Agva guzeldi ama ben sileyi daha cok begendim.....Zaten deniz icin gitmedik..On arastirma yapalim dedik. Agvanin yolu cok kotu. Gitmek zor. ama sileye daha sik gitmeye karar verdik.
gunaydingünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nette arastirirken gordum bu sirketi....emin olamamistim. bir dahaki sefere deneyebiliriz o zaman...biz de deniz icin gitmemistik cnm, daha cok kultur turu
biz folklorik turizm diye bi tur sirketi ile gitmistik, kendi arabamizla degil.
yol ustunde koy kahvaltisi;
agva carsisi
goksu deresi
derede andal gezintisi
ogle dere kenarinda balik
ogleden sonra sile deniz feneri
sile sokaklari
sile bezi alisverisi
aksamustu sile limanda cay icme
tur programi hemen hemen boyledi,
unutup atladigim seyler de olabilir.
ben sileyi de agvayi da cok sirin buldum.
folklorigin bir de canakkale turuna gitmistik; 2 gunluk.
tavsiye ederim bu tur sirketini hizmet kalitesi cok iyi.
gunaydin
nette arastirirken gordum bu sirketi....emin olamamistim. bir dahaki sefere deneyebiliriz o zaman...
anchusaaa,
biliyo musun ben gecen hafta yarim kilo verdimmmzemuszemus
(yarim kiloya bu kadar sevinene deli derler diy mi laelaelaelaelae )
pepperrrrrr
ayy bu kız yine köy kahvaltısı diyor yaaa
köy kahvaltsı güzeliiiiia.s.
kahvalti benim en sevdigim ogundur.
hatta 1 yil oncesine kadar yemek yemezdim dogru durust, aksamlari bile cay-kahvalti tercih ederdim cogunlukla ..
hele ki koy kahvaltisina bitiyorummm
cokacimcoook
aaaaaaaaa supeeerrrr....
hadi bakalim tam gaz devam..cok sevindim. iyi moral olmustur sana
bizim internet olmayinca bildirimde yapamadim haftasonu. 100 gram vermis duruyordum cumartesi. ama tartilmadim bir daha da....
evet cnm ya,
super moral oldu,
hatta dun53,8 bugun de 54,0 ciktim. insallah bu h.sonu 53 lu bi rakam cikicam
cok mutluyumm
bu arada dropasize4life'a basladim. ama cardio bolumunu yapamiyorum; denedim 10 dk sonra belim agrimaya basladi biraktim.
ilk3 partini yapiyorum (pilates gibi olan)
daha dogrusu 1 kez yapabildim; cmr. aksami
dun aksam yapamadim; koctasa gitmistik, gec oldu, yoruldum :-(
koy kahvaltisinin olmazsa olmazi bal kaymak benim icin de. cok seviyorum ama cooook tehlikeli...
haftaya ablamlar bizi kahvaltiya bir yere goturecekler. anlata anlata bitiremediler. memnun kalirsam size de tavsiye ederim..
Selam kızlar nasılsınız? Ben iyiyim ama hemen çıkmam lazım, lazer ve kuaför günü bugüneve bakım yaptım biraz kendime yapıyım
pepperım dediğin siteye baktım da çok süpermiş, bir haftasonu yedigöller, bayramda da fethiyeye gitmeye karar verdim bendeolduğum yerden karar veriliyor sanli hemen kaydirigubbakcemile3
neyse onu diyeyim diye girdim şimdi çıkmam lazım, gelince görüşürüz:) kızlar bana et yemeği tarifi verin kolayından lütfen gelince okurum çok öptüm hepinizi Şeniz
Selam kızlar nasılsınız? Ben iyiyim ama hemen çıkmam lazım, lazer ve kuaför günü bugüneve bakım yaptım biraz kendime yapıyım
pepperım dediğin siteye baktım da çok süpermiş, bir haftasonu yedigöller, bayramda da fethiyeye gitmeye karar verdim bendeolduğum yerden karar veriliyor sanli hemen kaydirigubbakcemile3
neyse onu diyeyim diye girdim şimdi çıkmam lazım, gelince görüşürüz:) kızlar bana et yemeği tarifi verin kolayından lütfen gelince okurum çok öptüm hepinizi Şeniz
diy mi , cok harika turlar varrrrr
ben h.sonu bi tavuklu turlu yemegi yaptim, herkes bayildi, birazdan yazarim tarifini istersenn
bana da atsana.....bugun karniyarik yapacgim ama buzlukta tavugumda var.... hafta sonuna dogru da onu yaparim.
selam kızlar
ne var ne yok
herkesler iyi umarım
tesekkurler peppermint
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?