50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay hakettin tabi canım benim abartmadann ye tabi, niye o kadar kastın ki, 2-3 ev poğaçasından bişeycik olmaz. benim gibi 6yı 7yi bulmazsan güzel olur, ay benim de canım istedi

valla cnm,
kastim iste ne bileyim.

ben cok taktim kilo meselesine sorma, hatta esim kizdi bana en sonunda, bu kadar takinti yapma, kilon yok senin diye.

neyse,
iyi bari yiyeyim.

zaten 6-7 i bulmam imkansiz benim; 2-3 bile zor.

en fazla 2 tane yerim sanirim.

ayyy annem gelse de bana da poğaça yapsa, dersem uzun zaman geçer ben en iyisi kendim yapıyım bir ara:)

kayınvalidene yaptır lachesis:))))))

ay yok o birtek su böreği yapıyor paso beni resmen nefret ettirdi. çok ağır yapıyor tereyağıyla, zaten su böreği sevmem, her seferinde getiriyor dolu dolu dolaba koyuyoruz yine ısıtıyoruz falan, ben de soğuyup, buzluğa atılmış, ısıtılmış börek falan hiç sevmem bir garip oluyor. o gidince anneme falan veriyordum o seviyordu. bu sefer getirmemiş, artık nasıl belli ettiysem sen sevmiyorsun diye getirmedim dedi, ben de içimden ohh dedim:) allahtan yeni damadı bayılıyor ona götürür bol bol
yaprak sarmayı güzel yapar ama allah için, bana sarar fırsat buldukça. yoksa ben uğraşmam onla hiç

ayyy annem gelse de bana da poğaça yapsa, dersem uzun zaman geçer ben en iyisi kendim yapıyım bir ara:)

kizlar annem yakin ama inanin ben de ondan ne bir yemek ne de is yapmasini istememisimdir bu zamana kadar,
bu ilk oldu;
yinede ben istemedim; ruyami anlattim; illa ben bugun yaparim dedi; yapma-yorulma dedimse de dinlemedi.

bi haftasonu bana gelin ben size yapayim kuzularrrrr

cokacimcoook

k.valideme yaptiramam ben.

ya benim huyum kotu, kimseden bisey isteyemiyorum;

bazen dusunuyorum muhtac duruma dussem napicam ben, hastalik var saglik var,
o zaman mecbur istenir herhalde diy mi.

gelirim orlara taşındığımızda:)

ben de kayınvalideme yaptıramam da o zorla yapıyor zaten gerek kalmıyor

ama annem ve babamdan isterim valla mantı ve çiğbörek, ben yapamıyorum, onlar da çok süper yapıyorlar. beraber yapıyorlar bir de yorulmuyorlar

ailen sonuçta onlar senden bişey istiycek sen onlardan abartmadıkça sorun yok. ufak şeyler bir de punlar para istemiyorsun ya, millet para istiyor:) anneden, kayınhaladan, bizden paso bişey istiyor bizim görümce örneğin bedavaya ev döşediler. ben bile alıştım garip gelmiyor:)

bir de hiçbişey istemediğinde de gücenir bazı büyükler bizi önemsemiyor mu acaba diye bu da aklında bulunsun, sevinirler sen istedikçe yani:)

benim de vardır öyle huylarım , kadın benden çekiniyor artık resmen , belli ediyorum demek ki ben de:)

kıyamam sana bena.s.

ben de öyleyim ,
her şeyimi kendim yapmak isterim , kimseden bir şey isteyemem , sanki yük olacakmışım gibi , utanılacak bir şeymiş gibi gelireyvahedigeldismile
kötü bir huylmaz:

herşey güzelde nutella fln kaçamak bu şekerim...
hahahhah ay evet yaptır ...
bende isteyemem sonra başa sen istemeden verdiklerinide vuruyorlar malesef...
aaaaaaa ohhhhhhhhh veriyormusuz????

Benimde annemle babam beraber yapar ciğbörek,mantı gerci annem yaşlandı kuşum ama halen guzel yapar tatar boreklerini..

beklerim cnm herr zamannn..

tabi, manti-cigborek ozel seyler, maden yorulmadan da yapiyorlar, iste tabi cnmcigim.

haklisin da benim huyum iste; belim agridigi donemde utulerim birikti yapamadim, annem aradi sordu kizim utun var mi gelip yapayim; yok dedim yaptim ben dedim... sonra da gercekten dinlene dinlene yavas yavas yaptim kendim.

ama esimden istiyorum, bastan oyle alistirayim dedim kendimi, cnm sunu yapar misin diyorum yapiyor o da sagolsun.

aynen ben deee

cnm baktim, 1 tatli kasigi nutellanin kalorisi hicbiseycik degil. :umursamaz:
yiyorum onu da valla; kasik kasik yemiyorum ya, ya da ekmegime surup surup ..
1 tatli kasigindan da bisey olmaz bence. lmaz:

bilmem ki haksiz miyim?? olumunekankayizsmile

ayy lachesiscigim gorumcen konusunda ciddi misin?

ne acayip.

biz esimle herseyimizi kendimiz yaptik; kimseden bisey almadik; bununla da gurur duyuyorum.

evet ama hergun yersen bence olmaz cunku insülinini anında yukseltip dusurur...

ya aslında benim arkadaşım var sabah öğlen istediğini yiyo hatun akşam salata yiyip kilo verdi...ama ben ogun yersem yatana kadar yerim pis bir huyum var

ayy lachesiscigim gorumcen konusunda ciddi misin?

ne acayip.

biz esimle herseyimizi kendimiz yaptik; kimseden bisey almadik; bununla da gurur duyuyorum.

biz de almadık benim ailem zorla çok az bişey verdi, üzülmesinler diye aldım.
bize 5 kuruş vermeyen bir bardak almayan eşimin babası ise emeklilik ikramiyesinin yarısını kızına verdi, üstüne yetmedi annesi eşyalarının yarısını aldı, diğer yarısını da çocuğun ailesi aldı. ellerinde bir sürü var şimdi takılar haricinde takılarla birlikte çok iyi sıfır bir araba alabilirler yani. sıfır borçla. bizim borcumuz daha yeni bitti. ama memnunum ben açıkçası istemedim özellikle sonra laf söylemeye hakları olmasın diye. kız yüzsüz olduğundan istiyor tabi sürekli. yetmiyormuş gibi bizden bir sürü şey istedi. hatun şaka gibi ya nişanlısına nerde benim tek taşım diye çemkiren bir kızdan ne beklersinki. Cehalet yani bu, hiç hoş değil.

Ya kız benim kütüphanem var diye, kütüphane istiyor ya, salak hatun ben o kitapların her birini okudum kaç yıllık kitaplar. kolay mı kütüphane yaratmak. o hayatında bir kitap okumuş mu acaba?
ay bak aklıma geldi boğasım geldi hatunu alsanaalsanasmile

ya aslında benim arkadaşım var sabah öğlen istediğini yiyo hatun akşam salata yiyip kilo verdi...ama ben ogun yersem yatana kadar yerim pis bir huyum var

ben de bir ara öyle zayıflamıştım ama eşimmle beraber yemek için en çok akşam yiyiorum şimdi malesef. eşim yokken yemiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…