Peppperım annenlerle konuştun mu, annenler ne diyor bu duruma, konuşsalar ya abinle.
evet annene agir geliyor mu surekli bunlarin isine kosturmak. Yoksa yok onemli degil mi diyorlar. Bu onemli.Gercekte ne dusundukleri.Bence sen dogrusunu yapiyorsun. Anne baba her zaman cocuklari desteklemek istesede bence belli bir yastan sonra onlardan cok sey beklenmemeli ve kendi ayaklarimizin uzerinde durabilmeliyiz.Ben de hic kiyamam anneme babama. Yeter bu yasa kadar yaptiklari... Ama mesela kuzenim on yillik evli hala yemek pisirmeyi bilmez. Tencere tencere yemekleri annesinden tasir..Cocugunu annesine baktirir.. Alisverisini annesi yapar, faturalarini annesi oder. HEpimizin cok calistigi zamanlar oluyor. Ama kendi ayaklarin uzerinde durmayi beceremeyeceksin niye evlenirsin ki???Ben de kiziyorum boyle insanlara.....
annem ve babam bisey diyemiyorlar,
abime duskunler, bisey derlerse onu kusturmekten korkuyorlar;
bir de ayni binadalar, bizi birakir gider tasinir baska yere diye korkuyorlar.
daha cok syeler oldu da zamaninda simdi anlatmayayim. abim benden 1,5 sene once evlendi ve o 1,5 sene cok uzuntuler cektim.
anchusa sen dedin ya abinle bulus konus diye,
ben abime esimi konusmak icin (birisyle birlikte oldugumu soylemek icin ) bulustum birkez disarda bir kahve icimllik,
ve esi kiskandi, bensiz disarda nasil bulusursunuz diye olay yapti..
yaa neyse eskileri hatirlayinca daha da cok sinirleniyorum.
acmayayim fazla en iyisi
Sakin ol. Ama annen baban birsey demiyorsa bence sen de deme. Cunku kabak senin basina patlar. Bence en uygunu annelerin tatli dille soylemesi eger rahatsizlik duyuyorlarsa bu durumdan. Sen yine dogrusunu yapiyorsun annenlerden cok sey beklememekle. Bizimkilerde Istanbulda degiller. Ablamda ben de her isim de yalniziz.. Bazi insanlar daha sansli bu konularda bazilari da degil. Ama bizim gibi insanlar hayatta hep bir adim onde olacak ve daha kolay bas edebilecek sorunlarla...
canim cok dogru soyuyorsun.
beni sakinlestirdi bu sozlerin.
napim, herkes icin ben uzulemem ki, annemler de cocuk degiller, kendileri halletmeliler bu meseleyi.
haklisin, biz kendi isimizi kendimiz yapariz ve bu bize bisey kaybettirmez, aksine katar dedigin gibi..
senin dahil olman abinle senin ilisikini de gerer... Yok yere aranizda huzursuzluk cikar. O yuzden bu konularda cok sakin ve sagduyulu olmak lazim. Eminim annenler de zaten sizinle gurur duyuyorlardir peppermint her isini kendi hallediyor diye..
selamlar herkese..
bugün tatilde son günüm,
yarın yola çıkıyoruz , sizleri çok ösledim..
aynen cnm,
hep takdir ediyorlar, aferin kizim sana diyorlar....
sagol tekrar cnm arkadasim.
Evet ya,benim de öyle oluyoduu,sinir oluyodummm,ben artık haftda 1 tartılıyorumm,sadece 2 gün önce banyodan önce tartıldımm,bi de sonra sonra; 100gr fazla çıktımmmbilmiyorumkismile,aha az çııydu ya waterr ben fazla çıktımmmmmmmafoldumbenBugün dünden 500 gram fazla çıkıyorum dün az yediğim halde çok yiyince de az çıkıyorum anlamıyorum bu işleri
kötükedihüso,aaaa peeprrr,bari 1 tabak değildee azcık yyiyip,salatyla falnn geçiştirseydinnnnn.Ben zaarrlı şeyşerr yeme zorunda kaldığımda,,öyle yapıyommm...gunaydin herkeseee.
ben dun aksam 1 tabak kizartma yedim yogurtluuu ...
anneme gitmistim, caresiz kaldimmm
)))))
ohhh canima degsinnp
1/4 tepsii ke,afiyet olsun canımm,peper le senn cezalıksınızz,bari 2-3günde yeseydin az az,dahh iyi olmaz mıydı?spor yap uykun acilir....
ben de anlamiyorum bu tartilarin ruh halini.....en iyisi aslinda ayda bir tartilmak..... boyle her gun tarti tepesine binip baski yapmak hic iyi degil....
afiyet olsun.... ne lezzetlidir kimbilir.....bence de iyi olmus... kas kas nereye kadar..bende dun yaptigim bir tepsi kekin dortte birini goturdum. ceza olarak aksam yemegi yemedim sonra.. (koc uyanmadi daha di mi)
slm kızlarr
2 gündür üşütüp midemi bozdum ne sancılar çektim anlatamam ama diyetimide bozmadım
şu an itibariyle 58 görünüorum hadi bakalımmmmm
dün 2 saat spor yaptım salondaaa heryerim ağrıokaydirigubbakcemile2
bugun 4.gun ve ben 100 gram bıle veremedmhala 58.1 sızce ne zamn vermeye baslarım? hıc olmazsa 500 gram gtse dun oglen 3koftenın yanında 3 corba kasıgı pılav yedım pısman oldum aksam yemegı yemedım buna ragmen sabah tarıldgmda hıc bı fark yok neyse yola devam
güzell canım kahvaltın,dondurma da zaetnn az olduğu sürece diyetelrde oluyo...afiyet olsunmeraba herkese
ben bugün sabah 7de kahvaltı yaptım 1 kibrit kutusu kdr yarım yaglı peynir 6tane yeşil zeytin light süt 1 yumurda 2 dilim uno diet ekmek kızarmış ve light süt. saat 10 dada azıcık stlü beyaz dondurma yedim
ben 7-8 den sonra yemem yıllardırr,çok çok istisna zamnlarad meyve falan yerimm,özellikle akşam portaal yemeyinn,ilerde reflüye neden olabiliyoo...ben meyve yiyorum da 3-4 saat önceden yatmıyorum asitli ya meyve bana doktorum kesinlikle yatmıycaksın dedi, mideme zarar veriyormuş ben hep yemek yiyip uyuyordum
senin dahil olman abinle senin ilisikini de gerer... Yok yere aranizda huzursuzluk cikar. O yuzden bu konularda cok sakin ve sagduyulu olmak lazim. Eminim annenler de zaten sizinle gurur duyuyorlardir peppermint her isini kendi hallediyor diye..
selamlar herkese..
bugün tatilde son günüm,
yarın yola çıkıyoruz , sizleri çok ösledim..
kahvekokusu cnm hadi cabuk gelll.. ozledik biz de seni.
-ben de simdi alisveris mrk.ne cikicam kizlar,
belki acilirim biraz.
Evet ya,benim de öyle oluyoduu,sinir oluyodummm,ben artık haftda 1 tartılıyorumm,sadece 2 gün önce banyodan önce tartıldımm,bi de sonra sonra; 100gr fazla çıktımmmbilmiyorumkismile,aha az çııydu ya waterr ben fazla çıktımmmmmmmafoldumben
kötükedihüso,aaaa peeprrr,bari 1 tabak değildee azcık yyiyip,salatyla falnn geçiştirseydinnnnn.Ben zaarrlı şeyşerr yeme zorunda kaldığımda,,öyle yapıyommm...
.ailenle ilgili durumu da okudum,canımm erekkelr evlenince otomatikman karılarının kontrolünde oluyo,kızlar anne ,babaya daah duyarlı oluyo,kıyamıyo,ama mmaaleseff gelinlerr işlerine geldiğince kullanıyolarr.benzer durumu bizde yaşıyoruzz,aman sen müdahale etme bence,sen kötü oluyosun,anane baba durumu görmmemezlikten gelebiliyolarr,ben sorunu dile getirdimm ve annemm sorunu önemsizleştirnce ben kötü oldumm,artık duyarsızlaştımmm....boş vers en de üzme kendini....
1/4 tepsii ke,afiyet olsun canımm,peper le senn cezalıksınızz,bari 2-3günde yeseydin az az,dahh iyi olmaz mıydı?
çok geçmiş olsunn,sğalıksı z diyetinde çok anlamı olmaz,,sağlığın düzelsinn öyle devamm edersinnn,dikkat et kendine....
ya bence sık sık tarılma,veremememn doğal,hemn verilmiyoo ki,sen moralini bozup ta boşverme ,çoğumuz geç verdikkk,ama verdik yani...devam et,sadec ecumaları tartıll....
güzell canım kahvaltın,dondurma da zaetnn az olduğu sürece diyetelrde oluyo...afiyet olsun
ben 7-8 den sonra yemem yıllardırr,çok çok istisna zamnlarad meyve falan yerimm,özellikle akşam portaal yemeyinn,ilerde reflüye neden olabiliyoo...
:lepi:
annem ve babam bisey diyemiyorlar,
abime duskunler, bisey derlerse onu kusturmekten korkuyorlar;
bir de ayni binadalar, bizi birakir gider tasinir baska yere diye korkuyorlar.
daha cok syeler oldu da zamaninda simdi anlatmayayim. abim benden 1,5 sene once evlendi ve o 1,5 sene cok uzuntuler cektim.
anchusa sen dedin ya abinle bulus konus diye,
ben abime esimi konusmak icin (birisyle birlikte oldugumu soylemek icin ) bulustum birkez disarda bir kahve icimllik,
ve esi kiskandi, bensiz disarda nasil buvulusursunuz diye olay yapti..
yaa neyse eskileri hatirlayinca daha da cok sinirleniyorum.
acmayayim fazla en iyisi
bugun 4.gun ve ben 100 gram bıle veremedmhala 58.1 sızce ne zamn vermeye baslarım? hıc olmazsa 500 gram gtse dun oglen 3koftenın yanında 3 corba kasıgı pılav yedım pısman oldum aksam yemegı yemedım buna ragmen sabah tarıldgmda hıc bı fark yok neyse yola devam
Bugün dünden 500 gram fazla çıkıyorum dün az yediğim halde çok yiyince de az çıkıyorum anlamıyorum bu işleri
peppermint alisveris dedinde ben de haftasonu ipekyola, derimoda ve zaraya girme gafletinde bulundummm....Elim kolum pek bir dolu ciktim.. Ama zaten indirimleri bekliyordum alisveris icin o yuzden pisman degilim... Yine gitsem yine alirim...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?