50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben bugün vücut analizine gittim.
wücudumun %22 si yağ imiş.normali %18 imiş.kilo olarak ise tam sınırdasın 1 kilo bile almaman gerekior hatta 5 kilo sonra idealsin dedi.kas oranım çok iyi ama kemk oranım çok kötymş vitamn ve mineral eksiğim çokmuş.su oranım yeterli denilebilirmş.kalori yakımım yavaşmış.içorgan çevresi yağlanmam da yokmş bu iyi bişiymş.

kızlar vitamin ve mineral yani kemk yoğunluğmn az olması tehlikeli bi durum yane ileride kemk erimesi olabilir.bir de doktora gidicm bu özel büroydu çünkü.ordada bi muayene olucam olmadı herbalife in vitamn ve mineral takviyesiyle 1 ay her gün kontrolde olucam 5 kilo vericm ardından da 1 ay koruma ve ardından 1 sene boyunca ücretsiz danışmanlık yapıcklar bana.ama korkuorum ters bişiy olmasından ürün kullanmaktan..

kim yapıyor bu testleri

nasıl çıkartıyolar bunca detay bilgiyi?

hundred diyince aklima geldi,

mekik ceken arkadaslar dikkat;

mekik cekerken, gogus kafesinizi kaldirmak yerine boynunuzu basinizi cekistirirseniz 1000 mekik cekseniz bi ise yaramaz haberiniz olsunn

kızlar çok sıkıcı hayat yaaaa...

bugun çok neşesizim, halsizim, hasta gibiyim...çok yoruluyorum artık...

spor yapmayalı haftalar oldu. geçen hafta baya kilo verdim ama iştahım yok o yüzden verdim ki bu da hiç sağlıklı değil...bugune kadar kimse bana zayıfladın demezken bu hafta eriyip bitmişsin noldu sana dediler.

spor yapmayalı haftalar oldu. geçen hafta baya kilo verdim ama iştahım yok o yüzden verdim ki bu da hiç sağlıklı değil...bugune kadar kimse bana zayıfladın demezken bu hafta eriyip bitmişsin noldu sana dediler.

kuzucum noldu, niye boyle oldun?

bir ara iyiydin, nesen yerindeydi, h.sonlari yazliga falan gidiyordun,iyi geliyordu sana ???

:uhm:

kuzucum noldu, niye boyle oldun?

bir ara iyiydin, nesen yerindeydi, h.sonlari yazliga falan gidiyordun,iyi geliyordu sana ???

:uhm:

canım yine gidiyorum, zaten onu da yapmasam depresyona girerim iyice.
işle ilgili sorunlar hep aslında, sen biliyorsun ya biraz.surekli aylardır bu hafta çıkıcaksın, yok yok bu hafta ben yine yokum çıkamıcaksın diye planlarımı bozup, beni kukla gibi oynatıyo. artık iznin i'si bile geçmiyor, ve kendisi tam 3 haftadır yok. koskoca departmanı tek başıma sırtlamaya çalışıuyorum baksana girip size merhaba bile diyemiyorum yogunluktan.

ah canim biliyorum evet,
bu is hayati gercekten cok zor,
yipratiyor insani. benim isyerinde ki muh. sefi de agustos da 2. iznine gidecek, o da 3 hafta.
ben evlenirken 1 haftayi zor almistim; nerdeyse evlenme diyeceklerdi bana,
dugun rapor donemine denk geldi diye; nikahim erken olmustu, "niye dugun yapiyosun nikahtan sonra bi yemege gidin tmm" dedi bana mudurum, dusunebiliyor musun??

yani, diyecegim o ki, herisyerinde ayni ne yazik ki,
titiz calisan, vurdumduymaz olamayan, disiplinli bizim gibi insanlar hep cok calismaya mahkumuz.

moralini bozma,
sen calis da onlar sana muhtac olsun; senin onlara olmandan iyidir cnm

ama izin konunu konus, yaz bitiyor, benim de izne ihtiyacim var de,
yillik izin senin kanuni hakkin cnm

lachesissss
cnm ogleden sonra 2 . fincan yesil cayimi da ictim.

ammmaaaaa

1 eti stick yedim :-(((

aksam 2 hundred yapicam sozzz

tamam tatlım, anlaştık

ay canım ya yakmaya mı çalışıyorlar iznini ne gıcık insanmış ya, bence sen bir taraftanda başka işler bak ömür boyu bunları mı çekiceksin, ne biçim şirketmiş orası ya sen de geç dönersin izninden, kendisi oh istediği kadar kullansın olcak iş mi, boğmak istedim o kadını şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…