50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa, spatz gelmis..

naber kuzumm

iyiyim canım benim sen nasılsın? keyiflisin yazdıklarından gördüğüm kadarıyla maşallah!!kaydirigubbakcemile2

günaydın canım ne güzel, benşn de şortlarım artık tayt gibi durmuyor ona seviniyorum:)

evet aynı şeyleri giyiyoruz ama artık daha güzel duruyor dimivereliniortak
Lachesiscim baktım ben de resimlerine, ayakkabına bayıldım! güle güle giyaklinialirimsmile

ben de sporu arttırmak istiyorum haftaya ama 1,5 saat çok uzunmuş yaa onu yapamam sanırım. şu sizin winsorları indirmeyi düşünüyorum ben.

bu kadın milletinden korkulur valla. biz de geçenlerde erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı ve onun nişanlısıyla buluştuk. baya samimiyizdir. kız biraz balıketliydi, 8 kilo vermiş bu kış. ben görünce ne kadar zayıflamışsın manken gibi olmuşsun dedim. ve gerçekten çok beğendim, yine de benden kilolu 57 kilo ama kendimi ondan şişman hissediyorum ben.inanır mısınız o beni süzdü süzdü hiç birşey söylemedi! ya allaaam yaaa...

ilahi spatz :roflol: :roflol:

ay canım su tutmuşsundur. sudur o kilo değil.

55.8
e düşmüşm ben de
alsanaalsanasmile

tebrikler canım.

ben de kahve suyu koydum tekrar. icine bergamut ta atacagim bu sefer

oluyor boyle seyler lachesiscim... sinav stresi de var simdi senin uzerinde

bir kahve bir yeşil çay içtim kendime geldim yahu. şaka maka ilk defa bir sınavda stres yaptım ben, daha önce hiç kpss tecrübem olmadığı için herhalde. güzel geçsede rahatlasam.

çok sağol canım beğenmene çok sevindim.

ay ben kendim dikkat ettiğim için mi bilinmez. başkası yarım kilo verse aaa çok zayıflamışsın deyip duruyorum, benim görümce de düğün için diyet yapıyor geçen görüştük, çok zayıflamışsın çok zayıflamışsın dedim durdum, sonra tartıldık aynı kilo çıktık:) yahu bu hatunla herşeyimizin aynı olmasından sıkıldım:)
dikkat eden fark ediyor, fark etmeyenler de olabiliyor tabi, ama süzüp süzüp fark etmemek zor tabi:)

kıskanmıştır şekerim seni oalsanaalsanasmile

hadi beni spora gönderin yahuuuuuuuuuuuuuuuu

oturuorum giyindim gidesim yoooqqqqqqqqqqqq

cnm iyiyim keyfim yerinde, belimin agrisi disinda.
bu video 4-5 parca; istersen bazi bolumleri atlayabilirsin de,

ben de bi baslayayim da bakayim; yapabildigim kadar yapicam..

bende de hic kiskanclik yoktur;
birisi guzel bisey giyse, kilo verse, sacini yaptirsa hemen soylerim; gzuel olmus derim, elbisen yeni mi derim.

benim sirketteki yakin arkadasim var, o bile soylemez, bu hafta 3 gun yeni aldigim seyleri giydim, hicbiri icin demedi, yakismis, yeni mi, gule gule giy vsss

kendisi de bise alsa hemen soyle soyler "bbaaaakkk yeni ayakkabilarimmmaaaaa, nasillaaarrrr"

))

kiskanclik var insanlardaa

enem enemhatun milleti cidden çok kıskanç ya. hayret bişey vallaha..
yemek yediniz mi siz bakiim?öğle yemeği?

enem enemhatun milleti cidden çok kıskanç ya. hayret bişey vallaha..
yemek yediniz mi siz bakiim?öğle yemeği?

ben sabahtan beri bir ceviz yedim hiçbir şey yemedim acıktım galiba, gidip börek yapıyım bari kendime, yarın sınava gitmeden önce de yerim

selam kızlar naber yaaa
dün tiroid hastası olduğumu öğrendim çok üzgünüm
ondan mış meğer ödem ve kilo verememem
ay üzüntümden de dr a bişi soramadan aldım kağıtları kaçtım
öpüyorum hapinizi hayırlı cumalaropuyorumnanaktan

çoküzüldüm cok gecmisoolsun canım benim senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…