birazdan kalkıp senle yürüyelim 3 mil, rump it up yapma zamane görüşmeye gidiceksin yorma kendini.
ekliyim aşağıya. en sadesi buydu:) çiçek gibi olması kıza gönderir gibi dedim bilmiyorum iyi yapmış mıyım.
canim ben de cubuk tarcini yesil cayimin icine koyuyorum mutlaka.
ben de hafif bi tatli tarifi var kizlar;
internetten almistim henuz denemedim; birara denicem,
sizce nasil olur
meyveli kup
2 top sade dondurma
200 ml yagsiz sut
100 ml yagsiz yogurt
1 kasik vanilya
meyve (muz, cilek, visne vs)
blendardan gecirip kuplara koyuyorsunuz.
cokacimcoook
cok cnm cektii
bence cok iyi dusunmussun. obur sepetler pek gitmezdi erkege.. bu cok guzell
yaa harika bi supriz olacak esinee
öncelikle sizleri çok sevdim bunu belirtmek isterim ozaman kızlar tatlandırıcıyla yapılmış tatlılar satılıyormuş ben daha almadım ve algidanın light dondurması varmış sanırım magnum bunlarda yiyelim ne kadar beyaz şeker az alırsak okadar iyi kızlar
canım biz hiç öle karbonhidrat yok holivud diyetleri falan yapmadık . arada çoşup detoks yapıyoruz.ah canım deşme yaramı ben sizin topiqe geldiqim günleri görürmüyüm Rabbim nasip edermi bilmiyorum 1 ay önce 90 kiloyla karbonhidrat diyetine başladım şu an 82.9 kilom nerde o günler kendimi sizin aranızda düşünemiyorum:1no2:
kalkkkkkkkk kızzzzz pis miskinkizlar benim bu sicakta hic spor yapasim yokkk.... hele ki rump it up yapasim hic yok. biri beni zorlasin...
canım sen regl olacaksın .dünden beri tatlı sayıklıyorsun. ben rel olmadan önceki tatlı krizlerimepek ses etmyorum. normalde çikolata falan sevmem ama o zamanlar yiyorum. çünkü sanki tatlıya susuyorumbenim de 2 gundur canim,
pastalar , kekler, cikolatalar yemek istiyor fena halde.
tutuyorum kendimii eyvahedigeldismile
ohhhhh misssohhhhhh duşumu aldım geldim ama sırtıma belime bengay surdum pöffffffffff
öncelikle sizleri çok sevdim bunu belirtmek isterim ozaman kızlar tatlandırıcıyla yapılmış tatlılar satılıyormuş ben daha almadım ve algidanın light dondurması varmış sanırım magnum bunlarda yiyelim ne kadar beyaz şeker az alırsak okadar iyi kızlar
biz de seni sevdik cnm. :1hug:
bizim topik sendir,
canayakindir kizlarimizin hepsii
daha bakma cogumuz yok bu aralar, yaz sicaklarinda kayboldularrr
--
light dondurmayi duymamistim.. ondan alabilirim belki.
ama tatlandirici iyi bisey degil diyorlarrr:uhm:
biz de seni sevdik cnm. :1hug:
bizim topik sendir,
canayakindir kizlarimizin hepsii
daha bakma cogumuz yok bu aralar, yaz sicaklarinda kayboldularrr
--
light dondurmayi duymamistim.. ondan alabilirim belki.
ama tatlandirici iyi bisey degil diyorlarrr:uhm:
gel canım katıl bize.
canım sen regl olacaksın .dünden beri tatlı sayıklıyorsun. ben rel olmadan önceki tatlı krizlerimepek ses etmyorum. normalde çikolata falan sevmem ama o zamanlar yiyorum. çünkü sanki tatlıya susuyorum
.
Selin bize hep şöyle der çayınızı kesinlikle tatlandırırcıyla içmeyin direk şekeri kesin ama söz konusu tatlı olunca iki alternatifimiz var birincisi şekerle yapılan tatlılar ki 1 kesme şeker 12 karbonhidrat:1shok:bir dilimde kaç kesme şeker var siz hesaplayın ikinci alternatifimizde tatlandırıcıyla yapılmış olanlar ve onlarda saqlıqa zararlı hiçbir madde yok çünkü şeker hastaları için üretimdeler gözü kapalı yiyebilirsiniz en azından beyaz şeker almaktan son derece iyidir ee napalım tatlı yiceksen şeker girmek zorunda içine tek alternatif kalıyor tatlandırıcılı olanlar yada light dondurmasempatiksalakcinni
evet yaz girince herkes dağıldı doğal olarak.
ama birbirimiz unutmayalım dağılmayalım kızlar.
mesela bende haftaya uzun bir tatile çıkıcam. döndüğümde sizi yine görmek isterim.
daha ramazan oruç tutanlar yemek hayalleri kuracazboshayallersmile
Selin bize hep şöyle der çayınızı kesinlikle tatlandırırcıyla içmeyin direk şekeri kesin ama söz konusu tatlı olunca iki alternatifimiz var birincisi şekerle yapılan tatlılar ki 1 kesme şeker 12 karbonhidrat:1shok:bir dilimde kaç kesme şeker var siz hesaplayın ikinci alternatifimizde tatlandırıcıyla yapılmış olanlar ve onlarda saqlıqa zararlı hiçbir madde yok çünkü şeker hastaları için üretimdeler gözü kapalı yiyebilirsiniz en azından beyaz şeker almaktan son derece iyidir ee napalım tatlı yiceksen şeker girmek zorunda içine tek alternatif kalıyor tatlandırıcılı olanlar yada light dondurmasempatiksalakcinni
teşekkürler davetiniz için ama ben sizin yanınıza yakışmam
teşekkürler davetiniz için ama ben sizin yanınıza yakışmam
ühühühhühü bu ne ya tartıda 60 çıktım hatta iş yaptım terledim tartıldım.....kafam bozuldu yemek yemeye dalayım dedim son anda biraz yağsız salata 1 dlm ekmek yedim ....yaaaaaaa bu topiğe bir ben uygun kaldım..çok bozukum çokkkkkkkkkkkkk.gecen hafta 59 dum eee bu hafta 58-58.5 cıkarım diye sartlanmıştım....TEMMUZ BİTTİ ben sayıtorum yerimde
Anchuca görüşmende başarılar cnm..hangi üniv.di....
menüm
sabah
müsli
ara
3 zeytin
öğlen
salata
1 yk şakşuka
1 dlm ekmek
kızlaaar ben geldim..
ve gene eskiye dönüş sadece 1 kilo vermiştim ve onu da geri aldım 59 kiloyum.ülkerkcim sana arkadaşım.bu topiğe uyan bir kişi de benim. aslında 1 kilo almama bile sevindim. çünkü öyle şeyler yedim 3 ana ve aralarda dondurmalar lokmalar envai çeşit tatlılar.valla şu an gözüm tatlı görmek istemiyor ,gözüm doydu.
kızlar ya sizi tebrik ediyorum ne güzel incecik kaldınız maşaşlalh. ama şu an kendimi diyete çok hazıır hissediyorum.inşaşlalh sizin desteğinizle bu sefer olacak.
olumunekankayizsmile
gelellim yediklerime
sabah:
2 dilim tam buğday ekemeği, biraz peynir,2 zeytin,biraz domates, 2 bardak şekersiz açık çay
ara: limonlu, buzlu soda
daha bi şey yemedim. geç kahvaltı yaptım. akşaam ne yediğim yazarım koç llachaeis mi?
aaaa olurmu hiç aşkolsun.sen günlük menülerini yaz bze değerlendiririz hep birlikte.
bek ben mesela ne zaman kaçamak falan yapsam burdaki kızlar aklıma geliyor . kendimi ihanet etmiş gibi hissediyorum.
faydasını çok görürsün
cık cık cık seni gidi seniiilmaz:
neyse yeniden azmine kavusmana sevindim..
koc lachesis cnmm
hosgeldin tekrardannn
bugün yediklerim
kahvaltı
uno light denge iki dilim arası kaşarlı tost
peynir
yeşil çay
öğlen
sosis ızgara
haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık
akşamda kısmet olursa fırnlanmış tavuk yicem
bu arada en 2 ltre su içiyorum
bugün yediklerim
kahvaltı
uno light denge iki dilim arası kaşarlı tost
peynir
yeşil çay
öğlen
sosis ızgara
haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık
akşamda kısmet olursa fırnlanmış tavuk yicem
bu arada en 2 ltre su içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?