50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla cnm cok acayipmis,
ben de istemedim basa kakma olmasin diye.

kendi ailemin zaten durumu musait degil, onlardan almak istemedim, ceyizimi kendim yaptim hep.

biz deesimle taksitlerimizi daha bikac ay once bitirdik. ev kredisini ise hala oduyoruz, daha 4,5 yil odicez.

bence de onunkisi cehalett

iyi yapmışsın kuzum, başkasından birşey istersen yüzüne vurulma tehlikesini de göze almış oluyorsun, ben alamam onu. eşimden bile isteyemem yani.

ay yemek geldi kaçtım ben:) cokacimcoook

ogretmen arkadaslar bir el atin ;

2010 taban puanlara nerden bakabilirim

dil-3 369 puanla nereye girilebilir ???

Canım ben ilköğretimde calıstıgım ıcın hıc oss sonuclaryla alakam yok sbs sor hemen solermkaydirigubbakcemile3 bırde sınav sıstemı degıstı puanlar noldu hangı uni kacla alıyr bılemıyecegım dershaneye gıttıyse ogretmenlerı yonlendırır

ben bugun yedıklereımı hıc yazmıyayım dısarıya cıktık ve orda yemek zorunda kaldık lahmacun yedım 1 tane aksam salata yıyeyım en ıyısı

yavrım bir lahmacundan ne olcak, 200 kaloricik bişey. ben neler yedim bir bilsen 1000in üstünde kalorisi

yavrım bir lahmacundan ne olcak, 200 kaloricik bişey. ben neler yedim bir bilsen 1000in üstünde kalorisi

canım yaa lahmacun bayagı buyuktu hatta ac gozluluk ettım 2 tane ıstedım 1 tanesını yıyınce patladım resmen dıgerını yemedım ama sende aksam corba salata falan ye dengelersın ama senın mısafırler vardı degılmı o da cok zor oluyr yemezsen tıp tıp bakıyrlar

lachesis sen ıcıyrdun bıberıye cayı degılmı onu nasıl yapyrsn bugun bıberıye aldım

benimkinde herşey var canım, biberiyeyi, fundayı, yeşil çayı, ısırganı, mateyi, kekiği, kiraz sapını, karanfil ve biberleri karıştırıp sıcak su koyuyorum üstüne, sende sadece biberiye varsa 2 tatlı kaşığının üstüne kaynar su koy 10 dakika beklet bir fincan yani içersin öyle. yeşil çayla da karıştırabilirsin evde varsa.

aha yakaladım neeeeeee lahmacunnnnnnnnn hehehe şaka şaka 400kcal şekercim..öğlen yediğin için yağa dönüşmez akşam yeme ve akşam hafif geçiştir..

ben bunu yaptım her sabah yururken içiyordum hiç bir şey olmuyo üşendim sonrasında...

canımcım ben özel bir yyuva ve etütde md lük yapıyorum ama daha cok danışmanlık düzeyinde...evrakları düzenliyorum...imzalar atıyorum eksikleri vs bakıyorum...kışın haftada 2-3 kere gidiyorum..yazın istediğim zaman...

Ya kızlar bellekte nereye kaça gitmiştiniz????

tamam canım tesekkurler

hu hu valla bekliyorum sitede tek başıma..valla sadece pepper verdi menulerini ...yarın sabah kilo bildirimleri lanchesis e unutmayın

hım anladım canım güzelmşş rahat:) belekte voyage'a gitmiştik biz çok güzeldi. 310 galiba şuan biz %50 indirim fırsatı ile gittik etsturdan kazandık hemen 2 gün sonraya gidersen haftasonu böyle kampanyalar çıkıyor sitesinde:)

hu hu valla bekliyorum sitede tek başıma..valla sadece pepper verdi menulerini ...yarın sabah kilo bildirimleri lanchesis e unutmayın

ay benim menü çok kötü hiç vermiyim

selam canlar
2 gündür kk ya bi haller oluyo
giremiyorum
benim menüler de feciii
biri beni durdursun lütfen

selam canlar
2 gündür kk ya bi haller oluyo
giremiyorum
benim menüler de feciii
biri beni durdursun lütfen

hoşgeldinnnn
tayinin nereye cıktı tatlişkom...
şekerler menuyu yazmadığınız için kaçırıyorsunuz...ben koç olduğum halde yazıyorum yazdığım içinde untanıp yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…