ay bitti galiba kuşumama yine tekrarlanır belki. bazen öyle oluyor.
Kızlar siz zeytinyağlı biber dolmasını pişirirken, yani dolmaları dizdikten sonra ne kadar kaynar su koyuyorsunuz?
lachesisss; esinin tepkisini bana da haber ver.
ayy yaaa, keske ben de gonderseydim :-((((( bitti di mi firsat :-(((
hımm bak yengem söylemişti.
azar azar koyacakmışsın.buharlaşıp azaldıkça ekleyeceksin.
biberleri doldurmadan içlerini tuzladınmı
ne fırsatı ?
ay ne meraklıyım dimi
yok daha başlamadım soruyum dedim niye tuzluyoruz ki?
şehir fırsatında boonyfood kek, meyve sepetlerinde indirim vardı da ondan bahsediyorduk.
canım içlerini tuzlayınca biberler daha lezzetli oluyor.deneyebilirsin.
öyle yapardı annem teyzemler hep
hımm bak yengem söylemişti.
azar azar koyacakmışsın.buharlaşıp azaldıkça ekleyeceksin.
biberleri doldurmadan içlerini tuzladınmı
bunu bende bilmiyordum
kizlar bugun saat 17.00 de bir univin prof uyla randevum oldu.. gidip konusacagim bakalim ne olacak ne bitecek???
bunu bende bilmiyordum
kizlar bugun saat 17.00 de bir univin prof uyla randevum oldu.. gidip konusacagim bakalim ne olacak ne bitecek???
nice mutlu senelere....teyzemin boşnak börekleri bana yaramış gözüküyor 53 kilo olmuşum 1 kg vermişim yani
bugün bizim 4. evlilik yıldönümümüz ne yapsam ki 4 yılı devirdik 5. yıla girdik.
nöbetten geldim yorgunum biraz uyuyum uyanayım sizin yazdıklarınızdan bi alternatif hazırlayam.
isteyip istemedigimi tam bilmiyorum. hos onlar beni isteyecek mi istemeyecekmi onu da bilmiyomaaaa randevu aldın mı sonunda:) umarım güzel geçer, tam istediğin gibi biryerdir.
istediğin biyerse olur inşallah canım :1hug:
nice mutlu senelere....
teyzemin boşnak börekleri bana yaramış gözüküyor 53 kilo olmuşum 1 kg vermişim yani
bugün bizim 4. evlilik yıldönümümüz ne yapsam ki 4 yılı devirdik 5. yıla girdik.
nöbetten geldim yorgunum biraz uyuyum uyanayım sizin yazdıklarınızdan bi alternatif hazırlayam.
mutlu yıllar canım, evde olcaksanız güzel bir sofra hazırla bir de hediye al tabi. ama dışarda olcaksınız onu eşinin düşünmesi lazım bence.:)
bende once ozel birsey pisircektim. sonra dedim ne yoracagim kendimi. onun beni goturmesi lazim bir yere... simariklik yap biraz.... aksam yemege ciktik
e yani sürekli yemek yapıp şımartıyoruz zaten biraz da onlar şımartsın bizi:)
arkadaşlar sizin diyetiniz nasıl bişey kek börek kuruyemiş mantı yiyerek nasıl zayıflıyorsunuzakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?