50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım balkonum var
az güneş alan bi yere koydum
kimi de tam güneş alan yerde
yapraklarında solma varsa ve çürüyo gibi oluyosa hemen yerlerini değiştiriyorum
güzel şimdilik ilgilenmek hoşuma gidiyo

o neymiş kuzum aydınlat bizi:)

ebru şallının programında anlatmışlardı
besin takviyesi
ve zayıflatıyo

ebru şallının programında anlatmışlardı
besin takviyesi
ve zayıflatıyo

şu acai elma krom gibi şeylerden mi, onlardan birinin işe yaradığını duymadım ama bu farklı olabilir tabi, öyleyse almak lazım ulkerk denersen tecrübelerini paylaş kuzum.

tamam şekercim...bu7 keto kilo vermekte zorlanırken takviye....vucutta bulunan ama zamanla azalan keto adlı bir şey..eczacıbaşı getirtmiş...yani 3 kat artırıyormuş sanırsam yanlış hatırlamıyorsam

yarın alaym başlayayım bakalım ne olacak???dr um bana 2 ay dinlenme verdi...2 ayda kilo vereyim bana destek olun hanımlar

selam canlar nassiniz bakalim ben cok yogunum cikacagim birazdan operim gorusuruzz

ULKERKCIM hayirli olsun canim benim:))

anchusa adimi yazmamissin cok kirildim hheheh

hadi bye:)

aaaa kendin mi açıyorsun? hazır dimi?
yok be guzelim. bir kere denedim acmayi..... hazir mantiyi suya atip haslayayim diyecektim dilim surtctuu....
hahahha duydummmmmmmmmmmm...ama sen zayıfsın yiyebilirsin 1 tbk...nasılsa hergun yemediğine göre ama ucunu kaçırmaklava:

o kadar da fisildadigimi sanmistim.... yakalandimm..
yok valla bir tabak yicem, aylardir da yemiyordum.....buyrunnnnnnnnn

yok be guzelim. bir kere denedim acmayi..... hazir mantiyi suya atip haslayayim diyecektim dilim surtctuu....

o kadar da fisildadigimi sanmistim.... yakalandimm..
yok valla bir tabak yicem, aylardir da yemiyordum.....buyrunnnnnnnnn

ay ben her hafta yiyiorum:) çok severim cokacimcoook
4-5 tane biskrem götürdüm ben de bu arada

amann ,herkes cozutmuşş,zararlı mamalar yemişşşşş,dün kuzenimin d.günüydüü ve inanaın 1 parça bile pasta yeemdimm.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…