50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hımm bak yengem söylemişti.
azar azar koyacakmışsın.buharlaşıp azaldıkça ekleyeceksin.
biberleri doldurmadan içlerini tuzladınmı

yok daha başlamadım soruyum dedim niye tuzluyoruz ki?

ne fırsatı ?
ay ne meraklıyım dimi

şehir fırsatında boonyfood kek, meyve sepetlerinde indirim vardı da ondan bahsediyorduk.

su bonnyfoodun sitesine tekrar baktim da,
acayip istahim kabardi.

canim cikolata cekiyor; ama soyle guzel spesyal cikolatalardan,
madlen falan kesmez

)))

yemicem tabi ki

teyzemin boşnak börekleri bana yaramış gözüküyor 53 kilo olmuşum 1 kg vermişim yani

bugün bizim 4. evlilik yıldönümümüz ne yapsam ki 4 yılı devirdik 5. yıla girdik.
nöbetten geldim yorgunum biraz uyuyum uyanayım sizin yazdıklarınızdan bi alternatif hazırlayam.

nice mutlu senelere....
aaaa randevu aldın mı sonunda:) umarım güzel geçer, tam istediğin gibi biryerdir.
isteyip istemedigimi tam bilmiyorum. hos onlar beni isteyecek mi istemeyecekmi onu da bilmiyom
istediğin biyerse olur inşallah canım :1hug:

tesekkur ederim canim

mutlu yıllar canım, evde olcaksanız güzel bir sofra hazırla bir de hediye al tabi. ama dışarda olcaksınız onu eşinin düşünmesi lazım bence.:)

mutlu yıllar canım, evde olcaksanız güzel bir sofra hazırla bir de hediye al tabi. ama dışarda olcaksınız onu eşinin düşünmesi lazım bence.:)

bende once ozel birsey pisircektim. sonra dedim ne yoracagim kendimi. onun beni goturmesi lazim bir yere... simariklik yap biraz.... aksam yemege ciktik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…