ben 18 buçuk diyim cnm kaydirigubbakcemile3 eylülde 19 gircem inş aa burda varmıki bioderma internetten araştırım ben bi çatlaklarımda var accık üstelik ona ne önerirsin pekisenağlama
sen daha cok kucuksun ama bende 18 yaşımda başladım bakıma...yani bırakma sakın....ne kullanırsan kullan hiç kullanmamaktan iyidir...yani çalışmadığın için illa marka kullanacam deme ama harclılarını biriktirip uygun şeyler al..çatlak derken kilo çatlağı ise valla ona cok var sana daha
kızlar ben yatıyorum..iyi geceler tatlı ruyalar....
ne güzellll canımm yap yapp iii olurr,hem kızın da alışsınn spora.....bende hafta başından sonra yuruyup ip atlayıp plates yapayım diyorum kızımla...
görürüsünn canımm,ipin ucunuu bırakma....güveniyoruz sana...teşkür ederim koçum benimmmmmmmmhihoyyyt çok seviorum ben ip atlamayı full yeniden başladım koçum bu ayın sonuna kadar ellileri görmem lazım kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
kızlar ben yatıyorum..iyi geceler tatlı ruyalar....
görürüsünn canımm,ipin ucunuu bırakma....güveniyoruz sana...
saol koçummm evt çok ama çok güzel bir duygu valla allah herkese yaşatsınkaydirigubbakcemile2gayett hoşsunn sevgilimm benimm....sevindimm senin adınaaaaa,,o duyguu çok gzüelll bir duyguuu....
herkese ii gecelerrrrr
bende kendime güveniorummmmmm koçummm bugün biir senedir girmedim pant girdim ve düğmesini kapadımkaydirigubbakcemile3 oluodu ama düğmesi bir türlü kapanmıodu resim de çektim bidekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
canım pantalonun gayet hos durmus sen bızden daha sanslısın metabolızman daha hızlı calısır senın kılo vermen aslında daha kolaydır bence bu yasta verebıldıgın kadar ver.
Günaydın kızlar:) gözlerimi açamıyorum şuan:)
Günaydınlar....Hayırdır neden açamıyorsun?
dün 4.30 da yattım uykumu düzene sokayım diye erken kalktım ondan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?