kızlar ben bugün vücut analizine gittim.
wücudumun %22 si yağ imiş.normali %18 imiş.kilo olarak ise tam sınırdasın 1 kilo bile almaman gerekior hatta 5 kilo sonra idealsin dedi.kas oranım çok iyi ama kemk oranım çok kötymş vitamn ve mineral eksiğim çokmuş.su oranım yeterli denilebilirmş.kalori yakımım yavaşmış.içorgan çevresi yağlanmam da yokmş bu iyi bişiymş.
kızlar vitamin ve mineral yani kemk yoğunluğmn az olması tehlikeli bi durum yane ileride kemk erimesi olabilir.bir de doktora gidicm bu özel büroydu çünkü.ordada bi muayene olucam olmadı herbalife in vitamn ve mineral takviyesiyle 1 ay her gün kontrolde olucam 5 kilo vericm ardından da 1 ay koruma ve ardından 1 sene boyunca ücretsiz danışmanlık yapıcklar bana.ama korkuorum ters bişiy olmasından ürün kullanmaktan..
kızlar ben bugün vücut analizine gittim.
wücudumun %22 si yağ imiş.normali %18 imiş.kilo olarak ise tam sınırdasın 1 kilo bile almaman gerekior hatta 5 kilo sonra idealsin dedi.kas oranım çok iyi ama kemk oranım çok kötymş vitamn ve mineral eksiğim çokmuş.su oranım yeterli denilebilirmş.kalori yakımım yavaşmış.içorgan çevresi yağlanmam da yokmş bu iyi bişiymş.
kızlar vitamin ve mineral yani kemk yoğunluğmn az olması tehlikeli bi durum yane ileride kemk erimesi olabilir.bir de doktora gidicm bu özel büroydu çünkü.ordada bi muayene olucam olmadı herbalife in vitamn ve mineral takviyesiyle 1 ay her gün kontrolde olucam 5 kilo vericm ardından da 1 ay koruma ve ardından 1 sene boyunca ücretsiz danışmanlık yapıcklar bana.ama korkuorum ters bişiy olmasından ürün kullanmaktan..
nasıl çıkartıyolar bunca detay bilgiyi?
nasıl çıkartıyolar bunca detay bilgiyi?
kizlar fena halde basim agriyor yaaa
offf catlicak gibii
akannehir
aç fln.mısın cnm ondan mı?
bilemedim cnm neden..
ac degilim de,
disari cikip geldim ogleden sonra,
ondan sonra basladi, sicaktan sanirim.
gerci arabayla gittim 10 dk.lik yola ama, valla anlamadim.
sen yeni geldin sanirim, hosgeldin.
masallah ne cok kilo vermissin.
kızlar çok sıkıcı hayat yaaaa...
bugun çok neşesizim, halsizim, hasta gibiyim...çok yoruluyorum artık...
spor yapmayalı haftalar oldu. geçen hafta baya kilo verdim ama iştahım yok o yüzden verdim ki bu da hiç sağlıklı değil...bugune kadar kimse bana zayıfladın demezken bu hafta eriyip bitmişsin noldu sana dediler.
kuzucum noldu, niye boyle oldun?
bir ara iyiydin, nesen yerindeydi, h.sonlari yazliga falan gidiyordun,iyi geliyordu sana ???
:uhm:
canım yine gidiyorum, zaten onu da yapmasam depresyona girerim iyice.
işle ilgili sorunlar hep aslında, sen biliyorsun ya biraz.surekli aylardır bu hafta çıkıcaksın, yok yok bu hafta ben yine yokum çıkamıcaksın diye planlarımı bozup, beni kukla gibi oynatıyo. artık iznin i'si bile geçmiyor, ve kendisi tam 3 haftadır yok. koskoca departmanı tek başıma sırtlamaya çalışıuyorum baksana girip size merhaba bile diyemiyorum yogunluktan.
lachesissss
cnm ogleden sonra 2 . fincan yesil cayimi da ictim.
ammmaaaaa
1 eti stick yedim :-(((
aksam 2 hundred yapicam sozzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?