ayyyy
kek kek kek
walla dayanamıcam topkekkin kakolu fındıklı kekinden istedim . getirir bizrzdan çaycı.
ama yarısını yanımdakine vercem
ayyyy
kek kek kek
walla dayanamıcam topkekkin kakolu fındıklı kekinden istedim . getirir bizrzdan çaycı.
:roflol: :roflol: :roflol:
nilufertcigim,
bugun 2. kez gulduruyorsun beni
Allah'da seni guldursun emi
))
eee benim de cnm istedi, nolcakkk kafamçokkarıştı
cıkcık oldumu şimdi...klava:...allahtan kek ve tatlı sevmiyorum..özel günler hariç hele hazır hiç yemem..illa el yapımı olcak...
ayyyy
kek kek kek
İstiyorsanız yiyin yahu. Çok düşünmek iyi değil :) . Lachesisin kocası da düşünüyor mudur acaba yediği kekin kalorilerini :roflol:.eee benim de cnm istedi, nolcakkk kafamçokkarıştı
Ben de pek sevmem şerbetli tatlı. Arada iki-üç cevizli baklava dilimi yerim. Onu da baklavayı mı yoksa cevizi sevdiğim için yiyorum emin değilimdondurmaı çok bol yerim yaa ramaznda her akşam buzlukta olur babam mutlaka alır tatlılar eşliğinde yer bide arada pastadan falan azıcık işde şerbetli hiç yiyemem zaten hiç sevmem ben sempatiksalakcinni ben iftarda kepkli ekmek arası tost yerim genellikleyada çorba ardından birazcık ekmekle kahvltı
İstiyorsanız yiyin yahu. Çok düşünmek iyi değil :) . Lachesisin kocası da düşünüyor mudur acaba yediği kekin kalorilerini :roflol:.
heimizzz çok gülelim inşallahhhh. ohhh yedim bile ben .
yanımda ki ne zorla verdim kibarlık yapıyor yemicem diye . ye ye allahışkına yee benim için yee .zorla verdim yoksa ben yicem biliyorum
cicim valla zaten kuş gibi . yarısını da verdim.
kek de kek sabahtan beri bi yerlerim şişecekti yemeseydim yemeden şişeceğime yiyipte şişeyim dimi ama
lachesisim yaa cok guzel supriz oldu esine.))
valla binbir pismanlik yasiyorum simdi, ben niye almadim bu firsati diye :-(((
benim esimde cok hoslanirdi
kismet degilmiss
heimizzz çok gülelim inşallahhhh. ohhh yedim bile ben .
yanımda ki ne zorla verdim kibarlık yapıyor yemicem diye . ye ye allahışkına yee benim için yee .zorla verdim yoksa ben yicem biliyorum
valla benim de biyerlerim sisecek Allah korusun,
kizlar ben hamile falan olmayayim ya, canim cok seyler istiyoooo :CüvCüv:
İstiyorsanız yiyin yahu. Çok düşünmek iyi değil :) . Lachesisin kocası da düşünüyor mudur acaba yediği kekin kalorilerini :roflol:.
:))))) ne düşünecek .akşam yemeğini dolmaları düşünmeye başlamıştır şimdi
sen de doğumgününde alırsın kuzum, benim işi dolayısıyla almam gerekirdi, arkadaşlarına falan da ikram etmiş çoğu yeni tanıştığı kişiler hoş olmuş yani. ben de şimdi doğumgünü için düşünmeye başlıyım ne yapıyım diye seninki hazır:)
seni gidi seni, gören de yanındaki düşündüğünden veriyor sancak :roflol:
bi haller oldu sana reglime de daha var diyorsun. anlamadım.gerçi insanın iştahı açılır arada normal aslında .
:roflol::))))) ne düşünecek .akşam yemeğini dolmaları düşünmeye başlamıştır şimdi
asla kaydirigubbakcemile3
pepperın rutin hamile miyim kaygıları kaydirigubbakcemile3
olabilirsin de olmayabilirsin de, arada insanın iştahı açık olabiliyor gerçekten. ben de regl olcam canım tatlı istiyordu, dolmayı yaparken içinden yedim azcık baya tatlıydı tatlı iştahımı kapattı :roflol:
varmı öyle ihtimal kuşum
bi arkadasimin arkadasi evlendi kizlar, 3 hafta once
vee hamileymis
:1shok:
kaydirigubbakcemile3 İşte bende biraz bu açıdan örnek alalım erkekleri diyorum. Kekin yarısını zorla kıza yedirmene de çok güldüm:roflol:.:))))) ne düşünecek .akşam yemeğini dolmaları düşünmeye başlamıştır şimdi
Farzedelim hamilesin, kıvrandırmasana bebeği. Küçücük bir kek ye, bir şey olmaz. Tatlı ihtiyacın hemen geçecektir. Bende iki üç jelibon atacağım ağzıma şimdikaydirigubbakcemile2.kizlar ben hamile falan olmayayim ya, canim cok seyler istiyoooo :CüvCüv:
bugün hiç keyfim yok,
işten erken çıktım , evdeyim..
balkonları sildim ,
çamaşırları astım ,
dün geceden eşimin kesip buzdolabına koyduğu karpuz vardı şimdi onu yiyorum..
pc'nin başına geçtim..
dokunsalar alıycam kızlar..
adet dönemim yaklaştı ondan sanırım:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?