50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Agva guzeldi ama ben sileyi daha cok begendim.....Zaten deniz icin gitmedik..On arastirma yapalim dedik. Agvanin yolu cok kotu. Gitmek zor. ama sileye daha sik gitmeye karar verdik.

biz de deniz icin gitmemistik cnm, daha cok kultur turu
biz folklorik turizm diye bi tur sirketi ile gitmistik, kendi arabamizla degil.
yol ustunde koy kahvaltisi;
agva carsisi
goksu deresi
derede andal gezintisi
ogle dere kenarinda balik
ogleden sonra sile deniz feneri
sile sokaklari
sile bezi alisverisi
aksamustu sile limanda cay icme

tur programi hemen hemen boyledi,
unutup atladigim seyler de olabilir.

ben sileyi de agvayi da cok sirin buldum.

folklorigin bir de canakkale turuna gitmistik; 2 gunluk.

tavsiye ederim bu tur sirketini hizmet kalitesi cok iyi.

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydin
nette arastirirken gordum bu sirketi....emin olamamistim. bir dahaki sefere deneyebiliriz o zaman...

gunaydin

nette arastirirken gordum bu sirketi....emin olamamistim. bir dahaki sefere deneyebiliriz o zaman...

gercekten de cok guleryuzlu hizmet sunuyorlar;
rehberleri hep universite mezunu. islerini biliyorlar.
mesela ufak bi ornek; canakkale turunda muze giris ucretleri bize aitti, turda az kisiydik, rehber bize odetmeyip kendi odemisti, baska tur sirketleri aksine soymaya calisirlar.

biz assos ve fethiye turlarini da dusunuyoruz folklorikle.

anchusaaa,
biliyo musun ben gecen hafta yarim kilo verdimmmzemuszemus

(yarim kiloya bu kadar sevinene deli derler diy mi laelaelaelaelae )

anchusaaa,
biliyo musun ben gecen hafta yarim kilo verdimmmzemuszemus

(yarim kiloya bu kadar sevinene deli derler diy mi laelaelaelaelae )

aaaaaaaaa supeeerrrr....
hadi bakalim tam gaz devam..cok sevindim. iyi moral olmustur sana
bizim internet olmayinca bildirimde yapamadim haftasonu. 100 gram vermis duruyordum cumartesi. ama tartilmadim bir daha da....

kahvalti benim en sevdigim ogundur.
hatta 1 yil oncesine kadar yemek yemezdim dogru durust, aksamlari bile cay-kahvalti tercih ederdim cogunlukla ..

hele ki koy kahvaltisina bitiyorummm
cokacimcoook

koy kahvaltisinin olmazsa olmazi bal kaymak benim icin de. cok seviyorum ama cooook tehlikeli...
haftaya ablamlar bizi kahvaltiya bir yere goturecekler. anlata anlata bitiremediler. memnun kalirsam size de tavsiye ederim..

aaaaaaaaa supeeerrrr....
hadi bakalim tam gaz devam..cok sevindim. iyi moral olmustur sana
bizim internet olmayinca bildirimde yapamadim haftasonu. 100 gram vermis duruyordum cumartesi. ama tartilmadim bir daha da....

evet cnm ya,
super moral oldu,

hatta dun53,8 bugun de 54,0 ciktim. insallah bu h.sonu 53 lu bi rakam cikicam
cok mutluyumm

bu arada dropasize4life'a basladim. ama cardio bolumunu yapamiyorum; denedim 10 dk sonra belim agrimaya basladi biraktim.
ilk3 partini yapiyorum (pilates gibi olan)

daha dogrusu 1 kez yapabildim; cmr. aksami

dun aksam yapamadim; koctasa gitmistik, gec oldu, yoruldum :-(

Selam kızlar nasılsınız? Ben iyiyim ama hemen çıkmam lazım, lazer ve kuaför günü bugün eve bakım yaptım biraz kendime yapıyım

pepperım dediğin siteye baktım da çok süpermiş, bir haftasonu yedigöller, bayramda da fethiyeye gitmeye karar verdim bende olduğum yerden karar veriliyor sanli hemen kaydirigubbakcemile3

neyse onu diyeyim diye girdim şimdi çıkmam lazım, gelince görüşürüz:) kızlar bana et yemeği tarifi verin kolayından lütfen gelince okurum çok öptüm hepinizi Şeniz

ben de baslamadim ona daha. iki gunde bir slim in 6 yapiyorum/ cardio belini zedeleyecek gibiyse yapma zaten. Pilates kismi nasil??? ben hic yapmadim o videoyu....Soyle bir goz atmistim..

koy kahvaltisinin olmazsa olmazi bal kaymak benim icin de. cok seviyorum ama cooook tehlikeli...
haftaya ablamlar bizi kahvaltiya bir yere goturecekler. anlata anlata bitiremediler. memnun kalirsam size de tavsiye ederim..

ben de az once bal-kaymak diyecektim ki, agzimiz sulanmasin diye vazgectim. :icecream:

ben de bayilirimmmmcokacimcoook

tmm bekliyoruzz

dalyan kofte yap. hatta onceden pisirir.. misafirler gelecegi zaman sosunu hazirlar uzerine doker ve isitirsin..
Lazerli epilasyona mi gidiyorsun sen Lachesis? Oyleyse nereye gidiyorsun? Ben ogrenciyken igneliye gitmistim Simdi Lazere baslamak istiyorum bacaklarim icin ama iyi bir yere gitmek lazim diye cesaret edemiyorum...

diy mi , cok harika turlar varrrrr

ben h.sonu bi tavuklu turlu yemegi yaptim, herkes bayildi, birazdan yazarim tarifini istersenn

bana da atsana.....bugun karniyarik yapacgim ama buzlukta tavugumda var.... hafta sonuna dogru da onu yaparim.

herkese atayim bari.

sadece malzemeleri hazirlamasi cok az zaman aliyor; yoksa tarif cok kolay. tum diger tencere yemekleri gibi

ama gercekten cok lezzetli oldu..

tavuklu turlu
(6 kisilik)

ben misafirim vardi ona gore yaptim siz azaltirsiniz malzemeleri

2 ad. kabak
2 ad. patlican
2 ad. yesil biber
2 avuc yesil fasulye
2 ad. patates
2 ad. havuc
1 ad. sogan
2 dis sarmisak
2 kasik salca
varsa 1 tatli kasigi aci biber salcasi
2 kasik aycicek yagi (tercihinize gor, z.yagi ya da misir ozu yagi)
300 gr kusbasi tavuk (gogus eti)
tuz

yapilisi
tum yemekler gibi
kabak ve patlicanlar cizgili, diger sebzeler tamamen soyulur, kup kup dogranir; yikanip suzulur
tencerede salca ve sogan biraz kavrulur; sonra tavuklar atilir;
oda biraz kavrulup, cok az kaynar su ilave edilir, 2-3 dk. biraz pisirilir,
tum sebzeler tencereye dokulur; uzerini asacak kadar kaynar su; tuz ve sarmisak katilip, arasira karistirilarak pismeye birakilir.
--en gec havuc pistiginden havuclar pistiginde yemeginiz pismistir.
afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…