50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy cok feciiiii...ne fecidir uykusuzluk...keşke daha geç kalksaydın..

ay yok yavaş yavaş erkene alıyım cumartesi sınava kalkamıycam yoksa.

gunaydin herkeseee.

ben dun aksam 1 tabak kizartma yedim yogurtluuu ...

anneme gitmistim, caresiz kaldimmm

)))))

ohhh canima degsinn p

iyi yapmışsın kuzum aynısını ben de bir önceki gün yaptım tartıda 300 gram az çıkmıştım bak dün az yedim bugün fazla çıktım

Bugün dünden 500 gram fazla çıkıyorum dün az yediğim halde çok yiyince de az çıkıyorum anlamıyorum bu işleri
spor yap uykun acilir....
ben de anlamiyorum bu tartilarin ruh halini.....en iyisi aslinda ayda bir tartilmak..... boyle her gun tarti tepesine binip baski yapmak hic iyi degil....
gunaydin herkeseee.

ben dun aksam 1 tabak kizartma yedim yogurtluuu ...

anneme gitmistim, caresiz kaldimmm

)))))

ohhh canima degsinn p
afiyet olsun.... ne lezzetlidir kimbilir.....bence de iyi olmus... kas kas nereye kadar..bende dun yaptigim bir tepsi kekin dortte birini goturdum. ceza olarak aksam yemegi yemedim sonra.. (koc uyanmadi daha di mi)

hiç spor yapasım da yok açıkçası ömer üründül incileri okurken açıldım

kek güzel oldu demek:) afiyet olsun.

hiç spor yapasım da yok açıkçası ömer üründül incileri okurken açıldım

kek güzel oldu demek:) afiyet olsun.

kek olmasi gerektigi gibi kesinlikle olmadi. ama bir degisik oldu....dogaclama calisinca boyle sonuclar cikiyor... Artik yemeyelim diye yarisini ablamlara goturecegim bugun...

valla arada da yemesek olmuyor yaa.

zaten simdi bi avantajim var;
doktorun verdigi eklem ilacini yatmadan once icmem lazim ve en az 2 saat once yeme-icmeyi kesmem lazim.
bu sayede gece hicbisey atistirmiyorum )

belki bi faydasi olur..

ohhh, sana da afiyet olsun,
kek guzel oldu mu?

kek olmasi gerektigi gibi kesinlikle olmadi. ama bir degisik oldu....dogaclama calisinca boyle sonuclar cikiyor... Artik yemeyelim diye yarisini ablamlara goturecegim bugun...

:))

valla arada da yemesek olmuyor yaa.

zaten simdi bi avantajim var;
doktorun verdigi eklem ilacini yatmadan once icmem lazim ve en az 2 saat once yeme-icmeyi kesmem lazim.
bu sayede gece hicbisey atistirmiyorum )

belki bi faydasi olur..

sen zaten ara bırakmıyor muydun ben 4 saat falan bırakıyorum. eğer bırakmıyorduysan faydası olur tabi.

slm kızlarr

2 gündür üşütüp midemi bozdum ne sancılar çektim anlatamam ama diyetimide bozmadım

şu an itibariyle 58 görünüorum hadi bakalımmmmm

dün 2 saat spor yaptım salondaaa heryerim ağrıokaydirigubbakcemile2

bugun 4.gun ve ben 100 gram bıle veremedm hala 58.1 sızce ne zamn vermeye baslarım? hıc olmazsa 500 gram gtse dun oglen 3koftenın yanında 3 corba kasıgı pılav yedım pısman oldum aksam yemegı yemedım buna ragmen sabah tarıldgmda hıc bı fark yok neyse yola devam

gecmis olsun da hastayken diyet icin kendini cok kasma.. sagligin daha onemli...

meraba herkese

ben bugün sabah 7de kahvaltı yaptım 1 kibrit kutusu kdr yarım yaglı peynir 6tane yeşil zeytin light süt 1 yumurda 2 dilim uno diet ekmek kızarmış ve light süt. saat 10 dada azıcık stlü beyaz dondurma yedim

bizim haftalarca bile 100 gram veremedigimiz oldu... cok az yiyorsun. aksam yem egi niye yemedin ki??? en azindan salata meyve falan yeseydin...

kizlar yaaa,
canim cok sikkin.

bu karakterde olmama kiziyorum bazen.

hayatim boyunca her isimi kendim yaptim, kimseden yardim istemedim.

evlendim, anneme yakin oturdum, simdi uzaktan bakan zannediyordur ki, pepper annesine yakin, annesi yemegini yapar, isine yardim eder.

ama inanin annem o kadar mesgul ki kendi isleriyle , bana haftalarca gelemiyor bile, gelirse de misafir gibi geliyor.

ne bir yemek yapmasini istiyorum ondan ne de en ufak bir isime yardimci olmasini.

kiyamam da zaten, gonlum razi olmaz, o yasta kadini calistirmaya.

ama calistiran calistiriyor.

abimlerle ayni binada oturuyorlar ve abimin esi evdi calismiyor; ona ragmen cogu zaman cocugunu anneme baktiriyor.
simdi bugun evlerine boyaci gelmis, abim iste, esi bi yere is gorusmesine gitmis, annem hem cocuga bakiyor hem de babamla birlikte boyaci ile ilgileniyorlar.
bizim de evimize boyaci gelecek ve biz esimle yillik izin ayarlamaya calisiyoruz, ne annem ne babamdan ne de esimin ailesinden yardim istemedik.

ya sacma mi dusunuyorum bilmiyorum ama canim cok sikildi.

bir de su var,
boyle seyler soylenmez ama annemlerin son zamanlarda durumlari iyi degil ve abim onlara hic yardimci olmuyor, hem her islerini annem ve babama yaptiriyorlar .

neyse bunlari baska bi topikte yazmaliydim sanirim )
ama sizler benim arkadaslarimsiniz o yuzden sizlere yazdim istee

Abinle konussan tatli tatli gelin hanim olm adan. Bir oglen yemek yeseniz mesela bas basa???Kardes te olsan herkes ayni zihniyette olmuyor maalesef

haklısın canım. abin düşüncesizce davranmış bence

Peppperım annenlerle konuştun mu, annenler ne diyor bu duruma, konuşsalar ya abinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…