Ulkerkcim çok geçmiş olsun, bundan sonra herşey gönlünüzce olur umarım...
slm dulci nsılsın okuduguma gore tekrar spora ve saglıklı beslenmeye baslamıssın
Afiyet olsun cimcimem...
Tuğbacım ne güzel zevkin varmış öyleSıcaktan da insanın canı bişi istemiyo zaten...
Tek problem bu olsun yahuu, hamur işiyle telafi edersin ekmek açığını cokacimcoook sempatiksalakcinniEhehehehe kaydirigubbakcemile3 Çok iyi bir şey değil ekmek sevmemek, insan enerjisiz kalıyor. Gerçi ben tost ekmeğini, hamburger ekmeğini falan çok severim. Hatta bayılırım onlara ama normal ekmek yiyemiyorum.
dulci tekrar spora mi baslamis
tekrar kelimesini silin ordan anlatim bozuklugu hehehheh:)
Senden korkumdan böyle bi başlangıç yaptım kaydirigubbakcemile3 Ama beslenmeye çok fazla özen göstermiyorum şimdilik..
Nasıl gidiyo tatil watercım? Ben iyi sayılırım...
canım yaa ıyı sayılır ıste sımdı dınlenme asamasındayım ama tabıkı kalabalık bır ortam dıyet zor oluyor. ınsaallah kendımı duzene sokacagım. sende cok ıyı yapmıssın canım yoksa ınan kılolar hoop gerı gelırdı bu kadar ara yeter
En güzel aşama dinlenme aşaması bence, doyum olmuyo sırnaşık şey
Canım sen zaten zayıfsın, tatilin tadını tam çıkar ve güzel güzel mamalar ye cokacimcoook
(ben geçen yine arkadaştaydım, baya bi yedim, kilo da aldım ama dikkat edince veriliyo tekrar sempatiksalakcinni)
Bugün bütün menümü sayıyorum kızlar :))
Sabah :
Dışarıdaydım, bu sebeple kahvaltı yapamadan çıktım.
1 paket eti form bisküvi
1 bardak şekersiz çay
Ara :
Biraz yoğurt
Öğle :
Yarım tabak mercimek çorbası
2 kaşık salata
Ekmek yok.
Akşam :
1 tabak semiz otu yemeği
Üzerine 2 kaşık yoğurt
2 lokma da pişmaniye :kedi: Biliyorum pişmaniye olmadı ama çok canım istedi, yedim azıcık :kedi:
Bugün çok az su içtim, şimdi su içicem bol bol kaydirigubbakcemile2
İlerleyen saatlerde acıkırsam karpuz yicem biraz... kaydirigubbakcemile2
ayy,ben de kırışıksı<z bir yüz istiyommm.ben hiç fondaten kullnamam,ama kullanmamm gerekir mi?dış etkişlere karşıı.kışın göz makyajı,yazın tek sürme kullanırımm...shiseido n un güneş koruyucusunu kullanmıştıımm,,çok güzeldii....teşekkür ederim cnm
Bende hayırlısı diyorum cnm
2 kilo çok şey farkettirmez bencede boyun kaç
Bencede zayıf olarak hamile kal hem senin için hemde bebek için cok önemli bence
Bende ne kadar zayıflarsam zayıflayım yuzum cokmez..yuvarlak tarzıdır kilo versemde en son yuzum verir..
aaaa sen yemek yiyor musun
Kızlar birde sizden buyuk olaraktan ve yuzumde kırışık olmayan bir ablanız olaraktanderimki teninize yatırım yapın elbisenin ayakkabının yenisini alırsınız ama teninizin asla..
Ne olursa olun lütfen marka kullanın...ve makyaj yapın yapmayın cildinizi temizleyin...
Fondeten kullanacaksanız SPF korumalı kullanın Shiseido tek marka derim(buda nacizane fikrim)
aa ne güzeell yaa,kilonn çok düşmüşş,,dememk ki bu ayrann detoksu sadece ben de kilo artışı yaptıı.kalıcı olmadıı amaa fazla çıktımm ertesi gün...nesmekaya dun yemek sitelerinde gezindim durdum... Bol bol aci cektim. Canim cok fena kek kurabiye ya da tatli birseyler istedi... Dayanamayip bir avuc kiraz yarim seftali ve biraz leblebi yedim. Peyniri zaten itiraf etmistim.... Kilo fazlam yok aci cekmeye degmez diye dusundum...Tehlikeli seyle ryemedim ama bunlarin hicbiri ayran detoksu listesinde olmayan seyler.... Sonuc itibariyle bu sabah tartildim ve 50.7 yim. baslarken 53.5 tim. Ama cok fazla et ve tatli yedigim icin hazmedemedigimi dusunuyorum su son onbesgun icinde.... Bakalim yarin artacakmi kilom yine cunku bugun tatli yemeyi dusunuyorum.
canım çok şanslısınn demmekki hzılıı verebilyosn kilonu,ya da ilk tartıldığında vücutta ödem fazlaydı..devamm etttt ,hedefine rahat ulşacaksınnBu sabah bişey yemeden önce 57 kilo gözüktm
:lepi: daha diyetimin 3 yada 4. günündeym normalde diyete baslamadan ölçtüümde 59 du a caaba ozm şşişlik flnmı vardı ya
kolayy gelsinnnnnnnkızlarr selam.
ben de çok yoğunum bu aralar .
birde taşınacaz ya.yavaş yavaş eşya toplama işine giriştim.
ama hep aklımdasınızz.
o satte kadar yediklerinnn kötü...baaklım sonra nelerr yemişinn..Tşk ederim canım benim :)
Omurgamda bir sorun var. Bu sebeple her 6 ayda bir kontorl ediyrlar beni ilerleme var mı diye...
Bitti doktor günlerim... 28 Aralık'a kadar rahatım :))
O zaaaaamaaaaaaaaaaaaaaan.... :)) Diyet başlasın! zemuszemus
Bu saatte kadar yediklerimi sayayım ben... Kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı. Alelacele çıktım evden... Dışarda poğaça falan yememek için 1 paket form bisküvi yedim. Az öncede küçük bir tabak yoğurt yedim.
Offf! Artık hızlı bir şekilde kilo vermek istiyorum. Eve gidince spor yapcam bol bol...
dün gayet güzell...nar eiisyle ilgilii geçmişteki yazıları oudum da,kalorisinin yüksek olmasına çok şaşırdımmmm..selam kizlar;
nasilsiniz dunden beri.
ben dun aksamustu regl oldum,
cok agrim var.
aksam yediklerimi yazayim size;
hellim peynirli; nar eksili karisik salata
(roka, maydonoz, havuc, kirmizi lahana, domates, salatalik)
patates kroket 3 ad.
1 kasik sade dondurma
dun pilates falan yapamadim; yattim oylece.
çok çok geçmiş olsunn canımmmm..menün de ;sbaah ki hem kaşar hem dil peyniri dışında güzell...bugun bu ana kadar yediklerimi de yazayim
(kimse yok gerci, kendi kendime takiliyorum )
sabah
1 kucuk yuvarlak kepek ekmegi
1 k.k. kasar peynir
1 lokma dil peyniri
1 tutam maydonoz
6 ad. yesil zeytin
limonlu yesil cay
ara
1 tutam maydonoz
1 lokma dil peyniri, cay
ogle
1 dilim karpuz
1 kase nar eksili salata
2 kasik patates puresi
yarim fincan turk kahvesi
simdilik boyle kizlarrr
2 tane agri kesici ictim sabahtan beri :-((( karnim cok agriyorr
evvt canımm,ben oldumm,ama sen cozutmuşsunnnn...hemen telafi etmen lazımmm.yarından itibarenn güzel menü+spor bekliyorumm sendenn canım....merhaba kızlar kaç gündür giremedim fransadan akrabalarımız geldi bugun sabah gittiler 4 gün boyunca nasıl beslendiğimi hiç anlatmasam en iisi olcak:kedi:eyvahedigeldismile ekmek pek fazla yemedim ama köfteler sucuklar dondurmaların haddi hesabı yoktu bugun yeniden full başladım sabah yeşil cayımı içtim öğlene kadar işim vardı kahvaltımı yapamadım malesef:1no2: öğlede 2 adet dolma biber küçücük bir kepekli ekmek ydim yeşil çayımı içtim şimdilik bukadarvereliniortak nesmekayacım koç senmişsin bu hafta kolay gelsin canım sanaolumunekankayizsmile yeni gelen arkadaşlarda oldu sanırım sizlerde hoşgeldinizzemuszemus
spor yapıyor olman gzüell canımm,,imdii daha yeniii giitinn ya,ilk hafta uyum haftasıı ama haftaya toparlarsın endiniii eskii yemem dzüenine geçersinn canımm...kocum nesmesim burda hıc yemek duzenım yok kılo almamısım daha reglım ve dun 50.8 godterıyrdu fakat çikolata cok yıyrm bole yemeye devam edersem kesın alırım haftaya pztsi salı detoks yapmak ıstyrm tabı burda yapabılırsem mısafır gelıyr annem guzel yemekler yapıyor ınsaallah planladıgım gıbı gıder. en azından sporu bırakmıyrm sureklı yuruyuslere cıkıyrm
yoğun stres altında olduğun içinn veriyosundurr...Kızlar ben diyet ve spor yapmadığım halde 300 gram zayıflamışım, ya biberiye çayını çok içiyorum bu aralar onun etkisi ya da geç yatmalarımın yoksa yediğim dondurmanın hamurişinin haddi hesabı yok, sağlıklı olmuyor böyle ama napalım az kaldı.
ben dugun oncesi solaryuma gittim bir kac seans. Cikinca bepantenle siviyordum her yanimi kurumasin diye. catir catir kurutuyor....Bir daha da gitmeyi dusunmuyorum.Zaten solaryumla bronzlasinca tuhaf morumsu kirmizimsi bir bronzluk oluyor.. Bizim oralarda hic gunes olmadigindan mecbur kalmistim. Turkiyede hic gerek yok...Sokakta yururken bile karariyorsun...
oyledesureklı onume patates kızartmaları sigara böreklerı falan konuyr bu hafta zaten kendıme bırazcık ozgurluk tanıdım ama haftaya tekrar sıkı yonetıme gecerm. canım sende dıkkat et kılolar yerlesmeden vermek gerekıyr yoksa tekrar aynı ıskence
dulcii,sen niye water'a mamalar ye falann diyosunnnnnn..çok ayıpp.....
Nesmecim evine gitmiş yeni, hem tatilde şu an... hayat yemeden olur mu hiç :lepi: Evde kendi kendine bi çok şeyi pişirmez, ama pişeni yemezse de olmaz ki hihoyyyt
biz türkler vur deyince öldürürüz canımm.....sen ona ye dersenn,dulcidenn izinliyimm diye götürüür herşeyiiiii......
Koçum bu nasıl bi iradedir sendeki yahuu kaydirigubbakcemile3 Akşam ben de patlıcan yemeği yedim, az zeytinyağlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?