50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet ben de onu düşündüm artık kreşler falan var bizim çevrede geniş bir sürü çocuk, yalnızlık çekmez diye düşünüyorum. bir de biz ablamla hiç anlaşamazdık, baya bir çektirmiştik birbirimize yalnız olsam daha mutlu olcağımı düşündüm hep. Sosyal bir çevre varsa tek çocuk daha iyi sanki. Ama çok izoleysen, fazla da ilgilenmezse çocuk yalnız kalır tabi.
Tabi bunlar erken düşünceler biraz sanırım:)

Son düzenleme:
hoşgeldin canım.

hoşbulduk balımmmm

bu konuda sana katılıyorum ve ben de tek çocuk düşünüyorum:ecrin_bebek:

Annelerimiz hem calisip hem cocuk bakmayi nasil beceriyorlarmis eskiden ben hic anlamiyorum... ben mi beceriksizim acaba???? Gozumde buyuyor valla...

ayyy elektrikler kesildi...sağ omzum sırtım tutulmuş...bengay sürdüm püffffffffff oda.....
Şimcik kızlar....
Ben iki çocuk istedim hep...hem çocuk hemde aile açısından en az iki çocuk olması iyidir..Çünkü düzünn çocuk yetiştirdiğin ve bakabildiğin kadar cocuk sahibi olmak her bakımdan önemlidir...bkn...amerikan ailelerine..ama tabiii bunlar herkesin kendi verecekleri karar....sonra eşim dediki tek çocuk olsun tüm imkanlar vs. sağlansın..10 sene tek çocuk gittik biliyorsunuz...kızım kolejde vs okuyor o bakımdan iyi...ama beklenmedik misaifrimizde kızımda dahil olmak üzere ben vede eşim meğerse istiyormuşuz...cocuk soyun devamı değilde aşkın meyveleri olarak düşünüyorum ben..kızımın kardeşim demesi çok hoşuma gidiyordu...yani Allah izin verirse onada imkanları sağlayacağıma inanıyorum..yani kızlar şimdiden tek cocuk vs diye plan yapmayın ama benim kadarda geç kalmayın..buda nacizane bir fikir...

iste cocugun yalnizliginin yaninda kendi yalnizligini da dusunmelisin....
hayatin bambaska bir forma giriveriyor cunku cocukla....ben o kadar cesur degilim..hayatim sirf cocuktan ibaret olursa bunalima girebilirim. bir de annem istanbuld degil, kayinvalideme hic guvenmiyorum... destekleyecek insan da yok yani.....

kızlra ben bir migrosa gidiyorum ordan bahçede kimse yokken ortalarda ip atlayayım...gelince görüşürüz......

ulkuerk ben senin fotonu gormek istiyorum yaaaaa koysana..

ben de aynı şeyi düşünüyorum ya, hiç yalnız kalamazsın biri okula gitse bir yanında kaçış yok. Ne kadar sevsen de arada yalnızlığa ihtiyaç duyar insan. kendine vakit ayıramayınca bir süre sonra patlar insan, kendisi mutsuz olur çevresini de mutsuz eder.

ay benim bugün canım acaip sıkılıyor ya, markete gitmeye de üşeniyorum offf. bir 4 mil yapıyım da enerji verir o belki sonra da markete giderim.

sıkıntıdan patlıycam resmen işlerim biteli bir hafta olmadı ben delirmeye başladım :sinifsinif:

bugun yediklerimi yazayim
kahvalti
tam tahilli gevrek,1 incir bir kuru kayisi sut ile
1 bardak kahve
Ara
tarcin cubuk atilmis yesil cay
1 kasik sakizli muhallebi
Ogle
Hic yagsiz pismis bir tabak makarna

aksama salata yemeyi planliyorum...

kahvalti
1 bardak kahve
Ara
Ogle

sen enden bu kadar az yiyorsun aaaaaaaaaa.......hahahhaha sen sıskalaşacaksın ben halen 59 kalcam ayyyyyyyyyy Allah korusunnnnnnnnnnnn

kahvalti
1 bardak kahve
Ara
Ogle

menün güzel akşama salata az kalabilir ama.

sen enden bu kadar az yiyorsun aaaaaaaaaa.......hahahhaha sen sıskalaşacaksın ben halen 59 kalcam ayyyyyyyyyy Allah korusunnnnnnnnnnnn
yok cok az yemiyorum, ben aksam cozutanlardanim...tatlisiz bir gunum gecmiyor
menün güzel akşama salata az kalabilir ama.

yok cin yemegi yapmistim oinun arta kalanini yiyecegim, yanina salata da yiyecegim. birde pilav var....sirf salata yetmez zaten bana.. bir d ekek yiyecegim

merabaa şekerciim bayaa girmedin bölümeeebilmiyorumkismile bende özledim tatlışım Şeniz hakikatten uğra arada sırada buyrunnnnnnnnn
ama fazla kilo almamışsın gayet ideal gözüküyor sen bi sağlıklı bir şekilde bebişini kucanına alda burada devam ederiz hem diyet hemde korumayaa benimde az kaldı ama bundan sonrası da zor :sm_confused: korumak lazımm:uhm: en az 2 sene:1closedeyes:
öpüldüüüüüünnn tatlıımmmmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…