bu arada ben bu sabah 53,9 um.
yarin izinliyim eve boyaci gelecek,
oburgun de giremem Allah bilir.
bildirimimi bugunden mi yapsam ki ??
bence de supersin spatzcim. yaaa benim de ust bedenim small ama pantolonlar 38 :-((
36lar olmuyorr:-(((
benim de hayalim 51
ama inaniyorum bu sefer olacak...
sporun sayesinde....
:Saruboceq:
bu arada ben bu sabah 53,9 um.
Günadyın herkese opuyorumnanaktan
günaydın canım nasılsın ?
ne güzel 53.9 Maşallah diyim de nazarım deymesim
bende görebilecekmiyim acaba hiç 53ü ya ben gittikçe kilo alıyporum vermem gerektiği yerde şu sporumu bi düzene sokamadım ki ev le uğraşıyorum haaalllaaa bitemedi getti ya bugünde laminat çı geldi gene yattı spor işi off
gün gelcekti ekti bizi bugün geldi yaramaz adam
tabiki olacak balböcüğüm neden olmasın..vermeye başladın sen de tatil sonrası. spora da başladın..yakın zamanda hedefine ulaşırsın hiç merak etme.
giremiceksen yap bence şimdiden.
yorgunum misafirlerim var yatılı şimdi gezmeye gittiler ben de fırsat bu fırsat giriyim dedim, görümcemin düğünü var cumartesi bizde kalıyorlar gelin annesi babası. yani benim kayınvalide-peder. onlar iyide, gelinin yanına yaklaşıyor, düğün stresinden bir kapris bir sinir bir trip, korkuyorum yahu
ahh cnm sen bana ozeniyosun ben 51leri goren spatzcigima ozeniyorum.
ama onemli olan hedef kilomuza ulasmamiz, ve er ya da gec hepimiz ulasicaz cnm merak etmeee
sen de ilacini almaya basladin, tedavi oluyorsun artik verirsin bundan sonra.
hem benim ozenilecek biseyim yok, ben de cok yavas veriyorum..
evet vermeye basladim diy mi spatzcim, 55,,5lara cikmistim tatilde.
)
yaptim bildirimimi ..
çok geçmiş olsun cnm...sağlık herşeyden önemli...düzene girsin haatın başlarsın yine ama yinede dikkat eta.smerhaba kızlar giremiorum pek fazla babam ameliyat oldu bugünde küçük kardeşim baygınlık felan geçirdi :gitme:valla diyet miyet kalmadı bende fırsat bulursam atıştırıorum bişiler artık hastanede filan ne bulursam hepinizi çok öptüm grrz inş bir kaç gün soraaaopuyorumnanaktan
akşam birşey yemedinmi kuzum ya .....valla bravoookocum dun ki menum
sabah
yarim k k tulum peyniri
1 dilim kepek ekmegi
ceyrek salatalik
1 cay kasigi bal
limonlu yesil cay
ara
yarim muz
ogle
3 ad. kadinbudu kofte
1 kase cacik
1 kasik kremali patates
ara
yarim kk tulum peyniri
yarim dilim kepek ekmegi
1 cay kasigi bal
ceyrek salatalik
limonlu yesil cay
aksam
karpuz
yarim k k beyaz peynir
ara
--
oh oh darısı bana....kızlar bu arada ben bu sabah bir rekora imza attım ve 51.9 çıktımzemuszemus 51'leri ilk defa gordum.inanılmaz sevindim yaaa...
dün alışverişe çıktım,denediğim herşey small veya 36 beden.kilo vermeye karar verdiğimde 38'e sığmamaya başlamıştım.kızlar bunların hepsi sizin sayenizde. iyi ki varsınız!
yarım simite musade ediyorlar uzmanlar...birşey olmaz akşam yemediğin için yakarsın..süpersin spatzım ,
bana da 3 kilo verdirelim ne olur..
tatilde 2 kilo aldım,
bu sabah bir simit yedim bir de biberiye çayı içtim ,
simit yememeliydim değil miakannehir
kilo bildirimi bana değil demi lancesise yapıyoruz....bu arada ben bu sabah 53,9 um.
hahhahahah yazık ya sanaaaaaaaaaa........yorgunum misafirlerim var yatılı şimdi gezmeye gittiler ben de fırsat bu fırsat giriyim dedim, görümcemin düğünü var cumartesi bizde kalıyorlar gelin annesi babası. yani benim kayınvalide-peder. onlar iyide, gelinin yanına yaklaşıyor, düğün stresinden bir kapris bir sinir bir trip, korkuyorum yahu
yorgunum misafirlerim var yatılı şimdi gezmeye gittiler ben de fırsat bu fırsat giriyim dedim, görümcemin düğünü var cumartesi bizde kalıyorlar gelin annesi babası. yani benim kayınvalide-peder. onlar iyide, gelinin yanına yaklaşıyor, düğün stresinden bir kapris bir sinir bir trip, korkuyorum yahu
lachesisim biraz daha sabret kuşum ,
şunun şurasında cumartesiye ne kaldı ki..
rahat ol , sen bilirsin işiniyerimseniben
ya pepperım inşallah ben de veririm o tatil kilolarınımafoldumben
hahhahahah yazık ya sanaaaaaaaaaa........
ayyyy ALLAH yardımcın olsun hayatıııım
okurken korktum valla ay bir an evvel giderler inşallah
Neyse kızlar ben biraz evle ilgilenecemm....
sabrediyorum zaten kuşum sabret miyim ne yapıcam az bişey kaldı doğru.
canım verirsin sen o kiloyu ya bak biberiye çayı içmişsin o iyidir, onu mateyi ısırganı, yeşil çayı falan karıştır iç arada üşenmezsen o çok iyi geliyor böyle kısa zamanda alınan kilolara. yalnız bebek düşündüğünde biberiye içme zehirliyormuş bebeği anchusa söyledi.
böhüüüüüüüüüüüüüüüü -tatlicadiarzu-
ama onemli olan hedef kilomuza ulasmamiz, ve er ya da gec hepimiz ulasicaz cnm merak etmeee
)
yaptim bildirimimi ..
Allah daha çok kocasının yardımcısı olsun:) Ya benden çekiniyor Allahtan da, yanımda başkalarına öyle gereksiz öyle kötü davranıyor ki ben de rahatsız oluyorum haliyle.
kolay gelsn kuzum.
yok ben evinde yatıya kalıyorlar diye demiştim tatlım
)
yaptim bildirimimi ..
amann ,herkes cozutmuşş,zararlı mamalar yemişşşşş,dün kuzenimin d.günüydüü ve inanaın 1 parça bile pasta yeemdimm.......
kızlar ben kaçim
öpüldünüz opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?