50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lülülülülülü lülülülülülü
öylee amaaa.
dimi şekerim a.s.

ya ben vur deyince olduruyorum di mi... ama en azindan 2. dilimde durdum gerisini esime yedirtecegim... incir kurularim kurtlanmaya baslayacakti kullanmasaydim.... mecbur kaldim kek yapmaya yani

evet canım var protein aqırlıklı karbonhidrat diyeti yapıyorum bugünkü listemde sebze yok ama genelde oluyor bugün öyle denk geldi[/QUOTE]

sosis salam yok olmaz. bir tek izgara balik, hic yagsiz kiymadan yapilmis kofte ve tavuk var... cik cik cik...

Meloşcum hühühüh bari ikimize gaz verelim .....sempatiksalakcinni

ben bi yesaya özelden mesaj atayım nerelerdeymiş ne işler görüyormuş
gelsinde bi detoks partisi ayarlasın bizee

ben de patlicanlarimi firinda kozledim ve karni yarik hazirladim. yanina da dolmalik fistikli uzumlu bir bulgur pilavi yaptim. aksam yemegimiz hazir. simdi hazirlanmaya baslayayim. ne giysem ki?????
lachesis kosamadim seninle kusura bakma yemek yapiyordum...

canım tek taraflı deqil bugün öyle denk geldi sebze ve meyvede yiyorum 4 hafta oldu başlayalı 90la başladım şu an 82.9 um aslında 82.4 tüm ama dedim ya 500 qr fazla çıktım diye onun için böyle oldu doktordan almadım ama doktora soran arkadaşlar var tamamemn saqlıklı demiş çünkü kaslarımız proteinle kuvvetlendiqinden tamamen yaqdan verdiriyormuş bu beslenme şekli zaten dr bu diyet deqil herkesin yapamsı gereken beslenme tarzı demiş bugünkü listemde sebze yok ama dünkünde vardı patlıcan yeneqi yedim mesela bu hergün değişiyor özellikle belli bişey yemek için çabalamıyorum

sosis salam yok olmaz. bir tek izgara balik, hic yagsiz kiymadan yapilmis kofte ve tavuk var... cik cik cik...[/QUOTE]

eyvah kızlar fırçayı yedikklava:saklayın beni arkanızaa

sosis salam yok olmaz. bir tek izgara balik, hic yagsiz kiymadan yapilmis kofte ve tavuk var... cik cik cik...

eyvah kızlar fırçayı yedikklava:saklayın beni arkanızaa[/QUOTE]

evet.. ben aylar sonra sucuk yemeye kalktim soylemesi ayip... nasil yagli geldi. ben bunu mu seviyormusum yaaaa dedim... bitiremedim bir dilimi/... bir sure sonra zaten sevmemeye basliyorsun boyle seyleri
cizelge yapsana sen...

iç pilav gibi mi yapıyorsun bulguru????nasıl oluyo

evet.. ben aylar sonra sucuk yemeye kalktim soylemesi ayip... nasil yagli geldi. ben bunu mu seviyormusum yaaaa dedim... bitiremedim bir dilimi/... bir sure sonra zaten sevmemeye basliyorsun boyle seyleri
cizelge yapsana sen...[/QUOTE]

hiç anlamam bu işlerden

cizelge yapsana sen...[/QUOTE]

sosis salam sevmem ama sucuk ızgara(cumhuriyet ipek yada apikoğlu ekmek arası) yada ekmeksiz 2-3 dlm pastırma hastasıyım...sempatiksalakcinni

evet proteinin yağdan verdirttiği doğru.
birde biz ara öğünde yapıyoruz. beyaz leblebi meyve süt o tarz şeylerle.
iç pilav gibi mi yapıyorsun bulguru????nasıl oluyo

hımm bende bulgurla denememiştim hiç

koçum
akşam domates peynir vs yesem olurmu 1 dlm ekmekle....yani akşamları böyle beslensem verirmiyim

sucuğu babam bu sene bi kasaba yaptırdı . hımm süper olmuştu kızlar.adam içine etin yağını bile koymamış %100 dana eti .temiz bi kasaba yaptırırsanız tavssiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…