50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sadece cocukluk caginda degil, delikanliliginda/ geckizliginda; ogrenim hayatinda, is hayatina atilirken, evlenirken, evlendikten sonra ; basin sikistiginda, mutlu oldugunda.... sana herzaman heryerde destek olacak bir kardesten/ abladan/ abiden guzeli var mi ???

benim hayatta ki en iyi arkadasim ablamdir. iyi ki bir ablam var.

tek cocuk oldugumu dusunemiyorum

hem ilerde benim cocuklarim oldugunda, hem halalari, hem teyzeleri, amcalari ve de dayilari olacak... cunku ben ve esimin de kardeslerimiz var.

ne bileyim ben kalabalik aileyi severim, biraz da ondan belki boyle dusunuyorumdur

benim de bir prof u aramam lazim cep nosunu vermis randevu icin..... erteleyip duruyorum.... utandim mi ne telde konusmaya ohaoldumsmile

ay ben de utanırım nedense, ama mantıksız hadi kalk ara randevunu al bence hemen şimdi:)

yok cok az yemiyorum, ben aksam cozutanlardanim...tatlisiz bir gunum gecmiyor

yok cin yemegi yapmistim oinun arta kalanini yiyecegim, yanina salata da yiyecegim. birde pilav var....sirf salata yetmez zaten bana.. bir d ekek yiyecegim

tamam canım afiyet olsun.

yaa yaslari yakin olsun istiyorum da, 1,5 yas da olmasin tabi,
buyugu 3-4 yasinda olsun;
en azindan tuvalet aliskanligini kazanmis, kendi basina yemek yiyebilir; oturup oyuncak oynayabilir durumda olsun..

herseyi de psikologlar en iyi bilmiyor herzaman

selam kızlarrr
çocuk muhabbeti açılmış
peppere katılıyorum tek çocuk bencede kötü.
mesela benim sadece bir abim var onlada yakın yaşlarda olduğumuz için pek anlaşamazdık.
hep bir ablam olmasını çok isterdim.
pepperinde dediği gibi herkes tek çocuk yapsa ilerdene hala ne teyze kalırdı.
bende hep kalabalık ailelere özenmişimdir

yaa bn frutti limonlu maden suyu içtim :/ yanındada 2 avuç sarı leblebi ile 1 çubuk yedm :/ iyi mi ettim kötü mü bilemedm öğle yemeğinden 2 saat sonra yedm ara olsun die düşündm..

selam canım.
yaa bn frutti limonlu maden suyu içtim :/ yanındada 2 avuç sarı leblebi ile 1 çubuk yedm :/ iyi mi ettim kötü mü bilemedm öğle yemeğinden 2 saat sonra yedm ara olsun die düşündm..

krakerci tego çok kraker yiyorsun. bugünkü 1 tane çok değil ama her gün yiyorsun ilginç geliyor:)

Selam kızlar
bnde 168 boyundayım kilom 56 ama 52ye düşmek istiyorumm.
Bgn dayanamadm sucuk yedim sabah ama öğlen galete yedim sadece akşamda sebze fln yiyicem .. yavaş yavaş dahada azaltıcam yediklerimi bakalım nolucak :))

merhaba kızlar sabah bir dilim ekmek 3 yeşil zeytin bir dilim peynir ve bir tatlı kaşığı bal yedim arada küçük bir tabak 5 yada 6 yaşıklık sütle birlikte müsli yedim öğlen ise sebze yemeği iki kaşık yoğurt yedim bukadar bugünlük şimdi 500 tane ip atlamam lazım :ecrin_bebek:

ya lachesisi ben bu kabak mücverini beceremeyenlerdenim
tutturamıyorum

bende patates yapıyorum genelde bugün kabak da katıcam bakalım nasıl olcak. ununu falan mı az koyuyorsun ya da kabartma tozunu, zor bişey değil aslında.

hoşgeldin, kolay gelsin diyetinde.

aa tegocum 58 i de görmüşsün bravooooo gerçekten çok sevindim senin adına beslenmen dışında zayıflamak için neler içiosuna.s.

bu mücveri herkes tutturamazmış zaten :))
arkadaşın(mücverin yani) dışı yanıyor içi ciğ kalıyor falan aman neyse.
lachessis ben bide burnumu estetik yaptırmaya taktım bu aralar. ama şeklinde bi değişiklik değilde boyutunu küçültmek istiyorum.:)) böle bi operasyonun adı varmı
tabi daha düşünme aamasındayımda .

öğlen yediklerim ,
çok azıcık semiz otu ,
azıcık bulgur pilavı ,
azıcık patates kavurmasıa.s

güzel ama akşam sporunu unutma kuzum.

afiyet olsun seninkisi de güzel.

ben de beceremiyorum bir türlü nilüşüm ,
hadi lachesis bize tarif versin:1rolleyes:

veriyim hemen.

4-5 patates
1 bardak un
2-3 yemek kaşığı yoğurt
yarım çay bardağı sıvı yağ(normalde bir de ben azaltıyorum)
2 yumurta
1 paket kabartma tozu
yarım kalıp beyaz peynir
dereotu, çörek otu.

patatesleri çok küçük küp doğruyoruz ya da rendeliyoruz bir tarafta ben bugün bir de kabak koyacağım için rendeliycem hem rendeleyince daha çabuk pişiyor.

diğer tarafta 2 yumurtayı yoğurdu, tuzu, sıvıyağı çırpıyoruz, en son unu ve kabartma tozunu da koyup karıştırıyoruz, beyaz peyniri ezip katıyoruz. içine dereotu doğruyoruz, ek olarak yeşil soğan da katabilirsiniz. en son patatesleri de karışıma ekleyip karıştırıyoruz, yağladığımız borcama ya da tepsiye döküp, üzerine bol bol çörekotu koyuyoruz. 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.

vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…