yasemin burdaysan sorayım sana bir konuda adına rastladım burda 1-2 sene önce guarana jel ile ilgili kullandınmı yoksa o sen değilmiydin:uhm:
başın sağolsun hayatım
.
Ben de fazla anime izlemem. Bazı komik animeleri izlerim sadece. Ama çok çeşit animeler var belki sana uygununu bulamamışsındıryerimseniben.sordum japon izliyormuş o, diziden çok anim izliyor zaten felsefesi olan animler falan. evet hiç izlemedim ama sempatik bulmuyorum ben uzak doğuluları, ondan izleyesim de gelmedi.
kızlar gunaydın moralım cok bozuk 57.9 takılı kaldım ne ılerı ne gerı kacamak yapıyorum bende arada(((
ne bicim kocsun sen yaaaa....ne mantisi... aklimiza kotu seyler sokmaya nereye açıcam, marketten superfresh mantı aldım geldim:)
karnın kazım kazım kazınır.
howi met your mother son sezonlarda aşırı saçmaladı ya eskiden iyiydi de artık hiç komik değil, siz komik yerlerdesiniz herhalde.
size bir dizi tavsiye ediyim "the office" aşırı komik bir dizi, sen bir de ofis ortamında çalışıyorsun bayılırsın buna, yerlere yatıyorum izlerken, bir de 30 rock var o da çok komik ya acaip eğlenceli, big bang theory de komik ama onu herkes sevmiyor.
başka diziler de biliyorum ama bunları izleyip bitimeniz baya uzun sürer onları da sonra söylerim:)
ay kızlar delimiyim yaz vakti mantı açıyım:) 3 mil leslie yaptım mantımı da hazır aldım geldim. hem vakte yazık, hem de yaparsam çok yaparım çok da yerim hiç hoş olmaz:)
ben de boyle yapa yapa esime kilo aldirdim ben kilo verdim..şimdi kızlar ben makarna yapmaya gidiyorum
kendime makarna salatası yağsız bok yeşillikli...
eşimle kızıma kremalı peynirli makarna
ayni problem bizdede var.. bir yemek uc gunden once bitmiyor....ben de bu aksam kabak yemegi yicem.
daha biber dolmalari da bitmedi.
ay bu yemeklerin bir turlu bitmemesine sinir oluyorummm
bir kere bana da olmustu. reglime tam 14 gun kala 1.5 kilo fazla ciktim ve sistim...kizlar benim belim de ve kasiklarim da regli olacakmisim gibi bi agri var,
reglime daha 12-13 gun var ?????
[QUOTE ulkerk;14284970]ayyyyyyyy hemde 52 imiş...az yeme ozaman...iyisin fıstık gibisin...
ay biz de diziciyiz cok fena...en son flash forward i bitirdik. simdi neye baslasak diye dusunuyoruz. ben mediumu seviyorum ama esim sevmiyor o yuzden onu yalniz izliyorum. dexter in sn bolumune baslayacagiz herhalde.cnm esim film- dizi indiriyor, onlari izliyoruz biz.
tv hic izlemiyoruz desem yeridir.
bazen tv de sevdigimiz diziyi bile int.den indirip reklamsiz izliyoruz.
bu aralar
"how i met your mother" a taktik, hem komik, hem insani yormuyor, citir cerez gibi, aksam da 3-4 bolum izliyoruz (kisa suruyor bolumleri cok)
ben b ir yerde okumutum, bir dilim karpuzun kalorisi cok yuksekti. dogru degildir herhalde...farketmeden seker yuklemesi yapoiyor olmayalim da karpuzla..tegocm karpuz baya şişiriyor ama mesela geç saatlerde yiyip sabah tartılınca fazla çıkıyorsun ama kilo yapmıyor.yüzde 90 nı suymuş zaten karpuzun.
kimisi kabız yapıyor diyor onu bilemicem
dizi izliyoruz netten indirip ve play station oynuyoruz birlikte...kızlar ,
akşamları bizim canımız çok sıkılıyor tv'de hiçbir şey yok ,
siz napıyorsunuz:uhm:
sadece cocukluk caginda degil, delikanliliginda/ geckizliginda; ogrenim hayatinda, is hayatina atilirken, evlenirken, evlendikten sonra ; basin sikistiginda, mutlu oldugunda.... sana herzaman heryerde destek olacak bir kardesten/ abladan/ abiden guzeli var mi ???
benim hayatta ki en iyi arkadasim ablamdir. iyi ki bir ablam var.
tek cocuk oldugumu dusunemiyorum
hem ilerde benim cocuklarim oldugunda, hem halalari, hem teyzeleri, amcalari ve de dayilari olacak... cunku ben ve esimin de kardeslerimiz var.
ne bileyim ben kalabalik aileyi severim, biraz da ondan belki boyle dusunuyorumdur
yaa yaslari yakin olsun istiyorum da, 1,5 yas da olmasin tabi,
buyugu 3-4 yasinda olsun;
en azindan tuvalet aliskanligini kazanmis, kendi basina yemek yiyebilir; oturup oyuncak oynayabilir durumda olsun..
herseyi de psikologlar en iyi bilmiyor herzaman
cok kalabalik bir aileden gelmesem de bir ablam oldugu icin elbette ben de cok mutluyum. Hep birbirimize destek olduk. Ama herseyden once insan kendini tanimali, neyin insani daha mutlu edecegine karar vermeli. Insanlarin bu konuya bakis acisi farkli olabilir. Benim esim de iki cocuktan yana, ben cok kararli konusunca tek cocuk konusunda bayagi sinirleniyor bana.Simdi ablamin da bir tane oglu var 6 yasinda, ve onunla zor bas ediyor (ki o da iki cocuk istiyordu) ve ikincisi icin asla diyor, ama bazi arkadaslarim var ki bir tane yeter deyip uc tane dogurdular. Sanirim bu konuda ulkerk hakli yasayip karar vermeli neyi ne kadar kaldirabilecegimize.. Herkesin gonlune gore olur umarim...selam kızlarrr
çocuk muhabbeti açılmış
peppere katılıyorum tek çocuk bencede kötü.
mesela benim sadece bir abim var onlada yakın yaşlarda olduğumuz için pek anlaşamazdık.
hep bir ablam olmasını çok isterdim.
pepperinde dediği gibi herkes tek çocuk yapsa ilerdene hala ne teyze kalırdı.
bende hep kalabalık ailelere özenmişimdir
gunaydin herkese bu arada.....
dun ogle yemeginden sonra cozuttum yine
yediklerimi oglenden itibaren yazayim
oglen
1 tabak yagsiz makarna
Ara1: karpuz
Ara 2: 1 dilim kek
Ara 3: kahve
Ara 4: yarim adet cikolatali meyveli waffle ve cappucino
Aksam:3 kasik tavuklu sebze yemegi
Ara:1 avuc badem, iki kupa siyah cay
Ara 2: danette
ve spor da yapmadim..
Bu sabah 50.5 kiloydum. anlamadim gitti.. aksam yemegini az tuttum diye mi acaba..
günüaydınlarrrrrrrrrrrrrr
akşam yeşillikli yağsız makarnamı yedim
sonra 4-5 parça karpuz yedim
sen yinede dikkat et gidersin gidersin cuk oturuyo sonra kilo birden...almıyorum almıyorum diyorsun sonra bu kilo nerden geldi diyorsun....yani hergün böyle yeme...
rump it up yapmis miydin sen hic??karini bayagi caalistiriyorsun..birde şekerim bundan bahsetmişsin bu ne??
hımm tamam okumuştum...ben şimdi çıkıp evimi derleyip tıoplayayım süpüreyim vs..böylelikle hareket etmiş olurum...sağ omzum belim tutuk bu aradaevet slim in 6 in bir parcasi
start it up la basliyorsun (2 hafta yapiyorsun)
3. hafta rump it up a geciyorsun
Ama oldukca agir. hergun yapman gerekiyoir(ben iki gunde bir yapabiliyorum) Karin bel, kollar ve ust bacaklar icin cok iyi..
iki gun once yapmistim hala karin kaslarim gergin oyle soyliyeyim...
hımm tamam okumuştum...ben şimdi çıkıp evimi derleyip tıoplayayım süpüreyim vs..böylelikle hareket etmiş olurum...sağ omzum belim tutuk bu arada..sonra gelirim bye...
rump it up yapmis miydin sen hic??karini bayagi caalistiriyorsunne bicim kocsun sen yaaaa....ne mantisi... aklimiza kotu seyler sokma
bizde diziciyiz
ben de boyle yapa yapa esime kilo aldirdim ben kilo verdim..
ayni problem bizdede var.. bir yemek uc gunden once bitmiyor....
bir kere bana da olmustu. reglime tam 14 gun kala 1.5 kilo fazla ciktim ve sistim...
yaakilo olarak indim ama görüntü olarak cidden iyi bi sıkılaşmaya spora çok ihtiyacım var.
kollarım hala var biraz.
göbek çevresinde yağlar var hala.
Ben de fazla anime izlemem. Bazı komik animeleri izlerim sadece. Ama çok çeşit animeler var belki sana uygununu bulamamışsındıryerimseniben.
Çin filmlerini ya da animeleri sempatik bulmuyorsan anlarım(ay ırkçı durmadım umarım:kedi:). Fakat eşine söyle şöyle bir-iki Kore yüklesin sonra bakalım bir daha kopabiliyor musunuz. Zaten Office falan izlediğinize göre altyazıya alışıksınız, sorun olmaz. Sen şöyle bir Song Seung-hunları, Lee Min-hoları, Lee Jun-kileri gör de sonra sempatikler miymiş değiller miymiş tekrar söyleaklinialirimsmile. Eşine söylemesen de olur tabi.
Bu arada Office'le ilgili bir şey sormak istiyorum. O dizinin ilk sezonunu ben de seyrettim çok komikti, özellikle de başroldeki adam yani patron:roflol:. Ama arkaşımın dediğine göre ilerdeki bölümler biraz +18 olabiliyormuş. O da bu yüzden izlememiş. Yani diyecektim ki eğer sen birkaç sezon izlediysen beni bir aydınlatır mısın, dizi nedir ne değildir, ailecek izlenmeyecek sahneleri var mıdır falan filan...
Hadi kızlar yaaaa, aranızdan biri bir Kore dizisi izlesin de sonra gelip burada anlatsın, diğerlerini de ikna edelimsositososito. Ulkuerkcim sen yüklesene bir tane benim önerdiklerimden. Hadi hadiyerimseniben.
.
gunaydin kizlarrr
lachesisism dun aksam pek bisey yemedim
3 fincan bitki cayiyla 1 dilim ekmek, b.peynir, salatalik yedim.
biraz da karpuz yedim.
sonradan dondurma yedim ama.
yine hic spor yapamadim.
kardesim geldi gece 12 ye kadar onun tercihleriyle ugrastik.
sana tembel bi ogrenci oldum uzgunum.
bu arada dun sanirim yumurtlama agrisi cekiyordum.
kızlar gunaydın moralım cok bozuk 57.9 takılı kaldım ne ılerı ne gerı kacamak yapıyorum bende arada(((
günaydın cnm yine sen şanslısın almamışsın ben dün ceviz büyüklüqünde sandv,ç ve 1 tane çiq köfte yedim 500qr almışım çok üzüldüm
ne bicim kocsun sen yaaaa....ne mantisi... aklimiza kotu seyler sokma
bizde diziciyiz
gunaydin herkese bu arada.....
dun ogle yemeginden sonra cozuttum yine
yediklerimi oglenden itibaren yazayim
oglen
1 tabak yagsiz makarna
Ara1: karpuz
Ara 2: 1 dilim kek
Ara 3: kahve
Ara 4: yarim adet cikolatali meyveli waffle ve cappucino
Aksam:3 kasik tavuklu sebze yemegi
Ara:1 avuc badem, iki kupa siyah cay
Ara 2: danette
ve spor da yapmadim..
Bu sabah 50.5 kiloydum. anlamadim gitti.. aksam yemegini az tuttum diye mi acaba..
gunaydin nilufertgünaydın kızlarr
ay evet ben leslie yapmistim. unuttum yazmayi....Günaydın kızlar ben geldim, eşime kalp şeklinde kek sepeti gönderdim biraz önce, ay çok heyecanlı inşallah beğenir:) :asigim:
ben uzak doğuluları sempatik buluyorum da dizilerini çok amerika özentisi buluyorum ondan sempatik bulmuyorum. bir tanesinin adını söyle de indiriyim. tırt bişey çıkarsa sana baya söylenirim ama. ben çok seçiciyimdir film dizi konusunda.
office de +18lik bir durum yok, espri olarak var fazlasıyla, olaylarda da var da gözüne sokulmuyor, birinin bir yeri gözükmüş değil. benim bildiğim bir dexterda var o başka da bir dizide de görmedim. ilk defa da böyle bir şey duydum, p.t. dizileri yahu bunlar.
truf demişti ondan ağrıyabileceğini. ağrında varmış, az yemişsin, kardeşin gelmiş spor yapamaman normal.
kaçamak yapınca takılı kalıyorsun öyle normal olarak.
o ikisi 500 gr aldırmaz, üzülme.
eşimin canı istemiş napıyım ya. ben çok az yedim salata yedim daha çok.
sözde hafif geçircektin, bir önceki gün daha hafifti. akşam fazla yememişsin ama aralar fena. hele şu ara 4 çok çılgın:) hani dün yürüdüm demiştin, unuttun mu onu? spor yapmadım yazmışsın.
günaydın kızlarr
ay evet ben leslie yapmistim. unuttum yazmayi....
ben rump it up a odaklandigim icin onu yapmayinca spor yapmamis giobi hissettim demekki...
esinin tepkisinden haberdar et bizi de.... cok sasiracak...
lachess kalp sepetini niye gönderdin.
evlilik yıldönümünüzmüydü yoksa bugün
lachesisss; esinin tepkisini bana da haber ver.
ayy yaaa, keske ben de gonderseydim :-((((( bitti di mi firsat :-(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?