50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla bende inceceik olsam dmeiyorum...boyum 160-62

boydan fotom yokki.. otururken var cocuk kucagımda.. boydan cekilip koysam olurmu. gerci o fotoyada herkes ne kadar zayıflamıssın dedi. albumdede otururken var cocukla. ekleyim bakın yine farkedilir elbet

tibetin en buyuk faydası kilo vermem hızlandı dinclestim guzellestim saclarım uzadı.. hatta gecen gun esim kameradan konusurken sacına ne yaptın dedi hicbisey yapmamıstım onceki gece yıkanıp yatmıstım toplu ve fonsuzdu ..cok guzel gorunuo dedi. bende hareketlerim var dedim onlar ise yaramıs olabilir oda belkide dedi.9 gundur ayrıyız az kaldı kavusmamıza

valla ben 4-5 senedir bilirim tibet hareketlerini ama yaptın mı derseniz yapmadım ama hızlandırıyorsa yaparım sonuçta basit hareketlerdi en son benim hatırladığım...

boydan fotom yokki.. otururken var cocuk kucagımda.. boydan cekilip koysam olurmu. gerci o fotoyada herkes ne kadar zayıflamıssın dedi. albumdede otururken var cocukla. ekleyim bakın yine farkedilir elbet
aa o fotonu gordum cnm,
gercekten epey zayiflamissin.

oo, supermis. demek ki inanarak ve tam konsantre olarak yapiyosun sen bu hareketleri.
her tur spor, stresi azaltacagindan ayni etkiyi yapar gibime geliyor.

kizlar ne var ne yok... ilgilenemedim forumla..... dis hekimindeydim....

selam cnm iyiyiz.
tweetyde tiroit hastasiymis :-(

ben de pzt. gidicem doktora artik

Selam Kızlaar saat 3:30 gibi fln dondurma yedim beyaz kaymaklı sonrada biraz dans eddim hiç bir zararı olmuyor bana bence sizde ara ögünlerinizde yiyebilirsiniz .ben kahvaltı ve öğle yemeği arasında bişey yemiyorm qerek duymuyorum acıkmadığım için .Bide bişey diycem ara ögünümde bi avuç fındık yesem bişey olurmu canım cekiyorda.Annem dedi bişey olmaz ama dondurma daha hafif fındıga göre dedi

tweety tiroidin varsa kekik , kekik yagi, suyu, cayi vcy den uzak durmalisin....ve 40 gun sonra kontrole gitmelisin uc ay degil.... ilac etkisini 40 gunde gosteriyor. ona gore doz ayarlamasi yapiliyor...
gecmis olsun ama cok yaygin. ilaclarini ihmal etmedigin surece cok onemli birsey degil...ilac almaya baslayinca kilo vermne de kolaylasacaktir.

Son düzenleme:

sanirim ac olmana gerek yok tiroid olcumu icin....sormustun ya bana...ama dur sorayim ben ablama onu.ben ac gitmistim ama seker icin ac gitmistim.

formdakal sitesine uye oldum,

ideal kilomu soyle hesapladilar kizlar.

"Sağlıklı bir yaşam için kilonuz 48,6 - 61,4 kg arasında olmalıdır. Kendinizi formda hissedeceğiniz, ideal kilonuzu 51,2 kg olarak öneriyoruz"

bir de su var:

Beden/Kütle ındeksiniz:

Erkekler -----------Kadınlar ---------------Yorum
20.7'den küçük 19.1'den küçük Zayıfsınız. Sağlık riski!
20.7-26.4 arası 19.1-25.8 arası Normalsiniz. Risk yoktur.
26.5-27.8 arası 25.9-27.3 arası Şişmanlık sınırındasınız. Biraz riskli.
27.9-31.1 arası 27.4-32.2 arası Şişmansınız. Orta derecede riskli.
31.2-45.4 arası 32.3-44.8 arası Obezite. Ciddi derecede riskli.
45.4 üzeri 44.8 Yüksek obezite. Sağlık riski büyük!!!

formdakal sitesine uye oldum,

ideal kilomu soyle hesapladilar kizlar.

"Sağlıklı bir yaşam için kilonuz 48,6 - 61,4 kg arasında olmalıdır. Kendinizi formda hissedeceğiniz, ideal kilonuzu 51,2 kg olarak öneriyoruz"

bende olmustum bakudeyken yediklerinin kalorisini hesaplıo ama zor geldi secmek uzun suruyo yediklerini vs..

sanirim ac olmana gerek yok tiroid olcumu icin....sormustun ya bana...ama dur sorayim ben ablama onu.ben ac gitmistim ama seker icin ac gitmistim.

ayy cnm sana zahmet bir soruver.

peppercim okudum yorumunu tskler.. daha fazlası ii durmuycak boylesi kafi

bence de su an gayet iyisin cnm.

hem de bir cocuk annesisin.
biz daha hamile kalicaz, kilo alicazi dogurucaz, zayiflicaz... ohoooo ..

isimiz cokk)))

:CüvCüv:

benim bebeğim gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım bu salı...bende kendimi tekrar kilo vermeye adadım ki kafam dağılsın... bu arada baktım kilolu değilsin gayet zayıf duruyorsun

gecmiş olsun canım giremedim atlamısım.. ins kafanı kolayca dagıtırsın baslasana tibete sende

ayy cnm sana zahmet bir soruver.

bence de su an gayet iyisin cnm.

hem de bir cocuk annesisin.
biz daha hamile kalicaz, kilo alicazi dogurucaz, zayiflicaz... ohoooo ..

isimiz cokk)))

:CüvCüv:

ayyy o kilo almanın tadı bambaska.. gun be gun karnının buyumesi bebeginin gelişmesi muthis bi haz.. ben ozamanda sermemistim cok saglıklı besleniodum hamurişi filan yemiodum cok . herseyden yıyodum ama en cok double cikolata magnum hergun bide kiraz erik.. bebeğim simdi kiraa erige ve double cikolata magnuma deli oluyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…