50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ulkerk ablacim niye oyle dedin yahuu:)) hem de neler neler yiyorum hergun tam cezalik ama yazmaya yuzum yok:)

Afiyet olsun cimcimem...

Tuğbacım ne güzel zevkin varmış öyle Sıcaktan da insanın canı bişi istemiyo zaten...

Ehehehehe kaydirigubbakcemile3 Çok iyi bir şey değil ekmek sevmemek, insan enerjisiz kalıyor. Gerçi ben tost ekmeğini, hamburger ekmeğini falan çok severim. Hatta bayılırım onlara ama normal ekmek yiyemiyorum.

dulci tekrar spora mi baslamis

tekrar kelimesini silin ordan anlatim bozuklugu hehehheh:)

Ehehehehe kaydirigubbakcemile3 Çok iyi bir şey değil ekmek sevmemek, insan enerjisiz kalıyor. Gerçi ben tost ekmeğini, hamburger ekmeğini falan çok severim. Hatta bayılırım onlara ama normal ekmek yiyemiyorum.
Tek problem bu olsun yahuu, hamur işiyle telafi edersin ekmek açığını cokacimcoook sempatiksalakcinni

dulci tekrar spora mi baslamis

tekrar kelimesini silin ordan anlatim bozuklugu hehehheh:)

Cadı hatırlamıyor musun callan yaptığımız günleri

Senden korkumdan böyle bi başlangıç yaptım kaydirigubbakcemile3 Ama beslenmeye çok fazla özen göstermiyorum şimdilik..

Nasıl gidiyo tatil watercım? Ben iyi sayılırım...

canım yaa ıyı sayılır ıste sımdı dınlenme asamasındayım ama tabıkı kalabalık bır ortam dıyet zor oluyor. ınsaallah kendımı duzene sokacagım. sende cok ıyı yapmıssın canım yoksa ınan kılolar hoop gerı gelırdı bu kadar ara yeter

En güzel aşama dinlenme aşaması bence, doyum olmuyo sırnaşık şey

Canım sen zaten zayıfsın, tatilin tadını tam çıkar ve güzel güzel mamalar ye cokacimcoook

(ben geçen yine arkadaştaydım, baya bi yedim, kilo da aldım ama dikkat edince veriliyo tekrar sempatiksalakcinni)

oyledesureklı onume patates kızartmaları sigara böreklerı falan konuyr bu hafta zaten kendıme bırazcık ozgurluk tanıdım ama haftaya tekrar sıkı yonetıme gecerm. canım sende dıkkat et kılolar yerlesmeden vermek gerekıyr yoksa tekrar aynı ıskence

sabahh çokk kötüü beslemişinn,su açığını da yatana kadar kapat,su,yeşilçay falan iç..ilerleyn satlede karpuz yerine başka meyve ye,bence şişkinlik yapar çünkü...

ayy,ben de kırışıksı<z bir yüz istiyommm.ben hiç fondaten kullnamam,ama kullanmamm gerekir mi?dış etkişlere karşıı.kışın göz makyajı,yazın tek sürme kullanırımm...shiseido n un güneş koruyucusunu kullanmıştıımm,,çok güzeldii....

aa ne güzeell yaa,kilonn çok düşmüşş,,dememk ki bu ayrann detoksu sadece ben de kilo artışı yaptıı.kalıcı olmadıı amaa fazla çıktımm ertesi gün...
Bu sabah bişey yemeden önce 57 kilo gözüktm
:lepi: daha diyetimin 3 yada 4. günündeym normalde diyete baslamadan ölçtüümde 59 du a caaba ozm şşişlik flnmı vardı ya
canım çok şanslısınn demmekki hzılıı verebilyosn kilonu,ya da ilk tartıldığında vücutta ödem fazlaydı..devamm etttt ,hedefine rahat ulşacaksınn
kızlarr selam.
ben de çok yoğunum bu aralar .
birde taşınacaz ya.yavaş yavaş eşya toplama işine giriştim.
ama hep aklımdasınızz.
kolayy gelsinnnnnnn
o satte kadar yediklerinnn kötü...baaklım sonra nelerr yemişinn..
dün gayet güzell...nar eiisyle ilgilii geçmişteki yazıları oudum da,kalorisinin yüksek olmasına çok şaşırdımmmm..
çok çok geçmiş olsunn canımmmm..menün de ;sbaah ki hem kaşar hem dil peyniri dışında güzell...

evvt canımm,ben oldumm,ama sen cozutmuşsunnnn...hemen telafi etmen lazımmm.yarından itibarenn güzel menü+spor bekliyorumm sendenn canım....

spor yapıyor olman gzüell canımm,,imdii daha yeniii giitinn ya,ilk hafta uyum haftasıı ama haftaya toparlarsın endiniii eskii yemem dzüenine geçersinn canımm...

yoğun stres altında olduğun içinn veriyosundurr...

bu alıntıyyııı bitirmek için yaptımmmmm mademm bişey yazayımm:vevt dışarsıı doğal solaryumm zatenn...
iannaın 2 sattir pc başında alıntı yazmaya çalışıyorumm,sğrekli birileri geliyo ve ben başaş dönüyorummmmm...ayyy bu sonnnn ;geçmişe tekrarr bakarımmm;çünü yarımm baktımmmmm....

Amanııın, canım çekti valla cokacimcoook etme eyleme, gözünü seveyim, saatine ve miktarına dikkat ederek ye şu güzelim nimetleri cokacimcoook :)))

Doğru diyon watercım, genel olarak şöyle bi yol izliyom şu sıralar... dışardayken umursamıyom, evdeyken de %90 dikkat ediyorum, ama canım bişi çekince de affetmiyom sempatiksalakcinni (daha çok miktara dikkat ediyom)

menümü yazayımm
sabah:çavdar emekli tost,2 bardak yeşil çay+
ara:1salatalık
öğle:domates soslu,az zeytinyağlı 5 çatal makarna+yğurt
ara:1 kase kiraz
akşam: çok az zeytinyağlı patlıcan yemeği+yoğurt
hareket:tibet+50karın egzersizi

Nesmecim evine gitmiş yeni, hem tatilde şu an... hayat yemeden olur mu hiç :lepi: Evde kendi kendine bi çok şeyi pişirmez, ama pişeni yemezse de olmaz ki hihoyyyt

biz türkler vur deyince öldürürüz canımm.....sen ona ye dersenn,dulcidenn izinliyimm diye götürüür herşeyiiiii......

Koçum bu nasıl bi iradedir sendeki yahuu kaydirigubbakcemile3 Akşam ben de patlıcan yemeği yedim, az zeytinyağlı...

biz türkler vur deyince öldürürüz canımm.....sen ona ye dersenn,dulcidenn izinliyimm diye götürüür herşeyiiiii......

sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 Doğru söze ne denir ki... Ama kendimden biliyorum, kilo vermek nasıl zorsa, kilo almak da zor bişi... belli derecede dikkat ederek, sevdiği şeyleri yese de, kilo almadan bu süreci sonlandırabilir diye şeyettim cokacimcoook

Koçum bu nasıl bi iradedir sendeki yahuu kaydirigubbakcemile3 Akşam ben de patlıcan yemeği yedim, az zeytinyağlı...

iradee derkennnkaydirigubbakcemile3,canım evdeyimm ya,,bişey gördüğümm yokkk o yüzden zarralı şeyellr canım çekmiyooo .eeee gözden uzak olunca.....dışardayken mamleseff ben de yiyorummmmm.bu aradda patlıcann yemöemğimi de kendimm yaptımm,kaç gündrüü çorba salat gibi pratik yemelerr yapıyodummm.bugünnn kendime bakmayay karr verdim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…