bugüne 300 gr fazlalıkla başladım
merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli....
kolay gelsin cnm benim,
toparlarsin insallah
ben de dusymustum,
metin akpinar icki sofrasi kurup misafir agirlamayi cok severmis, ondan o hale gelmis.
surekli icenlerin koca bir gobegi oluyor genelde.
arasira icmekten bisey olmaz tabi heralde
slm cnmm
sozde ben bu pzt-sali detoks yapacaktim ama yapmadim hiiicccc de yapasim yok vallaa
zaten yarim kilo verince basim gozum donmeye basliyo benim, ne hikmetse
hos geldinnn
bizde seni ozledik
nasildi tatil?????burada hersey ayni, yalniz forumda bir tenhalik var, birileirni yakalamak cok zor oluyor.
ben tartilmadim henuz..... ama bir sonraki detoks icin vucudumu tam gaz hazirliyorum abur cubura yuklenerekk mafoldumben
hehehhe
evet ama arada bir bir kadeh kirmizi saraptan da bir sey olmaz yaaaaaaa. her gun icmedikten sonra mesele yok yani.... kaydirigubbakcemile3
anchusa hakli,
forum cok tenhaaa mafoldumben
ooooo süper..
tam kişisine sormuşum o zaman:sm_cool:
eşime de veriyorum her gün bir tablet,
peki anchusoşum bazı kaynaklarda 3,6,9 bir arada kullanmayın,
saf omega 3 barındıran tabletlerden alın diyor da o nedenle biraz tereddüt ettim,
bir sakıncası yok değil mi:uhm:
centrum iyi diye duymuştum tatlım
ama hiç kullanmadım açıkçası, vücuda dışardan zoraki bişeyler yüklemeyi sevmiyorum, hastayken bile bana zor ilaç içiriyolar... gıcığım azcık yani
iyiyiz şule sen nasılsın
verdinmi aldığın kiloları
acaip detoksa ihtiyacım var
gün belirlemem lazım
off yaaa ben de tartılmaktan korkuyorum
ama sen yine de formundasındır eminim
spor yapıyormusun
sıcakta spor yapması da zor
tatile gidemesen de
sana geliyo kesin birileri
onların yanında da giremiyosun nete
6 gün evdeydim güya
bi sürü misafir geldi gitti
olan bana oldu
one-a-day maximum iyi midir arkadaslar?
ya da centrum???
ben hic balik yemiyorum.
esim de sevmiyor ben de.
benim kullandigimda balik yagi yapi diye geciyor . ve yalnizca omega 3 icermiyor. ben bir sakincasi olacagini sanmiyorum. en azindan bu konuda bir arastirma okumadim hic. yalniz keten tohumu, balik falan cok tuketiyorsan dedigim gibi haftada 2 kere alsan yeter... birde kani sulandirici herhangi bir ilac kullaniyorsan duzenli olark kullnamman gerekir.
spor hergun yapamiyorum. iki gunde bir ..... 3 gun once almamis gozukuyordum ama dedim ya tartilmayi da kiloma dikkat etmeyi de biraktim coktan........off yaaa ben de tartılmaktan korkuyorum
ama sen yine de formundasındır eminim
spor yapıyormusun
sıcakta spor yapması da zor
suresi gecen vitaminleri ben ciceklerim topragina koyuyorum.cosuyor cicekler..iste, bende de ayni huy var,
vitaminde olsa icemiyorum ilac.
kac kez aldim one-a day
centrum,
hep suresi gecip cope gitti ilaclar.
cnm yaa, kolay gelsin sana.
bana da pazar gunu k.validemler geldi.
spor hergun yapamiyorum. iki gunde bir ..... 3 gun once almamis gozukuyordum ama dedim ya tartilmayi da kiloma dikkat etmeyi de biraktim coktan........
suresi gecen vitaminleri ben ciceklerim topragina koyuyorum.cosuyor cicekler..
duzenli meyve sebze yiyorsan mesele yok, ama balik sevmiyorsan balik yagi hapi alabilirsin. ben anti-aging amacli kullaniyorum cogunu, ya da cok yorgun oldugum, iyi beslenemedigim donemlerde daha dikkat ediyorum vitamin takviyesine....
aaaa ne iyi fikirr.. a.s.
ben hic cicek yetistiremiyorum evde, kuruyorlar hep.
tum gun havasiz kaliyorlar sanirim.,
meyve-sebze cok yiyorum cnm. balik yagi hapini kilo almak isteyenler aliyor diye biliyorum, kilo yapmasin :uhm:
yok yapmiyor. bend eyapmadi en azindan.....
ben de orkide aldim , butun cicekleri patir patir dokuldu.
haftasonu ozendim yine orkide, bonzai, kaktus ve bambu aldim ikeadan..
birde baris cicegim var.vitaminleri baris cicegine verdim su ana kadar...... bakalim bakabilecekmiyim yeni aldiklarima.....
kilo yapmanın aksine yağları kasa dönüştürüyormuş..
bende de 3 ay önce praktikerden bonzai almıştım ,
şimdilik çok iyi anlaşıyoruz kendisiyle ,
suyu seviyor ,
duşu üzerine tutuyorum sanki yağmur yağıyormuş gibi suluyorumkaydirigubbakcemile3
hadi yaaa o kadar cok mu sulamak lazim bonzaiyi???kilo yapmanın aksine yağları kasa dönüştürüyormuş..
ben de 3 ay önce praktikerden bonzai almıştım ,
şimdilik çok iyi anlaşıyoruz kendisiyle ,
suyu seviyor ,
duşu üzerine tutuyorum sanki yağmur yağıyormuş gibi suluyorumkaydirigubbakcemile3
direk gunesi sevmiyor ama isigi seviyor diye biliyorum ama bu kadar cok su sevdigini bilmiyordum. topragi surekli nemli tutunuz yaziyordu..bonzai gunes gormek istemiyor diy mi?
cunku tum gun benim gunesliklerim camlarim kapali.
eger dayanikli ise ben de alayim bonzai yaaa
gayet iyi ....menum
sabah
1 dilim kepek ekmegi
yarim k.k beyaz peynir
3 ad. yesil zeytin; 1 tutam maydonoz
limonlu yesil cay
ara
--
ogle
4 ad. izgara kofte
1 kase karisik nar eksili salata
ara
1 buyuk dilim karpuz, yarim k.k beyaz peynir
(15.30 da yapacagim bu arayi)
aksama Allah kerim.
ohg oh ne güzel...selaaaam
30 dk leslie
30 dk da stepper yaptıııııım kaydirigubbakcemile2:lepi:
çok mutuyum kızlaaaar
sositososito
şarapta çok kalori vardır ama hergun içmediğin için bu seferlik affedelimmerb kızlarr:)
dun arkdasmın dogum gunu vardı 2 kadeh sarap ıctım ustelık yanındada kalamarla meze yedım(1 dılım ekmekle)evden gtmeden once tartldgmda 57.5e dustugumu gorup sevnmıstm ama smdı yıne 58 cıkıyorum puff ayrıca reglmın 2.gunu 9 gunluk dıyet bosa mı gttı dıye dsunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?