50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

koçum
akşam domates peynir vs yesem olurmu 1 dlm ekmekle....yani akşamları böyle beslensem verirmiyim
ben de dün akşam sadece yoğurt salatalık elma yedim. lachescim de dedi miğden akzınır diye ama Allahtan kazınmadı. sıcaktan zaten yemektan falan soğuduk galiba

iç pilav gibi mi yapıyorsun bulguru????nasıl oluyo

evet sogani kavururken kus uzumu ve fistigi atiyorum, bulguru da katip biraz kavurup istedigim baharatlari koyuyoruum. ceviz de koyabilirsin.
normal bulgur pilavi gibi yani....hem pirinc pilavindan daha hafif hem daha lezzetli oluyor

evet sogani kavururken kus uzumu ve fistigi atiyorum, bulguru da katip biraz kavurup istedigim baharatlari koyuyoruum. ceviz de koyabilirsin.
normal bulgur pilavi gibi yani....hem pirinc pilavindan daha hafif hem daha lezzetli oluyor

uffff....canım istedi... bende bulgur hep meyhanepilavı tarzı yapıyormuşum...daha güzel oluyo sadeden...baharat derken bu cok önemli ..neyi ne kadar atıyorsun(baharat kısmını şekerim)

bende spor salonundan geldm kızlar az sonra yemek yiyeceğim sabh kahvaltısında 1 dilim kepekli ekmeği kızarttım yanında 1 domates biraz lor peynir yedim yanında da şekersiz çay

ara:1 elma yedim

spora gidip geldim yolda gelirken 1 paket eti form limlonlu bisküvi yedim

az sonrada öğle yemeğimi yiyeceğim bir tabak mercimek çorbası-1 kase yoğurt-salata ve 2 köfte

uffff....canım istedi... bende bulgur hep meyhanepilavı tarzı yapıyormuşum...daha güzel oluyo sadeden...baharat derken bu cok önemli ..neyi ne kadar atıyorsun(baharat kısmını şekerim)

ben her seye bir tutam zerdecal katarim... cok cok faydali bir antioksidant. bu konuda calismalarimz vardi
biraz karabiber, biraz kimyon. biraz nane ve tuz koyarim. esim aci sevdigi icin de ( eger ben yemeyeceksek sogani aci biberle kavururum ya da kirmizi aci biber de ilave ederim sonradan)

kızlarrr ya sucuk muhabbetine maydonoz
bişey soracam bu saç boyalarında çıkan sıcı oksidasyon neydi ismi tam hatırlamıyorum o renk açıcı mı o .
yani onu kaşlarıma sürersem rengi kırılırmı ?

oooooo....ekmek arasi sucuk partisi haaaa.sizi koca ispiyonlarim bana da vermezseniz...

canım bi kaç gün idare et h. sonu pazar kahvaltısında yersin birazcık yani 3 ince dilimciksempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

yazın sucuk gitmiyor kızlarrr yaa kışın yiyeceksin o nu ekmek arasıııı (yutkunma smile.)

:roflol: :roflol: :roflol:

kizlarr cokk guldurdunuz beniii

herkes acikmisss cokacimcoook

"yutkunma smile" en cok da buna guldummmm

ay kuzum gellllllllll sıcacaık çay ekmekleri kızartırım...........boshayallersmile
ay ogrenciligim ankarada gecti benim... orada olsaydim gelirdim tabii...
hic bir fikrim yok
:roflol: :roflol: :roflol:

kizlarr cokk guldurdunuz beniii

herkes acikmisss cokacimcoook

"yutkunma smile" en cok da buna guldummmm

gulme komsuna gelir basina

aklıma geldi...bir arkadaşım evlendi istanbula taşındı..yemek yapmayı bilmiyor tabiiki.annesini aramış tarif için...başlamış annesi biraz ya ğ koy biraz tuz vs...ya anne o biraz ne kadar bi onu soyle nasıl yapcam biraz ne demek diye....hehehehehe bende velendikten sonra yemek yapanlardanım..bazı şeylerde birazcık miktarlarım vardır ama bzaı şeylerde kesin ölçülerim vardır...yani kıssadan hisse demek sen yemeği güzel yapıyorsun anchusacım...yemeği güzel yapanlar baharat konularında ölçü kullanmıyorlar bunlar benim gözlemlerim...
birde tatlişkom zerdaçal=zencefilmi diye garip bir soru sorcam

ayy kızlar çizelgelere baktımdaa anaa en şişkonuzz benm hımbıll gibiyimmm (yanakları kıpkırmızı olmş smile ) bende bende olmak istiorumm sizin gibiii yaaaaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…