evet canım balkonum varTRUFCIM galiba balkonun var...
benim de balkonda iki adet feslegen sakisisi var.. birde heves edip diktigim reyhan ve maydonozlar.... birde olmus siklamen... ama sardunyalar, ortancalarla donatmak isterdim acikcasi... cok gunes aliyor diye korkuyorum .... cicekler bu kadar cok gunesi sevmez gibime geliyorrrr...
o neymiş kuzum aydınlat bizi:)
ebru şallının programında anlatmışlardı
besin takviyesi
ve zayıflatıyo
yarın alaym başlayayım bakalım ne olacak???dr um bana 2 ay dinlenme verdi...2 ayda kilo vereyim bana destek olun hanımlar
verirsin canım ne kadar vermek istiyorsunki, aynen benim de vermem lazım 2 ayda 5-6 kilo ama nerdeee mafoldumben
evet 2 ayda 6 kilo vermek istiyorum ama sen 56 kilosun ben onu bile görsem kalkıp göbek atacam
ay sabahtan beri cv mi guncelliyorum sonunda bitti... koc duymasin manti yapcam simdi de...
selam canlar nassiniz bakalim ben cok yogunum cikacagim birazdan operim gorusuruzz
ULKERKCIM hayirli olsun canim benim:))
anchusa adimi yazmamissin cok kirildim hheheh
hadi bye:)
ay sabahtan beri cv mi guncelliyorum sonunda bitti... koc duymasin manti yapcam simdi de...
selam canlar nassiniz bakalim ben cok yogunum cikacagim birazdan operim gorusuruzz
ULKERKCIM hayirli olsun canim benim:))
anchusa adimi yazmamissin cok kirildim hheheh
hadi bye:)
geçen hafta 56 lardaydım ama şimdi 58 lerdeyim inanben 2 adım bir geriyim hep
yok be guzelim. bir kere denedim acmayi..... hazir mantiyi suya atip haslayayim diyecektim dilim surtctuu....aaaa kendin mi açıyorsun? hazır dimi?
hahahha duydummmmmmmmmmmm...ama sen zayıfsın yiyebilirsin 1 tbk...nasılsa hergun yemediğine göre ama ucunu kaçırmaklava:
yok be guzelim. bir kere denedim acmayi..... hazir mantiyi suya atip haslayayim diyecektim dilim surtctuu....
o kadar da fisildadigimi sanmistim.... yakalandimm..
yok valla bir tabak yicem, aylardir da yemiyordum.....buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?