50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu öğlen salata ve ızgara balık yedim...opuyorumnanaktan

ama saat 16 00 gibi 2 top diyet dondurma yedim ısrarlar yüzünden..offff..
kalorisi kaç bulamıyorum da...
diyet dondurmanın kalorisini bilen vaarrrr mııı?????mafoldumben

Canım dondurma en masum tatlı biliyorsun, heemde diyetinden yemişsin, öğle yemeğin güzelmiş tam diyetlik, üzülme bence :1hug:

melekciğim tbrkler kılo vermıssınde hani bakayım senın öğle yemeğin ve 1 tane daha ara öğün vardı onu da göremedimlmaz: tatlım öğle yemeğini ve akşam öncasi ara öğününü atlama lütfen tamammı dirençsiz kalmanı istemem.hem sık sık ve az yıyerek metabolizmamızı çalıştırıp hızlandırıyoruz akşama o salatanın yanıda ya çorba ya ızgra ye oldumu tatlım sadece salatayla olmaz butun gun yememışsın zaten bak gece acıkırsın valla karışmamopuyorumnanaktan

lahana kürünü uygulyan biri olarak 1 mide rahatsızlığınız varsa tavsiye etmem felaket gaz yaıpıyo.2.trioid hastalarının yapması sakıncalı 3.iğren bi tadı ve kokusu var 4.butun bunlara rağmen hi aksatmadan uyguldaım 7 haftalık suruyo ibrahim saraçın zayıflamak için lahana kürü olanından yaptım ve kür bitti önce bi şişiyosun kilo almış gibi oluyosun biraz zaman gectikten sonra sonuc alıysun ama ben kürü yaptıktan sonra herkes bana kılo almıssın dedı.ben sonra kendım az ve sık yedım,abur cubur yemedim ve sürekli hareket ettim.kılo verdım oyuzden lahana sonuçverıyo yada vermiyo diyemiyorum.ama annem yaptı oda kılo aldı siz bilirsiniz kızlar ama ben o iğrenç tadı ve kokuyu üstünede o sancıyı ve şişliği bidaha çekemem.opuyorumnanaktan

Nazo :57.5
gÜlgÜlmez:58
Çıleklıpudıng:53
telog:52.9
yasemın:52
bskn:57.7
cerenbılge:59
bozo:55.5
tulbe:59
melekgÜrsoy:56.5
ınar:58.4
caprı:57.2
jazmın:55
ıw:58
parvına:53.1
burcuhayal:54
ebru koÇ.56.5

yasemin bi el atta atyım şu 1 kiloyu napılcak ciciş

şeker ben yarın detoks yapıyorum sende yap 2 gun pıttt dıye kurtul....dıyet deneyımlerımız ve yontemlerımız topıkınde %100 detoks dıyetı ve deneyımlerımız dıye bolume gır seker oku 2gunde kurtulll..............ıstedıgın soru varsa sor seve seve yardımcı olurum..

Son düzenleme:
kızlar ben yarın annemin yanına gidiyorum pazartesiye kadar yokum annem bir yerlerimi çimdikleyerek yedirecek yine bana

sağol canım ben yapmıycam :)))

selam kızlar bugün yediklerimi yazıyım
sabah 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin biraz peynir meyve suyu
arada elma
öğlen tavuk
akşam ızgara kabak yiycektim ama alışverişten gelince kahvaltılık yiyelim dedik eşimle kahvaltılık yedim
mandalina
3 litre su sabah aç karnına da sirkeli suyumu içtim
bide regli dönemm yaklaştığı için bi kaç tane bisküvi yedim

süpersinnnnnnnnn:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…