ehehe bizimkilerde öyle:)
yağsız bonfile aldım ben onları dövdürüp incelttirdim.
onları tavada teremyağda başka yağda da olabilir tabi, arkalı önlü renkleri değişene kadar pişirdim.
ayrı bir tavada 2 domatesle bir yemek kaşığı salçayı, 2 tane sivri biberi(iri doğrancak 2-3 parçaya) 3-4 tane arpacık soğanı 1-2 diş sarımsağı(bütün halde), biraz sıvı yağ bunları sos yaptım.
Sos pişince etin üstüne döktüm, yayvan bir tavada, sonra etlerin üzerlerini çok hafif örtecek kadar kaynar su koydum. Üzerine tuz, pul biber, kara biber ve kekik koyup kapağını kapatıp 40-45 dakika çok kısık suyunu çekene kadar ateşte pişirdim. Zamanınız az olduğunda daha yüksek ateşte de pişirebilirsiniz, tabi, ama kısık ateşte daha lezzetli oluyor. Ben misafirler geç kalacağı için suyunu hemen çekmesin diye altını kıstım.
canım evet oyle oldu ama 2. gun karnım dumduzdu tartıya cıkmayı cok ısterdım fakat bugun aynı dusuncede degılım kaydirigubbakcemile3 senın de super olmus da nasıl yapıyrsn kalorı hesabını ben yapamam heralde
pilates ben de uzun süre yaptım, ama gerçekten kilo vermek amacıyla yapılmamalı.. vücudun esnekliğini arttırıp normalde kullanılmayan kasları çalıştırıyor.. yağ yakımı maalesef gözle görülecek farkedilecek kadar olmuyor.. yağ yakmanın tek yolu var cardio...
aaa supermis,
hemen kopyala-yapistir pepperr
vereliniortak
cnm benim belim problemli, sadece pilatese izin var.
bir de kisa sureli hafif yuruyuse
ama pilatesi cok sevdigimden sorun yok,
beni cok rahatlatiyor, meditasyon gibi geliyor inan
ay biraz önce yarım kare paket yani 40 gr falan, portakallı bitter yedim 300 kalori falandır herhalde öfff
cık cık......istemediğin halde acaba misafirlerden dolayımı yedin...
burda kimler sigara içiyor kaldırsın ellerini.....
HMMMHHH NEFİS ORUNUYORRR
been bayiliyorum bitki caylarinaaa
hadi içelim güzelleşelim pepper ,
kizlar dun gece ruyamda annem pogaca pisirmis, sicak sicak firindan cikarip bana veriyor.
uyandim nasil cnm pogaca istiyor ( aylardir yemedim pogaca)
anneme anlattim, bugun yapip getiririm aksama cayla yersiniz dedi,
aksama da yemegim yoktu zaten..
uzun lafin kisasi ben aksama pogaca yicem kizlar.
ama hakettigimi dusunuyorum cunku calisan biriyim, evimde kahvalti yapamiyorum buna ragmen aylardir 1 tane bile pogaca alip yemedim,
evimde de pisirmedim, ne kek, ne pogaca ne de baska hamur isi.
sizce ?? hakettim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?