ben bu konuda sana katilmiyorum. psikolog bir ark ile bunun muhabbetini yapmistik uzun uzun bana soyle demisti " birinci cocuk yalniz kalmasin diye ikinci cocugu dogurmak cok nama cok yanlis. dunyada bir suru tek cocuk olarak yetismis duzgun insan var. onemli olan senin tutumun. kendi mutlulugunu, iki cocuga ne kadar yetebilecegini dusunmelisin,esinle kendine vakit ayirabilmelisin"
ben de galiba tek cocuk dusunuyoum simdilik.
benim de bir prof u aramam lazim cep nosunu vermis randevu icin..... erteleyip duruyorum.... utandim mi ne telde konusmaya ohaoldumsmile
yok cok az yemiyorum, ben aksam cozutanlardanim...tatlisiz bir gunum gecmiyor
yok cin yemegi yapmistim oinun arta kalanini yiyecegim, yanina salata da yiyecegim. birde pilav var....sirf salata yetmez zaten bana.. bir d ekek yiyecegim
iyi fazla almamış. ne güzel.
ya benim arkadaşımın arka arkaya iki çocuğu oldu. dün bebek ziyaretine onlarda gelmişti, kızı var 2 yaşında oğlu 5 aylık. arkadaşım hayatım cehennem falan diyor çok zorlanıyorum diyor. ki o 5 aylık oğlu bıraktığın yerde kalan aşırı uslu bir çocuk ama yine de bizim arkadaşın psikolojisi bozulmuş baya
ben de yakın istiyorum aslında da o korkutuyor beni.
ben bu konuda sana katilmiyorum. psikolog bir ark ile bunun muhabbetini yapmistik uzun uzun bana soyle demisti " birinci cocuk yalniz kalmasin diye ikinci cocugu dogurmak cok nama cok yanlis. dunyada bir suru tek cocuk olarak yetismis duzgun insan var. onemli olan senin tutumun. kendi mutlulugunu, iki cocuga ne kadar yetebilecegini dusunmelisin,esinle kendine vakit ayirabilmelisin"
ben de galiba tek cocuk dusunuyoum simdilik.
selam kızlarrr
çocuk muhabbeti açılmış
peppere katılıyorum tek çocuk bencede kötü.
mesela benim sadece bir abim var onlada yakın yaşlarda olduğumuz için pek anlaşamazdık.
hep bir ablam olmasını çok isterdim.
pepperinde dediği gibi herkes tek çocuk yapsa ilerdene hala ne teyze kalırdı.
bende hep kalabalık ailelere özenmişimdir
yaa bn frutti limonlu maden suyu içtim :/ yanındada 2 avuç sarı leblebi ile 1 çubuk yedm :/ iyi mi ettim kötü mü bilemedm öğle yemeğinden 2 saat sonra yedm ara olsun die düşündm..
ya lachesisi ben bu kabak mücverini beceremeyenlerdenim
tutturamıyorum
ya lachesisi ben bu kabak mücverini beceremeyenlerdenim
tutturamıyorum
Selam kızlar
bnde 168 boyundayım kilom 56 ama 52ye düşmek istiyorumm.
Bgn dayanamadm sucuk yedim sabah ama öğlen galete yedim sadece akşamda sebze fln yiyicem .. yavaş yavaş dahada azaltıcam yediklerimi bakalım nolucak :))
yaa bn frutti limonlu maden suyu içtim :/ yanındada 2 avuç sarı leblebi ile 1 çubuk yedm :/ iyi mi ettim kötü mü bilemedm öğle yemeğinden 2 saat sonra yedm ara olsun die düşündm..
öğlen yediklerim ,
çok azıcık semiz otu ,
azıcık bulgur pilavı ,
azıcık patates kavurmasıa.s
merhaba kızlar sabah bir dilim ekmek 3 yeşil zeytin bir dilim peynir ve bir tatlı kaşığı bal yedim arada küçük bir tabak 5 yada 6 yaşıklık sütle birlikte müsli yedim öğlen ise sebze yemeği iki kaşık yoğurt yedim bukadar bugünlük şimdi 500 tane ip atlamam lazım :ecrin_bebek:
ben de beceremiyorum bir türlü nilüşüm ,
hadi lachesis bize tarif versin:1rolleyes:
selam kızlarrr
çocuk muhabbeti açılmış
peppere katılıyorum tek çocuk bencede kötü.
mesela benim sadece bir abim var onlada yakın yaşlarda olduğumuz için pek anlaşamazdık.
hep bir ablam olmasını çok isterdim.
pepperinde dediği gibi herkes tek çocuk yapsa ilerdene hala ne teyze kalırdı.
bende hep kalabalık ailelere özenmişimdir
afiyet olsun seninkisi de güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?