görüşürüz kuzum.
waterspider cnm senin boyun kaç..
selam kızlar ben geldim maşallah bayağı paylaşım olmuş burda ben de kilo vermeye çalışıyorum neden yazmiim dedim :) şimdi benim boyum 1.66 kilom 53. eskiden 47 kiloydum bir anda 58 çıkmıştım 5 kilo verdim tekrar, hedefim 47 olmasa da 48 49 a filan inmeye çalışıcam benim size tavsiyem bu sıcaklarda tatlı yerine bol bol dondurma yiyin hem tatlı hevesini kesiyor hem de fazla kalorisi yok benim çok işime yaradı inşallah sizin de işinize yarar :icecream:
selam kızlar ben geldim maşallah bayağı paylaşım olmuş burda ben de kilo vermeye çalışıyorum neden yazmiim dedim :) şimdi benim boyum 1.66 kilom 53. eskiden 47 kiloydum bir anda 58 çıkmıştım 5 kilo verdim tekrar, hedefim 47 olmasa da 48 49 a filan inmeye çalışıcam benim size tavsiyem bu sıcaklarda tatlı yerine bol bol dondurma yiyin hem tatlı hevesini kesiyor hem de fazla kalorisi yok benim çok işime yaradı inşallah sizin de işinize yarar :icecream:
canım senın ıcın 53 bıle super bence boy ıle kılo arasında 18 fark falan ıstyrsun heralde hasta olacaksınız ben dusunyrmda 18 fark ıstesem 39 olmalıyımkaydirigubbakcemile3 onemlı olan saglık bunu unutmayın
ay biraz önce yarım kare paket yani 40 gr falan, portakallı bitter yedim 300 kalori falandır herhalde öfff
ya canım ben 47 kilodayken de sağlıklıydım yüzüm filan çökmüyo kilo verince biraz basenim var şu an 47deyken o da yoktu tam iyiydi yani ama bir anda ne oldu anlamadım kendimi 58 kiloda buldum allahtan 5ini verdim de şimdi 4 filan daha versem süper olcak eski halime dönmek istiyorum :kedi:
canım yaa bende de cıkolata krızlerı tutuyr ben bıtterı de sevmıyrm sutlu olacak bırde. bende bu duruma el koymak ıcın bugun tarcın alıp ıceceyım sekerı dengelıyrms
.
yaa kızlar ben babymom nasıl her hafta cok guzel kılo veryr masaallah dıyelımde cok azımlı ben de yerımde sayıyrm
pepperım senin bu tavuklu türlün etle de olur mu, dün biftek yapmıştım ya kayınpeder ben eti çok severim de tavuğu fazla sevmem dedi de, etli yapıyım bende dedim. bu arada dünkü yaptığım gerçekten güzel oldu et sevene tarif verebilirim.
pepper canım ben detoksu yaptım ama kac kılo verdım bılmyrm dun ablamlardaydım tartılamadım ama tam detoks da degıldı detoksa benzeyen bırseydı ılk gun kacamak olarak 3 kıraz yedım 2. gun mangal yaktılar kozlenmıs bıber ve 1 parca yagsız yerınden tavuk yedım kendı evımde olmayınca zor oluyr burda ne zaman ne olacagı bellı olmuyr bır anda pıknıge gıdılıyr mısafır gelıyr ben kılo almasam dua edecegm. ama detoks sırasında ramp it up yaptım dun cok kotuydu sankı kıtlıktan cıkmıs gıbıydım yemek yıyrdum ama doymuyrdm yaa kendıme ınanamadım bugun normale döndüm artık bıraz yıyınce doyuyrm.detoks bana gore degıl yaa bır kere daha tastık ettım. versemde fazlasıyla alıyrm kendı evıme gıdınce tekrar denerım bakalım o zaman ne olacak.
yaa kızlar ben babymom nasıl her hafta cok guzel kılo veryr masaallah dıyelımde cok azımlı ben de yerımde sayıyrm
cnm zaten orjinali kusbasi etle oluyor,
ben et agir olur diye dusunerek tarifi tavukla degistirdim.
yani yapabilirsin kusbasi etle)
ver cnm tarif,
benim kayinvalidemler etsiz yemek yemez, onlar geldiginde yaparim;-)
canim, senin ki detoks degil de cok dusuk kalorili bi diyet gibi olmus, ondan cok acikmissin; ondan ertesi gun yemeklere saldirmissin.
ben normalde az yedigimde tans. duser, basim doner; ama meyve-sebze detoksunu yaparken halsiz dusmemistim fazla, aksine iyi hissediyordum kendimi.
zaten detoksun amaci toksinlerden arinmak kilo vermek degil.
senin misafirliklerin bitsin; birazda kendine gel; arada1 gunluk meyve detokslarindan yaparsin.
biraz kilo alsan da seyahatte sorun degil cnm, zaten epey kilo vermistin.
ben detoks yapamadim cnm.. ama hergun kalori hesapliyorum pzt.den beri 1300 kaloriyi asmiyorum aksamlari da cok az yiyorum spor yapiyorum.
onceki cmrt. 54,6
gecen cmr 54,1
ve bugun 53,9 um.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?