ay hakettin tabi canım benim abartmadann ye tabi, niye o kadar kastın ki, 2-3 ev poğaçasından bişeycik olmaz. benim gibi 6yı 7yi bulmazsan güzel olur, ay benim de canım istedi
valla cnm,
kastim iste ne bileyim.
ben cok taktim kilo meselesine sorma, hatta esim kizdi bana en sonunda, bu kadar takinti yapma, kilon yok senin diye.
neyse,
iyi bari yiyeyim.
zaten 6-7 i bulmam imkansiz benim; 2-3 bile zor.
en fazla 2 tane yerim sanirim.
ayyy annem gelse de bana da poğaça yapsa, dersem uzun zaman geçer ben en iyisi kendim yapıyım bir ara:)
kayınvalidene yaptır lachesis:))))))
ayyy annem gelse de bana da poğaça yapsa, dersem uzun zaman geçer ben en iyisi kendim yapıyım bir ara:)
kayınvalidene yaptır lachesis:))))))
ay yok o birtek su böreği yapıyor paso beni resmen nefret ettirdi. çok ağır yapıyor tereyağıyla, zaten su böreği sevmem, her seferinde getiriyor dolu dolu dolaba koyuyoruz yine ısıtıyoruz falan, ben de soğuyup, buzluğa atılmış, ısıtılmış börek falan hiç sevmem bir garip oluyor. o gidince anneme falan veriyordum o seviyordu. bu sefer getirmemiş, artık nasıl belli ettiysem sen sevmiyorsun diye getirmedim dedi, ben de içimden ohh dedim:) allahtan yeni damadı bayılıyor ona götürür bol bol
yaprak sarmayı güzel yapar ama allah için, bana sarar fırsat buldukça. yoksa ben uğraşmam onla hiç
kizlar annem yakin ama inanin ben de ondan ne bir yemek ne de is yapmasini istememisimdir bu zamana kadar,
bu ilk oldu;
yinede ben istemedim; ruyami anlattim; illa ben bugun yaparim dedi; yapma-yorulma dedimse de dinlemedi.
bi haftasonu bana gelin ben size yapayim kuzularrrrr
cokacimcoook
k.valideme yaptiramam ben.
ya benim huyum kotu, kimseden bisey isteyemiyorum;
bazen dusunuyorum muhtac duruma dussem napicam ben, hastalik var saglik var,
o zaman mecbur istenir herhalde diy mi.
ay yok o birtek su böreği yapıyor paso beni resmen nefret ettirdi. çok ağır yapıyor tereyağıyla, zaten su böreği sevmem, her seferinde getiriyor dolu dolu dolaba koyuyoruz yine ısıtıyoruz falan, ben de soğuyup, buzluğa atılmış, ısıtılmış börek falan hiç sevmem bir garip oluyor. o gidince anneme falan veriyordum o seviyordu. bu sefer getirmemiş, artık nasıl belli ettiysem sen sevmiyorsun diye getirmedim dedi, ben de içimden ohh dedim:) allahtan yeni damadı bayılıyor ona götürür bol bol
yaprak sarmayı güzel yapar ama allah için, bana sarar fırsat buldukça. yoksa ben uğraşmam onla hiç
kizlar annem yakin ama inanin ben de ondan ne bir yemek ne de is yapmasini istememisimdir bu zamana kadar,
bu ilk oldu;
yinede ben istemedim; ruyami anlattim; illa ben bugun yaparim dedi; yapma-yorulma dedimse de dinlemedi.
bi haftasonu bana gelin ben size yapayim kuzularrrrr
cokacimcoook
herşey güzelde nutella fln kaçamak bu şekerim...kizlar bugun ki menumu yazayim hemen,
yarin giremicem siteye
sabah
1 dilim kepek ekmegi
yarim k k beyaz peynir
yarim kk kasar peynir
1 tatli kasigi nutella (26 kcal)
limonlu yesil cay
ara
yarim muz
ogle
2 parca mezgit
karisik salata-nar eksili/limonlu
ara
kalan peynir parcalarimi yicem bir dilim kepek ekmegi ile
aksam
??
hahahhah ay evet yaptır ...kayınvalidene yaptır lachesis:))))))
bende isteyemem sonra başa sen istemeden verdiklerinide vuruyorlar malesef...ay yok o birtek su böreği yapıyor paso beni resmen nefret ettirdi. çok ağır yapıyor tereyağıyla, zaten su böreği sevmem, her seferinde getiriyor dolu dolu dolaba koyuyoruz yine ısıtıyoruz falan, ben de soğuyup, buzluğa atılmış, ısıtılmış börek falan hiç sevmem bir garip oluyor. o gidince anneme falan veriyordum o seviyordu. bu sefer getirmemiş, artık nasıl belli ettiysem sen sevmiyorsun diye getirmedim dedi, ben de içimden ohh dedim:) allahtan yeni damadı bayılıyor ona götürür bol bol
aaaaaaa ohhhhhhhhh veriyormusuz????ailen sonuçta onlar senden bişey istiycek sen onlardan abartmadıkça sorun yok. ufak şeyler bir de punlar para istemiyorsun ya, millet para istiyor:) anneden, kayınhaladan, bizden paso bişey istiyor bizim görümce örneğinbedavaya ev döşediler. ben bile alıştım garip gelmiyor:)
bir de hiçbişey istemediğinde de gücenir bazı büyükler bizi önemsemiyor mu acaba diye bu da aklında bulunsun, sevinirler sen istedikçe yani:)
Benimde annemle babam beraber yapar ciğbörek,mantı gerci annem yaşlandı kuşum ama halen guzel yapar tatar boreklerini..
gelirim orlara taşındığımızda:)
ben de kayınvalideme yaptıramam da o zorla yapıyor zaten gerek kalmıyor
ama annem ve babamdan isterim valla mantı ve çiğbörek, ben yapamıyorum, onlar da çok süper yapıyorlar. beraber yapıyorlar bir de yorulmuyorlar
ailen sonuçta onlar senden bişey istiycek sen onlardan abartmadıkça sorun yok. ufak şeyler bir de punlar para istemiyorsun ya, millet para istiyor:) anneden, kayınhaladan, bizden paso bişey istiyor bizim görümce örneğinbedavaya ev döşediler. ben bile alıştım garip gelmiyor:)
bir de hiçbişey istemediğinde de gücenir bazı büyükler bizi önemsemiyor mu acaba diye bu da aklında bulunsun, sevinirler sen istedikçe yani:)
benim de vardır öyle huylarım , kadın benden çekiniyor artık resmen , belli ediyorum demek ki ben de:)
kıyamam sana bena.s.
ben de öyleyim ,
her şeyimi kendim yapmak isterim , kimseden bir şey isteyemem , sanki yük olacakmışım gibi , utanılacak bir şeymiş gibi gelireyvahedigeldismile
kötü bir huylmaz:
herşey güzelde nutella fln kaçamak bu şekerim...
hahahhah ay evet yaptır ...
bende isteyemem sonra başa sen istemeden verdiklerinide vuruyorlar malesef...
aaaaaaa ohhhhhhhhh veriyormusuz????
Benimde annemle babam beraber yapar ciğbörek,mantı gerci annem yaşlandı kuşum ama halen guzel yapar tatar boreklerini..
cnm baktim, 1 tatli kasigi nutellanin kalorisi hicbiseycik degil. :umursamaz:
yiyorum onu da valla; kasik kasik yemiyorum ya, ya da ekmegime surup surup ..
1 tatli kasigindan da bisey olmaz bence.lmaz:
bilmem ki haksiz miyim?? olumunekankayizsmile
ayy lachesiscigim gorumcen konusunda ciddi misin?
ne acayip.
biz esimle herseyimizi kendimiz yaptik; kimseden bisey almadik; bununla da gurur duyuyorum.
ya aslında benim arkadaşım var sabah öğlen istediğini yiyo hatun akşam salata yiyip kilo verdi...ama ben ogun yersem yatana kadar yerim pis bir huyum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?