Şu kibrit toplama hareketi var ya üst bacakları acaip çalıştırıyooo, ona devam et. Ben bi kere yaptım kaç gün zor yürüdüm, yürürken suratım böyleydi -tatlicadiarzu-dugun onemlı degıl elbısem bol :) modaya :) hahahha:) tatıllllll onemlı tatılde korse gıysem olurmu hahahhaha :))) 48 olmak ıstıyorumm..unıversıtede hep 48dımya..iş hayatı benı attı 50 lere suan 52 üüüüüüüüüüü.................
Şu kibrit toplama hareketi var ya üst bacakları acaip çalıştırıyooo, ona devam et. Ben bi kere yaptım kaç gün zor yürüdüm, yürürken suratım böyleydi -tatlicadiarzu-
Yerden bişey alıyomuş gibi çömelip çömelip kalkıyosun, bende basen, bacak yok , o yüzden devam etmedim :sinifsinif:hahahhahahahaha nasıl hareket o bılmıyorumkı benım ayva gobekım hep benımle yasıycak zayfkende vardı ama ust bacakım ıncelsın gorenler aaaa nekadar zayfsın desın ahhahahahahah :)))))))))))))))))
Tebrikler :lepi:BEN DÜN TARTILDIM VE SADECE 3 GÜNLÜK DİYETİMLE YARIM KİLO VERMİŞİM KIZLARkaydirigubbakcemile3. YANİ ŞUAN 56 OLDUM. ÇOKK MUTLU OLDUM WALLA. BU ARADA BUGUNKU YEDİKLERİM ŞUANA KADAR
SABAH SEKERSİZ ÇAY VE BİR YUMURTA VE BİRAZCIK PEYNİR ARTI 2 ZEYTİN
ARA OLARAK KEPEKLİ GALETA 2-3 TANE
AKSAMADA SALATA YIYCEM HERALDE.
merhabaa..
bugün bana kalırsa güzel beslendim tartılamaıyorum hasta olduğum için ama neyse
9.30 1 elma
11.30 2 adetetş form mısır patlağı
12.30 yulaflı kepekli kekimden bir dilim
16.00 1 kase mantar çorbası yarım dilim ekmek azıcık brokoli ile yoğurt ve turşu
6da balem var gitmeden kbar falan yerim belki ama akşam belki hiçbirşey yemem yorgun olunca canım istemiyor ama aç olursam yerim
bugün lahana aldım ibrahim saraçoğlunun zayıflama kürünü uygulcam 15 gün ama hastalığım bittikten sonra mı başlasam diyorum iyice şişirmesin :sinifsinif:
siz ne dersiniz?
BEN DÜN TARTILDIM VE SADECE 3 GÜNLÜK DİYETİMLE YARIM KİLO VERMİŞİM KIZLARkaydirigubbakcemile3. YANİ ŞUAN 56 OLDUM. ÇOKK MUTLU OLDUM WALLA. BU ARADA BUGUNKU YEDİKLERİM ŞUANA KADAR
merhabaa..
9.30 1 elma
16.00 1 kase mantar çorbası yarım dilim ekmek azıcık brokoli ile yoğurt ve turşu
6da balem var gitmeden kbar falan yerim belki ama akşam belki hiçbirşey yemem yorgun olunca canım istemiyor ama aç olursam yerim
bugün lahana aldım ibrahim saraçoğlunun zayıflama kürünü uygulcam 15 gün ama hastalığım bittikten sonra mı başlasam diyorum iyice şişirmesin :sinifsinif:
siz ne dersiniz?
merhabaa..
9.30 1 elma
siz ne dersiniz?
Bende yapmak istiyorum, başka katılmak isteyen var mı? Yasemin ne dersin????? Benim hastalığımın ilk günü ama sorun diil :1closedeyes:. Hep beraber daha güzel motive oluzruz zemuszemus
BEN DÜN TARTILDIM VE SADECE 3 GÜNLÜK DİYETİMLE YARIM KİLO VERMİŞİM KIZLARkaydirigubbakcemile3. YANİ ŞUAN 56 OLDUM. ÇOKK MUTLU OLDUM WALLA. BU ARADA BUGUNKU YEDİKLERİM ŞUANA KADAR
Bende işe geliyorum her gün, termosa koysak ? CADIARZUlahana suyu kürümü ama işe gelıcem hergun nasıl hasırlıycam şeker üşenirim ben...
canım nasıl bu lahana kürü beraber denesek pazartesi günü
benimde 1 kilocuğum kaldı veremedim :hulya:
Fbuse bak bir sürü aday var yapalım kızlar bu işi ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?