kizlar ogretmen bildiginiz var mi yaa,
su kardesimin univ. sinav sonucunu danismam lazim birilerine ..
biz de almadık benim ailem zorla çok az bişey verdi, üzülmesinler diye aldım.
bize 5 kuruş vermeyen bir bardak almayan eşimin babası ise emeklilik ikramiyesinin yarısını kızına verdi, üstüne yetmedi annesi eşyalarının yarısını aldı, diğer yarısını da çocuğun ailesi aldı. ellerinde bir sürü var şimdi takılar haricinde takılarla birlikte çok iyi sıfır bir araba alabilirler yani. sıfır borçla. bizim borcumuz daha yeni bitti. ama memnunum ben açıkçası istemedim özellikle sonra laf söylemeye hakları olmasın diye. kız yüzsüz olduğundan istiyor tabi sürekli. yetmiyormuş gibi bizden bir sürü şey istedi. hatun şaka gibi yanişanlısına nerde benim tek taşım diye çemkiren bir kızdan ne beklersinki. Cehalet yani bu, hiç hoş değil.
burda kimler sigara içiyor kaldırsın ellerini.....
valla cnm cok acayipmis,
ben de istemedim basa kakma olmasin diye.
kendi ailemin zaten durumu musait degil, onlardan almak istemedim, ceyizimi kendim yaptim hep.
biz deesimle taksitlerimizi daha bikac ay once bitirdik. ev kredisini ise hala oduyoruz, daha 4,5 yil odicez.
bence de onunkisi cehalett
ogretmen arkadaslar bir el atin ;
2010 taban puanlara nerden bakabilirim
dil-3 369 puanla nereye girilebilir ???
Canım ben ilköğretimde calıstıgım ıcın hıc oss sonuclaryla alakam yok sbs sor hemen solermkaydirigubbakcemile3 bırde sınav sıstemı degıstı puanlar noldu hangı uni kacla alıyr bılemıyecegım dershaneye gıttıyse ogretmenlerı yonlendırır
ben bugun yedıklereımı hıc yazmıyayım dısarıya cıktık ve orda yemek zorunda kaldık lahmacun yedım 1 tane aksam salata yıyeyım en ıyısı
yavrım bir lahmacundan ne olcak, 200 kaloricik bişey. ben neler yedim bir bilsen 1000in üstünde kalorisi
lachesis sen ıcıyrdun bıberıye cayı degılmı onu nasıl yapyrsn bugun bıberıye aldım
aha yakaladım neeeeeee lahmacunnnnnnnnn hehehe şaka şaka 400kcal şekercim..öğlen yediğin için yağa dönüşmez akşam yeme ve akşam hafif geçiştir..yavrım bir lahmacundan ne olcak, 200 kaloricik bişey. ben neler yedim bir bilsen 1000in üstünde kalorisi
ben bunu yaptım her sabah yururken içiyordum hiç bir şey olmuyo üşendim sonrasında...benimkinde herşey var canım, biberiyeyi, fundayı, yeşil çayı, ısırganı, mateyi, kekiği, kiraz sapını, karanfil ve biberlerii karıştırıp sıcak su koyuyorum üstüne, sende sadece biberiye varsa 2 tatlı kaşığının üstüne kaynar su koy 10 dakika beklet bir fincan yani içersin öyle. yeşil çayla da karıştırabilirsin evde varsa.
yavrım bir lahmacundan ne olcak, 200 kaloricik bişey. ben neler yedim bir bilsen 1000in üstünde kalorisi
benimkinde herşey var canım, biberiyeyi, fundayı, yeşil çayı, ısırganı, mateyi, kekiği, kiraz sapını, karanfil ve biberleri karıştırıp sıcak su koyuyorum üstüne, sende sadece biberiye varsa 2 tatlı kaşığının üstüne kaynar su koy 10 dakika beklet bir fincan yani içersin öyle. yeşil çayla da karıştırabilirsin evde varsa.
aha yakaladım neeeeeee lahmacunnnnnnnnn hehehe şaka şaka 400kcal şekercim..öğlen yediğin için yağa dönüşmez akşam yeme ve akşam hafif geçiştir..
ben bunu yaptım her sabah yururken içiyordum hiç bir şey olmuyo üşendim sonrasında...
canımcım ben özel bir yyuva ve etütde md lük yapıyorum ama daha cok danışmanlık düzeyinde...evrakları düzenliyorum...imzalar atıyorum eksikleri vs bakıyorum...kışın haftada 2-3 kere gidiyorum..yazın istediğim zaman...
Ya kızlar bellekte nereye kaça gitmiştiniz????
hu hu valla bekliyorum sitede tek başıma..valla sadece pepper verdi menulerini...yarın sabah kilo bildirimleri lanchesis e unutmayın
selam canlar
2 gündür kk ya bi haller oluyo
giremiyorum
benim menüler de feciii
biri beni durdursun lütfen
4 besin diyeti ile kilo verme
kızlar mutlaka bir uğrayın....çok güzel birşey kafaya yatkın yapılabilir
selam canlar
2 gündür kk ya bi haller oluyo
giremiyorum
benim menüler de feciii
biri beni durdursun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?