ben de dün akşam sadece yoğurt salatalık elma yedim. lachescim de dedi miğden akzınır diye ama Allahtan kazınmadı. sıcaktan zaten yemektan falan soğuduk galibakoçum
akşam domates peynir vs yesem olurmu 1 dlm ekmekle....yani akşamları böyle beslensem verirmiyim
meloş şekerim hangi şehirdesin??...ay kimler ankarada yarın bana kahvaltıya gelin...ekmek arası succuk...
ayrıca nülişün bilgisine ek midedeki kazınma ve yanmayı yok ediyo
sempatiksalakcinni:sm_cool:
iç pilav gibi mi yapıyorsun bulguru????nasıl oluyo
ya ben ist deyim ama sucuktan yemek istiyorum mafoldumben
meloş şekerim hangi şehirdesin??...ay kimler ankarada yarın bana kahvaltıya gelin...ekmek arası succuk...
ya ben ist deyim ama sucuktan yemek istiyorum mafoldumben
evet sogani kavururken kus uzumu ve fistigi atiyorum, bulguru da katip biraz kavurup istedigim baharatlari koyuyoruum. ceviz de koyabilirsin.
normal bulgur pilavi gibi yani....hem pirinc pilavindan daha hafif hem daha lezzetli oluyor
uffff....canım istedi... bende bulgur hep meyhanepilavı tarzı yapıyormuşum...daha güzel oluyo sadeden...baharat derken bu cok önemli ..neyi ne kadar atıyorsun(baharat kısmını şekerim)
oooooo....ekmek arasi sucuk partisi haaaa.sizi koca ispiyonlarim bana da vermezseniz...
oooooo....ekmek arasi sucuk partisi haaaa.sizi koca ispiyonlarim bana da vermezseniz...
canım bi kaç gün idare et h. sonu pazar kahvaltısında yersin birazcık yani 3 ince dilimciksempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
uffff....canım istedi... bende bulgur hep meyhanepilavı tarzı yapıyormuşum...daha güzel oluyo sadeden...baharat derken bu cok önemli ..neyi ne kadar atıyorsun(baharat kısmını şekerim)
bende spor salonundan geldm kızlar az sonra yemek yiyeceğimsabh kahvaltısında 1 dilim kepekli ekmeği kızarttım yanında 1 domates biraz lor peynir yedim yanında da şekersiz çay
ara:1 elma yedim
spora gidip geldim yolda gelirken 1 paket eti form limlonlu bisküvi yedim
az sonrada öğle yemeğimi yiyeceğim bir tabak mercimek çorbası-1 kase yoğurt-salata ve 2 köfte
yazın sucuk gitmiyor kızlarrr yaa kışın yiyeceksin o nu ekmek arasıııı (yutkunma smile.)
ay ogrenciligim ankarada gecti benim... orada olsaydim gelirdim tabii...ay kuzum gellllllllll sıcacaık çay ekmekleri kızartırım...........boshayallersmile
hic bir fikrim yokkızlarrr ya sucuk muhabbetine maydonoz
bişey soracam bu saç boyalarında çıkan sıcı oksidasyon neydi ismi tam hatırlamıyorum o renk açıcı mı o .
yani onu kaşlarıma sürersem rengi kırılırmı ?
:roflol: :roflol: :roflol:
kizlarr cokk guldurdunuz beniii
herkes acikmisss cokacimcoook
"yutkunma smile" en cok da buna guldummmm
ben her seye bir tutam zerdecal katarim... cok cok faydali bir antioksidant. bu konuda calismalarimz vardi
biraz karabiber, biraz kimyon. biraz nane ve tuz koyarim. esim aci sevdigi icin de ( eger ben yemeyeceksek sogani aci biberle kavururum ya da kirmizi aci biber de ilave ederim sonradan)
ay ogrenciligim ankarada gecti benim... orada olsaydim gelirdim tabii...
hic bir fikrim yok
gulme komsuna gelir basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?