valla iyi fikir...,canım süpersin yaa .evet evet bence böyle yapayımmm.
peppermint aynı şeyi yazmışızzz
peppermint aynı şeyi yazmışızzz
Merak etme canım. Sen o 40 kiloyu verirken ben yavaş yavaş şişiyordum. Yani sen 56 olacaksın ben hala(daha da almazsam tabi ki) 55te çakılı kalmış olacağım.
Ne kadar sürede verdin o kiloyu çok merak ettim. Ayrıca tebrikleralkisalkisalkis.
tegooo bir maşşalalh diyeyim .ne kalmış şunun şurasında.
hayirrr sisko degilsinnnnnn
o kadar kilo vermissin sennnn.. masallahliksinn
tegoo eski ve yeni halinle foto koysanaa
ben tutamıyorum oruç.eşim tutar oruç oda bana habire sipariş verir ..midemde pangastrit var..yani ne çok yiyebiliyorum nede hiç yieymiyorum
bugün yediklerim
kahvaltı
uno light denge iki dilim arası kaşarlı tost
peynir
yeşil çay
öğlen
sosis ızgara
haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık
akşamda kısmet olursa fırnlanmış tavuk yicem
bu arada en 2 ltre su içiyorum
kızlaaar ben geldim..
ve gene eskiye dönüş sadece 1 kilo vermiştim ve onu da geri aldım 59 kiloyum.ülkerkcim sana arkadaşım.bu topiğe uyan bir kişi de benim. aslında 1 kilo almama bile sevindim. çünkü öyle şeyler yedim 3 ana ve aralarda dondurmalar lokmalar envai çeşit tatlılar.valla şu an gözüm tatlı görmek istemiyor ,gözüm doydu.
kızlar ya sizi tebrik ediyorum ne güzel incecik kaldınız maşaşlalh. ama şu an kendimi diyete çok hazıır hissediyorum.inşaşlalh sizin desteğinizle bu sefer olacak.
olumunekankayizsmile
gelellim yediklerime
sabah:
2 dilim tam buğday ekemeği, biraz peynir,2 zeytin,biraz domates, 2 bardak şekersiz açık çay
ara: limonlu, buzlu soda
daha bi şey yemedim. geç kahvaltı yaptım. akşaam ne yediğim yazarım koç llachaeis mi?
ben de patlicanlarimi firinda kozledim ve karni yarik hazirladim. yanina da dolmalik fistikli uzumlu bir bulgur pilavi yaptim. aksam yemegimiz hazir. simdi hazirlanmaya baslayayim. ne giysem ki?????
lachesis kosamadim seninle kusura bakma yemek yapiyordum...
slim in crnch yaptım tutuk tutuk ama cayip karnım ağrıdı...
meloş şekerim hangi şehirdesin??...ay kimler ankarada yarın bana kahvaltıya gelin...ekmek arası succuk...
ya ben ist deyim ama sucuktan yemek istiyorum mafoldumben
kızlarrr ya sucuk muhabbetine maydonoz
bişey soracam bu saç boyalarında çıkan sıcı oksidasyon neydi ismi tam hatırlamıyorum o renk açıcı mı o .
yani onu kaşlarıma sürersem rengi kırılırmı ?
Ama Kore dizileri hiç Amerika özentisi değil. Tam aksine bizim kültüre çok yakın. Hatta bazı Türk dizilerinden(bizde de +18 olmaya meraklılar var ya) çok daha Türk olabiliyorlar. Tamam beğenmezsen ağzına geleni sayabilirsin, ben hazırım:1closedeyes:. Komedi dizisi seviyorsan "My Girl" adlı diziyi indirebilirsin. Nereden indireceğini bulamazsan özel mesajla yazarım. Türkçe altyazı sitelerini de biliyorsundur zaten. Ama ilk bölümü beğenmezsen hemen karar verme 2-3 bölüm izle lütfen(güya hazırdım nasıl da kıvırdımkaydirigubbakcemile3). Ay burada Kore manyaklarından bir-iki kişi olsaydı kilo vermeye çalışan ne güzel olurdu, bana destek olurlardı. Dur biraz daha özendirmek için dizinin fotosunu da koyayım.
My Girl*(마이걸
Ben o "+18"i olayı özetlemek için yazmıştım. Başka ne denir o sahnelere bilmem ki. Office ile ilgili bilgi için teşekkürler, artık altyazıyı biraz değiştirip aile ortamına uygun hale getiririm :) . P.t. dizisi ne bu arada acaba?
kizlar bana bol sans dileyin
ay hic hazirlanmadim ben... hocayla gorusmeye gidiyorum bay bay...
kizlar
80-89 topiginden gelen misafirimizi kacirttiniz 2 dk.da. bi suru azar isitti gitti kizcagiz yaw
Çok doğrualkisalkisalkis. Olsa olsa yürüyüş olur bence de. Biz de iftardan bir saat sonra falan 2 saat yürüyüş yapıyorduk(yarım saatte ya da bir saatte ara vererek). Çok incelmiştim de o zamanlar. Ki öyle yediğine içtiğine dikkat eden biri değilim. Ayrıca dondurmaları da götürüyordum bol bol, hava sıcak olduğu için. Önemli olan dediğin gibi abartmadan yemek, hafif şeylerden bol bol yiyin Ramazanda. Bir de siz çalışıyorsunuz artık ondan iki kaşık bundan üç kaşık durumu olmasınramazanda oruç tutacaklardanım
ilk günler zorlanıyorum .canım herşey istiyor.ama sonra öyle bi alışıyorum ki.bitince üzülüyorum bile. akşamları çorbası tatlısı herşeyden abartmadan yersek oo süper olur.
sporu bilmiyorum. oruçken imkansız ama iftardan sonra akşam yürüyüşüne çıkarız.
Spor yapmayın tabi ki ya. Ben o soruyu zaten "spor yapmayacak mısınız yoksanutcase ben spor yapmaı düşünmüorum pek :// ama tatlılardan yemiyeceğim şerbetli tatlı zaten sevmem hiç.. çorbadan sonra suyla şişicem biraz daha ardından 10 dk sonra azıcıkta yemek yicemkaçamak yaptğım olcak ama napalım mübarek ay zaten :)) ama dikkat edersek kilo almayız kızlar aksine veririz... ama sahurda napıcam blmiorum...
kimi azarladınız kız ben dururken burda, okudum da göremedim:) bir erginsena var o da çıkmam lazım görüşürüz yazmış zaten.
lachesis ayy söle eşinede sanada ayırsın bi tane kektennnn.
bitirmesinler hepsini ayy şimdi herkes yumumuştur o keke
Spor yapmayın tabi ki ya. Ben o soruyu zaten "spor yapmayacak mısınız yoksalmaz:" şeklinde değil, "yoksa bir de spor mu yapacaksınızakannehir" şeklinde sordum . Sütlü tatlı yiyebilirsin arada bence. Güllaç falan ne güzel :) . Hurma yemeyi de unutmayın. Sahurda kahvaltılık yemek en iyisi. Ya da hafif yemekler. İftarda da ya kahvaltılık ya da hafif yemekler. Biz genelde öyle yapıyoruz. Ramazanda kilo veriyor muyum vermiyor muyum bilemeyeceğim fakat midemi çok daha rahat hissediyorum. İçteki bir şeyler düzene giriyor gibi bir his bu. Daha sağlıklı oluyoruz yanikaydirigubbakcemile2.
wawwwwwwwwwwwwwwkoçum hızını alamadı parlattı bizi....hahahahahah
ayyyyyyyy eşin çok şaşırmış....ama olsun bence cok güzelllllllllllllllllllll.............
Ya bende onu düşündüm, acaba dedim çok mu bebe dizisi oldu, başka bir şey mi önerseydimbenneyaptımki. Aslında öyle liseliler falan yok dizide, aşk konusu da var ama adam gibi romantik sahneler de beklemeyin tabi ki. Yine de annem bayılmıştı bu diziye komedi çok sevdiği için, belki siz de beğenirsiniz diye düşündümnutcase bu my girl genclik dizisi galiba diy mi canim. yani senin yasina uygun da bize hitap eder mi bilemedim (yas:30 ))))
Çok teşekkürleropuyorumnanaktan.prime time, izlenme oranı yüksek herkese hitap eden genel izleyici tarzı yani. dizini indirip izliycem bakalım seni mi kırıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?