50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nesmecim evine gitmiş yeni, hem tatilde şu an... hayat yemeden olur mu hiç :lepi: Evde kendi kendine bi çok şeyi pişirmez, ama pişeni yemezse de olmaz ki hihoyyyt

biz türkler vur deyince öldürürüz canımm.....sen ona ye dersenn,dulcidenn izinliyimm diye götürüür herşeyiiiii......

canım dogru soylemıssın bu sene evde hıc patates kızartmamıstım hazr kızarmısı gelınce gayet tatlı gelıyr. tabıkı az yıyrm nesmecim merak etme ben dıkkatlıyımdır genelde.

canım sen evde aılen ıle kalıyrsun degılmı. bız de ben yemek yapmam annem yapar. benımde tatılde sıcakla yemekle ugrasmak ıstemyrm. ne piserse yıyrm artık.bırde ben tatılde gocebe yasyrm resmen 2 gun ablam 2 gun annem sureklı dolanırım bu yuzden duzende olmyr.ama haftaya detoksumu yapacagım gerekırse ayran corbamla gezecegım:))

Ben mesela kilo aldım geçtiğimiz haftasonu, dün azıcık dikkat ettim, 500 gramı hemen gitti :lepi:

oooowww supersın sen dulcim ıste kılo yerlesmeden cabuk verılır bırde yerlessın sen o zaman gor derım ama allah gostermesın oyle gunlerı kaydirigubbakcemile3

supersın yaa nesme demekkı 49 harıka bende haftaya detoks yapacagm bakalım 49 lu rakamları gorebılecekmıyım

yapmadim canim dun korkumdan sana yakalanirim da hadi kalk pack yapalim dersin diye girmedim :)) hemen ciktim:)))

hosbulduk canlarim:)

sen cok fenasın yaa kaydirigubbakcemile3

Nesmecim zorunlu kalmadıkça bence fondoten kullanma..güneş koruyucu yeter...özel günlerde kullanki bir anlamı olsun....ya yüz bakımıni diş fırçalama gibi rutine oturtursan rahat edersin...Kırışık değilim dedim ama gülünce çıkıyor mimik...

bu haftanın koçu Nesme sensin demi kuzucum...ben menümü yazmıyorum çünkü iki gündür aptal salak besleniyorum...

canım ben ramp yapacagım eve gıdınce tabı kesın dıyemıyrm hava cok sıcak ve nemlı. bende meyve detoksunda kılo almıstım bırde kabız olmustum benımde ılgınctır vucudum

demmekk ki yalnız değilimm,aacyip bünyeyey sahip olan....
:dance:desenen yesa ikmiz kaldıkk pack yapacakkkk

bu haftanın koçu Nesme sensin demi kuzucum...ben menümü yazmıyorum çünkü iki gündür aptal salak besleniyorum...

benimm canımm,,yazmaa sen kafanan göre takıl,ama sadeecc bu haftaaaaa........haftayya hızlı bir girişş yapppp,takipçinimm haberin ola......bu ardaa benim kaz aykalrıma bişey öenrrrrrir miisn?

ii akşamlar kızlar sabah kahvaltısı yapamadım demiştim öğle 2 biber dolması ve bir dilim kepek ekmek yedim arada bir armut 4 tane kayısı yedim akşam ise 2 küçük kase çorba içtim 500 kez ip atladım start in up ve slim in 6 yaptım kaydirigubbakcemile2 5 bardak yeşl cay içtim opuyorumnanaktan

aferinn sevgilim benimmmm.....öğleyey dzüeltmişinn menünüü,bu kadar çabuk beklemiyodummmmmmm....ayy rsemnn 1 aydırr ip atlamıyomm yaa,,ne kaadr çok atlardımmmmmmm eskiden.................gidip 5dk atlayımmmm

benimm canımm,,yazmaa sen kafanan göre takıl,ama sadeecc bu haftaaaaa........haftayya hızlı bir girişş yapppp,takipçinimm haberin ola......bu ardaa benim kaz aykalrıma bişey öenrrrrrir miisn?

Evet ne olur beni destekle takipcim ol böyle birine acayip ihtiyacım olacak...hemde kafamı bir yerlere kanaliz edeyim ki rahatlayayım....Kaz ayakların için önce iyi bir bakım kremi al..paranı kıy 8 ay fln yeter ama dönüşü fazlasıyla geri döner...

bana marka verrir miisn?bende senin takipçinimm bundann böyle,,sen de benimm kozmetik danışmanımmm.....bana marka verisenn sevinriimm,

aferinn sevgilim benimmmm.....öğleyey dzüeltmişinn menünüü,bu kadar çabuk beklemiyodummmmmmm....ayy rsemnn 1 aydırr ip atlamıyomm yaa,,ne kaadr çok atlardımmmmmmm eskiden.................gidip 5dk atlayımmmm

teşkür ederim koçum benimmmmmmmmhihoyyyt çok seviorum ben ip atlamayı full yeniden başladım koçum bu ayın sonuna kadar ellileri görmem lazım kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

ne kremiki bu merak ediverdim hemen kaydirigubbakcemile3 bende 3 gündür nivea q10 sıkılaştırı kullanıorum bakem nolcak 2 hafta içinde belli ediormuş inş işe yararzemuszemus

ne kremiki bu merak ediverdim hemen kaydirigubbakcemile3 bende 3 gündür nivea q10 sıkılaştırı kullanıorum bakem nolcak 2 hafta içinde belli ediormuş inş işe yararzemuszemus

sevgilim_benim kaç yaşındasın kuzucum...ya benim kremim loncome kuzucum..ama daha ekonomik ve ecz. ürünü vereyim...fransız ürünü fiyat 45tl bioderma...onuda şiddetle öneririm özellikle bir hassas cilt serisi var muhteşem...

ben 18 buçuk diyim cnm kaydirigubbakcemile3 eylülde 19 gircem inş aa burda varmıki bioderma internetten araştırım ben bi çatlaklarımda var accık üstelik ona ne önerirsin pekisenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…