vayy, benim nilufertime bakinnnn
nasil da uzman uzman yazmisss yerimseniben
saka bi yana ben salam-sosis-sucuk hic yemiyorum desem yeridir.
en son ne zaman yedin derseniz bilmiyorum valla; zaten eve hic almiyoruz; disarda bi yerde denk geldi de yedim mi onu da hatirlamiyorumm
ya ben vur deyince olduruyorum di mi... ama en azindan 2. dilimde durdum gerisini esime yedirtecegim... incir kurularim kurtlanmaya baslayacakti kullanmasaydim.... mecbur kaldim kek yapmaya yanievet kötü besleniyorsun, sana kek yaptırmamak lazım, sabah akşam yiyorsun sonra:)
fazla karbonhidrat ağırlık bir menü olmuş. akşama balık, ızgara köfte salata gibi bişeyler yersen güzel olur. hem seviyorsunda. dil peyniriyle bile kek yemişsin yahu:)
özel bi diyetin varmı yani doktordan almış olduğun ona göre mi gidiyorsun.
bana çok protein ağırlıklı geldi.
sosis tarzı şeyleri çok azalttım hatta çıkardım hayatımdan diyebilirim.çoğu arkadaş burda menülerinde sosise salam çok az rastlarsın.
mesela keşke öğlen taze fasulyye semiz otu gibi zeytinyağlı sebze yiyebilirsin .yada akşama tavuk yerine kendine bence sebze yemeği yap.
sabah kaşar öğlen yumurta sosis akşam tavuk bana çok tek taaflı beslenme gibi geldi tatlım.
kızlaaar ben geldim..
ve gene eskiye dönüş sadece 1 kilo vermiştim ve onu da geri aldım 59 kiloyum.ülkerkcim sana arkadaşım.bu topiğe uyan bir kişi de benim. aslında 1 kilo almama bile sevindim. çünkü öyle şeyler yedim 3 ana ve aralarda dondurmalar lokmalar envai çeşit tatlılar.valla şu an gözüm tatlı görmek istemiyor ,gözüm doydu.
kızlar ya sizi tebrik ediyorum ne güzel incecik kaldınız maşaşlalh. ama şu an kendimi diyete çok hazıır hissediyorum.inşaşlalh sizin desteğinizle bu sefer olacak.
olumunekankayizsmile
gelellim yediklerime
sabah:
2 dilim tam buğday ekemeği, biraz peynir,2 zeytin,biraz domates, 2 bardak şekersiz açık çay
ara: limonlu, buzlu soda
daha bi şey yemedim. geç kahvaltı yaptım. akşaam ne yediğim yazarım koç llachaeis mi?
peki engisena cım faydasını görüyormusun böle tek taraflı diyetlerin
doktormu verdi.
açıkcası ben bu tarz diyetleri tasvip etmiyorum.moda gibi bişey sanki .biri çıkartıyor arkasından biri çıkartıyor.
tabi yine senin bileceğin bi şey.
ya ben vur deyince olduruyorum di mi... ama en azindan 2. dilimde durdum gerisini esime yedirtecegim... incir kurularim kurtlanmaya baslayacakti kullanmasaydim.... mecbur kaldim kek yapmaya yani
evet canım var protein aqırlıklı karbonhidrat diyeti yapıyorum bugünkü listemde sebze yok ama genelde oluyor bugün öyle denk geldi
sosis salam yok olmaz. bir tek izgara balik, hic yagsiz kiymadan yapilmis kofte ve tavuk var... cik cik cik...
ben de patlicanlarimi firinda kozledim ve karni yarik hazirladim. yanina da dolmalik fistikli uzumlu bir bulgur pilavi yaptim. aksam yemegimiz hazir. simdi hazirlanmaya baslayayim. ne giysem ki?????
lachesis kosamadim seninle kusura bakma yemek yapiyordum...
eyvah kızlar fırçayı yedikklava:saklayın beni arkanızaa
eyvah kızlar fırçayı yedikklava:saklayın beni arkanızaa
evet proteinin yağdan verdirttiği doğru.canım tek taraflı deqil bugün öyle denk geldi sebze ve meyvede yiyorum 4 hafta oldu başlayalı 90la başladım şu an 82.9 um aslında 82.4 tüm ama dedim ya 500 qr fazla çıktım diye onun için böyle oldu doktordan almadım ama doktora soran arkadaşlar var tamamemn saqlıklı demiş çünkü kaslarımız proteinle kuvvetlendiqinden tamamen yaqdan verdiriyormuş bu beslenme şekli zaten dr bu diyet deqil herkesin yapamsı gereken beslenme tarzı demiş bugünkü listemde sebze yok ama dünkünde vardı patlıcan yeneqi yedim mesela bu hergün değişiyor özellikle belli bişey yemek için çabalamıyorum
iç pilav gibi mi yapıyorsun bulguru????nasıl oluyo
sosis salam sevmem ama sucuk ızgara(cumhuriyet ipek yada apikoğlu ekmek arası) yada ekmeksiz 2-3 dlm pastırma hastasıyım...sempatiksalakcinni
evet proteinin yağdan verdirttiği doğru.
birde biz ara öğünde yapıyoruz. beyaz leblebi meyve süt o tarz şeylerle.
beyaz leblebi ne işe yarıyor
evet proteinin yağdan verdirttiği doğru.
birde biz ara öğünde yapıyoruz. beyaz leblebi meyve süt o tarz şeylerle.
beyaz leblebi ne işe yarıyor
kalorisi düşük canım. miğden kazınırsa açlıktan bir avuç iyi geliyor. açlığı bastırıyor. sarı leblebide olabiilr. çerezlerin içinde yağsızı
ulkerk damak zevklerimiz de tutuyor.ben de sosis salam yemem.ama ekmek arsı sucuk ımmmm.
kalorisi düşük canım. miğden kazınırsa açlıktan bir avuç iyi geliyor. açlığı bastırıyor. sarı leblebide olabiilr. çerezlerin içinde yağsızı
ayrıca nülişün bilgisine ek midedeki kazınma ve yanmayı yok ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?