50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok geçmiş olsun, üzülme tiroid 4 kişiden birinde var, ilacını kullanırsan sorun olmaz.

canım ben varım hoşbulduk sende hosgeldın neler yapıyrsun nasıl gıdıyor nesmecim kımse yok yaa gecelerı zevklı olurdu burası

nesmecim yarın sacımı boyatacagım kahverengı tonlarına senın hıc bıldıgın guzel renk varmı tavsıye edebılecegn

sağoll canımm iiimm,evde geçiyoo tatilll..ama gece kusura bakma zana yazdım ve biizm bağlantı koptuu,yarım saat faaln bekledimm baktım gelmedii,yattım artıkkkk..okul açıkkken burası albalık oluyoduu ben sabah erken kalmak zorunda olduğum için yatıyodumm,şimdii yatmak isyemiyom,ama çok sessiz...canım ben saç boylarındann hiiiç anlamammm,29 yılda 1 kere saçıma gölge yaptırdımmmm.değişiklilere çok kapalıyımm...

seni yeerim yeerim canım benim

kilom 55.8mucuk gençler! Şeniz
ço sevindimm canımmm senin adınnaaaa,hep böyle devamm et......
evevt canım yaa, malesef türkiye gerçeği,netten okumuştumm ben de,uçk fabrikası falan da öyle olmuştu yaa,,dışa bağımlılığımız neden bitsin ki......

gunaydın kızlar... bugun cok mutluyum 1 aydır dıyet yapıyorum artık bende 59 kıloyum yuppyyyy.rtı bugun benım dogum gunum sabah tartıda 59.4 en guzel hedıye oldu bana yuppyy yuppyyy
yaşlanmana fazla üzülmmeişindirr kilo verincee,,mutlu yıllar.......

good morning girlssssss

58 kilo oldum brnnnnnnnnnn

birazdan spora gitcem ama karın kaslarım falan acayip ağrıo nie böle????
çok zorladıysn kendinii,doğru nefes alıp veremeden yapıyosann karnın acıtırr.....
58 olmana sevindimm....
herkese günaydınlarrrrrrr
günaydınn caım,ben de yeni uyandımmmmm.....sabah 5te yatttımmm...
dun aksam

35 dk mtv pilates yaptim bu arada.

kocumuza not geceyim

))
süpersinn peepr,sen ii bir öğrencisinnnn.geneelde...belin geeçr umarımmm..
ben sabahtan beri bir ceviz yedim hiçbir şey yemedim acıktım galiba, gidip börek yapıyım bari kendime, yarın sınava gitmeden önce de yerim
aaa ye tabii biişyeler,,sınavdan önec ii beslennnnn......

geçmiş olsunn canımmm,üzülme tedavisii olan ve yaygın bi,r hastalık+dikkat etetiğin sürece,ilacın kullandığın sürecec ilerlemzzz....bak anchusa da troidli o verdii,sen de verirsinn ,biraz geç olur süree.....

Geçmiş olsun şekercim...Allah beterinden saklasın...

kızlar surekli giremiorum evde pc oldugu halde...ama 1100 verdim gecen haftadan buyana. bide hedefim 52 idi 54e cıkardım cunku ben 165im vede simdi 54.600 um . ustum S altım 38 dolayısıyla daha fala zayıflarsam bacaklarım kurdan moduna gircek cokta kurdan olmak istemiorum suanki ayarım ii .. yarım kilo daha verip kilomu korursam 2. bebege kadar benden iisi olmaz..

nesmekaya caniiimmm, bana iyi ogrenci demissin. yuppii ))

sac boyasi sormus bi arkadas. ben saclarimi 2 die kendim boyuyorum,
palette-broz kahve-6-68 gercekten tatli bi kahverengi tonu, hafif bakirlik da var icinde ve cok parlak duruyor. tavsiye ederim. en son gecen pazar aksami boyadim, cok da guzel oldu.

tweety cok gecmis olsun. canini uzme, hic olmazsa ilacini alirsin, duzenlersin tiroitlerini.
bende de cikacak gibime geliyor, gidemedim bi turlu doktora :-((

masallahh,
ne cabuk ulastin hedefine..

cnm, son halinle fot eklesene bakalim )yerimseniben

valla bravooo şekercim maşşallah....ya nasıl verdin 1 kilo yu....Bende artık vermek istiyorum..

ppercimm,görünne köy kılavuz isteemzzz,arada kaçamakalrın oluyoo ama genelde çok iisinnnn,be de sizlerii örnek aldımm ve artık güzel besleniyorummmm..........

ppercimm,görünne köy kılavuz isteemzzz,arada kaçamakalrın oluyoo ama genelde çok iisinnnn,be de sizlerii örnek aldımm ve artık güzel besleniyorummmm..........

cnm ben guzel besleniyorum,
sporumu da yapiyorum ama ne hikmetse kilo veremiyorum,
bu yaptiklarimla sadece kilomu koruyabiliyorum.

gerci vermesem de goze batan bi fazlaligim yok o yuzden kafama takmiyorum,
korusam yeter diyorum.

bir de subattan bu yana spor yapamadim bel rahatsizligimdan dolayi; 3 haftadir falan yeniden spora basladim.

sporsuzlugun da etkisi oldu kilo veremememde.

bir de korkuyorum bende de tiroid cikacak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…