Ben de pek anlamıyorum ya. Yani hamilelikte kilo serbest(küçük bir Ebru Şallı olmak istemiyorsanız tabii ki) o zaman kiloya takmayın, rahat rahat yiyin için. Hamileyken yemiyeceksiniz de ne zaman yiyeceksiniz. O yüzden öncesinden vereceğiniz 3-5 kilonun da pek bir önemi yok bence. Ama tabi nasıl rahat hissediyorlarsa öyle yapsınlar :) . Belki kilo alıp-verme konusunda daha tecrübeli olunca, doğurduktan sonra kiloları da daha rahat verirler.Merhaba nutcase, cidden mesajını nerdeyse görmecektim çünkü trufa yazıp çıkmıştım kimse yok diye :kedi: Bizim burada hamile kalmak isteyen cidden çok, zaten çoğu kilo vermek isteyen, "hamile kalmadan önce fazlalılarımı..." diye söze başlıyo... yaw gün gibi ortada kiloların hamilelikle döneceği, ne diye kendine eziyet ediyon, di mi amasempatiksalakcinni
Bilmiyordum beni geçtiğiniO oyun zaten benim favori oyunum, hatta ve hatta seni geçmiştimbayadır oynamıyom, o yüzden yeni rekor kırdıysa bilemicem...
Ben kaçıyom, iyi geceler sana
Sağol. Hastalığım geçti neyse ki :) .geçmiş olsun canım...
Evet, Yesa kötü örnek oldu bu seferçok çok geçmiş olsunn,ben 7/24 burda mesai yaptımm,bozulma ama ne arayanın,ne soranın oldu.ben de attile falan çıktın sanmıştımm.1 haftadır in,cin, ben ve 2-3 kişi top oynadık.iyşleştin umarımmm..kendine dikat ettt.ee bu kadar yesayı örnek alıncaa sonuç böylee.....
Bunu ben Ülküerk'in cevizli tatlısını hatırlatınca yazmıştınsendeki hafızaya hayranım ya,................
Yok ya, ondan değil. Benim bilgisayarda sorun var, giriş yaptıktan bir süre sonra forumdan dışarı atıyor. Arkadaşım ilgilenecekti bir ara, bilmemne ayarlarıyla oynamak gerekiyormuş ama ben uğraşamadım. Giriş yapmadan burayı okuyorum, bilgisayarda not defterine yazıyorum sonra da arkadaşıma yolluyorum. Zaten bilgisayardan kalkmayan bir tip olduğu için(eheh kızacak şimdi@NUTCASE delisiiiii guldurdun beni :))) gecmisler olsun canim benim de her daim soylemeyin yahu yesa gibi olsam diye hehe:)) bi de niye kendi bilgisayarindan yazmiyosun biri gorur diye mi hay Allahim yaaaaaaaaaaaaaa heheh:))
Ya yanlış anlama ama bi şi diycem. Sen herhalde nutcase değil Nesmeciğim yazacaktın değil mi? Çünkü ben ulkuerkle ya da pepperla ilgili bir şey yazdığımı hatırlamıyorum. Konuyu anlayamadım şimdi. Pepper kime laf edecekmiş, sen ülküerke mi laf edecekmişsin, pepper nesmeyi mi dövmüş, kafam karıştı yahu@NUTCASECIGIM ulkerkcim yapmadiysa olabilir iyi dusunmussun hem pepper laf ederse nesme secti derim heheheh hatta ben de laf edebilirim bu durumda heheh :)) super fikir bak cok sevdim ben bu fikri
Ben bir hafta önce açıklamıştım sebebimi. Hastaydım o yüzden bakamadım. Son günlerde de forumun bozulması ve sıcaklıktan dolayı pek yazmak içimden gelmedi. Ama şimdi döndüm. Hoş pek bir katkım yok foruma ama neyse, en azından boş boş konuşup konunun dolu görünmesini sağlarımyalnz listede cok az kisi var;
yesa nerde?
yesa'nin favori arkadaslari () zukseddin, nutcase nerde?
Ulkuerk, ben sana öyle bir mesaj attığımı hatırlamıyorum ya. Yani hiç önemli değil unutmuş da olabilirim de. Biri benim adıma giriş yapmasın diye emin olmak için, o mesajı silmediysen bana gönderir misin? Yoksa mesaj demekle özel mesaj değil, konuya mesaj mı demek istedin? Kafam çok karıştı da bu konuda, bir yardım edin lütfen...eee koç kim??
nutcase bana msj atmış bu hafta sen ol diye ama babyde zukzeddin demiş ??????
Ben içmiyomyasakkelime. Az önce kedi beslediğini okudum da, biraz gözüne girersem belki fotosunu gösterirsin diye düşünüyorumburda kimler sigara içiyor kaldırsın ellerini.....
Şeniz Şeniz Şükür kavuşturana kaydirigubbakcemile3 (sen offlinesın ama olsun, senden haber aldım hihoyyyt )
Nassın iyisin trufcum yaw kaydirigubbakcemile3 Terfi olayında tüm kalbimle yanındayım olumunekankayizsmile Beni sorarsan ben iyiyim gamyoncuiremsu
Diyetle aram iyi canım valla bayanssulusmile haftasonu yiyip, haftaiçi haftasonu aldığım kiloları vermeye uğraşıyom -tatlicadiarzu- Ama YESA diyeti iyice boşlamış, gece gece yemeler, spor yapmamalar... en son benden kilolu olma yolunda emin adımlarla ilerliyordu lülülülülülü
(kaç gün siteye giremedim, sonunda düzelmiş süprizzzzz)
Ayy esas diyeceğim şeyi unuttum yine, yarından itibaren yokum, yine arkadaşımdayım.. Herkeslere iyi haftasonları
Merhaba Dulci, erkencisin. Eskiden gece 4te de gelirdin. Ben de geçmişi okuyordum, biri bana bi şi yazmış mı diye. 40 sayfa okumamışım. Ama her mesajı tek tek okumuyorum tabi ki, Ctrl+F yapıp, Nutcase diye arıyorum, yoksa bir sonraki sayfaya geçiyorum. Yoksa o kadar mesajı nasıl okuyayım. Şimdi forumumuzun hamile kalmak isteyen bayanlarını okuyorum, ilgimi çekti biraz.
Sen büyük ihtimalle bu mesajımı görmezsin Dulciciğim ama olsun kendi kendime konuşup rahatlamış oldum en azından. Hazır oyunlara bakmışken Mahjong Connect'e de gir bir ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?