ben bu konuda sana katilmiyorum. psikolog bir ark ile bunun muhabbetini yapmistik uzun uzun bana soyle demisti " birinci cocuk yalniz kalmasin diye ikinci cocugu dogurmak cok nama cok yanlis. dunyada bir suru tek cocuk olarak yetismis duzgun insan var. onemli olan senin tutumun. kendi mutlulugunu, iki cocuga ne kadar yetebilecegini dusunmelisin,esinle kendine vakit ayirabilmelisin"
ben de galiba tek cocuk dusunuyoum simdilik.
hoşgeldin canım.
ben bu konuda sana katilmiyorum. psikolog bir ark ile bunun muhabbetini yapmistik uzun uzun bana soyle demisti " birinci cocuk yalniz kalmasin diye ikinci cocugu dogurmak cok nama cok yanlis. dunyada bir suru tek cocuk olarak yetismis duzgun insan var. onemli olan senin tutumun. kendi mutlulugunu, iki cocuga ne kadar yetebilecegini dusunmelisin,esinle kendine vakit ayirabilmelisin"
ben de galiba tek cocuk dusunuyoum simdilik.
iyi fazla almamış. ne güzel.
ya benim arkadaşımın arka arkaya iki çocuğu oldu. dün bebek ziyaretine onlarda gelmişti, kızı var 2 yaşında oğlu 5 aylık. arkadaşım hayatım cehennem falan diyor çok zorlanıyorum diyor. ki o 5 aylık oğlu bıraktığın yerde kalan aşırı uslu bir çocuk ama yine de bizim arkadaşın psikolojisi bozulmuş baya
ben de yakın istiyorum aslında da o korkutuyor beni.
selam herkese..
ben de geldim nihayetsositososito
evet ben de onu düşündüm artık kreşler falan var bizim çevrede geniş bir sürü çocuk, yalnızlık çekmez diye düşünüyorum. bir de biz ablamla hiç anlaşamazdık, baya bir çektirmiştik birbirimize yalnız olsam daha mutlu olcağımı düşündüm hep. Sosyal bir çevre varsa tek çocuk daha iyi sanki. Ama çok izoleysen, fazla da ilgilenmezse çocuk yalnız kalır tabi.
Tabi bunlar erken düşünceler biraz sanırım:)
ayyy elektrikler kesildi...sağ omzum sırtım tutulmuş...bengay sürdüm püffffffffff oda.....
Şimcik kızlar....
Ben iki çocuk istedim hep...hem çocuk hemde aile açısından en az iki çocuk olması iyidir..Çünkü düzünn çocuk yetiştirdiğin ve bakabildiğin kadar cocuk sahibi olmak her bakımdan önemlidir...bkn...amerikan ailelerine..ama tabiii bunlar herkesin kendi verecekleri karar....sonra eşim dediki tek çocuk olsun tüm imkanlar vs. sağlansın..10 sene tek çocuk gittik biliyorsunuz...kızım kolejde vs okuyor o bakımdan iyi...ama beklenmedik misaifrimizde kızımda dahil olmak üzere ben vede eşim meğerse istiyormuşuz...cocuk soyun devamı değilde aşkın meyveleri olarak düşünüyorum ben..kızımın kardeşim demesi çok hoşuma gidiyordu...yani Allah izin verirse onada imkanları sağlayacağıma inanıyorum..yani kızlar şimdiden tek cocuk vs diye plan yapmayın ama benim kadarda geç kalmayın..buda nacizane bir fikir...
iste cocugun yalnizliginin yaninda kendi yalnizligini da dusunmelisin....
hayatin bambaska bir forma giriveriyor cunku cocukla....ben o kadar cesur degilim..hayatim sirf cocuktan ibaret olursa bunalima girebilirim. bir de annem istanbuld degil, kayinvalideme hic guvenmiyorum... destekleyecek insan da yok yani.....
beni faceden görün sonra koyacam söz....ulkuerk ben senin fotonu gormek istiyorum yaaaaa koysana..
beni faceden görün sonra koyacam söz....
özelden atayım adımı soyadımı
sıkıntıdan patlıycam resmen işlerim biteli bir hafta olmadı ben delirmeye başladım :sinifsinif:
bugun yediklerimi yazayim
kahvalti
tam tahilli gevrek,1 incir bir kuru kayisi sut ile
1 bardak kahve
Ara
tarcin cubuk atilmis yesil cay
1 kasik sakizli muhallebi
Ogle
Hic yagsiz pismis bir tabak makarna
aksama salata yemeyi planliyorum...
bugun yediklerimi yazayim
kahvalti
tam tahilli gevrek,1 incir bir kuru kayisi sut ile
1 bardak kahve
Ara
tarcin cubuk atilmis yesil cay
1 kasik sakizli muhallebi
Ogle
Hic yagsiz pismis bir tabak makarna
aksama salata yemeyi planliyorum...
yok cok az yemiyorum, ben aksam cozutanlardanim...tatlisiz bir gunum gecmiyorsen enden bu kadar az yiyorsun aaaaaaaaaa.......hahahhaha sen sıskalaşacaksın ben halen 59 kalcam ayyyyyyyyyy Allah korusunnnnnnnnnnnn
menün güzel akşama salata az kalabilir ama.
herkese günaydınopuyorumnanaktan,tekrar merhaba arkadaşlar,çoook uzun bi aradan sonra dedim napıyo arkadaşlar,kilolar ne alemde bi bakayım.
Benim bulantılarım çok fazlaydı malesef ve 4 aya kadar sürdü,o nedenle hiçbir yemek muhabbetini kaldıramıyordum,ondan dolayı uzak kaldım topikten. Ama hala bu topiğe aitim,57 kiloyum guclubacismile sizler verirken kiloları,ben alıpduruyorum valla.Sanmayınki çok yiyorum,hayır eskisi gibi aynı ama et,balık ve sütü daha fazla tüketiyorum sadece.
Neyse sizler nasılsınız? kilolar baya gitmiş ne güzel,spora devam gördüğüm kadarıyla,bende hareket sıfır hala:1no2: neyse artık arada gelip bakarım sizlere canlarım
dulcicim,yesacım,trufcum,lachesiscim,peppercim,yasemincim,anchusacım,spatzcım,prensescim ve diğer arkadaşlarım çok öpüyorum sizi,kendinize iyi bakın
gelirim yine:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?