50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ulkuerk benden Kore filmi önermemi istedi. Aslında özel mesajla istedi ama ben Kore sevgisini herkese yaymayı istediğimden buraya yazayım dedim :) . Romantik komedi filmleri öneriyorum.
1-My Sassy Girl - Korenin en ünlü romantik komedi filmlerinden biri.
2-Windstruck - My Sassy Girl filminin presequeli, yani önce My Sassy Girl'ü sonra bunu izliyorsunuz.
3-Jenny, Juno - Biraz bebe filmi ama şeker bir film
4-My Little Bride - Şeker ötesi film
5-Beauty and the Beast - Gerçekten çok beğendiğim çok tatlı bir film, izlemeyen kalmasın canlarım:dance:

Yalnız Kore filmleriyle iligili önemli bir uyarı yapmak istiyorum. Romantik komedi filmlerinde genelde hiç yatak sahnesi olmaz, en fazla bir öpüşme olur. Ama şöyle bir sorun var, çoğu filmde erkekler arkadan görünürler. Yani arkadan demekle tam olarak arkadan, yani giysisiz bir şekilde. Sonra aile ortamında izlerken bir sorun çıkarsa bana kızmayın da uyarımı yapayım ben şimdiden .
Üstte önerdiğim filmerden de My Sassy Girl'de erkek çıplaklığı vardı, Windstruck'da sanırım yoktu tam hatırlayamıyorum, My Little Bride ve Beauty and the Beast'te yüzde 90 ihtimal çıplaklık yoktu, eskiden izlediğim için tam hatırlayamıyorum. Jenny Junonun konusu da 15 yaşında hamile kalan bir kızla ilgili, onda da sanırım bir şeyler vardı ama ne vardı hatırlayamadım şimdi.

aa canim noldu sanaa??

kesin reglidendir cnm, ben de sebepsiz yere cok uzgun oluyorum o zamanlar..

%99 degilim amaa.

aksama kendime bi guzellik yapicam.

belki oncekisayfalarda verdigim dondurmali sutlu tatli tarifini denerim.

iyi iste,
sende de zaten bi merak vardi erkeklerin poposu ile ilgili.
izlersin artik bolca

naniknanik

canımmm benimmm.
ya ben bu sendromları çokk yaşıyorum .

aa canim noldu sanaa??

kesin reglidendir cnm, ben de sebepsiz yere cok uzgun oluyorum o zamanlar..

gerçekten siz de mi yaşıyorsunuz aynı sendromu?
iş yerinde her şeye kızmaya başladım,bir tahammülsüzlük var ki üzerimde anlatamam,
acil bir şey olursa beni ararsınız dedim çıktım,
yoksa ya birilerini kıracaktım ya da kendim kırılacaktımmirmirmirmir
nedir bu biz bayanların çektiği kızlar:çok üzgünüm:

%99 degilim amaa.

aksama kendime bi guzellik yapicam.

belki oncekisayfalarda verdigim dondurmali sutlu tatli tarifini denerim.
Zaten bebek kısmını biraz duygu sömürüsü olsun diye yazdım, belki koşa koşa gidip kek alırsın diye. Akşam tatlı yiyeceksen iyi içim rahatladı. 80-90 kilodaki arkadaşlarımıza da iyi örnek olursunuz çünkü gördüğüm kadarıyla bazıları günde çok çok çok az yiyerek kilo vermeye çalışıyor:çok üzgünüm:.

ay nedense benim hiç canım çekmedi onları oyuncak gibi görünüyorlar ondan herhalde, sen beğendiysen eve söyle tabi daha mantıklı kaydirigubbakcemile3
bi arkadasimin arkadasi evlendi kizlar, 3 hafta once

vee hamileymis

:1shok:

o kadarı da abartı, önce bir evliliğini yaşıycaksın, çocuk yapmak için evlenmişler herhalde.

ahh bu hormonlar mahvediyor bizi. sana bir dondurma ya da çikolata hakkı o zaman benden, belki keyfine yerine getirir :1hug:

kaydirigubbakcemile3 İşte bende biraz bu açıdan örnek alalım erkekleri diyorum. Kekin yarısını zorla kıza yedirmene de çok güldüm:roflol:.

.

erkekler kalorileri düşünmüyor çünkü vücutları çok zor yağ yapıyor. o sebepten örnek almayalım bence.

benim yakin is arkadasim 2-3 gun once aglayip duruyordu,
noldu diyorum, hicbisey diyo. regliymis.. annesiyel bile tartismis, hatta evi terketmeye kalkmis, babasi durdurmus.

ben de de olur cnm,
esimi uyaririm bastan, bak ebnim reglim yaklasti, ruh halim kotu, seni kiracak bisey dersem simdiden kusura bakma diye.
hep aglamak gelir icimden, herseye gozlerim dolar ve sebepsiz dusuncelere dalarim.

çok teşekkür ederim koçum ama canım hiç istemiyor ,
hakkımı saklı tutayım en iyisi ben:asigim:

kiz 36 yasinda, adam da 35

korunamayiz demisler. ama ne olursa olsun, hic olmazsa 2-3 ay daha bekleyebilirlerdi bence.
:tomato:

eşim bende de olduğunu söylüyor ama ben fark etmiyorum pek. arada bende de bir acaiplik oluyor ama reglken değil. ama reglken bir manyaklık olduğunu komik reklam dizilerinden walk at home yaparken falan duygulanınca anlıyorum artık neye duygulanıyorsam kendimce :roflol: ama bazen de çok keyifli oluyorum dengesizlik işte.

:dance:

aksama dondurma da yiyebilirim. bakalim bir eve gideyim de.

kocum dondurmaya izin var miii???

bu aksam guzeelll bi pilates ve iyiii birrr stretch yapmam lazimm. yarin tarti gunu.
ama belki ben cmr sabah da tartilabilirim. (sisligim gecmezse CADIARZU )

aynı haldeyim şu an,
ben de eşimi uyarayım barisositososito

iyi iste,
sende de zaten bi merak vardi erkeklerin poposu ile ilgili.
izlersin artik bolca

naniknanik
Aaaa ne ayıp yawsırnaşık şey.
takiliyorum sadece sana.

sagol verdigin bilgiler icinnn yerimseniben
Bir şey değil. Yani bu mesajı bana yazdıysan tabi ki, yoksa başkasının yerine cevap verdiysem rezil oldum .
erkekler kalorileri düşünmüyor çünkü vücutları çok zor yağ yapıyor. o sebepten örnek almayalım bence.
Biraz örnek alabiliriz ya. Vücudları zor yağ yapıyorsa nasıl sürekli kadınlardan daha kilolu oluyorlar ki. Bir tek kas ağırlığı yok onlarda sadece. Ayrıca bir yerde okumuştum, bu "e tabi, erkeklerin metabolizması daha hızlı" olayı pek de geçerli değilmiş. Çünkü metabolizma hızı 4-5 kilo fark yaparmış. Çooook yiyip hiiiiççç kilo almayanlar için geçerli değil tabi ki, ama genelde metabolizmanın kiloda fazla bir etkisi yokmuş.

ay kuşum ne oldu???????
hehehhehe anne olunca hamilelik dahil anneliğin 1 senesi toplam 2 sene ağlarsınız artık hep...
erkeklerin kas kütlesi bayanlardan fazla oluğu için bazal metobolizmaları hızlı...

çok teşekkür ederim koçum ama canım hiç istemiyor ,
hakkımı saklı tutayım en iyisi ben:asigim:

tamam canım Şeniz

kiz 36 yasinda, adam da 35

korunamayiz demisler. ama ne olursa olsun, hic olmazsa 2-3 ay daha bekleyebilirlerdi bence.
:tomato:

panik yapmışlar demekki:)

dondurmaya izin var ama normal dondurmadan 2 top, magnum falan yasak.

canım onları vücutları kas yapıyor kas daha ağır çekiyor, bir de onlarda 10 fark olmasada fit duruyorlar bu yüzden. benim eşim boy 85-kilo 85. ama mesela hiç fazlalığı yok. dalga geçiyorum onunla gerçi, 10 kilo vermen lazım diye

Neyse kızlar ben kaçıyım azcık kitap falan okuyum, yeni kitaplar istiyorum ama elimdekileri bitirmeden almıycam diye kendime söz verdim. ilerleme kaydetmem lazım:)

çok öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

sana yazmistim cnm

erkeklerim metobolizmasi kesinlikle daha hizli.

bizim sirkette bi cocuk diyetisyene gitmis gecenlerde;
90 kusur kilo
makineye baglamislar, yagini vs olcmusler

metobolizman cok yavasi metobolik yasin 45 demisler (normalde 30 yasinda)
bi baktim kagida gunluk yaktigi kalori 2100

yani bu yavas calisir hali.:1shok:

biz zavallilar ise anca 1300 yakiyoruz gunde
:çok üzgünüm:
bizim 2 katimiz yeme hakkina sahiplerr cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…