Bu süper bir şey işte, Türk dizisi izleyecekseniz bile internetten yükleyin 40 dk kazanmış olursunuz:lepi:. Gerçi bir-iki yıldır tvde dizi izlemedim, en son reklamların süresi ne kadar oldu? Arttı mı azaladı mı?cnm esim film- dizi indiriyor, onlari izliyoruz biz.
tv hic izlemiyoruz desem yeridir.
bazen tv de sevdigimiz diziyi bile int.den indirip reklamsiz izliyoruz.
bu aralar
"how i met your mother" a taktik, hem komik, hem insani yormuyor, citir cerez gibi, aksam da 3-4 bolum izliyoruz (kisa suruyor bolumleri cok)
pepper tatlişkom bu hafta kaç kilo vercen ...ben yine aynıyım sanırsam yaaa
Son zamanlarda Kore yapımı diziler-filmler bayağı ünlü oldu da. Bizde internetten indiriyoruz. Gerçekten çok kaliteli, çok şeker dizileri var. İnternetten yükleyebilirseniz önereyim birkaç tanekaydirigubbakcemile2. Türkiyede de Kore hayranları fazlalaştığı için birçok dizinin Türkçe altyazısını da internetten yükleyebilirsiniz. Bir de işin en güzel kısmı bizim diziler gibi 90, 100, veya 500 bölüm sürmüyorlar çoğu 16 bölümde bitiyor. Arkadaşımın dediğine göre 50 bölümlük diziler de varmış ama genel olarak 16 veya 20 bölüm sürüyor. Başka bilmek istediğiniz bi şi varsa yardımcı olurum.kore dizisimi o nasıl bişey yaa:))
aa ne guzel mantı açcan brova şekerim...ben burda yapıp satan yerler var yufkacıda el işi guzel temiz kilosu 17 lira ama olsun değer..
akşama sadece meyve yesem kilo aldırırmı.öğlen kaçırdımda biraz?
yoğurtta yerim hıh? ne dersiniz
cnm esim film- dizi indiriyor, onlari izliyoruz biz.
tv hic izlemiyoruz desem yeridir.
bazen tv de sevdigimiz diziyi bile int.den indirip reklamsiz izliyoruz.
bu aralar
"how i met your mother" a taktik, hem komik, hem insani yormuyor, citir cerez gibi, aksam da 3-4 bolum izliyoruz (kisa suruyor bolumleri cok)
koç mantı yapmaya gitti hanımlar.....
hee ya bu kız eliylemi açacak ki o mantıları
wayy bee
Son zamanlarda Kore yapımı diziler-filmler bayağı ünlü oldu da. Bizde internetten indiriyoruz. Gerçekten çok kaliteli, çok şeker dizileri var. İnternetten yükleyebilirseniz önereyim birkaç tanekaydirigubbakcemile2. Türkiyede de Kore hayranları fazlalaştığı için birçok dizinin Türkçe altyazısını da internetten yükleyebilirsiniz. Bir de işin en güzel kısmı bizim diziler gibi 90, 100, veya 500 bölüm sürmüyorlar çoğu 16 bölümde bitiyor. Arkadaşımın dediğine göre 50 bölümlük diziler de varmış ama genel olarak 16 veya 20 bölüm sürüyor. Başka bilmek istediğiniz bi şi varsa yardımcı olurum.
Ay çok reklam gibi oldu ama gaza geldim aniden
Bu süper bir şey işte, Türk dizisi izleyecekseniz bile internetten yükleyin 40 dk kazanmış olursunuz:lepi:. Gerçi bir-iki yıldır tvde dizi izlemedim, en son reklamların süresi ne kadar oldu? Arttı mı azaladı mı?
Ben de hemen iki dizi önereyim. İzlemeyeniniz var mı bilmiyorum, Prison Break çok heyecanlı çok hoş bir dizidir. Bir de arkadaşımın önerisiyle Psych adında bir diziye başladım. Gerçekten çok komik. Ama Türkçe altyazı bulunur mu bilmiyorum ve çok dırdır var takip etmesi zor olabilir. Siz en iyisi Kore dizileri yükleyinolumunekankayizsmile.
Son zamanlarda Kore yapımı diziler-filmler bayağı ünlü oldu da. Bizde internetten indiriyoruz. Gerçekten çok kaliteli, çok şeker dizileri var. İnternetten yükleyebilirseniz önereyim birkaç tanekaydirigubbakcemile2. Türkiyede de Kore hayranları fazlalaştığı için birçok dizinin Türkçe altyazısını da internetten yükleyebilirsiniz. Bir de işin en güzel kısmı bizim diziler gibi 90, 100, veya 500 bölüm sürmüyorlar çoğu 16 bölümde bitiyor. Arkadaşımın dediğine göre 50 bölümlük diziler de varmış ama genel olarak 16 veya 20 bölüm sürüyor. Başka bilmek istediğiniz bi şi varsa yardımcı olurum.
Ay çok reklam gibi oldu ama gaza geldim aniden
şimdi kızlar ben makarna yapmaya gidiyorum
kendime makarna salatası yağsız bok yeşillikli...
eşimle kızıma kremalı peynirli makarna
ben de bu aksam kabak yemegi yicem.
daha biber dolmalari da bitmedi.
ay bu yemeklerin bir turlu bitmemesine sinir oluyorummm
kizlar benim belim de ve kasiklarim da regli olacakmisim gibi bi agri var,
reglime daha 12-13 gun var ?????
üşüttün mü acaba?
gebelik olabilir mi?
üşüttün mü acaba?
gebelik olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?