bende çok çok alıiveriş yapma isteğindeyim bu aralar, vitrinlerde de hep indirim afişleri!
ama kilo vermeyi bekliyorum ki yeni bedenime göre alayim değil mi :)
gerçi bekle bekle sonuç değişmiyor pek
kızlar beni gazlayın biraz bu yeni 59 kg lık halime alışmaya başladım sanırım
böyle daha iyisin diyen aile büyükleri yedirdikçe yediriyor valla.. ben yine 53 lük halime dönmek istiyorum
nesmekaya sagol canim tavsiyelerin icin;
haklisin ben de evlenmeden once karistigimda bu islere kotu oldum; demedigim seyleri bile dedin dediler... sonra onlar yine iyi oluyorlar, biz arada kaliyoruz.
ben simdi alisveris yapmadim; arkadasimla ciktik, bi dolasip biseyler yiyip geldik..
ama h.sonu esimle ciktik alisverise,
mangodan bi gomlek, cotondan bi etek, lcwden de bi elbise alabildim.
bunlari secmem bile cok uzun surdu, zok zor begeniyorum, esim bunaldi, yoruldu. eve donduk))
mango da cok indirim var ve guzel seyler var, az once de baktim yine,
ama deneyip bakacak vaktim yoktu, bigun yine gitmek istiyorum.
bir de h.sonu icin spor t-shirtlere ihtiyacim var; onlari nerden baksam bilmiyorum.
nesmekaya sagol canim tavsiyelerin icin;
haklisin ben de evlenmeden once karistigimda bu islere kotu oldum; demedigim seyleri bile dedin dediler... sonra onlar yine iyi oluyorlar, biz arada kaliyoruz.
ben simdi alisveris yapmadim; arkadasimla ciktik, bi dolasip biseyler yiyip geldik..
ama h.sonu esimle ciktik alisverise,
mangodan bi gomlek, cotondan bi etek, lcwden de bi elbise alabildim.
bunlari secmem bile cok uzun surdu, zok zor begeniyorum, esim bunaldi, yoruldu. eve donduk))
mango da cok indirim var ve guzel seyler var, az once de baktim yine,
ama deneyip bakacak vaktim yoktu, bigun yine gitmek istiyorum.
bir de h.sonu icin spor t-shirtlere ihtiyacim var; onlari nerden baksam bilmiyorum.
ben duz atlet seklinde tshirtleri gecen sene mudodan ve pazardan almistim. Her rengini almisim. Siyahin rengi atmis biraz ama digerlerine hicbirsey olmadi.Bol bol giyiyorum
Bir de ben esimle hayatta yapamam alisveris. Bir tek ona birsey alacagimiz zaman o beni ister yaninda. Ama ben tek basima alisveri dah cok seviyorum... Kimseyi bekletiyorum diye stres de olmuyorum..
bende çok çok alıiveriş yapma isteğindeyim bu aralar, vitrinlerde de hep indirim afişleri!
ama kilo vermeyi bekliyorum ki yeni bedenime göre alayim değil mi :)
gerçi bekle bekle sonuç değişmiyor pek
kızlar beni gazlayın biraz bu yeni 59 kg lık halime alışmaya başladım sanırım
böyle daha iyisin diyen aile büyükleri yedirdikçe yediriyor valla.. ben yine 53 lük halime dönmek istiyorum
ben de bi pazara cikmak istiyorum aslinda bunlar icin haklisin. ama esim herhalde sinir krizi falan gecirir. onsuz gitmem lazim))
kaydirigubbakcemile
ben duz atlet seklinde tshirtleri gecen sene mudodan ve pazardan almistim. Her rengini almisim. Siyahin rengi atmis biraz ama digerlerine hicbirsey olmadi.Bol bol giyiyorum
Bir de ben esimle hayatta yapamam alisveris. Bir tek ona birsey alacagimiz zaman o beni ister yaninda. Ama ben tek basima alisveri dah cok seviyorum... Kimseyi bekletiyorum diye stres de olmuyorum..
dogru haklisin. senin icin daha zor. Servisle gitmesen is cikisi arkadaslarinla gidersin alisveris merkezine rahat rahat alisverisni yaparsin...Ama servis de bagliyordur seni...ben mecburen esimle gidiyorum, h.sonu sadece vaktim var,
market alisverisine ciktigimizda giysi alisverisini de araya sokuyorum.
bekarliktaki gibi uzuuunn saatler suren alisverisler yok artik bana:-(
canım sen süpersin ya 51 kilocuk avuç kadarsın :) maşallaaaahhh hiç alma kilo
ben evlendikten sonra böyle oldum, belki biraz da yaş
nasıl verdin peki???
dogru haklisin. senin icin daha zor. Servisle gitmesen is cikisi arkadaslarinla gidersin alisveris merkezine rahat rahat alisverisni yaparsin...Ama servis de bagliyordur seni...
ben senden yasli olabilirimama bende 56-57 den dustum bu kiloya..
aynen serviste bagliyor beni...
aslinda araba da kullaniyorum, aksamlari da cikip gidebilirim belki ama esimi de evde birakip cikamam ki oyle.. onunla olmayi tercih ediyorum sanirim ben de..
;-))
ilk yillar boyle sanirim. belki sonraki yillar daha farkli bir duzen kurariz bilmiyorumm kii bilmiyorumkismile
aynen serviste bagliyor beni...
aslinda araba da kullaniyorum, aksamlari da cikip gidebilirim belki ama esimi de evde birakip cikamam ki oyle.. onunla olmayi tercih ediyorum sanirim ben de..
;-))
ilk yillar boyle sanirim. belki sonraki yillar daha farkli bir duzen kurariz bilmiyorumm kii bilmiyorumkismile
ben de oyleyim. Birsey yapacaksam gece arkadaslarimla onun is yemeklerine denk getiriyorum.... Biz haftada bir gun off gunumuz olsun diye konusmustuk. O gun hic gorusmeyecektik . O kendi arkadaslariyla gorusecekti ben kendiminkilerle daha onu bile uygulamaya koyamadik.
Bu arada ben de basladim araba kullanmaya. Gecen haftasonu bakirkoy civarinda 2 saat kullandim.Henuz kaza yapmadim. Ama bizim buralardan hala korkuyorum..Bu hafta sonu da cikacagiz..
ben de cnm,
esim mesaiye kalacagi aksamlar gidiyorum anneme bile..)
aman hep boyle olalim insallah hep eslerimizle
oo cokk iyi masallah sana.
oyle oyle alisirsin iste.
bi nazar boncugu da sana a.s
kızlar, ben bu zayıflama yöntemlerine yetişemiyorum :)
leslie ne_?
cidden işe yarayan bişeyse bende yapayım
ama bana bi açıklarmısınız :))
akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?