güzel ama akşam sporunu unutma kuzum.
tamam koçum
afiyet olsun seninkisi de güzel.
veriyim hemen.
4-5 patates
1 bardak un
2-3 yemek kaşığı yoğurt
yarım çay bardağı sıvı yağ(normalde bir de ben azaltıyorum)
2 yumurta
1 paket kabartma tozu
yarım kalıp beyaz peynir
dereotu, çörek otu.
patatesleri çok küçük küp doğruyoruz ya da rendeliyoruz bir tarafta ben bugün bir de kabak koyacağım için rendeliycem hem rendeleyince daha çabuk pişiyor.
diğer tarafta 2 yumurtayı yoğurdu, tuzu, sıvıyağı çırpıyoruz, en son unu ve kabartma tozunu da koyup karıştırıyoruz, beyaz peyniri ezip katıyoruz. içine dereotu doğruyoruz, ek olarak yeşil soğan da katabilirsiniz. en son patatesleri de karışıma ekleyip karıştırıyoruz, yağladığımız borcama ya da tepsiye döküp, üzerine bol bol çörekotu koyuyoruz. 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
lachesim senin tarifin güzelmiş. ben fırında yapmazdım. kızartıyordum bide bunu deniyim
pirint aldım hemen,
çok ama çok teşekkür ederim şekerima.s.
selam canım.
krakerci tego çok kraker yiyorsun. bugünkü 1 tane çok değil ama her gün yiyorsun ilginç geliyor:)
ayyy sormaa yaaa bayılırım şu krax lara ben amaa azltıcam söz bi pakedi açıorum 2,3 gün götürüorr bni :))
bugün yedklerimi yazıyım kızlar
sbah:1 dilim kızarmş kepk ekmeği ile 1 domates biraz lor peynir yedm ve yanında şekersiz çay içtm
ara:2 avuç sarı leblebi,1 avuçta burgu çubuk ve yanında da limonlu maden suyuu :/
öğle:koca bir tabak yaz çorbası yoğurtlu(tuz yağ yok zaten ),yanında salata
ara:1 salatalık,yarm elma
akşam:aynı çorbadan daha az tabak içicm ama malesef saat 4 gibi içicm çünkü spor salonuna gidicm dönüşte geç oluorr :/
dönüşte biraz dinlndkten sonra saat 9 gibi koca bi tabakta karpuz yemeyi düşünüorum..karpuz hakkında bilginz var mı kızlar?ben çok severm özellkle 6 dan sonra yemk yemedğim için çay ve meyveyle geçiştiriorum maa özellkle karpuz yerim..
hehhehe pisikopatoloji hocamız derdi hep...bizim meslektekilere cok guvenilmez diye..dr psikiyatristler değilde psikolojiden mezun psikologlar herkesi hasta görürleryaa yaslari yakin olsun istiyorum da, 1,5 yas da olmasin tabi,
buyugu 3-4 yasinda olsun;
en azindan tuvalet aliskanligini kazanmis, kendi basina yemek yiyebilir; oturup oyuncak oynayabilir durumda olsun..
herseyi de psikologlar en iyi bilmiyor herzaman
ohhhhhh tarifi hemen aldımakşama mücver ve cacık yapıcam tabi kabak almaya markete gitmeye üşenmezsem:)
ya etiformunkilerden ya bari...bide teyzemn kızı diyetisyene gittiydi o tuzlu çubukla ayran ı yiebilirsin ara öğün olarak fln.demiş bnde sevince ona güvenip götürüorummm snaırım :))
sağlıksız ama.
karuz biraz şişkinlik yapar ama iyidir abartmadığın sürece yiyebilirsin.
tegocm karpuz baya şişiriyor ama mesela geç saatlerde yiyip sabah tartılınca fazla çıkıyorsun ama kilo yapmıyor.yüzde 90 nı suymuş zaten karpuzun.
kimisi kabız yapıyor diyor onu bilemicem
kızlar ,
akşamları bizim canımız çok sıkılıyor tv'de hiçbir şey yok ,
siz napıyorsunuz:uhm:
eşimin canı mantı istemiş, mücver yarına kaldı:) gidiyim markete de hem mücver için hem mantı için malzeme alıyım bari.
biz film indirip izliyoruz kahvekokusu tvye kalırsak gerçekten hiçbir şey yok. ya da arkadaşlara falan gidiyoruz, arkdaşlar geliyor sahile iniyoruz. kışın da izlediğimiz tonla yabancı dizi var onları indirip indirip izliyoruz çoğu komik, baya stres atıyoruz sayelerindetavsiye ederim:)
neyse ben markete kaçıyım, gelirim sonra.
kızlar ,
akşamları bizim canımız çok sıkılıyor tv'de hiçbir şey yok ,
siz napıyorsunuz:uhm:
arkadaşlar meraba artık gene aranızdayıom eşimi gönderdim çünkü:gitme: neler yaptınız bu haftanın koçu kim,biraz şöle bi geçmişe göz gezdireyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?