50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldinnnn
tayinin nereye cıktı tatlişkom...
şekerler menuyu yazmadığınız için kaçırıyorsunuz...ben koç olduğum halde yazıyorum yazdığım içinde untanıp yemiyorum

doğru söylüyorsun da ben 2-3 haftadır diyet yapmıyorum ara verdim şu misafirler gidince başlıycam söz o zaman yazarım.

kızlarrr 201 gramcığımmm kaldıı :) benide aranıza alır mısınızzz :)

gel tabi hoşgeldin.

ayyyyyyy demi şimdi nerde misaifrlerin kuzucum

bugün damat tarafı çağırdı onlara gittiler, yarın sabah gelcek gelini de alıp. ben de sıkılmıştım ev işi yemek yap falan eşim dışardan söyleyelim dedi fast food istemiş canı benim de işime geldi eşlik ettim anlayacağın :kedi: alışveriş yaptık yoruldum ama baya

boyum 1.65 kilomda 60.200 :))
iyi 56-55 kilo ve sen 105 den mi düştün wawwwwwwwww valla.....
aha yakalandı biri daha fastfoooddddd hım acaba ne bu??? tamam sen stress altındasın çokkkkk sana izin var ama gittikleri zaman başlıyorsun...
ulkerk sen niye hiç resim koymuyorsun bir ara koysana:) hepimiz koyduk.
koymayı bilmiyorum bilsem...facede bile doğru dürüst resmim yok

aha yakalandı biri daha fastfoooddddd hım acaba ne bu??? tamam sen stress altındasın çokkkkk sana izin var ama gittikleri zaman başlıyorsun...

koymayı bilmiyorum bilsem...facede bile doğru dürüst resmim yok

tamam başlarım söz sen de öğrenince eklersin resim zor bişey değil. ben gidiyim az da olsa spor yapıyım, bir mekik falan çekiyim bari:)

kızlar truf nerelerde:uhm:
yanılmıyorsam tayin işi belli olacaktı onun bugün:Saruboceq:

canım sitede sorun vardı giremedim dün sabahtan öğleden sonra da müdürlüğe gittim
personel şube müdürü kalp krizi geçirmiş benim işi yapacak olan
neyse adam iyi şükür direktiflerini vermiş
ayşe diye bi kadın var sicile bakan
seni unutmuştum ben dilekçeni görünce aklıma geldin
sağlık ocaklarıyla ilgilenmekten hastanelere bakamadık dedi
ama bugün yaparım dedi.
sıkıntı olabilir dediler
biz yazıp göndericez bakanlık (sağlık ve maliye bakanlıkları) onaylarsa olacak
sağlık bakanlığı onaylarda maliyeden dönebilir dediler
orda bi torpil filan bulmaya çalışmalıyım
eğer olursa eylülde yeni yerimde çalışmaya başlayacağım inşallah

merak ettiğin ve sorduğun için çok mutlu ettin beni canım.

birbirimizi durduralım olmuycak böyle bir de bebek düşünüyoruz akannehir

ayy ne güzel bir haber bu böyle
artık hamile kalacaklar listesi hazırlamanın vakti geldi
lachesis
ülkerk
anchusa
kahve kokusu
peppermint
truf

yok mu arttıran

hoşgeldinnnn
tayinin nereye cıktı tatlişkom...
şekerler menuyu yazmadığınız için kaçırıyorsunuz...ben koç olduğum halde yazıyorum yazdığım içinde untanıp yemiyorum

ben de yazmaya utanıyorum tontişkom
tayinim henüz çıkmadı canım maalesef

evet allahaa şükrr az kaldıı :) amaa kalçadan gitmesi gerek artık çok kötü duruorr kalçalarımm ! :S

hayt maşşallahhh yaaa
ne sabır ne azim böyle alkisalkisalkis

cnm cok gecmis olsun.

biz de seni optuk.

bosver rejimi, iyi bak kendinee

saol canim benim zaten istesemde yapamiorum dogru durust yiyemedim saat tutamadim yediklerime cok saolllll
opuyorumnanaktan
canım dikkat et kendine. pepper doğru söylüyo boşver rejimi filan...

havalar asiri sicak canim dikkat etmeye calisiyorum valla bide ben hasta olmayimkaydirigubbakcemile3 cok saollopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun cnm...sağlık herşeyden önemli...düzene girsin haatın başlarsın yine ama yinede dikkat eta.s

saol canim benim evet oyle valla babam bugun eve geldi belkim yediklerime daha cok dikkat ederim yarin detoxs mu yapsam diorum bu hafta bi az yedim bi cok bilemedim ne yaptigimi valla yarindan itibaren full devam edicem diyete opuyorumnanaktan

hiç kimse yok yaaaaaaaa
kızlar diyetle aranız yokmu yoksa

Şeniz Şeniz Şükür kavuşturana kaydirigubbakcemile3 (sen offlinesın ama olsun, senden haber aldım hihoyyyt )

Nassın iyisin trufcum yaw kaydirigubbakcemile3 Terfi olayında tüm kalbimle yanındayım olumunekankayizsmile Beni sorarsan ben iyiyim gamyoncuiremsu

Diyetle aram iyi canım valla bayanssulusmile haftasonu yiyip, haftaiçi haftasonu aldığım kiloları vermeye uğraşıyom -tatlicadiarzu- Ama YESA diyeti iyice boşlamış, gece gece yemeler, spor yapmamalar... en son benden kilolu olma yolunda emin adımlarla ilerliyordu lülülülülülü

(kaç gün siteye giremedim, sonunda düzelmiş süprizzzzz )

Merhaba Dulci, erkencisin. Eskiden gece 4te de gelirdin . Ben de geçmişi okuyordum, biri bana bi şi yazmış mı diye. 40 sayfa okumamışım. Ama her mesajı tek tek okumuyorum tabi ki, Ctrl+F yapıp, Nutcase diye arıyorum, yoksa bir sonraki sayfaya geçiyorum. Yoksa o kadar mesajı nasıl okuyayım. Şimdi forumumuzun hamile kalmak isteyen bayanlarını okuyorum, ilgimi çekti biraz.
Sen büyük ihtimalle bu mesajımı görmezsin Dulciciğim ama olsun kendi kendime konuşup rahatlamış oldum en azından . Hazır oyunlara bakmışken Mahjong Connect'e de gir bir ara.

Merhaba nutcase, cidden mesajını nerdeyse görmecektim çünkü trufa yazıp çıkmıştım kimse yok diye :kedi: Bizim burada hamile kalmak isteyen cidden çok, zaten çoğu kilo vermek isteyen, "hamile kalmadan önce fazlalılarımı..." diye söze başlıyo... yaw gün gibi ortada kiloların hamilelikle döneceği, ne diye kendine eziyet ediyon, di mi ama sempatiksalakcinni

O oyun zaten benim favori oyunum, hatta ve hatta seni geçmiştim bayadır oynamıyom, o yüzden yeni rekor kırdıysa bilemicem...

Ben kaçıyom, iyi geceler sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…