaktan
2 kilo çok şey farkettirmez bencede boyun kaçya kızlar bırde bu kıloda kalsammı dıye dusunyrm herkes verme cok kotu olur zaten yuzun ıyıce cokmus falan dıyr ama 2 kılodan bırsey olmaz heralde
Bencede zayıf olarak hamile kal hem senin için hemde bebek için cok önemli bencewaterspider onemli olan senin nasil hissettigin... Beni de elestiriyorlar yuzun coktu soyle oldu boyle oldu diye ama ben kendimi zayif daha iyi hissediyorum.. Hala yediklerime cok dikkate diyorum ve cikolata yesem vicdan azabi duyuyorum. Bu da insanlara tuhaf geliyor. neden bu kadar dikkatlisin diye elestiriyorlar. Ama ben boyle yasam tarzini benimsedim. Saglikli beslenmek ve saglikli yasamak istiyorum. Derdim zayif olmaktan ote guzel beslenmek...Artik diyet yapmasam da hala cok dikkatliyim.Ayda bir detoksumu yapacagim mesela.
gecen ay doktora gittigimde sordum, zayifsin ama sagliklisin.. Bir sakinca yok bu kiloda olman da dedi...Hamile kalana kadar ben zayif kalmak istiyorum.
Bende ne kadar zayıflarsam zayıflayım yuzum cokmez..yuvarlak tarzıdır kilo versemde en son yuzum verir..kim zayıflarsa zayıflasın yüzünde gölgeler artacağından yüzünün aydınlığının azalması normal. ben aydınlatıcı kullanarak çözüyorum bu durumu. ayrıca gölgeli kemikli bir yüz ayrı bir çekicilik katıyor bence.
aaaa sen yemek yiyor musunsaolasin kusum ben gideyim de bi seyler yiyeyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?