50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bir sene ramazanda cook zayiflamistim. her goren sasiriyordu noldu sana diye.

sahurda cay+kahvalti yiyordum (zaten baska sey yiyemem gece)
aksam iftar saati yolsa oluyordum, yanima sandwich aliyordum ama ancak 1-2 isirik yiyebiliyordum. bir de su iciyyordum.
eve geldigimde tikanmis oluyordum ancak bi corba icebiliyordum.

bu sekilde cokk zayiflamistim.

ama o sene iftara yetisemedigimden hicbi davete gidememistim, onun etkisi buyuk

simdi hergun biri davet eder ve davetlerde zorla yediriyorlar insani (inanin zorla yediriyorlar, benim akrabalarimi bilmezsiniz, tabaklar bol kepce doldurulur, yemem dersin bezdirene kadar israr edilir :-((((

napicam bilmemm

tegooo bir maşşalalh diyeyim .ne kalmış şunun şurasında.

hayirrr sisko degilsinnnnnn

o kadar kilo vermissin sennnn.. masallahliksinn

çok saolun kızlarr :)) 8,10 ayda verdim.şöyle ki yazları spor salonuna gittim bu 4.yazım spor salonunda 2 şer ay giderm hep aksatmadan o sırada verdim hep okul döneminde korumaya geçerim uzun bi süree alsamda 2,3 alıorum onlarda üstten alıorum veriorum yemedğimde direk.bende kalça,popiş sorunu varr :kedihaoldumsmile

tegoo eski ve yeni halinle foto koysanaa

hedefime ulaşıyım 56 a o zman koyucam canm :1hug:

ben tutamıyorum oruç. eşim tutar oruç oda bana habire sipariş verir..midemde pangastrit var..yani ne çok yiyebiliyorum nede hiç yieymiyorum

Ben geldim spor yapamadım dolmayla uğraştım, şimdi ocakta pişiyor. Paketim eşime ulaşmış :asigim: uzun süre ses çıkmayınca ben aradım tam o sırada paket gelmiş, şok içerisindeydi yeni alıyordu bunları köşeye koyarım masama dedi şaşkın çiçek sanmış, neyse paketi rahat alsın diye sonra ararım dedim kek olduğunu söyledim, arkadaşlarına falan versin diye, sonra o aradı ağzı doluydu kek çok güzelmiş arkadaşlarına dağıtıyordu, herkese yetmiş artımış bile çok mutlu geliyordu sesi bir de şaşkın:)

ben de çok mutlu oldum hihoyyyt

menünü hiç beğenmedim, doktora gitmeden kendine uygun diyet bulamazsın başkasına iyi olan sana kötü olabilir. hem sosi hem yumurta olur mu yahu. zayıflıyım derken ya sağlığından olrusan ya kolestrolün varsa. böyle olmaz. ya doktordan bir diyet listesi al, ya da dengeli beslenmeyi tercih et hayatım. spor ne yaptın canım?

burdan uzak kalırsan kilo alırsın tabi, iyi bakalım geri dönmüşsün güzel.

ben de koşamadım yemek yapıyordum:)

slim in crnch yaptım tutuk tutuk ama cayip karnım ağrıdı...

alışkın değilsin tabi:)

meloş şekerim hangi şehirdesin??...ay kimler ankarada yarın bana kahvaltıya gelin...ekmek arası succuk...

hem sucuk hem ekmek arası, ulkerk sen çok fenasın klava:

ya ben ist deyim ama sucuktan yemek istiyorum mafoldumben

sosis yemişsin hala sucuk istiyor yahu lmaz:

kendi kendine deneme bence, bir arkadaş kaşlarını yeşil yaptı öyle. tüy sarartıcı kremle yapmıştım ben bir ara sürüp hemen sildim 2 sn de kırdı.

prime time, izlenme oranı yüksek herkese hitap eden genel izleyici tarzı yani. dizini indirip izliycem bakalım seni mi kırıcam.

kizlar bana bol sans dileyin
ay hic hazirlanmadim ben... hocayla gorusmeye gidiyorum bay bay...

bol şans kuzum opuyorumnanaktan

lachesis ayy söle eşinede sanada ayırsın bi tane kektennnn.
bitirmesinler hepsini ayy şimdi herkes yumumuştur o keke

Çok doğrualkisalkisalkis. Olsa olsa yürüyüş olur bence de. Biz de iftardan bir saat sonra falan 2 saat yürüyüş yapıyorduk(yarım saatte ya da bir saatte ara vererek). Çok incelmiştim de o zamanlar. Ki öyle yediğine içtiğine dikkat eden biri değilim. Ayrıca dondurmaları da götürüyordum bol bol, hava sıcak olduğu için. Önemli olan dediğin gibi abartmadan yemek, hafif şeylerden bol bol yiyin Ramazanda. Bir de siz çalışıyorsunuz artık ondan iki kaşık bundan üç kaşık durumu olmasınlmaz:. Ben bi şi demiyorum öneriyorum sadece yani(tırsarak geri çekilir...)
Spor yapmayın tabi ki ya. Ben o soruyu zaten "spor yapmayacak mısınız yoksalmaz:" şeklinde değil, "yoksa bir de spor mu yapacaksınızakannehir" şeklinde sordum. Sütlü tatlı yiyebilirsin arada bence. Güllaç falan ne güzel :) . Hurma yemeyi de unutmayın. Sahurda kahvaltılık yemek en iyisi. Ya da hafif yemekler. İftarda da ya kahvaltılık ya da hafif yemekler. Biz genelde öyle yapıyoruz. Ramazanda kilo veriyor muyum vermiyor muyum bilemeyeceğim fakat midemi çok daha rahat hissediyorum. İçteki bir şeyler düzene giriyor gibi bir his bu. Daha sağlıklı oluyoruz yanikaydirigubbakcemile2.

dondurmaı çok bol yerim yaa ramaznda her akşam buzlukta olur babam mutlaka alır tatlılar eşliğinde yer bide arada pastadan falan azıcık işde şerbetli hiç yiyemem zaten hiç sevmem ben sempatiksalakcinni ben iftarda kepkli ekmek arası tost yerim genellikle yada çorba ardından birazcık ekmekle kahvltı

wawwwwwwwwwwwwwwkoçum hızını alamadı parlattı bizi....hahahahahah
ayyyyyyyy eşin çok şaşırmış....ama olsun bence cok güzelllllllllllllllllllll.............

wawwwwwwwwwwwwwwkoçum hızını alamadı parlattı bizi....hahahahahah
ayyyyyyyy eşin çok şaşırmış....ama olsun bence cok güzelllllllllllllllllllll.............

ehehe öyle yaptım dimi kaydirigubbakcemile3 evet şaşırdı baya büyük sürprzi oldu gerçekten.

lachesisim yaa cok guzel supriz oldu esine. ))
valla binbir pismanlik yasiyorum simdi, ben niye almadim bu firsati diye :-(((
benim esimde cok hoslanirdi

kismet degilmiss

nutcase bu my girl genclik dizisi galiba diy mi canim. yani senin yasina uygun da bize hitap eder mi bilemedim (yas:30 ) )))
Ya bende onu düşündüm, acaba dedim çok mu bebe dizisi oldu, başka bir şey mi önerseydimbenneyaptımki. Aslında öyle liseliler falan yok dizide, aşk konusu da var ama adam gibi romantik sahneler de beklemeyin tabi ki. Yine de annem bayılmıştı bu diziye komedi çok sevdiği için, belki siz de beğenirsiniz diye düşündüm. Lachesis suratıma tükürürse de vazgeçecek değilim daha çok kore dizisi var. O zaman bir de "Dal Ja's Spring"i önereyim, o da komedi ama biraz daha iş hayatı-ilişkiler-evlilik falan konuları var. Başroldeki kızımız hangi adamı seçsin gibi. Ciddi bir şey istiyorsanız da bir 10 bölüm "East of Eden"ı izleyin. Oldu da hiç birini beğenmediniz yağmur yağdırabilirsiniz üzerime:çok üzgünüm:.
prime time, izlenme oranı yüksek herkese hitap eden genel izleyici tarzı yani. dizini indirip izliycem bakalım seni mi kırıcam.
Çok teşekkürleropuyorumnanaktan.

ayyyy
kek kek kek
walla dayanamıcam topkekkin kakolu fındıklı kekinden istedim . getirir bizrzdan çaycı.
ama yarısını yanımdakine vercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…