50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kimseciklerr yokk,menümü yazayımmm:
sabah-öğle:yeşil çay +peynir+zeytin+domates+slaltlk+maydonoz+1 haşlanmış yumurta
ara.1kase kiraz
ara:1 incir tatlısı
akşamatlıcan yemmeği+slata+yoğurt
biarzdann türk khavemi içcemmmm
hareet:tibet+45dk pilates+11dk pack

canım form bisküvileri de bildğim kadarıyla zarrlııı,diyetisyenler de tavsiye etmiyolarrr..o nedenlee yazdımm bennn

selam herkese!ben 3 gündür yedikleerime dikkat edebiliyorum 57 kiloyum 1.64 boyum yediklerime dikkat ediyorum ama 1 gram bile vermedim ne tartıda ne de giydiklerimde fark etmedi çok moralim bozuk iyice taktım bu işe ama sanki çok büyük stres yarattı bu ben de yediklerime gelince,sabah 2 dilim çok tahıllı ekmek peynir 2 zeytin domates salatalık ara diyet bisküvi 4 tane öğlen salata veya sebze 1dilim kepek ekmeği akşam üstü meyve akşam sebze 1 dilim ekmek ekmek yoksa buldur pilavı yarım porsiyon yada kepekli makarna 1 fincan zayıflama çayı ve hergün aç karnına 6 adet altın çilek eeeee daha napıyımmm yaa?????

canım ben varım hoşbulduk sende hosgeldın neler yapıyrsun nasıl gıdıyor nesmecim kımse yok yaa gecelerı zevklı olurdu burası

nesmecim yarın sacımı boyatacagım kahverengı tonlarına senın hıc bıldıgın guzel renk varmı tavsıye edebılecegn

arkadaş olarak ekle foto albümü yaptım fotolardaki farklara da yorumlarınızı beliyorum öpüldünüz bu sıkıntılı günlerimde mutlu olcammı acaba

Bana da yardım edin lütfen boyum 1.60 ve 50 kiloyum .Kısları 48-49 arasında gidip geliyorum .. Benim sorunum belimin kalın görünmesi öyle aman aman fazlalıklarım yok hatta herkes normalsin diyor ama ben belimin biraz daha incelmesini istiyorum ..

Kahvaltı alıskanlıgım yoktur hatta tek ögünle bütün gün durdugum bile olur .. Su icmeyi de sevmiyorum bazen 2 gün su icmedigim oluyor ..bilmiyorumkismile

Tek alıskanlıgım cola'yı ve tuzu cok bol tüketiyorum ve yaz okulundan dolayı sürekli dısardan yemek yemek zorunda kalıyorum ..Fast Food tarzı besleniyorum ..Birseye karar verdim bol bol su icicem böbrek sorunum var hem o acıdan da iyi olacak ..Tuzu büyük ölcüde azaltacagım .. Cola'yı da icmeyecegim bundan sonra ..
Marketten ve pazardan taze meyve sebze vs.alıp yemeyi düsünüyorum .. Baska ne yapabilirim ?

show tvde devrim aabaları var,güzel filmm.onu izliyommm

ben izlemistim,
ve sonunda da cok uzulmustum..

:-((

60 yildir haalaaa calisiyor o araba,

makine kullanmadan sadece elleriyle o arabayi yaptilar turk muhendisleri,
ama iste demiryollarini soken zihniyet musade etmedi ilerlememize..

internette sitesi var, devrim arabalari'nin , tam gercek hikayeyi ordan okuyabilirsinizz

Günaydın kızlar, ya bugün tartıda 4 gün önce verdiğimden 1 kilo fazla çıktım ne iş anlamadım

canim hosgeldin..

bence kilo olarak fazlan yok,

ama sanirim henuz yasin kucuk ve gordugum kadariyla genclerimiz yeni sorunu bu bel cevresi;
artik dusuk bel pantolonlardan mi, fast fooddan mi; bilg. basinda oturmaktan mi bilmiyorum.

bence diyet yapma ama sagliksiz seyleri hayatindan cikar;
biraz da spor yap tamam

yerimseniben

sporsuz vermek cok zor cnmm.

hemen spora basla .. bi suru videolar var internette, indirip bazilarini baslayabilirsin.

Günaydın kızlar, ya bugün tartıda 4 gün önce verdiğimden 1 kilo fazla çıktım ne iş anlamadım

gunaydn cnmmm

aksam sen de karpuz mu yedin yoksa benim gibi ))

cnm ben reliden dolayi 500 gr fazla cikiyorum,
bildirimimi yarin sabah yapicam sanirim. hatta reglim bitmezse yapamicam
(kilo almis olarak bildirmek istemiyorum cunku yaaa, bana neee :-(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…