valla bende inceceik olsam dmeiyorum...boyum 160-62cnm ben guzel besleniyorum,
sporumu da yapiyorum ama ne hikmetse kilo veremiyorum,
bu yaptiklarimla sadece kilomu koruyabiliyorum.
gerci vermesem de goze batan bi fazlaligim yok o yuzden kafama takmiyorum,
korusam yeter diyorum.
bir de subattan bu yana spor yapamadim bel rahatsizligimdan dolayi; 3 haftadir falan yeniden spora basladim.
sporsuzlugun da etkisi oldu kilo veremememde.
bir de korkuyorum bende de tiroid cikacak diye.
tibetin en buyuk faydası kilo vermem hızlandı dinclestim guzellestim saclarım uzadı.. hatta gecen gun esim kameradan konusurken sacına ne yaptın dedi hicbisey yapmamıstım onceki gece yıkanıp yatmıstım toplu ve fonsuzdu ..cok guzel gorunuo dedi. bende hareketlerim var dedim onlar ise yaramıs olabilir oda belkide dedi.9 gundur ayrıyız az kaldı kavusmamıza
evet yaaa,
tibetciler , ne faydalarini gordunuz anlatsaniza ???
valla ben 4-5 senedir bilirim tibet hareketlerini ama yaptın mı derseniz yapmadım ama hızlandırıyorsa yaparım sonuçta basit hareketlerdi en son benim hatırladığım...
aa o fotonu gordum cnm,boydan fotom yokki.. otururken var cocuk kucagımda.. boydan cekilip koysam olurmu. gerci o fotoyada herkes ne kadar zayıflamıssın dedi. albumdede otururken var cocukla. ekleyim bakın yine farkedilir elbet
tibetin en buyuk faydası kilo vermem hızlandı dinclestim guzellestim saclarım uzadı.. hatta gecen gun esim kameradan konusurken sacına ne yaptın dedi hicbisey yapmamıstım onceki gece yıkanıp yatmıstım toplu ve fonsuzdu ..cok guzel gorunuo dedi. bende hareketlerim var dedim onlar ise yaramıs olabilir oda belkide dedi.9 gundur ayrıyız az kaldı kavusmamıza
kizlar ne var ne yok... ilgilenemedim forumla..... dis hekimindeydim....
aa o fotonu gordum cnm,
gercekten epey zayiflamissin.
oo, supermis. demek ki inanarak ve tam konsantre olarak yapiyosun sen bu hareketleri.
her tur spor, stresi azaltacagindan ayni etkiyi yapar gibime geliyor.
selam cnm iyiyiz.
tweetyde tiroit hastasiymis :-(
ben de pzt. gidicem doktora artik
formdakal sitesine uye oldum,
ideal kilomu soyle hesapladilar kizlar.
"Sağlıklı bir yaşam için kilonuz 48,6 - 61,4 kg arasında olmalıdır. Kendinizi formda hissedeceğiniz, ideal kilonuzu 51,2 kg olarak öneriyoruz"
sen hamile deilmiydin canım benmi karıstırıyorum
sanirim ac olmana gerek yok tiroid olcumu icin....sormustun ya bana...ama dur sorayim ben ablama onu.ben ac gitmistim ama seker icin ac gitmistim.
peppercim okudum yorumunu tskler.. daha fazlası ii durmuycak boylesi kafi
benim bebeğim gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım bu salı...bende kendimi tekrar kilo vermeye adadım ki kafam dağılsın... bu arada baktım kilolu değilsin gayet zayıf duruyorsun
ayy cnm sana zahmet bir soruver.
bence de su an gayet iyisin cnm.
hem de bir cocuk annesisin.
biz daha hamile kalicaz, kilo alicazi dogurucaz, zayiflicaz... ohoooo ..
isimiz cokk)))
:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?