50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence cok iyi dusunmussun. obur sepetler pek gitmezdi erkege.. bu cok guzell

yaa harika bi supriz olacak esinee

meyveli yoğurt gibi bişey olabilir, ben onu pek sevmem sen seviyorsan yap hafif bişey.

bence cok iyi dusunmussun. obur sepetler pek gitmezdi erkege.. bu cok guzell

yaa harika bi supriz olacak esinee

beğenmene çok sevindim. keşke erken saat söyleseydim sabırsızlandım şimdi delikafadulden

biz de seni sevdik cnm. :1hug:

bizim topik sendir,
canayakindir kizlarimizin hepsii

daha bakma cogumuz yok bu aralar, yaz sicaklarinda kayboldularrr

--
light dondurmayi duymamistim.. ondan alabilirim belki.

ama tatlandirici iyi bisey degil diyorlarrr:uhm:

canım biz hiç öle karbonhidrat yok holivud diyetleri falan yapmadık . arada çoşup detoks yapıyoruz.
herşeyden yiyoruz ama az yiyoruz mesela burda pilavı 2 kaşık yiyen arkadaşlar var. ben onlardan değilim ben 5 kaşık yiyenlerdenim.sporda yapıyoruz. aç kalarak zayıflamıyoruz anlayacağın.
kizlar benim bu sicakta hic spor yapasim yokkk.... hele ki rump it up yapasim hic yok. biri beni zorlasin...
kalkkkkkkkk kızzzzz pis miskinklava:

benim de 2 gundur canim,
pastalar , kekler, cikolatalar yemek istiyor fena halde.

tutuyorum kendimii eyvahedigeldismile
canım sen regl olacaksın .dünden beri tatlı sayıklıyorsun. ben rel olmadan önceki tatlı krizlerimepek ses etmyorum. normalde çikolata falan sevmem ama o zamanlar yiyorum. çünkü sanki tatlıya susuyorum
ohhhhhh duşumu aldım geldim ama sırtıma belime bengay surdum pöffffffffff
ohhhhh misss

gel canım katıl bize.

Selin bize hep şöyle der çayınızı kesinlikle tatlandırırcıyla içmeyin direk şekeri kesin ama söz konusu tatlı olunca iki alternatifimiz var birincisi şekerle yapılan tatlılar ki 1 kesme şeker 12 karbonhidrat:1shok:bir dilimde kaç kesme şeker var siz hesaplayın ikinci alternatifimizde tatlandırıcıyla yapılmış olanlar ve onlarda saqlıqa zararlı hiçbir madde yok çünkü şeker hastaları için üretimdeler gözü kapalı yiyebilirsiniz en azından beyaz şeker almaktan son derece iyidir ee napalım tatlı yiceksen şeker girmek zorunda içine tek alternatif kalıyor tatlandırıcılı olanlar yada light dondurmasempatiksalakcinni

evet yaz girince herkes dağıldı doğal olarak.
ama birbirimiz unutmayalım dağılmayalım kızlar.
mesela bende haftaya uzun bir tatile çıkıcam. döndüğümde sizi yine görmek isterim.
daha ramazan oruç tutanlar yemek hayalleri kuracazboshayallersmile

gel canım katıl bize.

teşekkürler davetiniz için ama ben sizin yanınıza yakışmam[/QUOTE]

aaaa olurmu hiç aşkolsun.sen günlük menülerini yaz bze değerlendiririz hep birlikte.
bek ben mesela ne zaman kaçamak falan yapsam burdaki kızlar aklıma geliyor . kendimi ihanet etmiş gibi hissediyorum.
faydasını çok görürsün

canım sen regl olacaksın .dünden beri tatlı sayıklıyorsun. ben rel olmadan önceki tatlı krizlerimepek ses etmyorum. normalde çikolata falan sevmem ama o zamanlar yiyorum. çünkü sanki tatlıya susuyorum
.

yok canim daha reglime 11 gun falan var.
sanirim yumurtlama 2-3 gun gecikti veb su an yumurtlama donemindeyim..

hmm mantikli olabilir belki.

yalniz internette okumustum seker hastalari icin yapilan urunler herzaman diyet urunler olmayabiliyormus, kalorilerine dikkat etmek lazimmis.

yaa cnm ben zaten serbetli tatli sevmem; hafif sutlu tatli ve dondurma severim. onlari da kirk yilda bir yiyorum napayayim. tatlandiricili urunlerle ugrasamamm

yaaaa

ne kadar uzun bi tatilll
:-((

evet ya, ramazan da napicaz, ben de oruc tutucam (insallah)

katılıyorum.

teşekkürler davetiniz için ama ben sizin yanınıza yakışmam

aaa o nasıl söz olur mu öyle, gel gel bekleriz ama kendi grubunu da ihmal etme tabi kızmasınlar bize kaydirigubbakcemile3

teşekkürler davetiniz için ama ben sizin yanınıza yakışmam

aaaa olurmu hiç aşkolsun.sen günlük menülerini yaz bze değerlendiririz hep birlikte.
bek ben mesela ne zaman kaçamak falan yapsam burdaki kızlar aklıma geliyor . kendimi ihanet etmiş gibi hissediyorum.
faydasını çok görürsün[/QUOTE]

bugün yediklerim
kahvaltı
uno light denge iki dilim arası kaşarlı tost
peynir
yeşil çay

öğlen
sosis ızgara
haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık

akşamda kısmet olursa fırnlanmış tavuk yicem
bu arada en 2 ltre su içiyorum

kızlaaar ben geldim..
ve gene eskiye dönüş sadece 1 kilo vermiştim ve onu da geri aldım 59 kiloyum.ülkerkcim sana arkadaşım.bu topiğe uyan bir kişi de benim. aslında 1 kilo almama bile sevindim. çünkü öyle şeyler yedim 3 ana ve aralarda dondurmalar lokmalar envai çeşit tatlılar.valla şu an gözüm tatlı görmek istemiyor ,gözüm doydu.

kızlar ya sizi tebrik ediyorum ne güzel incecik kaldınız maşaşlalh. ama şu an kendimi diyete çok hazıır hissediyorum.inşaşlalh sizin desteğinizle bu sefer olacak.
olumunekankayizsmile

gelellim yediklerime

sabah:

2 dilim tam buğday ekemeği, biraz peynir,2 zeytin,biraz domates, 2 bardak şekersiz açık çay

ara: limonlu, buzlu soda

daha bi şey yemedim. geç kahvaltı yaptım. akşaam ne yediğim yazarım koç llachaeis mi?

cık cık cık seni gidi seniii lmaz:

neyse yeniden azmine kavusmana sevindim..

koc lachesis cnmm

hosgeldin tekrardannn

bugün yediklerim
kahvaltı
uno light denge iki dilim arası kaşarlı tost
peynir
yeşil çay

öğlen
sosis ızgara
haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık

akşamda kısmet olursa fırnlanmış tavuk yicem
bu arada en 2 ltre su içiyorum[/QUOTE]

özel bi diyetin varmı yani doktordan almış olduğun ona göre mi gidiyorsun.
bana çok protein ağırlıklı geldi.
sosis tarzı şeyleri çok azalttım hatta çıkardım hayatımdan diyebilirim.çoğu arkadaş burda menülerinde sosise salam çok az rastlarsın.
mesela keşke öğlen taze fasulyye semiz otu gibi zeytinyağlı sebze yiyebilirsin .yada akşama tavuk yerine kendine bence sebze yemeği yap.
sabah kaşar öğlen yumurta sosis akşam tavuk bana çok tek taaflı beslenme gibi geldi tatlım.

sosis tarzı şeyleri çok azalttım hatta çıkardım hayatımdan diyebilirim.çoğu arkadaş burda menülerinde sosise salam çok az rastlarsın.
mesela keşke öğlen taze fasulyye semiz otu gibi zeytinyağlı sebze yiyebilirsin .yada akşama tavuk yerine kendine bence sebze yemeği yap.
sabah kaşar öğlen yumurta sosis akşam tavuk bana çok tek taaflı beslenme gibi geldi tatlım.
[/QUOTE]

evet canım var protein aqırlıklı karbonhidrat diyeti yapıyorum bugünkü listemde sebze yok ama genelde oluyor bugün öyle denk geldi

[/QUOTE]

vayy, benim nilufertime bakinnnn

nasil da uzman uzman yazmisss yerimseniben

saka bi yana ben salam-sosis-sucuk hic yemiyorum desem yeridir.
en son ne zaman yedin derseniz bilmiyorum valla; zaten eve hic almiyoruz; disarda bi yerde denk geldi de yedim mi onu da hatirlamiyorumm

peki engisena cım faydasını görüyormusun böle tek taraflı diyetlerin
doktormu verdi.
açıkcası ben bu tarz diyetleri tasvip etmiyorum.moda gibi bişey sanki .biri çıkartıyor arkasından biri çıkartıyor.
tabi yine senin bileceğin bi şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…