sırf fazla iş yapmış görüniyim diye herşeyi yazmışsın yahu, seni gidi seni:)
15 dakikalık dansını spor olarak görebilirim, bir de banyoda küvet falan ovalayıp temizlediysen o çok yoruyor gerçekten, o da baya kalori yaktırmıştır. diğerleri için aynı şeyi söyleyemiycem. dün yediklerini yakmışsındır. ama ekstradan gitmemiştir onu da bugün dikkat edersin artık tatlım.
bende de aynı şey oldu 1 kg fazla çıkıyordum yarım kiloya düştü, nemli hava mı yapıyor acaba?
.
Ben de dün koşuşturmacadan az spor yaptım diye sabah kalkar kalkmaz slim pack yaptım. leslie 10 günlük programa da devam ediyorum. gidiyim 3 mil yürüyüp geliyim kimse yokken:)
yapmayin ya kis gelmesin
evet sana da soyluyorum daha yaz yeni geldi. istemiyorum ben kisi
evet evet burdayim
yapmayin ya kis gelmesin
evet sana da soyluyorum daha yaz yeni geldi. istemiyorum ben kisi
evet evet burdayim
evet cnm tek sporum 15 dk.lik dans
digerlerini spor yapamamanin bahaneleri olarak yazmistim..
a.s
valla nemli hava mi, karpuz mu sisiriyor ben anlamadim yaa kafamçokkarıştı
oohhh ne guzelll
bu arada burda hava bozdu,
hava ne kadar dengesiz degilmi???
evet cnm tek sporum 15 dk.lik dans
digerlerini spor yapamamanin bahaneleri olarak yazmistim..
a.s
valla nemli hava mi, karpuz mu sisiriyor ben anlamadim yaa kafamçokkarıştı
oohhh ne guzelll
bu arada burda hava bozdu,
olur yuruyebiliriz...ben de istemiyorum kışı zaten hep kış gibi doğru dürüst yaz gelmediki
3 mili beraber yürüyelim diycektim yoksa işin:)
ben de istemiyorum aslinda,
yaz daha rahat, ozellikle giyinmesi, bi elbise giy cik, makyaj yapma derdi yok,
bi allik bi ruj bi rimel tmm
kisin bembeyaz tene fondoten surmeden olmuyo,
ayakkabilar hep acik zaten.
kisin kat kat giy babam giy, bir de her giydigini birbirine uydurma derdi var.
ay kuşum sen de mi geldin sizi bırakıp spora gitmek zor oluyor yahu:)
hava burda da bozdu, bir de kış istiyorsunuz zaten hep kış gibi
hava ne kadar dengesiz degilmi???
bir soguk bir sicak...... sasirdim kaldim bende ...
olur yuruyebiliriz...
evet yaaa, ben hic sevmem sogugu.....kot altina iki tane tayt giyiyorum kisin, beni balik eti saniyorlar...ohaoldumsmile
herkese günaydınopuyorumnanaktan,tekrar merhaba arkadaşlar,çoook uzun bi aradan sonra dedim napıyo arkadaşlar,kilolar ne alemde bi bakayım.
Benim bulantılarım çok fazlaydı malesef ve 4 aya kadar sürdü,o nedenle hiçbir yemek muhabbetini kaldıramıyordum,ondan dolayı uzak kaldım topikten. Ama hala bu topiğe aitim,57 kiloyum guclubacismile sizler verirken kiloları,ben alıpduruyorum valla.Sanmayınki çok yiyorum,hayır eskisi gibi aynı ama et,balık ve sütü daha fazla tüketiyorum sadece.
Neyse sizler nasılsınız? kilolar baya gitmiş ne güzel,spora devam gördüğüm kadarıyla,bende hareket sıfır hala:1no2: neyse artık arada gelip bakarım sizlere canlarım
dulcicim,yesacım,trufcum,lachesiscim,peppercim,yasemincim,anchusacım,spatzcım,prensescim ve diğer arkadaşlarım çok öpüyorum sizi,kendinize iyi bakın
gelirim yine:1hug:
Merhaba bende diyetteyim.60 kilo ile başladım.Bu sabah 56 kg çıktım.Diyetime dikkat ediyorum.Spor salonuna yazıldım ama işten fırsat bulup gidemedim hiç.Sadece akşam hava biraz serinledikten sonra yürüyüşe halimiz kalırsa eşimle beraber çıkıyoruz.İdeal kilom 52.Hedefe adım adım ulaşmaya çalışacağım.Yani ben de varım arkadaşlar.
Görüşmek üzere)
herkese günaydınopuyorumnanaktan,tekrar merhaba arkadaşlar,çoook uzun bi aradan sonra dedim napıyo arkadaşlar,kilolar ne alemde bi bakayım.
Benim bulantılarım çok fazlaydı malesef ve 4 aya kadar sürdü,o nedenle hiçbir yemek muhabbetini kaldıramıyordum,ondan dolayı uzak kaldım topikten. Ama hala bu topiğe aitim,57 kiloyum guclubacismile sizler verirken kiloları,ben alıpduruyorum valla.Sanmayınki çok yiyorum,hayır eskisi gibi aynı ama et,balık ve sütü daha fazla tüketiyorum sadece.
Neyse sizler nasılsınız? kilolar baya gitmiş ne güzel,spora devam gördüğüm kadarıyla,bende hareket sıfır hala:1no2: neyse artık arada gelip bakarım sizlere canlarım
dulcicim,yesacım,trufcum,lachesiscim,peppercim,yasemincim,anchusacım,spatzcım,prensescim ve diğer arkadaşlarım çok öpüyorum sizi,kendinize iyi bakın
gelirim yine:1hug:
yaa benimkisi kis istemek degil de aslinda,
bu havalar ruh halimi bozuyor,
misir patlatip, uzanip, film izleyesim geliyor;
baska bisey yapmak gelmiyor icimden;
ben de kulotlu corap giyerim pantolonun altina mutlaka.
cok usurum ben.
yorgan gibi montlarim vardir.)
bakarim millet beline oturan incecik suslu kabalnarla gezer, ben kabarik montlarla.
Herkeslere merhabalarrrrrrrrrrr..
Bugunde şiş uyandım tartılmadım..havadanmı nedr anlamadım...
cuma günü yine kilom aynı çıkacak sanırım bıktım yaaaaaaa....sabah kahvaltıdan sonra 5 li tibetimi yaptım...sabahları kalkamıyorum erken kalksam yürüyecem..yazında hareket etmek zor geliyo...
nasıl verdin...artık herkesten tüyolar alacammmmmmmmm
olur yuruyebiliriz...
ya eşime indirdim slim in startı akşam bakcaz....öğleden sonra atlayacam söz...Tembel ulkerk bir tibetle beni kandıramazsın. walk at home'u indirdin mi? ya da slim in 6yı, ikisini de indirmediysen 15 dakika ip atlarsın artık.
Bak ben şu saate kadar 3 mil yürüdüm slim pack karın yaptım, gün içinde 9 mil daha yürümem lazım.
Kuzum bunun sırrı yok, az yemek bol hareket basit:)
ay ben yürüdüm geldim bile öğlen yine yürüycem ama. ben gidip yemek yiyim artık öğlen oldu.
ben sabah ac karna hic spor yapamam,
tansiyonum duser,
birkz sahile kosuya cilmistik abimle, sabah.
bayildim kosarken.
-yani gercek anlamda dustum bayildim
kafamçokkarıştı
ya eşime indirdim slim in startı akşam bakcaz....öğleden sonra atlayacam söz...
eee biz çokmu yiyozzzzzzzzzzzz yaaaaaaaacokacimcoook
ben sabah ac karna hic spor yapamam,
tansiyonum duser,
birkz sahile kosuya cilmistik abimle, sabah.
bayildim kosarken.
-yani gercek anlamda dustum bayildim
kafamçokkarıştı
ahhh yazık sana....valla bazı uzmanlar dşyorki aç karnına spor yaparsanız kaslardanda verebilirsiniz...bazılarıda akşamki enerjiyi yakarsınız yani kafamız karışıyo...
sabah
nesfit
1 ceviz
1 diyet tuzlu kraker(diyet derken yağı azatılmış)
ara
1 bardak %100 portakal suyu dimesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?