50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen ben de cnm 54 kg olmaya alistim sanirim.
su siralar beni hic rahatsiz etmiyor.

bir de senin dedigin gibi zayifsin diyen anne-babalar-eslerr sonunda bizim de beynimizi yikadilar herhalde.

durumumuz iyi degil ama haa..

alismayalim bu kilolara:1no2:

ben ne zaman mangoya girsem uzerime fenaliklar geliyor. hep cok kalabalik..... bir kasa kuyrugu oluyor taaaaa magazanin kapisina kadar.. begensem bile almadan cikiyorum.kotonda da guzel seyler vardi ama denemeye usendim. Tekrar bir cikip bakmak lazim.

ben duz atlet seklinde tshirtleri gecen sene mudodan ve pazardan almistim. Her rengini almisim. Siyahin rengi atmis biraz ama digerlerine hicbirsey olmadi.Bol bol giyiyorum
Bir de ben esimle hayatta yapamam alisveris. Bir tek ona birsey alacagimiz zaman o beni ister yaninda. Ama ben tek basima alisveri dah cok seviyorum... Kimseyi bekletiyorum diye stres de olmuyorum..

ben de bi pazara cikmak istiyorum aslinda bunlar icin haklisin. ama esim herhalde sinir krizi falan gecirir. onsuz gitmem lazim))
kaydirigubbakcemile

bencede dinleme anneni... Onlar biz etli butlu olunca seviniyorlar. Bana dar gelen seyleri giyince gaza geliyorum ben de.... Ben bunun icine girebilirim diye kendi kendimi motive ediyorum..... bir kac ay sonra icine girince de cok mutlu oluyorum

ben de bi pazara cikmak istiyorum aslinda bunlar icin haklisin. ama esim herhalde sinir krizi falan gecirir. onsuz gitmem lazim))
kaydirigubbakcemile

benim dibimde var bir tane pazar. Zaranin elbiselerini falan satiyor bir tezgah. Arada bir yoklamak gerek pazarlari. Ama cikamiyorum ben de cok fazla pazara....

canım sen süpersin ya 51 kilocuk avuç kadarsın :) maşallaaaahhh hiç alma kilo
ben evlendikten sonra böyle oldum, belki biraz da yaş

ben mecburen esimle gidiyorum, h.sonu sadece vaktim var,
market alisverisine ciktigimizda giysi alisverisini de araya sokuyorum.
bekarliktaki gibi uzuuunn saatler suren alisverisler yok artik bana :-(

ben mecburen esimle gidiyorum, h.sonu sadece vaktim var,
market alisverisine ciktigimizda giysi alisverisini de araya sokuyorum.
bekarliktaki gibi uzuuunn saatler suren alisverisler yok artik bana :-(
dogru haklisin. senin icin daha zor. Servisle gitmesen is cikisi arkadaslarinla gidersin alisveris merkezine rahat rahat alisverisni yaparsin...Ama servis de bagliyordur seni...
canım sen süpersin ya 51 kilocuk avuç kadarsın :) maşallaaaahhh hiç alma kilo
ben evlendikten sonra böyle oldum, belki biraz da yaş

ben senden yasli olabilirim ama bende 56-57 den dustum bu kiloya..

Son düzenleme:
dogru haklisin. senin icin daha zor. Servisle gitmesen is cikisi arkadaslarinla gidersin alisveris merkezine rahat rahat alisverisni yaparsin...Ama servis de bagliyordur seni...

ben senden yasli olabilirim ama bende 56-57 den dustum bu kiloya..

aynen serviste bagliyor beni...

aslinda araba da kullaniyorum, aksamlari da cikip gidebilirim belki ama esimi de evde birakip cikamam ki oyle.. onunla olmayi tercih ediyorum sanirim ben de..
;-))

ilk yillar boyle sanirim. belki sonraki yillar daha farkli bir duzen kurariz bilmiyorumm kii bilmiyorumkismile

ben de oyleyim. Birsey yapacaksam gece arkadaslarimla onun is yemeklerine denk getiriyorum.... Biz haftada bir gun off gunumuz olsun diye konusmustuk. O gun hic gorusmeyecektik . O kendi arkadaslariyla gorusecekti ben kendiminkilerle daha onu bile uygulamaya koyamadik.

Bu arada ben de basladim araba kullanmaya. Gecen haftasonu bakirkoy civarinda 2 saat kullandim.Henuz kaza yapmadim. Ama bizim buralardan hala korkuyorum..Bu hafta sonu da cikacagiz..

ben de cnm,
esim mesaiye kalacagi aksamlar gidiyorum anneme bile.. )

aman hep boyle olalim insallah hep eslerimizle

Bu arada ben de basladim araba kullanmaya. Gecen haftasonu bakirkoy civarinda 2 saat kullandim.Henuz kaza yapmadim. Ama bizim buralardan hala korkuyorum..Bu hafta sonu da cikacagiz..

oo cokk iyi masallah sana.
oyle oyle alisirsin iste.

bi nazar boncugu da sana a.s

kızlar, ben bu zayıflama yöntemlerine yetişemiyorum :)
leslie ne_?
cidden işe yarayan bişeyse bende yapayım
ama bana bi açıklarmısınız :))
akannehir

ben de cnm,
esim mesaiye kalacagi aksamlar gidiyorum anneme bile.. )

aman hep boyle olalim insallah hep eslerimizle

oo cokk iyi masallah sana.
oyle oyle alisirsin iste.

bi nazar boncugu da sana a.s

aynen esimin bu gece is yemegi vardi. ablami aradim ben geliyorum diye. Esim tel acip iptal oldu dedi, ablami geri aradim gelmiyorum diye.....
neyse ben isime donuyorum cok lak lak ettim yine...

kızlar, ben bu zayıflama yöntemlerine yetişemiyorum :)
leslie ne_?
cidden işe yarayan bişeyse bende yapayım
ama bana bi açıklarmısınız :))
akannehir

s e n d e z a y i f l a. c o m a gir. oradan spor videolarini bul. Orada leslie sansone ile zyifla diye bir suru program var. bir cesit fitness programi.. onlari indir. 3 mille baslayabilirsin mesela. ve evde uygulamaya basla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…