50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar sizin diyetiniz nasıl bişey kek börek kuruyemiş mantı yiyerek nasıl zayıflıyorsunuzakannehir

canim saka bi yana da,

biz aylardir burdayiz ve aylardir diyetteyiz, artik biraz biktik herhalde ki, arada kacamaklarimiz oluyor.

zaten bazi arkadaslarimiz ideal kilolarina ulastilar, koruma programina gectiler.

arkadaşlar sizin diyetiniz nasıl bişey kek börek kuruyemiş mantı yiyerek nasıl zayıflıyorsunuzakannehir

biz zaten zayıf olduğumuzdan fazla kasmıyoruz hem sağlıklı hem hafif beslenmeye çalışıyoruz ama arada canımız bişey istediğinde ksıtılamıyoruz. bol spor yapıyoruz. diyet değil sağlıklı incelme bizimkisi. acelemiz yok anlayacağın. kalıcı ilerliyoruz.

tamam canım böyle ilerlemeye can kurban bende yicem mantıı ve saqlıklı olucamm oleyy bee mantılı bi diyet buldum kendimee:teytey:

truf cnm tebrik ederim 4. yilinizi.

biz de esimle yemege ciktik evlilik yildonumumuzde,
o teklif etti.

ama ben de ona bi supriz hazirladim.
kalpli kucuk pasta alip dolaba saklamistim.
sonra o icerde otururken ben cay yapayim deyip kalktim; mutfak masasina pastayi hazirladim , mum yaktim. bir de hafif muzik actim.
bir de kart hazirlamistim ona kendim (evdeki kurdelelerle renkli kartonla yapip icine biseyler yazdim) onu da masaya biraktim. sonra iceri gidip esime cay olmustur herhalde doldurup getirir misin dedim

mutfaga gittiginde cok sasirdi, cok hosuna gitti.

hediye olarak da istedigi cep telefonunu almistim ona.

fikir istemissin ya cnm, o yuzden yazdim tum bunlari.

lachesisim kocum benimmm,

menum:
sabah
yarim simit
1 k.k b.peynir
1 k.k kasar peynir
1 tutam maydonoz
1 tatli kasigi nutella

limonlu cubuk tarcinli yesil cay

ogle
1 kase nar eksili karisik salata
2 parca mezgit tava

artik her hafta pers. gunleri balik yiyorum kizlar
hic yemezdim, 2 haftadir yemeye basladim.

oglen 45 dk. yurudum (bi isim vardi bi yere gidip geldim)

tamam canım böyle ilerlemeye can kurban bende yicem mantıı ve saqlıklı olucamm oleyy bee mantılı bi diyet buldum kendimee:teytey:

ehehe :roflol:

mantı yiyebilirsin elbette diyetinde, yarım tabak çok az soslu mantını yanında salatanı yersin, sonra kalkar leslie ile 4 mil yürürsün hiçbişeycik olmaz canım. ama her gün yeme tabi bir gün mantı yersen ertesi gün çok hafif ye.

bu arada boyun kilon kaç bir çizelge yapsana kendine.

romantik şey seni:) ben o gün kpss derdinden pek bişi düşünemedim

menün güzel sağlıklı balık yemek lazım evet ama ben hiç sevmem

ah canım deşme yaramı ben sizin topiqe geldiqim günleri görürmüyüm Rabbim nasip edermi bilmiyorum 1 ay önce 90 kiloyla karbonhidrat diyetine başladım şu an 82.9 kilom nerde o günler kendimi sizin aranızda düşünemiyorum:1no2:

romantik şey seni:) ben o gün kpss derdinden pek bişi düşünemedim

menün güzel sağlıklı balık yemek lazım evet ama ben hiç sevmem

sen de az romantik degilsinnn.. kek cicekleri falan.
nolduu aradi mi esin, gitmis mi kek sepeti?? :uhm:

bend e baligi sevmem pek , esim de sevmiyor, evde hayatta pismiyor.
bari isyerinde persembeleri balik gunu, her hafta alip yiyeyim diyorum.

a.s

bende yanina bol salatayla balik ve deniz urunleri her guin yiyebilirim...

canim sen hic moralini bozma senin kilo vermen bizlerden daha kolay,
kilo az olunca inan 2 kilo bile verilmiyor yeri geliyor.

ama sen simdi tatliyi ekmegi kessen, kizartmayi, hamur isini kessen, biraz da spor yapsan ayda 5-6 kilo rahat verirsin; 4 ay sonra da hoopp 50-59 topigindesin.

yerimseniben

ühühühhühü bu ne ya tartıda 60 çıktım hatta iş yaptım terledim tartıldım.....kafam bozuldu yemek yemeye dalayım dedim son anda biraz yağsız salata 1 dlm ekmek yedim ....yaaaaaaa bu topiğe bir ben uygun kaldım..çok bozukum çokkkkkkkkkkkkk.gecen hafta 59 dum eee bu hafta 58-58.5 cıkarım diye sartlanmıştım....TEMMUZ BİTTİ ben sayıtorum yerimde
Anchuca görüşmende başarılar cnm..hangi üniv.di....
menüm
sabah
müsli

ara
3 zeytin

öğlen
salata
1 yk şakşuka
1 dlm ekmek

verdiqin bu güzel enerji için teşekkürler dediqin herşeyi kestim 4 haftada 7 kilo verdim ama anlayamadıqım dün ceviz kadar sandviçle 1 tane çiğ köfte yemiştim 500 gr almışım olmaz bişey yaa sabah basküle çıkınca şok oldumakannehir

kilo degildir o.. vucudun cig kofte yuzunden su toplamistir. cok baharatli ya, tuzu eksis de fazlaysa vucut atmasi gereken suyu atmaz, bir gun normal beslen yine eski kilona donersin..
tam gaz devam

selamlar,
ben geldim..
bugün kendimi kutlamak istiyorum ,
bir arkadaşın d.günü vardı ,
onun pastasından ince bir dilim aldım yanına da maden suyu içtimvereliniortak
telafi etmek için de öğle yemeği yemedimkötükedihüso
nasılım ama

rica ederim,

gercek dusuncemi soyledimmm

cnm kilo almadin;
tuzlu bisey yiyince vucudun su tutuyor ve tartida agir cikiyorsun,
bak mesela bugun sifir tuz tuket, yarin tartida 2 kg eksik cikarsin, neden vucudun su tutmadigindan.

o anlik artis azalislar hepimizde zaman zaman oluyor, o yuzden de 0,5-1 kg farklari pek saymamak gerek

regl doneminde de 0,5-2 kg arasi sislik olabiliyor , unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…