50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bugunki menumu de yazayim de koc bana kizsin...
Sabah
1 dilim az sekerli tarcinli incir kurulu kek
1 kupa kahve

Ara: Tost (light kasardan yapilmis)
yesil cay
Ara: bir avuc kiraz
Ogle: Bir dilim kek
Biraz dil peyniri

Ne kotu besleniyorum di mi iki gundur
Canim normal birsye yemek istemiyor ne yapayim....

canım ya bizim burda 100 kilolardan düşenler var sen niye düşmeyesinki, hem sen daha kolay verirsin pepperın dediği gibi, sabırlı olursan istediğin kiloya ulaşırsın sıkma canını.

sen de az romantik degilsinnn.. kek cicekleri falan.
nolduu aradi mi esin, gitmis mi kek sepeti?? :uhm:

bend e baligi sevmem pek , esim de sevmiyor, evde hayatta pismiyor.
bari isyerinde persembeleri balik gunu, her hafta alip yiyeyim diyorum.

a.s

yok canım 3 gibi gitsin demiştim ben zaten. ay heyecanla bekliyorum :asigim:

canım o şişkinliktir kilo değildir sıkma canını, ama sen yine de fazla kaçamamak yapmayaya bak.

ince bir dilim yemen güzel de öğle yememeği yemeyince bünyen zayıf düşmesin, açlığını pasta bastırdıysa problem yok ama kendime ceza vericem diye aç aç da gezme. çok az kalorili bişeyler atıştırabilirsin yine de.

ay yok esimin is yerine cok yakinmis hemen astoria nin orasi anladigim kadariyla... metrocity ye yakin sanmistim ilk once.... ama sana da uzak degil cok.

hmm anladim.
ne guzel esine yakin olacaksin insallah olursa

valla ben de heyecanla bekliyorummm... hangisini gonderdin,
fotosunu eklesene buraya ;-))

reql günlerinde fazla çıkıcqmızı bizim topiqin başkanı selin söylemişti ama bu su tutma olayını sizden öqrendim tekrar teşekküler

benim de 2 gundur canim,
pastalar , kekler, cikolatalar yemek istiyor fena halde.

tutuyorum kendimii eyvahedigeldismile

inan bunu bilmiyordum çok mutlu oldum paylaşım için teşekkürler

sen buraya takil neler neler ogrenirsin... ben 3 gun once 1 kilo fazla cikiyordum, bugun de normalden yarim kilo az ciktim.. ama bunlarin kilo alip verme olmadigini biliyoruz vucuttaki su dengesi degisiyor hava ve tukettiklerin bir de hormonlarin yuzunden... her zaman bir hafta onceki kilonla kiyaslama yap bir gun onceki degil...

benim de 2 gundur canim,
pastalar , kekler, cikolatalar yemek istiyor fena halde.

tutuyorum kendimii eyvahedigeldismile

bu konuda alternatif sunabilir size 1 bardak süte 1 tatlı kaşıqı tarçın koyup içerseniz yarım saat içinde tatlı ihtiyacınız sona eriyor toz yada çubuk tarçın olabilir ayrıca tarçının kilo vermede inanılmaz rolü varmış bilginize arkadaşlar

şu anda açlık hissetmiyorum ama eve gidince ikindi vakti karpuz yiyebilirim koçumyerimseniben

evet kötü besleniyorsun, sana kek yaptırmamak lazım, sabah akşam yiyorsun sonra:)
fazla karbonhidrat ağırlık bir menü olmuş. akşama balık, ızgara köfte salata gibi bişeyler yersen güzel olur. hem seviyorsunda. dil peyniriyle bile kek yemişsin yahu:)

kizlar benim bu sicakta hic spor yapasim yokkk.... hele ki rump it up yapasim hic yok. biri beni zorlasin...

birazdan kalkıp senle yürüyelim 3 mil, rump it up yapma zamane görüşmeye gidiceksin yorma kendini.

valla ben de heyecanla bekliyorummm... hangisini gonderdin,
fotosunu eklesene buraya ;-))

ekliyim aşağıya. en sadesi buydu:) çiçek gibi olması kıza gönderir gibi dedim bilmiyorum iyi yapmış mıyım.

Eklentiler

• $543_kucuk.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 24

canim ben de cubuk tarcini yesil cayimin icine koyuyorum mutlaka.

ben de hafif bi tatli tarifi var kizlar;
internetten almistim henuz denemedim; birara denicem,

sizce nasil olur

meyveli kup
2 top sade dondurma
200 ml yagsiz sut
100 ml yagsiz yogurt
1 kasik vanilya
meyve (muz, cilek, visne vs)

blendardan gecirip kuplara koyuyorsunuz.

cokacimcoook
cok cnm cektii

öncelikle sizleri çok sevdim bunu belirtmek isterim ozaman kızlar tatlandırıcıyla yapılmış tatlılar satılıyormuş ben daha almadım ve algidanın light dondurması varmış sanırım magnum bunlarda yiyelim ne kadar beyaz şeker az alırsak okadar iyi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…