50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gönder valla msl benim eşim utanır ama mutlu olur ben onu kızdırmayı severim...yap bencesempatiksalakcinni

göndercem satın aldım da şehir fırsatında sürenin dolmasını bekliyorum 12 saat kalmış.

1tbk taze fasulyenin yanında sebze kavurması az yağlı yiyorum 1 tbk(kabak,biber,havuç,soya)

afiyet olsun.

yok böyle olmayacak ancak aç olduğunu hissedersen kilo veriryorsun yani yiyeceksin ama hep aç kalacaksın...bugun böyle başladım..hafta sonuda bozmayacam eşim olunca kahvaltılarda bozuyorum

yaa cnm tam kelime olarak aklimda yok da, bikac sey de sanki gocmen falan olabilir misin diye bisey sezmistim..

evet bir de öyle bir durum var erkekler hiç sevmiyor o yüzden normal doğumu.

yaa iste o deformasyon kotuu yaaaa,
sonra kocisleri elden kacirmayalim Allah korusun,
zaten vucudumuz da bozulacak ister istemez.

yaa ben dogum yapar yapmaz spora baslicam bananneeeee

evet ya ben ama en çok o konuyu düşünüyorum:)

mesela benim ablam icin normal dogum bekleniyorsu,
son hafta doktor bebegin bas cevresibni olctu, bir de ablamin kemik araligini (cati diyorlar ya)
catisi darmis,
bebegin kafasinin gecmesine imkan yokmus,
sezeryan oldu

Ne guzel, cok az kilo almisin, biz hala ayni durumdayiz, ben kilo korumaya gectim, beslenmen cok onemli aman ebru salli gibi yapma.....ye dediklerinin hepsini sakinmadan...
ben o kis guzellerini hic anlamiyorum zaten, bende lahana gibi giyinir sarilip sarmalanirim kisin......yun coraplar,kus tuyu montlar.... bir de benim soguk alerjim var... el orgusu kaskol eldivven falan takarim.
ay ben yürüdüm geldim bile öğlen yine yürüycem ama. ben gidip yemek yiyim artık öğlen oldu.
ben de yurudum ben de..
ben sabah ac karna hic spor yapamam,
tansiyonum duser,

birkz sahile kosuya cilmistik abimle, sabah.
bayildim kosarken.

-yani gercek anlamda dustum bayildim

kafamçokkarıştı
ay kotuymus bu
yok yok icmemek lazim. ben bir yudum koyup uzerine soda koyup iciyorum illa istiyorsamm
bir de normal doğum ve sezaryen doğumla ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum hangisini tercih edersiniz?
normal kesinlikle normal
biz de gocmeniz , ama ben turkiyede dogdum..anne baba orali..

toparlanınca başlarız. o ana kadar sağlıkla gelelim de gerisi kolay kuzum.
benim çatımda fazla geniş, acaba diyorum doğum kolay mı olur ama baya da korkuyorum

ya bu ebru şallı sezaryen yapmış ama karnı dümdüz bravo valla.

yaa benim kuzneim de cok korkuyordu, ama bir tane miniminnacik sancisi olmadi... suni sanci verdiler onu bile hissetmedi. bunyeden bunyeye degisiyor.... hic anlamadim iyi mi oldu kotu mu oldu bilmem dedi dogum sonrasi. cok korkma o yuzden...

Normaller ağırlıkta, peki tek çocuk olayına nasıl bakıyorsunuz, geçen çocuklu bir arkadaşla da konuştum tek çocuğu var daha düşünmüyor, imkanlar vs bahsetti, bana da tek çocuk mantıklı geldi ama ilerde yalnız kalma durumu da var ay çok karışık.
çocukken keşke tek çocuk olsam der dururdum o geliyor aklıma.

yaa benim kuzneim de cok korkuyordu, ama bir tane miniminnacik sancisi olmadi... suni sanci verdiler onu bile hissetmedi. bunyeden bunyeye degisiyor.... hic anlamadim iyi mi oldu kotu mu oldu bilmem dedi dogum sonrasi. cok korkma o yuzden...

ben sancıdan çok doğum anından korkuyorum, çok garip geliyor bana ama hamile olsam o an bir cesaret gelir herhalde 9 ay taşıyor ay yeter çıksın artık diyebilirim

ben sancıdan çok doğum anından korkuyorum, çok garip geliyor bana ama hamile olsam o an bir cesaret gelir herhalde 9 ay taşıyor ay yeter çıksın artık diyebilirim

aynen oyle 8 aylik hamile bir arkadasim var, dayanacak gucum kalmadi, ciksin diye gun sayiyorum diyor...cok agirlsastim hayatim cok kisitlandi diye sikayet ediyor ki o da 8. ayinda ve 9 kilo aldi..10 kiloyla bitirmek amaci\

tek cocuk o cocuga haksizlik bence.
en az 1 kardesi olmali. ya hic yapmamali ..

yalniz buyuyen cocuklar sorunlu oluyor, paylasmayi bilmiyor, simarik yetisior.

ben elimde olsa ikizlerim olmasini cok isterdim.
ama bakimi zor olurdu,

o yuzden ben yaslari yakin 2 cocuk istiyorumm .. insallah Allah verir

aynen oyle 8 aylik hamile bir arkadasim var, dayanacak gucum kalmadi, ciksin diye gun sayiyorum diyor...cok agirlsastim hayatim cok kisitlandi diye sikayet ediyor ki o da 8. ayinda ve 9 kilo aldi..10 kiloyla bitirmek amaci\

iyi fazla almamış. ne güzel.

ya benim arkadaşımın arka arkaya iki çocuğu oldu. dün bebek ziyaretine onlarda gelmişti, kızı var 2 yaşında oğlu 5 aylık. arkadaşım hayatım cehennem falan diyor çok zorlanıyorum diyor. ki o 5 aylık oğlu bıraktığın yerde kalan aşırı uslu bir çocuk ama yine de bizim arkadaşın psikolojisi bozulmuş baya
ben de yakın istiyorum aslında da o korkutuyor beni.

ben bu konuda sana katilmiyorum. psikolog bir ark ile bunun muhabbetini yapmistik uzun uzun bana soyle demisti " birinci cocuk yalniz kalmasin diye ikinci cocugu dogurmak cok nama cok yanlis. dunyada bir suru tek cocuk olarak yetismis duzgun insan var. onemli olan senin tutumun. kendi mutlulugunu, iki cocuga ne kadar yetebilecegini dusunmelisin,esinle kendine vakit ayirabilmelisin"
ben de galiba tek cocuk dusunuyoum simdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…