50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

%100 dese de icmemek lazim sanirim onlari.

bizim eve zaten asitli icecek, cola vs. girmez; diger meyve sularini da kirk yilda bir icerim.

uzuunn zaman oldu bunlari birakali.

sevgili koçcum 100ml=47.8kcal ama ben sb bardağı içtim 200 ml oluyo oda 96kcal oluyoı

hım varmış yine baya. azsa ben de alıyım diycektim.

onlar kaç kalori, ben de içeceksiz yapamam, diyet kola içiyorum kalorisi az diye. biz içecek olmadan yemeğe oturamıyoruz

ay kızlar akşama ne yemek yapıyorsunuz?

bir de normal doğum ve sezaryen doğumla ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum hangisini tercih edersiniz?

kavaltimi yazayim

limonlu 1 cubuk tarcinli yesil cay
1 kk b.peynir
0,25 k.k dil peyniri
yarim domates- yarim salatlik
1 yuvarlak kepek ekmegi

ara
4 ad. eti form corekotlu biskuvi

su anda cokk acimmm

oglen yemeginde bri beni durdursun

oohhh kocumuza bak,

bu diyer kolalar menulere hic yazilmiyor nedenseee ohaoldumsmile

ay canım inşallah sizde bu mutluluğu en kısa zamanda yaşarsınız
ben 53,7 ile başladım hamileliğe şuan 57.2yim. Aslında o bulantılarla iyi bile kilo aldım,eşimin sayesinde.Bulantı falan dinlemedi ne bulursa tıktı ağzımakaydirigubbakcemile3 İnşallah hep böyle giderim,fazla almam. İnanın arkadaşlar hep kilo vermeye odaklanmışım ya acayip zoruma gitti verdiğim kiloların geri gelmesi. Çok sinirimin bozulup ağladığım zamanlar oldu ilk başlarda.ama şimdi çok stres yapmıyorum,alıştımkaydirigubbakcemile2

CAnım benim çok özledik seni, hamileliğin iyi gidiyor demek çok süper. canım sen doğumdan sonra bir çırpıda verirsin o kiloları dert etme.

Bende çok özledim canım,daha sık gelicem artık yanınızaolumunekankayizsmile
İnşallah 10-12kilo ile bitirirsem hamileliği kolay veririm,ama daha çok alırsam artık bu topiğin demirbaşı olurum heraldekaydirigubbakcemile3
Çok öptüm tatlımopuyorumnanaktan

bir de normal doğum ve sezaryen doğumla ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum hangisini tercih edersiniz?

epidurel normal dogum yapmayi isterdim.

normal dogumda bebegini gercek anlamda hissediyorsundur bence,

digerinde uyuyorsun, uyaniyosun, iste bebegin diye kucagina veriyorlar..
farkinda olamiyorsundur bence tam olarak onu senin dogurdugununn

tabi benim ki tahmin, hic dogum yapmadim.

bir de ameliyat ameliyattir; sonradan cilesi olur;
benim teyzem karnindan yag aldirmisti da, onda bile gunlerce agri cekti; egilip dogrulamadi;
sezeryan da yillarca cekiyorsun,
karnindan bebege ulasana kadar tam yedi kat kesiliyormus diye duymustum, yedi kat dikis oluyormuss

tabi mecbur kalirsak, basimiza gelrse cekecegiz.

aha ben arada 1 etiform çörekliotludan yedim yakalandın pepper.....
akşama benim zeytinyağlılarım var bazen yanına ızgara et yapıyorum..barbunya fasulye şakşuka(ben bunu yemiyorum kızartma ya)...hafta sonu yapıyorum buzdolabına atıyorum yazın iyi oluyo....
ben ilkinde sezeryan olduğumdan ikinciside sezeryan olacak...ama göbekte ister istemez sarkıklık kalıyo ona göre...ben normal doğumdan korktuğum için bebek açısından direk sezeryan istemiştim....bazı arkadaşlarım ilki,ni normal ikincisin, sezeryan yaptılar..

valla gripincigim 5 ayda 3,5 kilo, supersinnn

ebru salliya rakip olabilirsin.

en fazla kilo son 3 ayda aliniyormus diye duymustum

10 kilonun alti zaten tehlikeliymis cn saglik acisindan

bi 15 kilo alabilirsin ;-))

Allah sağlıkla hem sana hem bebeğine doğum nasip etsin....

ulkerkcigim sen nerelisin?

ben aslen kırım türküyüm yani göçmenim ama annem 1 yaşında romanyadan ankaraya gelmişler babamlarda öyle...Ankaralıyım diyorum...ama tam göçmenlerin izleirni taşımıyorum gözlerim çekik ama saçlarım kıvırcık...sizler nerelisiniz....
bu arada sezeryandan sonra 1 ay sonra normal yaşantıma yani spora vs dönüş yaptım ben yani 2 gün sonra ayaktaydım

kavaltimi yazayim

limonlu 1 cubuk tarcinli yesil cay
1 kk b.peynir
0,25 k.k dil peyniri
yarim domates- yarim salatlik
1 yuvarlak kepek ekmegi

ara
4 ad. eti form corekotlu biskuvi

su anda cokk acimmm

oglen yemeginde bri beni durdursun

dil peynirinin kalorisi çok ama az yemişsin sorun yok.

oohhh kocumuza bak,

bu diyer kolalar menulere hic yazilmiyor nedenseee ohaoldumsmile

bu aralar ayran içiyorum daha çok ayrana sardım, ama diyet kola da 0.5 kalori diye pek rahat içiyorum sağlıksız ama ben de hiç kilo yapmıyor onu fark ettim.

Bence fazla almamışsın canım son aylarda alınıyormuş pepperım dediği gibi o aylarda da dikkat edersen problem yok.

epidurealın normal doğumda fazla etkisi yok diyorlar ama bazıları, benim ablam sezaryanı epiduralla oldu gözü açıktı bebeği doğarken, ama şu milyonda bir de olsa felç riski epiduraldan soğutuyor beni.
ben de normal doğum istiyorum bir yandan ama bir yandan korkuyorum baya.

ben de korkuyorum normalden.

Son düzenleme:

hmmm bazi kelimeleri farkli kullanmadan boyle bisey sezmistim de cnm o yuzden sormustum. ben dogma buyume istanbul da cnm ailem ic anadolulu. anenem de babam da.

gerci sezeryanin de soyle bi avantaji oluyor;
normal dogumda deformasyona ugrayan vucudun anladiginiz bolumleri sezeryanda hicbir deformasyona ugramiyor.
bizim gelinin doktoru soylemisti.

:kedi:

yaa ben de korkmuyor degilim normalden.

ama dogunm anina kadar belli olmaz ne olacagimiz.

hangi kelimeleri farklı kullanıyorum merak ettim bak şimdi..yada acaba hızlı yadığım için harfler birbirine giriyor olmasın hehehehe....
hahhaha evet deforme olmuyor o blm...
ben spinal ile oldum...epidüral değil anestezi de değil tam derin uyku....

evet bir de öyle bir durum var erkekler hiç sevmiyor o yüzden normal doğumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…