2 aksamdir pilates yapamiyorum,
hatta 11 bucukda koltukta uyuyakaliyorum ..
regliden sanirim asiri bi halsizlik var ben de.
ama bu aksam muhakkak yapmam lazim..
hangi videoyu yapsam acabaa
--bir de bugun yine belim cok agriyor, moral,m bozuldu :-(((((((
peppermint bugun yorgunsan yapamazsin ama sana verdiklerimin icinde dropasize4life diye birsey var. pilates temelli ama arada cardiosu da var.. kadin biraz cok konusuyor ama birsuru de teknik gosteriyor ozellikle haraketleri tam yapamayanlar icin..ona bior bak derim. doktorun dedigini de unutma. pilates yaptikca acilacak belin..
kızlarrr ben geldim elbiseme ayakkabı ile çanta aldım baksanıza uyuyor mu uymuyorsa değiştiricem, bana uyuyor gibi geldi ama çok da anlamıyorum bu elbise işlerinden. hemen koyuyorum resim kaybolmadyın:)
sen bunlari nerde giyecektin cnm... soyledin de galiba ben unuttum.
bence cok guzel uymuslar birbirine.. daha ne olsun. super
alkisalkisalkis
eşimin kardeşi evleniyor 10 gün sonra orda giyicem. beğenmene çok sevindim hihoyyyt
nesmekaya sagol canim tavsiyelerin icin;
haklisin ben de evlenmeden once karistigimda bu islere kotu oldum; demedigim seyleri bile dedin dediler... sonra onlar yine iyi oluyorlar, biz arada kaliyoruz.
ben simdi alisveris yapmadim; arkadasimla ciktik, bi dolasip biseyler yiyip geldik..
ama h.sonu esimle ciktik alisverise,
mangodan bi gomlek, cotondan bi etek, lcwden de bi elbise alabildim.
bunlari secmem bile cok uzun surdu, zok zor begeniyorum, esim bunaldi, yoruldu. eve donduk))
mango da cok indirim var ve guzel seyler var, az once de baktim yine,
ama deneyip bakacak vaktim yoktu, bigun yine gitmek istiyorum.
bir de h.sonu icin spor t-shirtlere ihtiyacim var; onlari nerden baksam bilmiyorum.
begendim valla..
saclarinda uzun, soyle bi acik masa yaptirirsin dalga dalga. harika olur.
elbisen de cok farkli bu arada; genelde vitrinlerde ayni modeller var;
nerden almistin sen ?
bu arada benim de esimin arkadasinin nikahi olacak eylulde,
ben,m de onun icin bi elbise dusunmem lazim.
hem de o zamana kadar iyice zayiflamam lazim.
bak bunu hatirladigim iyi oldu; zayiflama konusunda azmimi kaybetmistim;
hergun bu nikahi dusunup motive olayim. hatta heryere yazayim gorecegim sekilde eylul de t.. nun nikahi var diye
))))))))))
pull and bear'in trikolari guzel,
kisin bikac tane almisitm
bershka bana pek uymadi; daha genc isi gibi, isyerine uygun kiyafetler bulamadim orda..
digerini bilmiyorum bile...
)
kactimmm ben,
iyi aksamlarr
kıalar selam
lachesis cim kıyafertlerine baktım
çok beğendim ben
öff kızlar bu aralar çok yoğunum.
giremiyorum foruma
sizden ayrı kalınca yeme işinide çozuttum galiba öffff
selam kızlar
biraz önce yürüyüşten geldim . saat 4de cok az kiraz ve 4tane form bisküvisnden yedm .. 18: 30 dada akşam yemğimi yicemopuyorumnanaktan
üstte ortada KULANICI PANELİ tıkla,solda PROFİLİ DÜZENLE ,PROFİL RESMİNİ DEĞİŞTİR,ortadaki boşlukta GÖZAT tıkla bilgisyarından yükle.....sonra değişikşillerii KAYDET..Bu arada profıl resmı nasıl koyuluyor yardmcı olrsanz cok sevnrm:)
gayet gzüle beslenişsin....:lepi:umarım oyle olur canım:)dedıgın gbı cumaları tartılyrm sadece .Bugunde yıne sabah kfleks yedım arada 4-5 uzum 4-5 kıraz oglen barbunya+1 dılım ekmek,kıraz sapı kaynatıp yesıl cayın ıcıne attım:)smdı 1 seftalı yıyorum aksamda yıne sebze ycem.Bu aksam tatıle gdyorum pazartesı tekrar yazarım 1 haftam dolmus olcak.Herseyımı yanıma aldım:)7.gunde gorusmek uzere:)herkese kolay gelsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?