50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kolay gelsin cnm benim,
toparlarsin insallah

ben de dusymustum,
metin akpinar icki sofrasi kurup misafir agirlamayi cok severmis, ondan o hale gelmis.

surekli icenlerin koca bir gobegi oluyor genelde.

arasira icmekten bisey olmaz tabi heralde

selammmm
bugün kendimi çoookk ağır hissediyorum
detoks yapmıştınız nasıl geçti ve sonrasında geri geldimi kilolar

slm cnmm

sozde ben bu pzt-sali detoks yapacaktim ama yapmadim hiiicccc de yapasim yok vallaa

zaten yarim kilo verince basim gozum donmeye basliyo benim, ne hikmetse

merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli....

anchusacım merhaba canımıniçiopuyorumnanaktan
çok özledim seniopuyorumnanaktan
hos geldinnn
bizde seni ozledik
nasildi tatil?????burada hersey ayni, yalniz forumda bir tenhalik var, birileirni yakalamak cok zor oluyor.
selammmm
bugün kendimi çoookk ağır hissediyorum
detoks yapmıştınız nasıl geçti ve sonrasında geri geldimi kilolar
ben tartilmadim henuz..... ama bir sonraki detoks icin vucudumu tam gaz hazirliyorum abur cubura yuklenerekk mafoldumben
hehehhe
evet ama arada bir bir kadeh kirmizi saraptan da bir sey olmaz yaaaaaaa. her gun icmedikten sonra mesele yok yani.... kaydirigubbakcemile3

evet iste ben de bunu diyorum... her gun icmeye ne karaciger dayanir ne beyin ne de bagisiklik sistemi...ama arada bir kacamaklarin olmasi normaldir. ben de dun esimle bana kokteyl yaptim..cok da nefis olmustuuuuu :hulya:

ben foruma kesin dönüş yaptım anchusacım ,
ta ki ekim ayına kadar:sm_cool:
tatil öyle güzeldi ve bana öyle yaradı ki bir türlü gerçek hayata dönüş yapamıyorum:2:

ben foruma kesin dönüş yaptım anchusacım ,
ta ki ekim ayına kadar:sm_cool:
tatil öyle güzeldi ve bana öyle yaradı ki bir türlü gerçek hayata dönüş yapamıyorum:2:

tatil sonrasi sendromunda olman normal....iyi gel gel... nilufert girmiyor, truf cok sik gitmiyor, lachesis in sinavi vardi giremiyordu, spatz in stajyeri var girmiyor, klik girmiyor... ismini yazmadigim diger ark. kusura bakmasin ama herkes tatil modunda anlayacagin....... inan ki bombos oluyor forum. arada bir peppermintle yazisiyoruz o da rastalasirsak....

canım benimmmmm kıyamam sana ben..
neyse yavaş yavaş toparlanırız artık ,
hele Ramazan geldikten sonra , cirit atar herkes buradacokacimcoook
şunun şurasında ne kaldı Ramazan ayına,
bu arada ben omega 3-6-9 takviyesine başladım ,
herkesin günde bir tablet omega 3 alması gerekliymiş,
ablam geçen hafta bir kongreye gitmişti orada bahsedilmiş
anchusoşum senin eczacı bir arkadaşın vardı , ona bir ara sorabilir misin ,
solgar'ın omega 3-6-9'u faydalı mı:uhm:

canim ben yillardir kullaniyorum.
ama hergun degil iki gunde bir, balik tuketiyorsam da 3 gunde bir.
solgarinki en iyisi. biraz pahali turkiyede solgar, o yuzdne ben genelde baska markalar almistim almanyadan onlari kullaniyorum. bunun yaninda baska vitaminlerde kullaniyorum duzenli olarak. benim calisma konum bu oldugu icin gayet dikkatliyim vitamin takviyesi konusunda.

mesajım niye gitmedi

lachesisim etli yemek tarifi istemiş hemen vereyim
benimki de tavuklu
fırında
kabak, patlıcan, patates, domates, biber hepsi küp küp büyük küpler şeklinde doğranır
en alta patates patlıcan kabak domates biber en üstede kanat ya da kuşbaşı göğüs eti konur
yarım kase salçalı su yapıp üzerine dökülür fırında tavuklar pişene kadar pişirilir
yağlı kağıt sererseniz tepsiye daha iyi olur

yaa ben hic vitamin icmiyorum :çok üzgünüm:

birtek en son belim icin doktorun verdigi besin takviyesini aliyoum, o da eklemler icin.

anchusa 30 yasinda biri, gunluk hangi vitaminleri almali, bi diyiver hele a.s

ooooo süper..
tam kişisine sormuşum o zaman:sm_cool:
eşime de veriyorum her gün bir tablet,
peki anchusoşum bazı kaynaklarda 3,6,9 bir arada kullanmayın,
saf omega 3 barındıran tabletlerden alın diyor da o nedenle biraz tereddüt ettim,
bir sakıncası yok değil mi:uhm:

aaa bu da benim yemegimin firinda versiyonu gibi sanki.

bu da guzelmis; denerim ben bunu da;

suyunu cekince tepsiye yapismiyor diy mi?? ya da yagli kagida ?

rekora kosuyoruzzz

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
peppermint, ezggg, kahvekokusu+, pelushhh, truf+, tweety.+, anchusa+, bluebottle, suleulku+, naifbiriptila

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…