50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmiş olsun canım giremedim atlamısım.. ins kafanı kolayca dagıtırsın baslasana tibete sende

ama eşimle ikinci bebek istediğimizi anlamış olduk...ikigün ağlayarak uyandım ama bugün iyi uyandım..şoku atlattım sanırım...bugün kzımla ip atladım plates yaptık..p.tesi tibete başlayayım bende kitabını bulmam gerek önce...

kıyamam.. 1.nin tadını alan 2.den vazgecemio sanırım.. ins istedigin zaman tekrar gelir melegin.. kusura bakma patavatsızlıgımında canım

bence de harika bir duygudur.

biz de tadariz insallah bu duyguyu...

aaa cok enteresan soyledigin sey.. )

kıyamam.. 1.nin tadını alan 2.den vazgecemio sanırım.. ins istedigin zaman tekrar gelir melegin.. kusura bakma patavatsızlıgımında canım

aşkolsun ne patavatsızlığı...herşeyin hayırlısı olsun dedim yani daha ileriki aylarda vs olsa daha çok üzülürdüm..

aradim. ac olman gerekiyor dedi. cunku tam biyokimya testi de yapabilirler baska seylere de bakabilirler dedi. Sanirim tiroid icin aclik cok onemli degil saglik ocaginda bana oyle demislerdi ama ablam oyle demedi simdi bana. belki baska bir suru seye baktiklari icin... sen yine de ac git

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tat pepercim...valla kızımda diyor ben kızıma hamileyken acayip hamur işine düşmüştüm ve kızımda düşkün..hep der bana hamileyken yedin ben napıyım diye ama allahtan şişman çocuk değil

anchusa cnm cok sagol.

pazt. ise gelicem, bisey yemeden gidicem kan vermeye.
bakalim hayirlisi artik.

ulkerk amin cnm cok sagoll

bir de sunu duymustum, anne hamileyken stresli olursa bebek de stresli oluyormus, hep agliyormus dogdugunda huysuzlaniyormus.

anne sakin hamilelik gecirirse cocuk da uslu oluyormus

ben artik kaciyorum kizlar.

hepinizi cok optm

lchesis sensewitch yarin sinavda basarilar kizlar.
insallah istediginiz ouanlari alirsiniz..

menüm
1.sabah
1 ceviz

sabah
kk peynir
fırın patates(ishal durumum vardı)

öğlen
2 ad pohaça
1 meyve suyu (taze)

ara
1 ceviz
3-4 dlm karpuz

akşam
sebzeli az yağlı noodle

selam canlar koc olmayan bi

TEMBEL ZUKSEDDIN

bi de BABYMOM kaldi

bu iki can arkadastan sonra basa donuyoruz hayirlisiyla

bu hafta icin kim uygunsa karar verirse super olur canlar digeri de gelecek hafta yapar sonra en bastan baslariz LACHESIScigimle insallah:)

benim bebeğim gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım bu salı...bende kendimi tekrar kilo vermeye adadım ki kafam dağılsın... bu arada baktım kilolu değilsin gayet zayıf duruyorsun

ay canım ben de bilmiyordum çok geçmiş olsun, çok üzüldüm :1hug:

ben artik kaciyorum kizlar.

hepinizi cok optm

lchesis sensewitch yarin sinavda basarilar kizlar.
insallah istediginiz ouanlari alirsiniz..

çok sağol canım inşallah olumunekankayizsmile

ay süper tam bomboş olduğum haftaya geliyor burdan çıkmam artık yandınız

oooooooooooooo supersin lachesiscigim benim en kidemlimiz sensin o yuzden ilk sen ol istedim:))))

ZUKSEDINNN YA DA BABYMOM gelince bi seslenin kizlar emi ben buralarda olmasam da:))

yok ulkerkcim yawwwww :) okusana mesajimi

YA ZUKSEDDIN TEMBELINDEN

YA DA

BABYMOM SUPER MENULERI VE DE SPORLARIYLA

aralarinda anlasacaklar yapmayan gelecek hafta yapacak sonra basa donuyoruz LACHESISCIGIMLE yeniden basliyoruz:)

yesa ben cok isterim ama artık ist silivri antalya ucgenıne giriorum ..oralarda net yok telden okumak işkence ben bakuye donunce olsam olurmu

peki yararı ne oldu..
1.yararı psikolojik olarak kendimi hareket ediyor hisis veriyo,kendimi ii hiiswdiyorum
2.sanıırımm sıkılaştımmmmmkaydirigubbakcemile3

inşalalh çıkmazz ,batan fazlalaığınn yokksa zetenn kendini kasmana gerek yok bence de...koru yetrli....

kizlar ne var ne yok... ilgilenemedim forumla..... dis hekimindeydim....
geçmiş olsunnnn

menüm
1.sabah
1 ceviz

sabah
kk peynir
fırın patates(ishal durumum vardı)

öğlen
2 ad pohaça
1 meyve suyu (taze)

ara
1 ceviz
3-4 dlm karpuz

akşam
sebzeli az yağlı noodle
canım menün güzell diycemm amaa niye 2 poğaçaç çok sanki...1 poğaçaç yyiyip yanında sallatalık falan yeseydinnnn.......

yok ulkerkcim yawwwww :) okusana mesajimi

YA ZUKSEDDIN TEMBELINDEN

YA DA

BABYMOM SUPER MENULERI VE DE SPORLARIYLA

aralarinda anlasacaklar yapmayan gelecek hafta yapacak sonra basa donuyoruz LACHESISCIGIMLE yeniden basliyoruz:)

slmm yesa naberrrr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…