50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy kızlar çizelgelere baktımdaa anaa en şişkonuzz benm hımbıll gibiyimmm (yanakları kıpkırmızı olmş smile ) bende bende olmak istiorumm sizin gibiii yaaaaa :))

hhhahahha yoooo sen ben meloş var....topiğe uygun numunelik dermişim hahahahha

yaaa peppercim hangi okul?????
ozelden yazayim

hi bilmem ben olcu. birde cok deneysel calismalarim vardir.... dogaclama calisirim... guzel yapiyor muyum bilmem ama yemek yapmak benim icin tutku.. yemeyi de yapmayi da cok seviyorum

ayy kızlar çizelgelere baktımdaa anaa en şişkonuzz benm hımbıll gibiyimmm (yanakları kıpkırmızı olmş smile ) bende bende olmak istiorumm sizin gibiii yaaaaa :))

tegooooo
benmi yanlış görüyorum yada senmi çizelgeni senmi yanlış yapmışsın yada bütün bunlar doğrumu sen 102 kilomuydunnkafamçokkarıştı

ben yemek yapmayı sevmiyorum ne yalan söliyim . bi kere en baştaa soğan doğrama kısmını niyeyse sevmiyorum. mesela piav yapacağım zamanlar seviniyorum soğan yok için de diye.
önceleri severdim.şimdi ne biliyim çalışınca mı ne zor gelmeye başladı daha şimdiden çocuk olunca ne yaparım bilmem

Ama Kore dizileri hiç Amerika özentisi değil. Tam aksine bizim kültüre çok yakın. Hatta bazı Türk dizilerinden(bizde de +18 olmaya meraklılar var ya) çok daha Türk olabiliyorlar. Tamam beğenmezsen ağzına geleni sayabilirsin, ben hazırım:1closedeyes:. Komedi dizisi seviyorsan "My Girl" adlı diziyi indirebilirsin. Nereden indireceğini bulamazsan özel mesajla yazarım. Türkçe altyazı sitelerini de biliyorsundur zaten. Ama ilk bölümü beğenmezsen hemen karar verme 2-3 bölüm izle lütfen(güya hazırdım nasıl da kıvırdımkaydirigubbakcemile3). Ay burada Kore manyaklarından bir-iki kişi olsaydı kilo vermeye çalışan ne güzel olurdu, bana destek olurlardı . Dur biraz daha özendirmek için dizinin fotosunu da koyayım.
My Girl*(마이&#44152
Ben o "+18"i olayı özetlemek için yazmıştım. Başka ne denir o sahnelere bilmem ki . Office ile ilgili bilgi için teşekkürler, artık altyazıyı biraz değiştirip aile ortamına uygun hale getiririm :) . P.t. dizisi ne bu arada acaba?
1 ay önce 90 kiloyla karbonhidrat diyetine başladım şu an 82.9 kilom nerde o günler kendimi sizin aranızda düşünemiyorum:1no2:
Ya düşündüğün şeye bak. Bir ayda 7-8 kilo vermişsinsositososito. Bu hızla 3 ay sonra bize çok yaklaşmış olacaksın. Tabi ki 60'lara düşünce kilo vermen yavaşlar ama olsun 60lara gelmen çok uzun sürmeyecek ki, hem de şimdiki halinden çok daha rahat olacaksın, işin büyük bölümü bitmiş olacak. Geri kalanını da yavaş yavaş verirsin. Ama kilo verenlerin ortak özelliği bu sanırım, verdikleri değil verecekleri kiloya bakıyorlar hep. Fazla fazla diyet yapma bence, meyveyi sebzeyi rahatlıkla ye, Ramazan da geliyor zaten, sen 15 kilo daha rahatlıkla verirsin benceolumunekankayizsmile.
Bu arada 80-90 konusuna mı yazıyorsun? Menülerini merak ettim de bir kontrol edeyim seni izninle.
kizlar benim bu sicakta hic spor yapasim yokkk.... hele ki rump it up yapasim hic yok. biri beni zorlasin...
Bu sıcakta pek kendimizi zorlamasak:sm_confused:. Spor insanın kendini iyi hissettiği bir saatte yapılsa daha iyi olur bence. Yürüyüş gibi hafif şeyler yapılabilir tabi.
Bırakın yesin yahu, yenilmeyecek bir keke benzemiyor.cokacimcoook
Selin bize hep şöyle der çayınızı kesinlikle tatlandırırcıyla içmeyin direk şekeri kesin...
Tatlandırıcı almasanız daha iyi olur, onun bir zararı varmış diye duymuştum ama zararı neydi hatırlamıyorum şimdi. Beyaz şekerin ne olduğunu biliyoruz en azından. Arada yeseniz çok bir zararı olmaz diye düşünüyorum. Önemli olan eskisinden farkı olması, yani mesela eskiden günde on küp şeker alıyorsan, şimdi onu dörde beşe falan düşür. Çok karışmış olmadım umarım. Bu arada çaya attığımız şekerlere küp şeker mi denirdi, kesme şeker mi denirdi, kare şeker mi denirdi unuttum, yanlış bir şey yazmamışımdır herhaldebilmiyorumkismile...
daha ramazan oruç tutanlar yemek hayalleri kuracazboshayallersmile
Bak bunu heyecanla bekliyorumsırnaşık şey.

Yalnız hanımlar, siz gerçekten de Ramazanda bu şekilde mi beslenmeye devam edeceksiniz? Bir de Ramazanda da spor yapmayı düşünmüyorsunuz değil mi? Planınız nedir?

evet evtttt hayy allahımmm topiğin dobişleriiyizzz sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-

tegooooo
benmi yanlış görüyorum yada senmi çizelgeni senmi yanlış yapmışsın yada bütün bunlar doğrumu sen 102 kilomuydunnkafamçokkarıştı

evett canım doğru 102 kiloydum aman alalh kmseye vermesn çokk zor günlerdi hayatımd eğişti resmenn allaha şükür Şeniz

ay ogrenciligim ankarada gecti benim... orada olsaydim gelirdim tabii...

hic bir fikrim yok

gulme komsuna gelir basina

geldi bile basima,
2 gundur yedigim bu azicik seyler kesmiyor beni;
canim cok farkli seyler yemek istiyorr :-((( nolsu ki banaa kafamçokkarıştı

ha ha haa komikmisss
ben de dogaclama yemek yaparim.
guzle de olur; esim diyor ki senin elinde farkli bi tat var...
:hooray: ohomm, bohhommm

hayirrr sisko degilsinnnnnn

o kadar kilo vermissin sennnn.. masallahliksinn
yaaa peppercim hangi okul?????

ben degil kizz anchusa.
ben istanbul'da okudumm

demeyin kizlar,
biz de uygunuz tpige, 50-59 arasiyizz yerimseniben

sana bir tiyo
sogani toptan dograyip buzluga atiyorum bir yemeklik bir yemeklik. hem cok pratik oluyor hem birsye olmuyorr

kizlar bana bol sans dileyin
ay hic hazirlanmadim ben... hocayla gorusmeye gidiyorum bay bay...

tegooo bir maşşalalh diyeyim .ne kalmış şunun şurasında.

ulkerk ben istanbuldayım yaşıyorum ama balıkesirliyim.

topiğin dobişi guclubacismile

Merak etme canım. Sen o 40 kiloyu verirken ben yavaş yavaş şişiyordum. Yani sen 56 olacaksın ben hala(daha da almazsam tabi ki) 55te çakılı kalmış olacağım .
evett canım doğru 102 kiloydum aman alalh kmseye vermesn çokk zor günlerdi hayatımd eğişti resmenn allaha şükür Şeniz
Ne kadar sürede verdin o kiloyu çok merak ettim. Ayrıca tebrikleralkisalkisalkis.

Yalnız hanımlar, siz gerçekten de Ramazanda bu şekilde mi beslenmeye devam edeceksiniz? Bir de Ramazanda da spor yapmayı düşünmüyorsunuz değil mi? Planınız nedir?

ramazanda oruç tutacaklardanım
ilk günler zorlanıyorum .canım herşey istiyor.ama sonra öyle bi alışıyorum ki.bitince üzülüyorum bile. akşamları çorbası tatlısı herşeyden abartmadan yersek oo süper olur.
sporu bilmiyorum. oruçken imkansız ama iftardan sonra akşam yürüyüşüne çıkarız.

sana bir tiyo
sogani toptan dograyip buzluga atiyorum bir yemeklik bir yemeklik. hem cok pratik oluyor hem birsye olmuyorr

başarırsın kuzum sen..aksini düşünmüyorum

sana bir tiyo

canım süpersin yaa .evet evet bence böyle yapayımmm.

nutcase ben spor yapmaı düşünmüorum pek :// ama tatlılardan yemiyeceğim şerbetli tatlı zaten sevmem hiç.. çorbadan sonra suyla şişicem biraz daha ardından 10 dk sonra azıcıkta yemek yicem kaçamak yaptğım olcak ama napalım mübarek ay zaten :)) ama dikkat edersek kilo almayız kızlar aksine veririz... ama sahurda napıcam blmiorum...

sizler buçukluksunuz yani yarım...hehehhehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…