50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ellerine sağlık olumunekankayizsmile Doğru diyon canım, dışarıyla ev arasında çok fark oluyo... Ama yine de kaçamak denen şey sende yok gibi, dışarıda olan menülerini de biliyoz kaydirigubbakcemile3 İşin garibi ne biliyon mu, kilo verme ihtiyacı olan benim, yiyen de benim :))) Bu yüzden benim fazlam var, senin yok

Şöyle söyleyeyim, yaklaşık 2 aydır yiyorum, dikkat ettiğim günler bile çikolata dondurma falan yiyorum, buna rağmen 53 lü kilolarda geziniyorum :lepi:

ama sen istediğinde verebiliyosunn o güzell,ben çok zor evrddim ya,,artıkk alamdıı fazlalığımm,hatta 49a düştümmm.korurken 1 kg dahah gittii..gitsin ki en aznındann bırakırsamm alma şansımm olsun.....

benim metabolizmamm çok çok yavaşş,düşünsenne kabızlıkk sorunumm var,ort.haftada 1 keree .......yaaaa o yüzdenn kaygılıyımmmm.........

Canım ama sen çok zayıfsın, onun da etkisi var, olmayan fazlalıklarını veriyorsun kaydirigubbakcemile3 Kabızlık çok rezil bi problem cidden Ben demir hapı içiyorum ya, ters etki yapıyo, o da ayrı bi problem... Kavun falan ye, ya da incir... az da olsa yardımcı olur diye umuyorum..

sanırımm artık basenlerrimm azaldıı,ama tamamenn gitmediii,bende de var yağğğğğ....denenmediğim yöntemm,gitmediğim doktor klammadıı amaa ,,ne yazıkk kii,böyle yaşamamyya alışmalıymışımm ve alıştımmmm......yeğenelrin bile kabız olunca aa halam gibi,teyzem gibi oldumm diyolarr..benim sorunumm internetianol olduu yani.............

yapmadim canim dun korkumdan sana yakalanirim da hadi kalk pack yapalim dersin diye girmedim :)) hemen ciktim:)))

hosbulduk canlarim:)

:roflol: Delü kaydirigubbakcemile3

Azcuk yağ kalsın yaw, öbür türlüsü ayıptır sülemesi, kemik torbası olmuş oluyo :kedi:

Sürekli o problem olması ve aşılamaması çok garibime gidiyo benim, geçmiş olsun canım.

iyilestim canim benim:)))

offffffffff valla kalkacak halim yok bugun cok yoruldummmmmmmm offffff offffffffffffffffff

biraz sonra toplu yapilirsa yaparim bi 11dk lik pack:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…