soruyu sordu kaçtı galiba, ben de kaçıyım yemek yapıcam öpüldünz opuyorumnanaktan
edelim takip ki kilo almayakzukzeddin senin menülerini takip etcem sen
teş.ederim aminzukseddin Allah kavustursun.
kizlar benim belim de ve kasiklarim da regli olacakmisim gibi bi agri var,
reglime daha 12-13 gun var ?????
Tabi hatırlıyorum. "My Girl" adlı dizi çoooook komik mesela. Ailecek izlenebilecek bir dizi. Ağlamak istiyorsanız da "East of Eden"ı öneririm. "Full House" da yine eğlenceli bir dizi. Daha da bayağı dizi izlemiştim de aklıma gelmiyor, ben bi arkadaşıma sorayım isterseniz o hatırlar :) . Siz de animelerin isimlerini verebilir misiniz?isimlerini hatırlıyor musun? bizde kızımıza kendimizde izliyoruz anime(çizgi film) çekiyoruz
Ben de bir tek Binbir Geceyi izledim Türk dizisi olarak. Son sezon hariç çok güzeldi, çekimleri, oyunculuklar falan çok kaliteliydi. Bir de Halit Ergenç vardı tabii:dance:. Ehhheeee öhhhööö konuya dönelim:1closedeyes:.turk dizisi bi ezeli izledik biz bu sene netten indirip..
onun disinda yabanci dizileri izliyoruz ..
aklinialirimsmile
Aaaaa büyük ihtimalle hiç izlemediğin içindir. Kore dizisi izlenmez mi hiçya ben hiç sevmiyorum onları eşim bayılıyor. ben gıcık oluyorum onlara nedense, animler hele çıldırtıyor beni, psikolojimi falan bozuyor
Aaaaa büyük ihtimalle hiç izlemediğin içindir. Kore dizisi izlenmez mi hiçlmaz:. Ay sinirlendim anidenkaydirigubbakcemile3. Peki eşin Kore mi yoksa Japon dizisi mi izliyor biliyorsan yazar mısın lütfen.
üşüttün mü acaba?
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm ugrayamıyorum ama cok operım herkeslerı
melahatt yeme kızım:)) kac kılo oldun bakalım:)
meraba kızlaar
truf nabeer canım sana cevap verdim ama hepsi silindiii:sinifsinif:
yesaa kaçmış yinee :1closedeyes:
şükür kavuşturana yawwww
ne cevabı canım unuttum bi hatırlatsan nasıl olur
özledim valla nasılsın aran nasıl kilonla
ben hamiş değilim bu ayda
53,7 kiloyum bi de
ayneeennnnolumunekankayizsmile
nerelerdesin mi ne demiştin galibaaa:sm_confused: yaa sıcaklardan beynim sulandı iyicenee:bbo: hani hastalarımız vardı yaa ikiside vefaat etti canm 2 gün arayla
ondan bölüme gelipte pek yazasım yoktu bide herkezler ya tatilde yada sıcaktan nete oturamıyor
diyetle aram idare eder:1ninca: bugün evde terör estiriyorummm reglim bitmek üzere etkisi yeni çıkıyoooo:roflol:
aaayyy canım başınız sağolsun
benim beynimde sulu bu sıcaklardan hastalarınız kimdi hatırlayamadım
ayy aşk olsun öyle demeeee:1no2:
sağol dostlar sağolsunn
birisi dayım birisi eniştemm ikiside kanserden vefaat etti(
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm ugrayamıyorum ama cok operım herkeslerı
melahatt yeme kızım:)) kac kılo oldun bakalım:)
ayy aşk olsun öyle demeeee:1no2:
sağol dostlar sağolsunn
birisi dayım birisi eniştemm ikiside kanserden vefaat etti(
selam herkese dünden bugüne 100 gr vermişim 58.4 çıktım sabah
evet bugün yediklerim şu şekilde sabah 1 dilim ekmek azcık peynir 5 dene kayısı ve bir bardak çay, öğlen karpuz yedim bol bol arada fanta içtim çok canım çekti :) akşamda dışarda olduğum içün sezar salata yedim yarım saat yürüyüş yaptım sadece az sonrada 1 saat plates yapıp günü kapatmayı düşünüyorum zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?