canım form bisküvileri de bildğim kadarıyla zarrlııı,diyetisyenler de tavsiye etmiyolarrr..o nedenlee yazdımm bennn
benden başka kimse yokkk....yalnızlrı oynuyorummmmm
show tvde devrim aabaları var,güzel filmm.onu izliyommm
Bana da yardım edin lütfen boyum 1.60 ve 50 kiloyum .Kısları 48-49 arasında gidip geliyorum .. Benim sorunum belimin kalın görünmesi öyle aman aman fazlalıklarım yok hatta herkes normalsin diyor ama ben belimin biraz daha incelmesini istiyorum ..
Kahvaltı alıskanlıgım yoktur hatta tek ögünle bütün gün durdugum bile olur .. Su icmeyi de sevmiyorum bazen 2 gün su icmedigim oluyor ..bilmiyorumkismile
Tek alıskanlıgım cola'yı ve tuzu cok bol tüketiyorum ve yaz okulundan dolayı sürekli dısardan yemek yemek zorunda kalıyorum ..Fast Food tarzı besleniyorum ..Birseye karar verdim bol bol su icicem böbrek sorunum var hem o acıdan da iyi olacak ..Tuzu büyük ölcüde azaltacagım .. Cola'yı da icmeyecegim bundan sonra ..
Marketten ve pazardan taze meyve sebze vs.alıp yemeyi düsünüyorum .. Baska ne yapabilirim ?
selam herkese!ben 3 gündür yedikleerime dikkat edebiliyorum 57 kiloyum 1.64 boyum yediklerime dikkat ediyorum ama 1 gram bile vermedim ne tartıda ne de giydiklerimde fark etmedi çok moralim bozuk iyice taktım bu işe ama sanki çok büyük stres yarattı bu ben de yediklerime gelince,sabah 2 dilim çok tahıllı ekmek peynir 2 zeytin domates salatalık ara diyet bisküvi 4 tane öğlen salata veya sebze 1dilim kepek ekmeği akşam üstü meyve akşam sebze 1 dilim ekmek ekmek yoksa buldur pilavı yarım porsiyon yada kepekli makarna 1 fincan zayıflama çayı ve hergün aç karnına 6 adet altın çilek eeeee daha napıyımmm yaa?????
Günaydın kızlar, ya bugün tartıda 4 gün önce verdiğimden 1 kilo fazla çıktım ne iş anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?