50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

isimlerini hatırlıyor musun? bizde kızımıza kendimizde izliyoruz anime(çizgi film) çekiyoruz
Tabi hatırlıyorum. "My Girl" adlı dizi çoooook komik mesela. Ailecek izlenebilecek bir dizi. Ağlamak istiyorsanız da "East of Eden"ı öneririm. "Full House" da yine eğlenceli bir dizi. Daha da bayağı dizi izlemiştim de aklıma gelmiyor, ben bi arkadaşıma sorayım isterseniz o hatırlar :) . Siz de animelerin isimlerini verebilir misiniz?
turk dizisi bi ezeli izledik biz bu sene netten indirip..

onun disinda yabanci dizileri izliyoruz ..

aklinialirimsmile
Ben de bir tek Binbir Geceyi izledim Türk dizisi olarak. Son sezon hariç çok güzeldi, çekimleri, oyunculuklar falan çok kaliteliydi. Bir de Halit Ergenç vardı tabii:dance:. Ehhheeee öhhhööö konuya dönelim:1closedeyes:.
Ezeli de merak ediyorum da ne zaman şu yasaklı video sitesinden biraz izlesem kafam karışıyor, ben de iki dakikada izlemekten vazgeçiyorum. Bir sürü adam var, birbirlerine laf sokuyorlar. Başka da bi şi anlamadım. Renkler falan hoş ama. Biri birazcık konusundan bahsederse sevinirim:kedi:.
ya ben hiç sevmiyorum onları eşim bayılıyor. ben gıcık oluyorum onlara nedense, animler hele çıldırtıyor beni, psikolojimi falan bozuyor
Aaaaa büyük ihtimalle hiç izlemediğin içindir. Kore dizisi izlenmez mi hiçlmaz:. Ay sinirlendim anidenkaydirigubbakcemile3. Peki eşin Kore mi yoksa Japon dizisi mi izliyor biliyorsan yazar mısın lütfen.

Son düzenleme:
Aaaaa büyük ihtimalle hiç izlemediğin içindir. Kore dizisi izlenmez mi hiçlmaz:. Ay sinirlendim anidenkaydirigubbakcemile3. Peki eşin Kore mi yoksa Japon dizisi mi izliyor biliyorsan yazar mısın lütfen.

sordum japon izliyormuş o, diziden çok anim izliyor zaten felsefesi olan animler falan. evet hiç izlemedim ama sempatik bulmuyorum ben uzak doğuluları, ondan izleyesim de gelmedi.

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm ugrayamıyorum ama cok operım herkeslerı

melahatt yeme kızım:)) kac kılo oldun bakalım:)

üşüttün mü acaba?

yumurtlama günündür
dikkat et bu günlerde kaydirigubbakcemile2

KAÇAAAAAAAAAAAAAK yakaladım seni
napıyosun
nasılsın cimcimem

benim hiç iştahım yok
ağzımda yara var bi tek kapuuuz yemek istiyo canım

meraba kızlaar

truf nabeer canım sana cevap verdim ama hepsi silindiii:sinifsinif:

yesaa kaçmış yinee :1closedeyes:

meraba kızlaar

truf nabeer canım sana cevap verdim ama hepsi silindiii:sinifsinif:

yesaa kaçmış yinee :1closedeyes:

şükür kavuşturana yawwww
ne cevabı canım unuttum bi hatırlatsan nasıl olur
özledim valla nasılsın aran nasıl kilonla
ben hamiş değilim bu ayda
53,7 kiloyum bi de

şükür kavuşturana yawwww
ne cevabı canım unuttum bi hatırlatsan nasıl olur
özledim valla nasılsın aran nasıl kilonla
ben hamiş değilim bu ayda
53,7 kiloyum bi de

ayneeennnnolumunekankayizsmile
nerelerdesin mi ne demiştin galibaaa:sm_confused: yaa sıcaklardan beynim sulandı iyicenee:bbo: hani hastalarımız vardı yaa ikiside vefaat etti canm 2 gün arayla

ondan bölüme gelipte pek yazasım yoktu bide herkezler ya tatilde yada sıcaktan nete oturamıyor
diyetle aram idare eder:1ninca: bugün evde terör estiriyorummm reglim bitmek üzere etkisi yeni çıkıyoooo:roflol:

aaayyy canım başınız sağolsun
benim beynimde sulu bu sıcaklardan hastalarınız kimdi hatırlayamadım

tatlım bende kaçayımm biraz işim var
öfffff aslında yerimden kıpırdayasım yokk ama ev işi beklemiyorr

merhaba geldim naptınız diye
trufcum hoşgeldin nerelerdeydin????
yesa gelmiş melahet demiş ama melahat 2 haftadır yok nerdeyse

yasemin burdaysan sorayım sana bir konuda adına rastladım burda 1-2 sene önce guarana jel ile ilgili kullandınmı yoksa o sen değilmiydin:uhm:

selam herkese dünden bugüne 100 gr vermişim 58.4 çıktım sabah
evet bugün yediklerim şu şekilde sabah 1 dilim ekmek azcık peynir 5 dene kayısı ve bir bardak çay, öğlen karpuz yedim bol bol arada fanta içtim çok canım çekti :) akşamda dışarda olduğum içün sezar salata yedim yarım saat yürüyüş yaptım sadece az sonrada 1 saat plates yapıp günü kapatmayı düşünüyorum
zemuszemus

nerelerdesin sen yahu klava:

ayy aşk olsun öyle demeeee:1no2:
sağol dostlar sağolsunn

birisi dayım birisi eniştemm ikiside kanserden vefaat etti(

başın sağolsun hayatım

öğlen ve akşam hiçbirşey yememişsin resmen, böyle yaparsan metabolizmanı yavaşlatır ve vitaminsiz kalırsın.

kızlar spor salonundan geldm çok yoruldum ancak açabildim pc..koca bir tabak karpuz yedm gece yatmadn önce ısırgan suyumuda içicem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…