selam kızlar naber yaaa
dün tiroid hastası olduğumu öğrendim çok üzgünüm
ondan mış meğer ödem ve kilo verememem
ay üzüntümden de dr a bişi soramadan aldım kağıtları kaçtım
öpüyorum hapinizi hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
çoküzüldüm cok gecmisoolsun canım benim senağlama
canım çok geçmiş olsun, üzülme tiroid 4 kişiden birinde var, ilacını kullanırsan sorun olmaz.
canım ben varım hoşbulduk sende hosgeldın neler yapıyrsun nasıl gıdıyor nesmecim kımse yok yaa gecelerı zevklı olurdu burası
nesmecim yarın sacımı boyatacagım kahverengı tonlarına senın hıc bıldıgın guzel renk varmı tavsıye edebılecegn
ço sevindimm canımmm senin adınnaaaa,hep böyle devamm et......seni yeerim yeerimcanım benim
kilom 55.8mucuk gençler!Şeniz
evevt canım yaa, malesef türkiye gerçeği,netten okumuştumm ben de,uçk fabrikası falan da öyle olmuştu yaa,,dışa bağımlılığımız neden bitsin ki......ben izlemistim,
ve sonunda da cok uzulmustum..
:-((
60 yildir haalaaa calisiyor o araba,
makine kullanmadan sadece elleriyle o arabayi yaptilar turk muhendisleri,
ama iste demiryollarini soken zihniyet musade etmedi ilerlememize..
internette sitesi var, devrim arabalari'nin , tam gercek hikayeyi ordan okuyabilirsinizz
yaşlanmana fazla üzülmmeişindirr kilo verincee,,mutlu yıllar.......gunaydın kızlar... bugun cok mutluyum 1 aydır dıyet yapıyorum artık bende 59 kıloyum yuppyyyy.rtı bugun benım dogum gunum sabah tartıda 59.4 en guzel hedıye oldu bana yuppyy yuppyyy
çok zorladıysn kendinii,doğru nefes alıp veremeden yapıyosann karnın acıtırr.....good morning girlssssss
58 kilo oldum brnnnnnnnnnn
birazdan spora gitcem ama karın kaslarım falan acayip ağrıonie böle????
günaydınn caım,ben de yeni uyandımmmmm.....sabah 5te yatttımmm...herkese günaydınlarrrrrrr
süpersinn peepr,sen ii bir öğrencisinnnn.geneelde...belin geeçr umarımmm..dun aksam
35 dk mtv pilates yaptim bu arada.
kocumuza not geceyim
))
aaa ye tabii biişyeler,,sınavdan önec ii beslennnnn......ben sabahtan beri bir ceviz yedim hiçbir şey yemedim acıktım galiba, gidip börek yapıyım bari kendime, yarın sınava gitmeden önce de yerim
selam kızlar naber yaaa
selam kızlar naber yaaa
1saat önce kalktımmm,hemn tibetimi yaptrımm+yeşil çay içtimm,az sonra da kahvaltıı yapcammmmm...
Geçmiş olsun şekercim...Allah beterinden saklasın...
kızlar surekli giremiorum evde pc oldugu halde...ama 1100 verdim gecen haftadan buyana. bide hedefim 52 idi 54e cıkardım cunku ben 165im vede simdi 54.600 um . ustum S altım 38 dolayısıyla daha fala zayıflarsam bacaklarım kurdan moduna gircek cokta kurdan olmak istemiorum suanki ayarım ii .. yarım kilo daha verip kilomu korursam 2. bebege kadar benden iisi olmaz..
ohhhhhhhhhhhhhhh tembel hatuna bakın....tibet hani 5 tibet hareketi var kendi etrafında dönmeli onumu yapıyorsun
kızlar surekli giremiorum evde pc oldugu halde...ama 1100 verdim gecen haftadan buyana. bide hedefim 52 idi 54e cıkardım cunku ben 165im vede simdi 54.600 um . ustum S altım 38 dolayısıyla daha fala zayıflarsam bacaklarım kurdan moduna gircek cokta kurdan olmak istemiorum suanki ayarım ii .. yarım kilo daha verip kilomu korursam 2. bebege kadar benden iisi olmaz..
peki yararı ne oldu..vevt canım onu yapıyomm her birini 21 keree...3le başşlanmıştımm,her hafta 2 artırdımmmm...
ppercimm,görünne köy kılavuz isteemzzz,arada kaçamakalrın oluyoo ama genelde çok iisinnnn,be de sizlerii örnek aldımm ve artık güzel besleniyorummmm..........
peki yararı ne oldu..
[
@MELAHATTTTTTTTTTTTT BUGUN kendi kendime bi melahat vardi nerde acaba dedim haaaa nerdesin sen bakalim zayifladin mi haaaaa[/B][/QUOTE
merhaba kızlar.nasılsınız? geçmişi okuyamamdım
yesacıım ben annemlerdeyim 2 haftadır. hafta sonu da eşimle tatile çıkıyoruz.burada tartılamıyorum.ama dikkat ediyorum.annem zaten çok aşırı yedirmez.kendisi inceciktir.
ama tatilde kendimi frenleyeme sanırım bilmiyorumkismile
döndüğümde devam edeceğim.bi de diyetisyenden randevu almıştım ayın 19 una.ama eşim iş gezisine gidese eve dönemeyeceğim annemlerde kalacağım.o iş yatacak.yakın bir tarihle değiştirmzler sanırım çok zor almıştım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?