50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sordum japon izliyormuş o, diziden çok anim izliyor zaten felsefesi olan animler falan. evet hiç izlemedim ama sempatik bulmuyorum ben uzak doğuluları, ondan izleyesim de gelmedi.
Ben de fazla anime izlemem. Bazı komik animeleri izlerim sadece. Ama çok çeşit animeler var belki sana uygununu bulamamışsındıryerimseniben.
Çin filmlerini ya da animeleri sempatik bulmuyorsan anlarım(ay ırkçı durmadım umarım:kedi:). Fakat eşine söyle şöyle bir-iki Kore yüklesin sonra bakalım bir daha kopabiliyor musunuz. Zaten Office falan izlediğinize göre altyazıya alışıksınız, sorun olmaz. Sen şöyle bir Song Seung-hunları, Lee Min-hoları, Lee Jun-kileri gör de sonra sempatikler miymiş değiller miymiş tekrar söyleaklinialirimsmile. Eşine söylemesen de olur tabi.
Bu arada Office'le ilgili bir şey sormak istiyorum. O dizinin ilk sezonunu ben de seyrettim çok komikti, özellikle de başroldeki adam yani patron:roflol:. Ama arkaşımın dediğine göre ilerdeki bölümler biraz +18 olabiliyormuş. O da bu yüzden izlememiş. Yani diyecektim ki eğer sen birkaç sezon izlediysen beni bir aydınlatır mısın, dizi nedir ne değildir, ailecek izlenmeyecek sahneleri var mıdır falan filan...

Hadi kızlar yaaaa, aranızdan biri bir Kore dizisi izlesin de sonra gelip burada anlatsın, diğerlerini de ikna edelimsositososito. Ulkuerkcim sen yüklesene bir tane benim önerdiklerimden. Hadi hadiyerimseniben.

Yesacım sen neden bir melaba diyip kaçıyorsun? Yemek yemekle çok mu meşgulsunkaydirigubbakcemile3. Bak sana kaç gün önce bir şey sormuştum, ne sorduğumu da unuttum ama zaten cevabını artık alamam çünkü "sen bilmemne demekle ne demek istedin?" diye sormuştum, sen zaten çoktaaaaan unutmuşsundur ne demek istediğini. Herneyse, bir an önce çektiğin mekikleri yazmaya başla. Ben bugün başlayacağım spora, bak sonra seni geçerim, bütün forum "nutcase gibi olalımmm" demeye başlar ona göre:jeyyar:.

gunaydin kizlarrr

lachesisism dun aksam pek bisey yemedim
3 fincan bitki cayiyla 1 dilim ekmek, b.peynir, salatalik yedim.
biraz da karpuz yedim.

sonradan dondurma yedim ama.

yine hic spor yapamadim.
kardesim geldi gece 12 ye kadar onun tercihleriyle ugrastik.

sana tembel bi ogrenci oldum uzgunum.

bu arada dun sanirim yumurtlama agrisi cekiyordum.

ne bicim kocsun sen yaaaa....ne mantisi... aklimiza kotu seyler sokma
bizde diziciyiz
şimdi kızlar ben makarna yapmaya gidiyorum
kendime makarna salatası yağsız bok yeşillikli...
eşimle kızıma kremalı peynirli makarna
ben de boyle yapa yapa esime kilo aldirdim ben kilo verdim..
ben de bu aksam kabak yemegi yicem.
daha biber dolmalari da bitmedi.
ay bu yemeklerin bir turlu bitmemesine sinir oluyorummm
ayni problem bizdede var.. bir yemek uc gunden once bitmiyor....
kizlar benim belim de ve kasiklarim da regli olacakmisim gibi bi agri var,
reglime daha 12-13 gun var ?????
bir kere bana da olmustu. reglime tam 14 gun kala 1.5 kilo fazla ciktim ve sistim...
[QUOTE ulkerk;14284970]ayyyyyyyy hemde 52 imiş...az yeme ozaman...iyisin fıstık gibisin...

yaakilo olarak indim ama görüntü olarak cidden iyi bi sıkılaşmaya spora çok ihtiyacım var.
kollarım hala var biraz.
göbek çevresinde yağlar var hala.[/QUOTE]
rump it up yapmis miydin sen hic??karini bayagi caalistiriyorsun
ay biz de diziciyiz cok fena...en son flash forward i bitirdik. simdi neye baslasak diye dusunuyoruz. ben mediumu seviyorum ama esim sevmiyor o yuzden onu yalniz izliyorum. dexter in sn bolumune baslayacagiz herhalde.
tegocm karpuz baya şişiriyor ama mesela geç saatlerde yiyip sabah tartılınca fazla çıkıyorsun ama kilo yapmıyor.yüzde 90 nı suymuş zaten karpuzun.
kimisi kabız yapıyor diyor onu bilemicem
ben b ir yerde okumutum, bir dilim karpuzun kalorisi cok yuksekti. dogru degildir herhalde...farketmeden seker yuklemesi yapoiyor olmayalim da karpuzla..

kızlar ,
akşamları bizim canımız çok sıkılıyor tv'de hiçbir şey yok ,
siz napıyorsunuz:uhm:
dizi izliyoruz netten indirip ve play station oynuyoruz birlikte...

cok kalabalik bir aileden gelmesem de bir ablam oldugu icin elbette ben de cok mutluyum. Hep birbirimize destek olduk. Ama herseyden once insan kendini tanimali, neyin insani daha mutlu edecegine karar vermeli. Insanlarin bu konuya bakis acisi farkli olabilir. Benim esim de iki cocuktan yana, ben cok kararli konusunca tek cocuk konusunda bayagi sinirleniyor bana.Simdi ablamin da bir tane oglu var 6 yasinda, ve onunla zor bas ediyor (ki o da iki cocuk istiyordu) ve ikincisi icin asla diyor, ama bazi arkadaslarim var ki bir tane yeter deyip uc tane dogurdular. Sanirim bu konuda ulkerk hakli yasayip karar vermeli neyi ne kadar kaldirabilecegimize.. Herkesin gonlune gore olur umarim...

gunaydin herkese bu arada.....
dun ogle yemeginden sonra cozuttum yine
yediklerimi oglenden itibaren yazayim
oglen
1 tabak yagsiz makarna

Ara1: karpuz

Ara 2: 1 dilim kek

Ara 3: kahve

Ara 4: yarim adet cikolatali meyveli waffle ve cappucino

Aksam:3 kasik tavuklu sebze yemegi

Ara:1 avuc badem, iki kupa siyah cay

Ara 2: danette
ve spor da yapmadim..
Bu sabah 50.5 kiloydum. anlamadim gitti.. aksam yemegini az tuttum diye mi acaba..

Son düzenleme:
günüaydınlarrrrrrrrrrrrrr
akşam yeşillikli yağsız makarnamı yedim
sonra 4-5 parça karpuz yedim

sen yinede dikkat et gidersin gidersin cuk oturuyo sonra kilo birden...almıyorum almıyorum diyorsun sonra bu kilo nerden geldi diyorsun....yani hergün böyle yeme...
rump it up yapmis miydin sen hic??karini bayagi caalistiriyorsun..birde şekerim bundan bahsetmişsin bu ne??

evet slim in 6 in bir parcasi
start it up la basliyorsun (2 hafta yapiyorsun)
3. hafta rump it up a geciyorsun
Ama oldukca agir. hergun yapman gerekiyoir(ben iki gunde bir yapabiliyorum) Karin bel, kollar ve ust bacaklar icin cok iyi..
iki gun once yapmistim hala karin kaslarim gergin oyle soyliyeyim...

hımm tamam okumuştum...ben şimdi çıkıp evimi derleyip tıoplayayım süpüreyim vs..böylelikle hareket etmiş olurum...sağ omzum belim tutuk bu arada..sonra gelirim bye...

rump it up yapmis miydin sen hic??karini bayagi caalistiriyorsun

ay biz de diziciyiz cok fena...en son flash forward i bitirdik. simdi neye baslasak diye dusunuyoruz. ben mediumu seviyorum ama esim sevmiyor o yuzden onu yalniz izliyorum. dexter in sn bolumune baslayacagiz herhalde.

ben b ir yerde okumutum, bir dilim karpuzun kalorisi cok yuksekti. dogru degildir herhalde...farketmeden seker yuklemesi yapoiyor olmayalim da karpuzla..

dizi izliyoruz netten indirip ve play station oynuyoruz birlikte...

cok kalabalik bir aileden gelmesem de bir ablam oldugu icin elbette ben de cok mutluyum. Hep birbirimize destek olduk. Ama herseyden once insan kendini tanimali, neyin insani daha mutlu edecegine karar vermeli. Insanlarin bu konuya bakis acisi farkli olabilir. Benim esim de iki cocuktan yana, ben cok kararli konusunca tek cocuk konusunda bayagi sinirleniyor bana.Simdi ablamin da bir tane oglu var 6 yasinda, ve onunla zor bas ediyor (ki o da iki cocuk istiyordu) ve ikincisi icin asla diyor, ama bazi arkadaslarim var ki bir tane yeter deyip uc tane dogurdular. Sanirim bu konuda ulkerk hakli yasayip karar vermeli neyi ne kadar kaldirabilecegimize.. Herkesin gonlune gore olur umarim...[/QUOTE]

cocuk konusunda dedigin gibi simdiden bisey soylemek guz;
Allah once birtanesini bir nasip etsin de, gerisine sonra bakariz.. yerimseniben
ama ben dedigim gibi tek cocuk hic dusunmedim, hep en az 2 olarak dusunmustum. Allah verirse tabi.
:Saruboceq:

bu cocuk bakma konusunda kendime asiri guven, cahil cesareti degildir umarim;
yani nasil bisey oldugunu bilmeyene kolay gelirmis ya,

gerci ben tecrubeli sayilirim; kardesim dogdugunda 12 yasindaydim; cookk baktim kardesime,
hergece agladiginda ben kalkardim; annem mama hazirlayana kadar ben oyalardim onu, altini degistim, uyuttum gezdirdim; 2. annesi gibiydim.
sonra yigenlerime de baktim cok.

neyse, bakalim Allah ne gosterecek

-- flashforwardi esim izliyordu.
ben hic izlemedim.

lost fanatigiydim, onun da sonu hayal kirikligi olduu

--
karpuz bana cok siskinlik yapiyor, ve dikkat ettim tartida agir cikartiyorr

--
yaa evet en ufak tencere de yaptigim yemekler bile bitmiyor sinir oluyorummm

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ben geldim, eşime kalp şeklinde kek sepeti gönderdim biraz önce, ay çok heyecanlı inşallah beğenir:) :asigim:

ben uzak doğuluları sempatik buluyorum da dizilerini çok amerika özentisi buluyorum ondan sempatik bulmuyorum. bir tanesinin adını söyle de indiriyim. tırt bişey çıkarsa sana baya söylenirim ama. ben çok seçiciyimdir film dizi konusunda.
office de +18lik bir durum yok, espri olarak var fazlasıyla, olaylarda da var da gözüne sokulmuyor, birinin bir yeri gözükmüş değil. benim bildiğim bir dexterda var o başka da bir dizide de görmedim. ilk defa da böyle bir şey duydum, p.t. dizileri yahu bunlar.

truf demişti ondan ağrıyabileceğini. ağrında varmış, az yemişsin, kardeşin gelmiş spor yapamaman normal.

kızlar gunaydın moralım cok bozuk 57.9 takılı kaldım ne ılerı ne gerı kacamak yapıyorum bende arada (((

kaçamak yapınca takılı kalıyorsun öyle normal olarak.

günaydın cnm yine sen şanslısın almamışsın ben dün ceviz büyüklüqünde sandv,ç ve 1 tane çiq köfte yedim 500qr almışım çok üzüldüm

o ikisi 500 gr aldırmaz, üzülme.

ne bicim kocsun sen yaaaa....ne mantisi... aklimiza kotu seyler sokma
bizde diziciyiz

eşimin canı istemiş napıyım ya. ben çok az yedim salata yedim daha çok.

sözde hafif geçircektin, bir önceki gün daha hafifti. akşam fazla yememişsin ama aralar fena. hele şu ara 4 çok çılgın:) hani dün yürüdüm demiştin, unuttun mu onu? spor yapmadım yazmışsın.

günaydın kızlarr
gunaydin nilufert
ay evet ben leslie yapmistim. unuttum yazmayi....
ben rump it up a odaklandigim icin onu yapmayinca spor yapmamis giobi hissettim demekki...
esinin tepkisinden haberdar et bizi de.... cok sasiracak...

günaydın kızlarr

günaydın kuzum.

ay evet ben leslie yapmistim. unuttum yazmayi....
ben rump it up a odaklandigim icin onu yapmayinca spor yapmamis giobi hissettim demekki...
esinin tepkisinden haberdar et bizi de.... cok sasiracak...

tamam haberdar ederim inşallah beğenir, balonda göndercektim de yanında komik olur karizması çizilir diye göndermedim:)

lachess kalp sepetini niye gönderdin.
evlilik yıldönümünüzmüydü yoksa bugün

yok canım evlilik yıldönümüz geçti, iş yerinde yeni bir bölüme yükseldi yoruluyor bu aralar hem kutlama hem sürpriz olsun dedim.

Kızlar siz zeytinyağlı biber dolmasını pişirirken, yani dolmaları dizdikten sonra ne kadar kaynar su koyuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…