ayy kızlar çizelgelere baktımdaa anaa en şişkonuzz benm hımbıll gibiyimmm (yanakları kıpkırmızı olmş smile) bende bende olmak istiorumm sizin gibiii yaaaaa :))
ozelden yazayimyaaa peppercim hangi okul?????
aklıma geldi...bir arkadaşım evlendi istanbula taşındı..yemek yapmayı bilmiyor tabiiki.annesini aramış tarif için...başlamış annesi biraz ya ğ koy biraz tuz vs...ya anne o biraz ne kadar bi onu soyle nasıl yapcam biraz ne demek diye....hehehehehe bende velendikten sonra yemek yapanlardanım..bazı şeylerde birazcık miktarlarım vardır ama bzaı şeylerde kesin ölçülerim vardır...yani kıssadan hisse demek sen yemeği güzel yapıyorsun anchusacım...yemeği güzel yapanlar baharat konularında ölçü kullanmıyorlar bunlar benim gözlemlerim...
birde tatlişkom zerdaçal=zencefilmi diye garip bir soru sorcam
ayy kızlar çizelgelere baktımdaa anaa en şişkonuzz benm hımbıll gibiyimmm (yanakları kıpkırmızı olmş smile) bende bende olmak istiorumm sizin gibiii yaaaaa :))
Ama Kore dizileri hiç Amerika özentisi değil. Tam aksine bizim kültüre çok yakın. Hatta bazı Türk dizilerinden(bizde de +18 olmaya meraklılar var ya) çok daha Türk olabiliyorlar. Tamam beğenmezsen ağzına geleni sayabilirsin, ben hazırım:1closedeyes:. Komedi dizisi seviyorsan "My Girl" adlı diziyi indirebilirsin. Nereden indireceğini bulamazsan özel mesajla yazarım. Türkçe altyazı sitelerini de biliyorsundur zaten. Ama ilk bölümü beğenmezsen hemen karar verme 2-3 bölüm izle lütfen(güya hazırdım nasıl da kıvırdımkaydirigubbakcemile3). Ay burada Kore manyaklarından bir-iki kişi olsaydı kilo vermeye çalışan ne güzel olurdu, bana destek olurlardıben uzak doğuluları sempatik buluyorum da dizilerini çok amerika özentisi buluyorum ondan sempatik bulmuyorum. bir tanesinin adını söyle de indiriyim. tırt bişey çıkarsa sana baya söylenirim ama. ben çok seçiciyimdir film dizi konusunda.
office de +18lik bir durum yok, espri olarak var fazlasıyla, olaylarda da var da gözüne sokulmuyor, birinin bir yeri gözükmüş değil. benim bildiğim bir dexterda var o başka da bir dizide de görmedim. ilk defa da böyle bir şey duydum, p.t. dizileri yahu bunlar.
Ya düşündüğün şeye bak. Bir ayda 7-8 kilo vermişsinsositososito. Bu hızla 3 ay sonra bize çok yaklaşmış olacaksın. Tabi ki 60'lara düşünce kilo vermen yavaşlar ama olsun 60lara gelmen çok uzun sürmeyecek ki, hem de şimdiki halinden çok daha rahat olacaksın, işin büyük bölümü bitmiş olacak. Geri kalanını da yavaş yavaş verirsin. Ama kilo verenlerin ortak özelliği bu sanırım, verdikleri değil verecekleri kiloya bakıyorlar hep1 ay önce 90 kiloyla karbonhidrat diyetine başladım şu an 82.9 kilom nerde o günler kendimi sizin aranızda düşünemiyorum:1no2:
Bu sıcakta pek kendimizi zorlamasak:sm_confused:. Spor insanın kendini iyi hissettiği bir saatte yapılsa daha iyi olur bence. Yürüyüş gibi hafif şeyler yapılabilir tabi.kizlar benim bu sicakta hic spor yapasim yokkk.... hele ki rump it up yapasim hic yok. biri beni zorlasin...
Bırakın yesin yahu, yenilmeyecek bir keke benzemiyor.cokacimcoookevet kötü besleniyorsun, sana kek yaptırmamak lazım, sabah akşam yiyorsun sonra:)Ben bugunki menumu de yazayim de koc bana kizsin...
Sabah
1 dilim az sekerli tarcinli incir kurulu kek
1 kupa kahve
Tatlandırıcı almasanız daha iyi olur, onun bir zararı varmış diye duymuştum ama zararı neydi hatırlamıyorum şimdi. Beyaz şekerin ne olduğunu biliyoruz en azından. Arada yeseniz çok bir zararı olmaz diye düşünüyorum. Önemli olan eskisinden farkı olması, yani mesela eskiden günde on küp şeker alıyorsan, şimdi onu dörde beşe falan düşür. Çok karışmış olmadım umarımSelin bize hep şöyle der çayınızı kesinlikle tatlandırırcıyla içmeyin direk şekeri kesin...
Bak bunu heyecanla bekliyorumsırnaşık şey.daha ramazan oruç tutanlar yemek hayalleri kuracazboshayallersmile
hhhahahha yoooo sen ben meloş var....topiğe uygun numunelik dermişim hahahahha
tegooooo
benmi yanlış görüyorum yada senmi çizelgeni senmi yanlış yapmışsın yada bütün bunlar doğrumu sen 102 kilomuydunnkafamçokkarıştı
ay ogrenciligim ankarada gecti benim... orada olsaydim gelirdim tabii...
hic bir fikrim yok
gulme komsuna gelir basina
aklıma geldi...bir arkadaşım evlendi istanbula taşındı..yemek yapmayı bilmiyor tabiiki.annesini aramış tarif için...başlamış annesi biraz ya ğ koy biraz tuz vs...ya anne o biraz ne kadar bi onu soyle nasıl yapcam biraz ne demek diye....hehehehehe bende velendikten sonra yemek yapanlardanım..bazı şeylerde birazcık miktarlarım vardır ama bzaı şeylerde kesin ölçülerim vardır...yani kıssadan hisse demek sen yemeği güzel yapıyorsun anchusacım...yemeği güzel yapanlar baharat konularında ölçü kullanmıyorlar bunlar benim gözlemlerim...
birde tatlişkom zerdaçal=zencefilmi diye garip bir soru sorcam
yaaa peppercim hangi okul?????
hhhahahha yoooo sen ben meloş var....topiğe uygun numunelik dermişim hahahahha
ben yemek yapmayı sevmiyorum ne yalan söliyim . bi kere en baştaa soğan doğrama kısmını niyeyse sevmiyorum. mesela piav yapacağım zamanlar seviniyorum soğan yok için de diye.
önceleri severdim.şimdi ne biliyim çalışınca mı ne zor gelmeye başladı daha şimdiden çocuk olunca ne yaparım bilmem
Merak etme canım. Sen o 40 kiloyu verirken ben yavaş yavaş şişiyordum. Yani sen 56 olacaksın ben hala(daha da almazsam tabi ki) 55te çakılı kalmış olacağımayy kızlar çizelgelere baktımdaa anaa en şişkonuzz benm hımbıll gibiyimmm (yanakları kıpkırmızı olmş smile) bende bende olmak istiorumm sizin gibiii yaaaaa :))
Ne kadar sürede verdin o kiloyu çok merak ettim. Ayrıca tebrikleralkisalkisalkis.evett canım doğru 102 kiloydum aman alalh kmseye vermesn çokk zor günlerdi hayatımd eğişti resmenn allaha şükür Şeniz
Yalnız hanımlar, siz gerçekten de Ramazanda bu şekilde mi beslenmeye devam edeceksiniz? Bir de Ramazanda da spor yapmayı düşünmüyorsunuz değil mi? Planınız nedir?
sana bir tiyo
sogani toptan dograyip buzluga atiyorum bir yemeklik bir yemeklik. hem cok pratik oluyor hem birsye olmuyorr
kizlar bana bol sans dileyin
ay hic hazirlanmadim ben... hocayla gorusmeye gidiyorum bay bay...
sana bir tiyo
sogani toptan dograyip buzluga atiyorum bir yemeklik bir yemeklik. hem cok pratik oluyor hem birsye olmuyorr
kizlar bana bol sans dileyin
ay hic hazirlanmadim ben... hocayla gorusmeye gidiyorum bay bay...
geldi bile basima,
2 gundur yedigim bu azicik seyler kesmiyor beni;
canim cok farkli seyler yemek istiyorr :-((( nolsu ki banaa kafamçokkarıştı
ha ha haa komikmisss
ben de dogaclama yemek yaparim.
guzle de olur; esim diyor ki senin elinde farkli bi tat var...
:hooray: ohomm, bohhommm
hayirrr sisko degilsinnnnnn
o kadar kilo vermissin sennnn.. masallahliksinn
ben degil kizz anchusa.
ben istanbul'da okudumm
demeyin kizlar,
biz de uygunuz tpige, 50-59 arasiyizz yerimseniben
tegoo eski ve yeni halinle foto koysanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?