50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pirint aldım hemen,
çok ama çok teşekkür ederim şekerima.s.

bide teyzemn kızı diyetisyene gittiydi o tuzlu çubukla ayran ı yiebilirsin ara öğün olarak fln.demiş bnde sevince ona güvenip götürüorummm snaırım :))

bugün yedklerimi yazıyım kızlar

sbah:1 dilim kızarmş kepk ekmeği ile 1 domates biraz lor peynir yedm ve yanında şekersiz çay içtm
ara:2 avuç sarı leblebi,1 avuçta burgu çubuk ve yanında da limonlu maden suyuu :/
öğle:koca bir tabak yaz çorbası yoğurtlu(tuz yağ yok zaten ),yanında salata
ara:1 salatalık,yarm elma
akşam:aynı çorbadan daha az tabak içicm ama malesef saat 4 gibi içicm çünkü spor salonuna gidicm dönüşte geç oluorr :/

dönüşte biraz dinlndkten sonra saat 9 gibi koca bi tabakta karpuz yemeyi düşünüorum..karpuz hakkında bilginz var mı kızlar?ben çok severm özellkle 6 dan sonra yemk yemedğim için çay ve meyveyle geçiştiriorum maa özellkle karpuz yerim..

ayyy sormaa yaaa bayılırım şu krax lara ben amaa azltıcam söz bi pakedi açıorum 2,3 gün götürüorr bni :))

sağlıksız ama.

karuz biraz şişkinlik yapar ama iyidir abartmadığın sürece yiyebilirsin.

tegocm karpuz baya şişiriyor ama mesela geç saatlerde yiyip sabah tartılınca fazla çıkıyorsun ama kilo yapmıyor.yüzde 90 nı suymuş zaten karpuzun.
kimisi kabız yapıyor diyor onu bilemicem

koçum canım benim 125 ip atladım slim in crunch yaptım...
ara öğün olarakta
1 ceviz
5 kara üzüm
1 ad etiform çörekotlu krakeri
1sb meyve suyu %100 olanlardan(eşime soda aldırıyımda soda ile karıştırıyım bari)
hehhehe pisikopatoloji hocamız derdi hep...bizim meslektekilere cok guvenilmez diye..dr psikiyatristler değilde psikolojiden mezun psikologlar herkesi hasta görürler ..

akşama mücver ve cacık yapıcam tabi kabak almaya markete gitmeye üşenmezsem:)
ohhhhhh tarifi hemen aldım
bide teyzemn kızı diyetisyene gittiydi o tuzlu çubukla ayran ı yiebilirsin ara öğün olarak fln.demiş bnde sevince ona güvenip götürüorummm snaırım :))
ya etiformunkilerden ya bari...

Son düzenleme:
eşimin canı mantı istemiş, mücver yarına kaldı:) gidiyim markete de hem mücver için hem mantı için malzeme alıyım bari.

biz film indirip izliyoruz kahvekokusu tvye kalırsak gerçekten hiçbir şey yok. ya da arkadaşlara falan gidiyoruz, arkdaşlar geliyor sahile iniyoruz. kışın da izlediğimiz tonla yabancı dizi var onları indirip indirip izliyoruz çoğu komik, baya stres atıyoruz sayelerinde tavsiye ederim:)

neyse ben markete kaçıyım, gelirim sonra.

aa ne guzel mantı açcan brova şekerim...ben burda yapıp satan yerler var yufkacıda el işi guzel temiz kilosu 17 lira ama olsun değer..

kızlar ,
akşamları bizim canımız çok sıkılıyor tv'de hiçbir şey yok ,
siz napıyorsunuz:uhm:

evet yaa.kışın daha zevkliydi sanki.
birde benim ev bütün güneş alıyor ve son kat olduğu içinçk sıcak oluyor resmen hamam gibi.tv da dahiçbişey yok. kitap falan okusan yazın hiç çekilmiyor.
kışın h . sonları gece leri film seyrederdik onuda çekmiyor canımız.ama yinede film indirebilirsin şekerim

arkadaşlar meraba artık gene aranızdayıom eşimi gönderdim çünkü:gitme: neler yaptınız bu haftanın koçu kim,biraz şöle bi geçmişe göz gezdireyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…