50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de pek anlamıyorum ya. Yani hamilelikte kilo serbest(küçük bir Ebru Şallı olmak istemiyorsanız tabii ki) o zaman kiloya takmayın, rahat rahat yiyin için. Hamileyken yemiyeceksiniz de ne zaman yiyeceksiniz. O yüzden öncesinden vereceğiniz 3-5 kilonun da pek bir önemi yok bence. Ama tabi nasıl rahat hissediyorlarsa öyle yapsınlar :) . Belki kilo alıp-verme konusunda daha tecrübeli olunca, doğurduktan sonra kiloları da daha rahat verirler.
O oyun zaten benim favori oyunum, hatta ve hatta seni geçmiştim bayadır oynamıyom, o yüzden yeni rekor kırdıysa bilemicem...

Ben kaçıyom, iyi geceler sana
Bilmiyordum beni geçtiğini . Bir yerde skor tablosu var da pek anlamadım. Neyse, uzun zamandır oynamadım ben de yani yeni rekor da kırmadım, ama şimdi biraz oynayayım en iyisi :) .

Sana da iyi geceler...

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım...
Sağol. Hastalığım geçti neyse ki :) .
Evet, Yesa kötü örnek oldu bu sefer.
Yok neden bozulayım :) o kadar sayfayı okuma zahmetinden kurtardın teşekkürlera.s..
sendeki hafızaya hayranım ya,................
Bunu ben Ülküerk'in cevizli tatlısını hatırlatınca yazmıştın. Ceviz hassas noktamdır, o yüzden unutmamışım herhalde.
@NUTCASE delisiiiii guldurdun beni :))) gecmisler olsun canim benim de her daim soylemeyin yahu yesa gibi olsam diye hehe:)) bi de niye kendi bilgisayarindan yazmiyosun biri gorur diye mi hay Allahim yaaaaaaaaaaaaaa heheh:))
Yok ya, ondan değil. Benim bilgisayarda sorun var, giriş yaptıktan bir süre sonra forumdan dışarı atıyor. Arkadaşım ilgilenecekti bir ara, bilmemne ayarlarıyla oynamak gerekiyormuş ama ben uğraşamadım. Giriş yapmadan burayı okuyorum, bilgisayarda not defterine yazıyorum sonra da arkadaşıma yolluyorum. Zaten bilgisayardan kalkmayan bir tip olduğu için(eheh kızacak şimdi) cevaplarımı geciktirmeden yolluyor foruma. Çoğunlukla da MSN'si açık oluyor o zaman da daha kolay oluyor, burayı canıl takip edebiliyorum chat yapar gibi .
@NUTCASECIGIM ulkerkcim yapmadiysa olabilir iyi dusunmussun hem pepper laf ederse nesme secti derim heheheh hatta ben de laf edebilirim bu durumda heheh :)) super fikir bak cok sevdim ben bu fikri
Ya yanlış anlama ama bi şi diycem. Sen herhalde nutcase değil Nesmeciğim yazacaktın değil mi? Çünkü ben ulkuerkle ya da pepperla ilgili bir şey yazdığımı hatırlamıyorum. Konuyu anlayamadım şimdi. Pepper kime laf edecekmiş, sen ülküerke mi laf edecekmişsin, pepper nesmeyi mi dövmüş, kafam karıştı yahu. Ama sen bu mesajı yazalı da bir hafta geçti sanırım, ne demek istediğini unuttuysan boşverkaydirigubbakcemile3.
yalnz listede cok az kisi var;
yesa nerde?

yesa'nin favori arkadaslari ( ) zukseddin, nutcase nerde?
Ben bir hafta önce açıklamıştım sebebimi. Hastaydım o yüzden bakamadım. Son günlerde de forumun bozulması ve sıcaklıktan dolayı pek yazmak içimden gelmedi. Ama şimdi döndüm. Hoş pek bir katkım yok foruma ama neyse, en azından boş boş konuşup konunun dolu görünmesini sağlarım.
eee koç kim??
nutcase bana msj atmış bu hafta sen ol diye ama babyde zukzeddin demiş ??????
Ulkuerk, ben sana öyle bir mesaj attığımı hatırlamıyorum ya. Yani hiç önemli değil unutmuş da olabilirim de. Biri benim adıma giriş yapmasın diye emin olmak için, o mesajı silmediysen bana gönderir misin? Yoksa mesaj demekle özel mesaj değil, konuya mesaj mı demek istedin? Kafam çok karıştı da bu konuda, bir yardım edin lütfen...
burda kimler sigara içiyor kaldırsın ellerini.....
Ben içmiyomyasakkelime. Az önce kedi beslediğini okudum da, biraz gözüne girersem belki fotosunu gösterirsin diye düşünüyorum.
Bak alkol de almam hiç...

ahhh vallahi ben de dulci nerelerde hiç karşılaşamıyoruz acaba işemi girdi diyip duruyodum
en son 10 temmuzda girmişsin kk ya
benim misafirler
evdeki netin bozuk olması
stajyerler etkiledi
kk ya giremememi
ama inşallah bundan sonra daha sık girerim
özlemişim yaww
işe girmedin değilmi
hala resim yüklemedin değilmi
ama biz hala 4 gözle bekliyoruz.

Ayy esas diyeceğim şeyi unuttum yine, yarından itibaren yokum, yine arkadaşımdayım.. Herkeslere iyi haftasonları

çok bekletme bizi çabuk gell

yaramaz kız nutcase diyesim geliyor sana

3 gün sonunda, saat 10 gibi evime, kızıma, 4 senedir görmediğim çok sevdiğim teyzeme kavuşuyorum.
biraz dinlenmem lazım sonra görüşürüz kızlar
öpüyoruum hepiciğinizi.

pepper şekerim
istersen sende yapabilrisn 1 litre kaynamış sıcak süte ceyrek limon suyu sık tulbentle süzdür...yada direk lor peyniri

Neyse yeniden yazıyım bari duyanlar duymayanlara anlatsın.

Herkes her gün en az 300 kalori yakabileceği bir spor yapacak.
Herkes haftada bir kere 500 kalori yakacak.
Herkes her gece yatmadan önce 40 mekik çekicek ya da hundred yapıcak.
Herkes her gün 2 fincak yeşil çay içicek içine 2-3 tane karanfil atılacak.

Mazereti olanlar da bol bol yürüyüş için fırsat kollasın, haftasonları serbest isteyen yapar isteyen yapmaz. Onun dışında her gün bunlar yapılıp yediklerle beraber spor da rapor verilecek.

Yakcam yağlarınızı o kilolar gitcek klava:

Çok üzgünüm çoook

selam kızlar yemeğimi yedim geldim..
yazılanlara neler olmuş Allah aşkına:uhm:
koçum yediklerimi yazıyorum ,
  • yarım porsiyon kağıt kebabı
  • azıcık sebze kızartması
  • 100 gr.yarım yağlı yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…