benim genelrde var bi problem,tıp dünyasıı b eni çözememdi henüz.....bu ayrann detoskunu da herkes yapmış kilo verdii,ben aldımmmm.....
:)) Hiç beklemediğin an şifanı bulursun umarım kaydirigubbakcemile3 Ayran detoksu olayına güldüm ama ayıptır söylemesi :roflol:
Amanııın, canım çekti valla cokacimcoook etme eyleme, gözünü seveyim, saatine ve miktarına dikkat ederek ye şu güzelim nimetleri cokacimcoook :)))
Doğru diyon watercım, genel olarak şöyle bi yol izliyom şu sıralar... dışardayken umursamıyom, evdeyken de %90 dikkat ediyorum, ama canım bişi çekince de affetmiyom sempatiksalakcinni (daha çok miktara dikkat ediyom)
Nesmecim evine gitmiş yeni, hem tatilde şu an... hayat yemeden olur mu hiç :lepi: Evde kendi kendine bi çok şeyi pişirmez, ama pişeni yemezse de olmaz ki hihoyyyt
biz türkler vur deyince öldürürüz canımm.....sen ona ye dersenn,dulcidenn izinliyimm diye götürüür herşeyiiiii......
iradee derkennnkaydirigubbakcemile3,canım evdeyimm ya,,bişey gördüğümm yokkk o yüzden zarralı şeyellr canım çekmiyooo .eeee gözden uzak olunca.....dışardayken mamleseff ben de yiyorummmmm.bu aradda patlıcann yemöemğimi de kendimm yaptımm,kaç gündrüü çorba salat gibi pratik yemelerr yapıyodummm.bugünnn kendime bakmayay karr verdim.....
Ben mesela kilo aldım geçtiğimiz haftasonu, dün azıcık dikkat ettim, 500 gramı hemen gitti :lepi:
ama sen istediğinde verebiliyosunn o güzell,ben çok zor evrddim ya,,artıkk alamdıı fazlalığımm,hatta 49a düştümmm.korurken 1 kg dahah gittii..gitsin ki en aznındann bırakırsamm alma şansımm olsun.....
yapmadim canim dun korkumdan sana yakalanirim da hadi kalk pack yapalim dersin diye girmedim :)) hemen ciktim:)))
hosbulduk canlarim:)
çok yiyen waterr la,dulci de yapsınnnnnn beraberr yapalımmm.....
canım ben ramp yapacagım eve gıdınce tabı kesın dıyemıyrm hava cok sıcak ve nemlı. bende meyve detoksunda kılo almıstım bırde kabız olmustum benımde ılgınctır vucudum
bu haftanın koçu Nesme sensin demi kuzucum...ben menümü yazmıyorum çünkü iki gündür aptal salak besleniyorum...
benimm canımm,,yazmaa sen kafanan göre takıl,ama sadeecc bu haftaaaaa........haftayya hızlı bir girişş yapppp,takipçinimm haberin ola......bu ardaa benim kaz aykalrıma bişey öenrrrrrir miisn?
bana marka verrir miisn?bende senin takipçinimm bundann böyle,,sen de benimm kozmetik danışmanımmm.....bana marka verisenn sevinriimm,
aferinn sevgilim benimmmm.....öğleyey dzüeltmişinn menünüü,bu kadar çabuk beklemiyodummmmmmm....ayy rsemnn 1 aydırr ip atlamıyomm yaa,,ne kaadr çok atlardımmmmmmm eskiden.................gidip 5dk atlayımmmm
Evet ne olur beni destekle takipcim ol böyle birine acayip ihtiyacım olacak...hemde kafamı bir yerlere kanaliz edeyim ki rahatlayayım....Kaz ayakların için önce iyi bir bakım kremi al..paranı kıy 8 ay fln yeter ama dönüşü fazlasıyla geri döner...
ne kremiki bu merak ediverdim hemen kaydirigubbakcemile3 bende 3 gündür nivea q10 sıkılaştırı kullanıorum bakem nolcak 2 hafta içinde belli ediormuş inş işe yararzemuszemus
sevgilim_benim kaç yaşındasın kuzucum...ya benim kremim loncome kuzucum..ama daha ekonomik ve ecz. ürünü vereyim...fransız ürünü fiyat 45tl bioderma...onuda şiddetle öneririm özellikle bir hassas cilt serisi var muhteşem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?