50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben 18 buçuk diyim cnm kaydirigubbakcemile3 eylülde 19 gircem inş aa burda varmıki bioderma internetten araştırım ben bi çatlaklarımda var accık üstelik ona ne önerirsin pekisenağlama

sen daha cok kucuksun ama bende 18 yaşımda başladım bakıma...yani bırakma sakın....ne kullanırsan kullan hiç kullanmamaktan iyidir...yani çalışmadığın için illa marka kullanacam deme ama harclılarını biriktirip uygun şeyler al..çatlak derken kilo çatlağı ise valla ona cok var sana daha

evet cnm valla bu kullandıgım niveanın kokusu çok hoşuma gitti bakim kullanıyım sıkılaştırmassa bilem nemlendirir belki dimi ama kaydirigubbakcemile3

bende hafta başından sonra yuruyup ip atlayıp plates yapayım diyorum kızımla...
ne güzellll canımm yap yapp iii olurr,hem kızın da alışsınn spora.....
hihoyyyt
teşkür ederim koçum benimmmmmmmmhihoyyyt çok seviorum ben ip atlamayı full yeniden başladım koçum bu ayın sonuna kadar ellileri görmem lazım kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
görürüsünn canımm,ipin ucunuu bırakma....güveniyoruz sana...

kızlar ben yatıyorum..iyi geceler tatlı ruyalar....

ii geceler,,tatlı rüyalaaar........bayanssulusmile

selamlar herkese,iki gündür çok hastayım grip olmuşum.yazın da hiç çekilmiyor.midem bulandığı için bişey de yiyemiyorum.sanırım az kaldı aranıza katılmama :)

kızlar napıyorsunuz ben sıneklerle savasıyrm hava cok sıcak ıcerıde oturulmuyr balkonda da sıneklerle savasıyrm bırazda yedıler sanırım kasınmaya basladım.

nesmecim biz eli boşlar olarak ozellıkle napacagımızı sasıryrz. spor yapmadım ama ben en ıyısı gıdeyım banyo yapayım onda da kalorı harcanyr nede olsakaydirigubbakcemile3

görürüsünn canımm,ipin ucunuu bırakma....güveniyoruz sana...

bende kendime güveniorummmmmm koçummm bugün biir senedir girmedim pant girdim ve düğmesini kapadımkaydirigubbakcemile3 oluodu ama düğmesi bir türlü kapanmıodu resim de çektim bidekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

canım pantalonun gayet hos durmus sen bızden daha sanslısın metabolızman daha hızlı calısır senın kılo vermen aslında daha kolaydır bence bu yasta verebıldıgın kadar ver.

canım pantalonun gayet hos durmus sen bızden daha sanslısın metabolızman daha hızlı calısır senın kılo vermen aslında daha kolaydır bence bu yasta verebıldıgın kadar ver.

teşekkürler canımmmhihoyyyt evet cnm annem troid hastası bende geçen sene test yaptırdım bişi çıkmadı bu senede yaptırıcam trye gelince inş her ihtimale karşı biraz az az veriorum gibi gelio bana ama olsun belkim kalıcıdır kaydirigubbakcemile320 günde 3 kilo verdim sizin sayenizde çok saolun ellilere az kaldııııopuyorumnanaktan

Bugün dünden 500 gram fazla çıkıyorum dün az yediğim halde çok yiyince de az çıkıyorum anlamıyorum bu işleri

gunaydin herkeseee.

ben dun aksam 1 tabak kizartma yedim yogurtluuu ...

anneme gitmistim, caresiz kaldimmm

)))))

ohhh canima degsinn p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…