50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ben de hafta içi 56.3 düm şimdi 57.2 çıkıyorum karpuzdan mı bilemiyorum ama ben her gün bir ton karpuz yiyordum bi bugün fazla çıktım listeyi akşam yapıcam kuzum, yarın yokum sınavda olucam ya, ya da pazara sarkar belki bildirim az olursa. olmadı pazar tartılırız

gunaydın kızlar... bugun cok mutluyum 1 aydır dıyet yapıyorum artık bende 59 kıloyum yuppyyyy.rtı bugun benım dogum gunum sabah tartıda 59.4 en guzel hedıye oldu bana yuppyy yuppyyy

cnm bu aksam yaparsan listeyi ben bildirim yapamicam.
pazara sarkarsa super olur,
pazar sabahi tartilirim.

)

ama karpuz siskinlik yapiyor cnm, fazla cikariyor tartida aklinda olsunnn

gunaydın kızlar... bugun cok mutluyum 1 aydır dıyet yapıyorum artık bende 59 kıloyum yuppyyyy.rtı bugun benım dogum gunum sabah tartıda 59.4 en guzel hedıye oldu bana yuppyy yuppyyy

tebrikler cnmm,

ne guzel boyle dogum gununde cifte mutluluk yasiyosunn

bu arada lachesiscigim;

dunku mesajini okudum, sagol tatlim guzel sozlerin icin (demissin ya, kilo vermesen de butun gozler ustunde olur diye ))

gercekten de esimin isyerindeki tum byanlar beni soruyorlarmis devamli,
"evlenince kilo aldi mi, yine oyle zayif mi??" diye (dugunde gormuslerdi en son)
esimde almadi 54 kilo demis, incecik demis..
yaaa ne guzel nasil koruyo formunu demisler,
esim de demis ki o spor yapiyor )
ne sporu diye sormuslar, pilates demis....

kizlar beni merak icindelerr

)

good morning girlssssss

58 kilo oldum brnnnnnnnnnn

birazdan spora gitcem ama karın kaslarım falan acayip ağrıo nie böle????

gunaydin güzelllerrrrkaydirigubbakcemile3

yağmurlu ve kasvetli bir gün. ama ne de olsa cumaaahihoyyyt

53.0 çıktım bu sabah ama regliyim, hem de ilk günü balon gibi şişim.bugun uzun zamandır giymediğim skinny kotumu giydim çok beğendim duruşunu.sizin sayenizde kızlar...

iyi ki varsınız!hihoyyyt

ehehe kızlara bak ya, insan sormaya çekinir hala zayıf mı diye sorulur mu, evlenince hemen kilo mu alınıyormuş. sen yokken sorduklarına göre aynı ortamdayken yandın o zaman, bakar bakar konuşurlar, çok şık olman lazım o zaman

aayy bisey daha.

bu sabah belim cok agriyorr

havadan sanirim.

ise cok zor geldim; hiiicc keyfim yokk

ay evet ha ne fena, uyumak istiyorum erkenden kalktım bir de ben de akşam uyuyabiliyim erken diye, ama kapkaranlık gözlerim kapanıyor şuan. nem de etkiler tabi kemikleri ondan ağrıyor olabilir, benim de bacaklarım ağrır fazla nemde.

good morning girlssssss

58 kilo oldum brnnnnnnnnnn

birazdan spora gitcem ama karın kaslarım falan acayip ağrıo nie böle????

çalıştığı için:) sürekli spor yapmıyorsan normaldir.

günaydın canım ne güzel, benşn de şortlarım artık tayt gibi durmuyor ona seviniyorum:)

afferin benim spatzimaaaa.

tebrikler cnm benim... darisi basimiza.

ben de pzt.den itibaren diyeti ve sporu fazlalastiricam.

dun anchusa bi spor onerdi,
1,5 saatlik bi video
pilates, cardio karisik.
ona baslicam haftaya insallahh

valla cnm kac kilo diye bile sormuslar, dedigin gibi biraraya gelsek nasil suzerlerr

nemden agrilar artiyor sanirim evett

günaydın kızlarr, burda yağmur yok valla :)) gayet güneşli ve sıcak bir gün, hatta haftasonu bir çeşme mi yapsam diyorum..
hehe tamam kızmayın..

ben bugün 58,5 çıktım!! 500 gr gitmiş eh buda bişeydir dimi, bebek adımlarıyla devam

herkese gunaydin
Kizlar ben bugun cuma oldugunu unuttum, dolayisiyla tartilmayi unuttum. bir guzel buyuk bir tost yedim su ictim, cay ictim kahve ictim... su anda 51.7 yim.... ama yarin sabaha kadar gercek kilomu anlayamam. detokstan sonrada hic tartilmamistim. ama herhalde 51 civariyimdir. yarin sabah tartilip lachesis e bildirecegim...

Son düzenleme:
haftaya ona birlikte baslayalim peppermint.. bayadir yapmiyorum pilates bende...
benim esimin is arkadaslari cok seviyor beni... anchusa turkiyeye dondukten sonra senin bile giyim tarzin degisti diyorlar esime.. Hep iyi seyler soyluyorlar... Ama esimin bir bayan patronu var. Ne zaman gorussek kendimi cok tuhaf hissediyorum, cunku tirnaklarimdan sacimin teline kadar her yerimi oyle bir suzuyor ki....Simdi bir gece bize oturmaya gelmek istiyorlarmis. Hic icimden gelmiyor onlari agirlamak ama mecburum...
Lachesis benim de dun gece bacaklarim agridi yagmurdan
Gecmisi okuyamadim birazdan okumaya calisirim...

ay canım su tutmuşsundur. sudur o kilo değil.

spaaatz tebrik ederim canım öpüyorum seni koskocaman.

55.8
e düşmüşm ben de
alsanaalsanasmile

suppeeeerr...
ben bir kahve içiyim de kendime geliyim öpüldünüz
ben de kahve suyu koydum tekrar. icine bergamut ta atacagim bu sefer
500 gram cok iyi. hic de bebek adimi degil/ en sagliklisi...
Günaydın kızlar, ya bugün tartıda 4 gün önce verdiğimden 1 kilo fazla çıktım ne iş anlamadım
oluyor boyle seyler lachesiscim... sinav stresi de var simdi senin uzerinde
pazar yapalim madem...
aayy bisey daha.

bu sabah belim cok agriyorr

havadan sanirim.

ise cok zor geldim; hiiicc keyfim yokk

sen de bir kahve al kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…