ben böyle düzenli şeyleri yapamıyorum.
hoşgeldinnnn
tayinin nereye cıktı tatlişkom...
şekerler menuyu yazmadığınız için kaçırıyorsunuz...ben koç olduğum halde yazıyorum yazdığım içinde untanıp yemiyorum
kızlarrr 201 gramcığımmm kaldıı :) benide aranıza alır mısınızzz :)
doğru söylüyorsun da ben 2-3 haftadır diyet yapmıyorum ara verdim şu misafirler gidince başlıycam söz o zaman yazarım.
gel tabi hoşgeldin.
ayyyyyyy demişimdi nerde misaifrlerin kuzucum
ayyyyyyy demişimdi nerde misaifrlerin kuzucum
boyum 1.65 kilomda 60.200 :))
iyi 56-55 kilo ve sen 105 den mi düştün wawwwwwwwww valla.....boyum 1.65 kilomda 60.200 :))
aha yakalandı biri daha fastfoooddddd hım acaba ne bu??? tamam sen stress altındasın çokkkkk sana izin var ama gittikleri zaman başlıyorsun...bugün damat tarafı çağırdı onlara gittiler, yarın sabah gelcek gelini de alıp. ben de sıkılmıştım ev işi yemek yap falan eşim dışardan söyleyelim dedi fast food istemiş canı benim de işime geldi eşlik ettim anlayacağın :kedi: alışveriş yaptık yoruldum ama baya
koymayı bilmiyorum bilsem...facede bile doğru dürüst resmim yokulkerk sen niye hiç resim koymuyorsun bir ara koysana:) hepimiz koyduk.
aha yakalandı biri daha fastfoooddddd hım acaba ne bu??? tamam sen stress altındasın çokkkkk sana izin var ama gittikleri zaman başlıyorsun...
koymayı bilmiyorum bilsem...facede bile doğru dürüst resmim yok
kızlar truf nerelerde:uhm:
yanılmıyorsam tayin işi belli olacaktı onun bugün:Saruboceq:
birbirimizi durduralım olmuycak böyle bir de bebek düşünüyoruz akannehir
hoşgeldinnnn
tayinin nereye cıktı tatlişkom...
şekerler menuyu yazmadığınız için kaçırıyorsunuz...ben koç olduğum halde yazıyorum yazdığım içinde untanıp yemiyorum
evet allahaa şükrr az kaldıı :) amaa kalçadan gitmesi gerek artık çok kötü duruorr kalçalarımm ! :S
cnm cok gecmis olsun.
biz de seni optuk.
bosver rejimi, iyi bak kendinee
canım dikkat et kendine. pepper doğru söylüyo boşver rejimi filan...
çok geçmiş olsun cnm...sağlık herşeyden önemli...düzene girsin haatın başlarsın yine ama yinede dikkat eta.s
hiç kimse yok yaaaaaaaa
kızlar diyetle aranız yokmu yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?