katzi tebriklerr
anchusa o videoyu ayni videodaki sirayla mi yapmak lazim?
once pilatesle basliyo, sonra kardiyo yapiyor ya
herkese günaydınlarrrrrrr
bence oo daha mantikli. pilatesle iyice esniyor isiniyorsun ve sakatlanma rsikini azaltirsin
dun aksam,
35 dk mtv pilates yaptim bu arada.
kocumuza not geceyim
))
ben dun start it up da yapamadim. ama bugun devam edecegim......haftayada seninle dropasize4life a baslayalim
aaa, spatz gelmis..
naber kuzumm
günaydın canım ne güzel, benşn de şortlarım artık tayt gibi durmuyor ona seviniyorum:)
afferin benim spatzimaaaa.
tebrikler cnm benim... darisi basimiza.
ben de pzt.den itibaren diyeti ve sporu fazlalastiricam.
dun anchusa bi spor onerdi,
1,5 saatlik bi video
pilates, cardio karisik.
ona baslicam haftaya insallahh
valla cnm kac kilo diye bile sormuslar, dedigin gibi biraraya gelsek nasil suzerlerr
bu kadın milletinden korkulur valla. biz de geçenlerde erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı ve onun nişanlısıyla buluştuk. baya samimiyizdir. kız biraz balıketliydi, 8 kilo vermiş bu kış. ben görünce ne kadar zayıflamışsın manken gibi olmuşsun dedim. ve gerçekten çok beğendim, yine de benden kilolu 57 kilo ama kendimi ondan şişman hissediyorum ben.inanır mısınız o beni süzdü süzdü hiç birşey söylemedi! ya allaaam yaaa...
ay canım su tutmuşsundur. sudur o kilo değil.
55.8e düşmüşm ben de alsanaalsanasmile
ben de kahve suyu koydum tekrar. icine bergamut ta atacagim bu sefer
oluyor boyle seyler lachesiscim... sinav stresi de var simdi senin uzerinde
evet aynı şeyleri giyiyoruz ama artık daha güzel duruyor dimivereliniortak
Lachesiscim baktım ben de resimlerine, ayakkabına bayıldım! güle güle giyaklinialirimsmile
ben de sporu arttırmak istiyorum haftaya ama 1,5 saat çok uzunmuş yaa onu yapamam sanırım. şu sizin winsorları indirmeyi düşünüyorum ben.
bu kadın milletinden korkulur valla. biz de geçenlerde erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı ve onun nişanlısıyla buluştuk. baya samimiyizdir. kız biraz balıketliydi, 8 kilo vermiş bu kış. ben görünce ne kadar zayıflamışsın manken gibi olmuşsun dedim. ve gerçekten çok beğendim, yine de benden kilolu 57 kilo ama kendimi ondan şişman hissediyorum ben.inanır mısınız o beni süzdü süzdü hiç birşey söylemedi! ya allaaam yaaa...
iyiyim canım benim sen nasılsın? keyiflisin yazdıklarından gördüğüm kadarıyla maşallah!!kaydirigubbakcemile2
evet aynı şeyleri giyiyoruz ama artık daha güzel duruyor dimivereliniortak
Lachesiscim baktım ben de resimlerine, ayakkabına bayıldım! güle güle giyaklinialirimsmile
ben de sporu arttırmak istiyorum haftaya ama 1,5 saat çok uzunmuş yaa onu yapamam sanırım. şu sizin winsorları indirmeyi düşünüyorum ben.
hadi beni spora gönderin yahuuuuuuuuuuuuuuuu
oturuorum giyindim gidesim yoooqqqqqqqqqqqq
enem enemhatun milleti cidden çok kıskanç ya. hayret bişey vallaha..
yemek yediniz mi siz bakiim?öğle yemeği?
selam kızlar naber yaaa
dün tiroid hastası olduğumu öğrendim çok üzgünüm
ondan mış meğer ödem ve kilo verememem
ay üzüntümden de dr a bişi soramadan aldım kağıtları kaçtım
öpüyorum hapinizi hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?