gecmiş olsun canım giremedim atlamısım.. ins kafanı kolayca dagıtırsın baslasana tibete sende
ama eşimle ikinci bebek istediğimizi anlamış olduk...ikigün ağlayarak uyandım ama bugün iyi uyandım..şoku atlattım sanırım...bugün kzımla ip atladım plates yaptık..p.tesi tibete başlayayım bende kitabını bulmam gerek önce...
ayyy o kilo almanın tadı bambaska.. gun be gun karnının buyumesi bebeginin gelişmesi muthis bi haz.. ben ozamanda sermemistim cok saglıklı besleniodum hamurişi filan yemiodum cok . herseyden yıyodum ama en cok double cikolata magnum hergun bide kiraz erik.. bebeğim simdi kiraa erige ve double cikolata magnuma deli oluyo :)))
kıyamam.. 1.nin tadını alan 2.den vazgecemio sanırım.. ins istedigin zaman tekrar gelir melegin.. kusura bakma patavatsızlıgımında canım
bence de harika bir duygudur.
biz de tadariz insallah bu duyguyu...
aaa cok enteresan soyledigin sey..)
bence de harika bir duygudur.
biz de tadariz insallah bu duyguyu...
aaa cok enteresan soyledigin sey..)
benim bebeğim gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım bu salı...bende kendimi tekrar kilo vermeye adadım ki kafam dağılsın... bu arada baktım kilolu değilsin gayet zayıf duruyorsun
ben artik kaciyorum kizlar.
hepinizi cok optm
lchesis sensewitch yarin sinavda basarilar kizlar.
insallah istediginiz ouanlari alirsiniz..
selam canlar koc olmayan bi
TEMBEL ZUKSEDDIN
bi de BABYMOM kaldi
bu iki can arkadastan sonra basa donuyoruz hayirlisiyla
bu hafta icin kim uygunsa karar verirse super olur canlar digeri de gelecek hafta yapar sonra en bastan baslariz LACHESIScigimle insallah:)
ay canım ben de bilmiyordum çok geçmiş olsun, çok üzüldüm :1hug:
1.yararı psikolojik olarak kendimi hareket ediyor hisis veriyo,kendimi ii hiiswdiyorumpeki yararı ne oldu..
inşalalh çıkmazz ,batan fazlalaığınn yokksa zetenn kendini kasmana gerek yok bence de...koru yetrli....cnm ben guzel besleniyorum,
sporumu da yapiyorum ama ne hikmetse kilo veremiyorum,
bu yaptiklarimla sadece kilomu koruyabiliyorum.
gerci vermesem de goze batan bi fazlaligim yok o yuzden kafama takmiyorum,
korusam yeter diyorum.
bir de subattan bu yana spor yapamadim bel rahatsizligimdan dolayi; 3 haftadir falan yeniden spora basladim.
sporsuzlugun da etkisi oldu kilo veremememde.
bir de korkuyorum bende de tiroid cikacak diye.
geçmiş olsunnnnkizlar ne var ne yok... ilgilenemedim forumla..... dis hekimindeydim....
canım menün güzell diycemm amaa niye 2 poğaçaç çok sanki...1 poğaçaç yyiyip yanında sallatalık falan yeseydinnnn.......menüm
1.sabah
1 ceviz
sabah
kk peynir
fırın patates(ishal durumum vardı)
öğlen
2 ad pohaça
1 meyve suyu (taze)
ara
1 ceviz
3-4 dlm karpuz
akşam
sebzeli az yağlı noodle
yok ulkerkcim yawwwww :) okusana mesajimi
YA ZUKSEDDIN TEMBELINDEN
YA DA
BABYMOM SUPER MENULERI VE DE SPORLARIYLA
aralarinda anlasacaklar yapmayan gelecek hafta yapacak sonra basa donuyoruz LACHESISCIGIMLE yeniden basliyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?