gunaydn cnmmm
aksam sen de karpuz mu yedin yoksa benim gibi))
cnm ben reliden dolayi 500 gr fazla cikiyorum,
bildirimimi yarin sabah yapicam sanirim. hatta reglim bitmezse yapamicam
(kilo almis olarak bildirmek istemiyorum cunku yaaa, bana neee :-(((
gunaydın kızlar... bugun cok mutluyum 1 aydır dıyet yapıyorum artık bende 59 kıloyum yuppyyyy.rtı bugun benım dogum gunum sabah tartıda 59.4 en guzel hedıye oldu bana yuppyy yuppyyy
ay ben de hafta içi 56.3 düm şimdi 57.2 çıkıyorum karpuzdan mı bilemiyorum ama ben her gün bir ton karpuz yiyordum bi bugün fazla çıktımlisteyi akşam yapıcam kuzum, yarın yokum sınavda olucam ya, ya da pazara sarkar belki bildirim az olursa. olmadı pazar tartılırız
gunaydın kızlar... bugun cok mutluyum 1 aydır dıyet yapıyorum artık bende 59 kıloyum yuppyyyy.rtı bugun benım dogum gunum sabah tartıda 59.4 en guzel hedıye oldu bana yuppyy yuppyyy
bu arada lachesiscigim;
dunku mesajini okudum, sagol tatlim guzel sozlerin icin (demissin ya, kilo vermesen de butun gozler ustunde olur diye))
gercekten de esimin isyerindeki tum byanlar beni soruyorlarmis devamli,
"evlenince kilo aldi mi, yine oyle zayif mi??" diye (dugunde gormuslerdi en son)
esimde almadi 54 kilo demis, incecik demis..
yaaa ne guzel nasil koruyo formunu demisler,
esim de demis ki o spor yapiyor)
ne sporu diye sormuslar, pilates demis....
kizlar beni merak icindelerr
)
aayy bisey daha.
bu sabah belim cok agriyorr
havadan sanirim.
ise cok zor geldim; hiiicc keyfim yokk
good morning girlssssss
58 kilo oldum brnnnnnnnnnn
birazdan spora gitcem ama karın kaslarım falan acayip ağrıonie böle????
gunaydin güzelllerrrrkaydirigubbakcemile3
yağmurlu ve kasvetli bir gün. ama ne de olsa cumaaahihoyyyt
53.0 çıktım bu sabah ama regliyim, hem de ilk günü balon gibi şişim.bugun uzun zamandır giymediğim skinny kotumu giydim çok beğendim duruşunu.sizin sayenizde kızlar...
iyi ki varsınız!hihoyyyt
53.0 çıktım bu sabah ama regliyim, hem de ilk günü balon gibi şişim.bugun uzun zamandır giymediğim skinny kotumu giydim çok beğendim duruşunu.sizin sayenizde kızlar...
iyi ki varsınız!hihoyyyt
ehehe kızlara bak ya, insan sormaya çekinir hala zayıf mı diye sorulur mu, evlenince hemen kilo mu alınıyormuş. sen yokken sorduklarına göre aynı ortamdayken yandın o zaman, bakar bakar konuşurlar, çok şık olman lazım o zaman
ay evet ha ne fena, uyumak istiyorum erkenden kalktım bir de ben de akşam uyuyabiliyim erken diye, ama kapkaranlıkgözlerim kapanıyor şuan. nem de etkiler tabi kemikleri ondan ağrıyor olabilir, benim de bacaklarım ağrır fazla nemde.
haftaya ona birlikte baslayalim peppermint.. bayadir yapmiyorum pilates bende...afferin benim spatzimaaaa.
tebrikler cnm benim... darisi basimiza.
ben de pzt.den itibaren diyeti ve sporu fazlalastiricam.
dun anchusa bi spor onerdi,
1,5 saatlik bi video
pilates, cardio karisik.
ona baslicam haftaya insallahh
valla cnm kac kilo diye bile sormuslar, dedigin gibi biraraya gelsek nasil suzerlerr
nemden agrilar artiyor sanirim evett
ay ben de hafta içi 56.3 düm şimdi 57.2 çıkıyorum karpuzdan mı bilemiyorum ama ben her gün bir ton karpuz yiyordum bi bugün fazla çıktımlisteyi akşam yapıcam kuzum, yarın yokum sınavda olucam ya, ya da pazara sarkar belki bildirim az olursa. olmadı pazar tartılırız
iyi ki varsınız!hihoyyyt
suppeeeerr...gunaydin güzelllerrrrkaydirigubbakcemile3
iyi ki varsınız!hihoyyyt
ben de kahve suyu koydum tekrar. icine bergamut ta atacagim bu seferben bir kahve içiyim de kendime geliyim öpüldünüz
500 gram cok iyi. hic de bebek adimi degil/ en sagliklisi...günaydın kızlarr, burda yağmur yok valla :)) gayet güneşli ve sıcak bir gün, hatta haftasonu bir çeşme mi yapsam diyorum..
hehe tamam kızmayın..
ben bugün 58,5 çıktım!! 500 gr gitmiş eh buda bişeydir dimi, bebek adımlarıyla devam
oluyor boyle seyler lachesiscim... sinav stresi de var simdi senin uzerindeGünaydın kızlar, ya bugün tartıda 4 gün önce verdiğimden 1 kilo fazla çıktım ne iş anlamadım
pazar yapalim madem...ay ben de hafta içi 56.3 düm şimdi 57.2 çıkıyorum karpuzdan mı bilemiyorum ama ben her gün bir ton karpuz yiyordum bi bugün fazla çıktımlisteyi akşam yapıcam kuzum, yarın yokum sınavda olucam ya, ya da pazara sarkar belki bildirim az olursa. olmadı pazar tartılırız
aayy bisey daha.
bu sabah belim cok agriyorr
havadan sanirim.
ise cok zor geldim; hiiicc keyfim yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?