Neden ağlayacak gibisin, ağrın falan mı var?
dokunsalar alıycam kızlar..
adet dönemim yaklaştı ondan sanırım:uhm:
bugün hiç keyfim yok,
işten erken çıktım , evdeyim..
balkonları sildim ,
çamaşırları astım ,
dün geceden eşimin kesip buzdolabına koyduğu karpuz vardı şimdi onu yiyorum..
pc'nin başına geçtim..
dokunsalar alıycam kızlar..
kaydirigubbakcemile3 İşte bende biraz bu açıdan örnek alalım erkekleri diyorum. Kekin yarısını zorla kıza yedirmene de çok güldüm:roflol:.
Farzedelim hamilesin, kıvrandırmasana bebeği. Küçücük bir kek ye, bir şey olmaz. Tatlı ihtiyacın hemen geçecektir. Bende iki üç jelibon atacağım ağzıma şimdikaydirigubbakcemile2.
Ulkuerk benden Kore filmi önermemi istedi. Aslında özel mesajla istedi ama ben Kore sevgisini herkese yaymayı istediğimden buraya yazayım dedim :) . Romantik komedi filmleri öneriyorum.
1-My Sassy Girl - Korenin en ünlü romantik komedi filmlerinden biri.
2-Windstruck - My Sassy Girl filminin presequeli, yani önce My Sassy Girl'ü sonra bunu izliyorsunuz.
3-Jenny, Juno - Biraz bebe filmi ama şeker bir film
4-My Little Bride - Şeker ötesi film
5-Beauty and the Beast - Gerçekten çok beğendiğim çok tatlı bir film, izlemeyen kalmasın canlarım:dance:
Yalnız Kore filmleriyle iligili önemli bir uyarı yapmak istiyorum. Romantik komedi filmlerinde genelde hiç yatak sahnesi olmaz, en fazla bir öpüşme olur. Ama şöyle bir sorun var, çoğu filmde erkekler arkadan görünürler. Yani arkadan demekle tam olarak arkadan, yani giysisiz bir şekilde. Sonra aile ortamında izlerken bir sorun çıkarsa bana kızmayın da uyarımı yapayım ben şimdiden.
Üstte önerdiğim filmerden de My Sassy Girl'de erkek çıplaklığı vardı, Windstruck'da sanırım yoktu tam hatırlayamıyorum, My Little Bride ve Beauty and the Beast'te yüzde 90 ihtimal çıplaklık yoktu, eskiden izlediğim için tam hatırlayamıyorum. Jenny Junonun konusu da 15 yaşında hamile kalan bir kızla ilgili, onda da sanırım bir şeyler vardı ama ne vardı hatırlayamadım şimdi.
canımmm benimmm.
ya ben bu sendromları çokk yaşıyorum .
aa canim noldu sanaa??
kesin reglidendir cnm, ben de sebepsiz yere cok uzgun oluyorum o zamanlar..
iyi iste,
sende de zaten bi merak vardi erkeklerin poposu ile ilgili.
izlersin artik bolca
naniknanik
Zaten bebek kısmını biraz duygu sömürüsü olsun diye yazdım, belki koşa koşa gidip kek alırsın diye%99 degilim amaa.
aksama kendime bi guzellik yapicam.
belki oncekisayfalarda verdigim dondurmali sutlu tatli tarifini denerim.
evet canim; haklisin.
cok iyi dusundun sen. super oldu.
ben d.gununde gonderemem cunku ramazana geliyor :çok üzgünüm:
ya da eve gonderirim aksam iftardan sonra eve gelir
hem ben de yemis ourumm
( ha hah haaa yasasin kotulukkk aklinialirimsmile ))
herhalde ben o istahimin arttigi donemdeym
bir de su bonnyfood'a baktim 2 gundur, istahimi o kabartti belkide CADIARZU
bi arkadasimin arkadasi evlendi kizlar, 3 hafta once
vee hamileymis
:1shok:
bugün hiç keyfim yok,
balkonları sildim ,
çamaşırları astım ,
pc'nin başına geçtim..
dokunsalar ağlıycam kızlar..
kaydirigubbakcemile3 İşte bende biraz bu açıdan örnek alalım erkekleri diyorum. Kekin yarısını zorla kıza yedirmene de çok güldüm:roflol:.
.
gerçekten siz de mi yaşıyorsunuz aynı sendromu?
iş yerinde her şeye kızmaya başladım,bir tahammülsüzlük var ki üzerimde anlatamam,
acil bir şey olursa beni ararsınız dedim çıktım,
yoksa ya birilerini kıracaktım ya da kendim kırılacaktımmirmirmirmir
nedir bu biz bayanların çektiği kızlar:çok üzgünüm:
ay nedense benim hiç canım çekmedi onları oyuncak gibi görünüyorlar ondan herhalde, sen beğendiysen eve söyle tabi daha mantıklı kaydirigubbakcemile3
o kadarı da abartı, önce bir evliliğini yaşıycaksın, çocuk yapmak için evlenmişler herhalde.
ahh bu hormonlar mahvediyor bizi. sana bir dondurma ya da çikolata hakkı o zaman benden, belki keyfine yerine getirir :1hug:
erkekler kalorileri düşünmüyor çünkü vücutları çok zor yağ yapıyor. o sebepten örnek almayalım bence.
ay nedense benim hiç canım çekmedi onları oyuncak gibi görünüyorlar ondan herhalde, sen beğendiysen eve söyle tabi daha mantıklı kaydirigubbakcemile3
o kadarı da abartı, önce bir evliliğini yaşıycaksın, çocuk yapmak için evlenmişler herhalde.
ahh bu hormonlar mahvediyor bizi. sana bir dondurma ya da çikolata hakkı o zaman benden, belki keyfine yerine getirir :1hug:
erkekler kalorileri düşünmüyor çünkü vücutları çok zor yağ yapıyor. o sebepten örnek almayalım bence.
benim yakin is arkadasim 2-3 gun once aglayip duruyordu,
noldu diyorum, hicbisey diyo. regliymis.. annesiyel bile tartismis, hatta evi terketmeye kalkmis, babasi durdurmus.
ben de de olur cnm,
esimi uyaririm bastan, bak ebnim reglim yaklasti, ruh halim kotu, seni kiracak bisey dersem simdiden kusura bakma diye.
hep aglamak gelir icimden, herseye gozlerim dolar ve sebepsiz dusuncelere dalarim.
Zaten bebek kısmını biraz duygu sömürüsü olsun diye yazdım, belki koşa koşa gidip kek alırsın diye. Akşam tatlı yiyeceksen iyi içim rahatladı. 80-90 kilodaki arkadaşlarımıza da iyi örnek olursunuz çünkü gördüğüm kadarıyla bazıları günde çok çok çok az yiyerek kilo vermeye çalışıyor:çok üzgünüm:.
benim yakin is arkadasim 2-3 gun once aglayip duruyordu,
noldu diyorum, hicbisey diyo. regliymis.. annesiyel bile tartismis, hatta evi terketmeye kalkmis, babasi durdurmus.
ben de de olur cnm,
esimi uyaririm bastan, bak ebnim reglim yaklasti, ruh halim kotu, seni kiracak bisey dersem simdiden kusura bakma diye.
hep aglamak gelir icimden, herseye gozlerim dolar ve sebepsiz dusuncelere dalarim.
Aaaa ne ayıp yawsırnaşık şey.iyi iste,
sende de zaten bi merak vardi erkeklerin poposu ile ilgili.
izlersin artik bolca
naniknanik
Bir şey değil. Yani bu mesajı bana yazdıysan tabi ki, yoksa başkasının yerine cevap verdiysem rezil oldumtakiliyorum sadece sana.
sagol verdigin bilgiler icinnn yerimseniben
Biraz örnek alabiliriz ya. Vücudları zor yağ yapıyorsa nasıl sürekli kadınlardan daha kilolu oluyorlar ki. Bir tek kas ağırlığı yok onlarda sadece. Ayrıca bir yerde okumuştum, bu "e tabi, erkeklerin metabolizması daha hızlı" olayı pek de geçerli değilmiş. Çünkü metabolizma hızı 4-5 kilo fark yaparmış. Çooook yiyip hiiiiççç kilo almayanlar için geçerli değil tabi ki, ama genelde metabolizmanın kiloda fazla bir etkisi yokmuş.erkekler kalorileri düşünmüyor çünkü vücutları çok zor yağ yapıyor. o sebepten örnek almayalım bence.
ay kuşum ne oldu???????bugün hiç keyfim yok,
balkonları sildim ,
çamaşırları astım ,
pc'nin başına geçtim..
dokunsalar ağlıycam kızlar..
hehehhehe anne olunca hamilelik dahil anneliğin 1 senesi toplam 2 sene ağlarsınız artık hep...benim yakin is arkadasim 2-3 gun once aglayip duruyordu,
ben de de olur cnm,
erkeklerin kas kütlesi bayanlardan fazla oluğu için bazal metobolizmaları hızlı...Aaaa ne ayıp yawsırnaşık şey.
Bir şey değil. Yani bu mesajı bana yazdıysan tabi ki, yoksa başkasının yerine cevap verdiysem rezil oldum.
Biraz örnek alabiliriz ya. Vücudları zor yağ yapıyorsa nasıl sürekli kadınlardan daha kilolu oluyorlar ki. Bir tek kas ağırlığı yok onlarda sadece. Ayrıca bir yerde okumuştum, bu "e tabi, erkeklerin metabolizması daha hızlı" olayı pek de geçerli değilmiş. Çünkü metabolizma hızı 4-5 kilo fark yaparmış. Çooook yiyip hiiiiççç kilo almayanlar için geçerli değil tabi ki, ama genelde metabolizmanın kiloda fazla bir etkisi yokmuş.
çok teşekkür ederim koçum ama canım hiç istemiyor ,
hakkımı saklı tutayım en iyisi ben:asigim:
kiz 36 yasinda, adam da 35
korunamayiz demisler. ama ne olursa olsun, hic olmazsa 2-3 ay daha bekleyebilirlerdi bence.
:tomato:
:dance:
aksama dondurma da yiyebilirim. bakalim bir eve gideyim de.
kocum dondurmaya izin var miii???
bu aksam guzeelll bi pilates ve iyiii birrr stretch yapmam lazimm. yarin tarti gunu.
ama belki ben cmr sabah da tartilabilirim. (sisligim gecmezse CADIARZU )
Biraz örnek alabiliriz ya. Vücudları zor yağ yapıyorsa nasıl sürekli kadınlardan daha kilolu oluyorlar ki. Bir tek kas ağırlığı yok onlarda sadece. Ayrıca bir yerde okumuştum, bu "e tabi, erkeklerin metabolizması daha hızlı" olayı pek de geçerli değilmiş. Çünkü metabolizma hızı 4-5 kilo fark yaparmış. Çooook yiyip hiiiiççç kilo almayanlar için geçerli değil tabi ki, ama genelde metabolizmanın kiloda fazla bir etkisi yokmuş.
Aaaa ne ayıp yawsırnaşık şey.
Bir şey değil. Yani bu mesajı bana yazdıysan tabi ki, yoksa başkasının yerine cevap verdiysem rezil oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?