50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bonzai gunes gormek istemiyor diy mi?

cunku tum gun benim gunesliklerim camlarim kapali.

eger dayanikli ise ben de alayim bonzai yaaa

peppercım ,
çok güneşli olmamakla birlikte hafif loş ortamları seviyor,
muson iklimi bitkisi olduğundan doğu karadeniz'deki havayı yaratman lazımyerimseniben
fakat kanaat getirdiğim en önemli şey suyu inanılmaz seviyoryerimseniben

tabi çürütünceye kadar da sulamamak lazım anchusoşum,
haftada bir veya iki defa bol su vererek sanki yağmur yağıyormuş gibi yapmak lazım bu işiyerimseniben

hemen kalkip bonzaimi suladim... seninkide yaprak dokuyormu azicik???

Kızlar ben geldim

DAlyan köfteyi geçen geldiklerinde yapmıştım kuzum sağol tavsiyen için.
lazerli epilasyona gidiyorum evet, büyük rahatlık, lazerline'a gidiyorum ben çok memnunum, ama sadece bakırköyde ve avcılarda var. ama lazerde iyi bir sürü marka var araştırırsan, fiyatlarını da öğren ama bazıları gereksiz uçuk.

diy mi , cok harika turlar varrrrr

ben h.sonu bi tavuklu turlu yemegi yaptim, herkes bayildi, birazdan yazarim tarifini istersenn

sağol canım aldım kaydettim tarifi hazır konserve türlüyle olur mu peki bu, eksik malzemeleri eklesem, tembel ben:)

ay bende mi kullansam, hiç de sevmem hap içmeyi balığı da sevmem, solgarın bir multivitamini var hasta olucak olursam kullanıyorum ancak baya iyi geliyor ama bana magnezyumlu fosforlu omegalı bişiler lazım. hangi vitamin içsem acaba. CADIARZU

sağol birtanem bunu da kaydettim, bizim kayınvalide sever tavuğu ona yaparım bunları.

yaa ben hic vitamin icmiyorum :çok üzgünüm:

birtek en son belim icin doktorun verdigi besin takviyesini aliyoum, o da eklemler icin.

anchusa 30 yasinda biri, gunluk hangi vitaminleri almali, bi diyiver hele a.s

ya benim de eklerim zayıf dizim kolup kıtır edip ağrıyor hep ben de mi öle bişey kullansam acaba?

benim hiç çiçeğim yok ya, uyduramıyorum bir de eve, kuşlarla ilgilenmekten çiçeklere zaman kalmaz zaten haylazlar çıldırıyorlar şuan çıkmak için ama yooookk daha yeni süpürdüm yerleri:)

lachesisim benim aldigim ilacin adi UC II

3-4 ay da etkisini gosterir dedi doktor. uuzn vadede faydasi varmis... ama hicbir yan etkisi yokmus.

89 tl- 30 tablet- gunde 1 ad. aliniyor.

ben de bauhaus dan
sardunya (hala çiçekli çok güzel)
fesleğen (ankaraya gittiğimizde biri kurudu)
karanfil
külah çiçeği
begonya
menekşe
ortanca
kasımpatı almıştım
2 si çiçek açmayı bıraktı ama genel olarak iyiler
insan zamanla anlıyor dillerinden

TRUFCIM galiba balkonun var...
benim de balkonda iki adet feslegen sakisisi var.. birde heves edip diktigim reyhan ve maydonozlar.... birde olmus siklamen... ama sardunyalar, ortancalarla donatmak isterdim acikcasi... cok gunes aliyor diye korkuyorum .... cicekler bu kadar cok gunesi sevmez gibime geliyorrrr...

amanin kus daha zor cicekten....

öyle ama komik

lachesisim benim aldigim ilacin adi UC II

3-4 ay da etkisini gosterir dedi doktor. uuzn vadede faydasi varmis... ama hicbir yan etkisi yokmus.

89 tl- 30 tablet- gunde 1 ad. aliniyor.

hımm iyiymiş ben de bir bakıyım onlara o zaman çok sağol.

iyi aksamlar kizlar..

ben yavas yavas kacayimmm.

iyi akşamlar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…